Inloggen ah plaza

Inloggen ah plaza

AH Plaza is het oude intranet van Albert Heijn. Plaza bestaat helaas niet meer dus je kunt er ook niet meer op inloggen. Sinds maart 2016 is Albert Heijn overgegaan op AH Sam, het nieuwe intranet van Albert Heijn. Hier kan je je rooster bekijken, vrijvragen en je loonstrookje bekijken.

Inloggen AH Sam

Het nieuwe intranet van Albert Heijn heet AH Sam. Klik hier om in te loggen op AH Sam. Bij AH Sam zijn er een aantal dingen gewijzigd, maar heel veel dingen zijn ook hetzelfde gebleven. Zo kan je in AH Sam ook naar Go!, het roosterprogramma van Albert Heijn. Hiervoor klik je op ‘applicaties’ en op ‘Gomw’ (Go! Medewerkers). AH Sam ziet er anders uit dan Plaza, dat is misschien even wennen. Nieuws staat nu op de homepage, onder ‘Nieuws’ en de oude handboeken heten nu ‘Werkwijzers’.

Lees ook: Wat is AH Sam?

Inloggen ah plaza
ah plaza

Inloggen op AH Plaza kan nu (oktober 2016) niet meer. Klik hier om in te loggen op AH Sam. De website van Plaza is sinds Oktober dit jaar helemaal uitgeschakeld en zal dan niet meer bereikbaar zijn. Alles wat je vroeger op Plaza deed kan ook op AH Sam. Vanaf nu zie je ook je loonstrookjes via AH Sam, die moest je eerst bekijken via Plaza, maar ook die doen het nu via AH Sam.

Wat is AHuitbetaaldata.nl?

AH Uitbetaaldata is een website over werken bij Albert Heijn. Hier vind je onder andere de uitbetaaldata van AH, het salaris en informatie die nuttig is voor Albert Heijn medewerkers.

Getagd met , , , , , , , ,
19 reacties op “Inloggen ah plaza
 1. Jaak Hendriks schreef:

  Wanneer kun je nou eens fatsoenlijk je loonstrookje opvragen zonder daar dagen aan te moeten besteden???

 2. R Boedeltje schreef:

  en als je die niet meer weet? kan me niet eens herineren dat ik iets op dit gebied heb ingevuld.

 3. Dylan van Lent schreef:

  Ik kan niet inloggen en wachtwoord veranderen lukt ook niet.

 4. Sonja schreef:

  klein beveiligings lekje???? als ik inlog op mijn account krijg ik de loongegevens van een andere medewerker te zien….mijn eigen loon gegevens kan ik nergens vinden…waarschijnlijk wel zichtbaar voor andere medewerkers…

  SLECHTE ZAAK………..SNEL OPLOSSEN!!!!!!!!
  HIER BEN IK NIET VAN GEDIEND

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Sonja, dat is inderdaad niet zo goed. Log je in met je eigen PNL nummer? Ik denk dat dit een apart geval is en niet dat iemand anders jou gegevens kan zien. Jou supermarktmanager kan contact opnemen met iemand die je account kan fixen. Ik raad je aan om even bij hem langs te gaan. Succes!

 5. cas schreef:

  mijn account is geblokkeerd wat moet ik nu doen?

 6. G van Abswoude schreef:

  hallo.
  Al de hele week kan ik in ah sam mijn loon niet zien omdat deze nadat ik op icoon LOON heb geklikt deze niet opent en als reactie , de derde partij reageert niet.
  wat is er aan de hand?

 7. Cas schreef:

  Hoe moet ik inloggen want als ik mijn personeelscode intoets zegt hij dat dir niet bestaat en ik weet me wachtwoord ook Niet en ik weet me pnl code ook niet want die heb ik niet te horen gekregen

 8. Didi schreef:

  Sam.ah is heel irritant elke keer als ik mijn ww verander lukt het 9 van de 10 keer niet en wordt ik steeds geblokt en als ik steeds naar mijn teamleiders ga dan krijg ik gezeik dat ze de hele tijd bezig zijn met andere inlogcodes ah plaza was gewoon vele malen beter.

 9. Sam schreef:

  Beste AH, al een aantal dagen ben ik bezig om in te loggen. Het lukt niet, kan nergens een helpdesk vinden en nergens mijn wachtwoord wijzigen zodat ik wel kan inloggen. Waar moet ik zijn en wie kan mij hier verder mee helpen.

 10. Jack schreef:

  Beste AH,
  Ik heb in de periode 2016-2017 bij jullie gewerkt en heb de jaaropgave van 2016 nodig. Op welke manier zou ik aan deze jaaropgave kunnen komen?
  Mvg, Jack

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Dit zou kunnen werken:
   Stuur een e-mail naar mijnloonstrook.hrs[apenstaartje]genpact.com met daarin vermeld: personeelsnummer, naam, adres, pc, woonplaats en geboortedatum. Apenstaartje moet je uiteraard vervangen door een @. Succes!

1 Pings/Trackbacks voor "Inloggen ah plaza"
 1. […] kan via AH Plaza of AH Sam je wachtwoord opnieuw instellen. Ga hiervoor naar AH Plaza en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Vervolgens moet je je beveiligingsvragen beantwoorden die je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.