ah rooster en beschikbaarheid in Go!

Je ah rooster kan je overal makkelijk bekijken via internet. Het systeem waarin je je ah rooster kunt bekijken heet Go! in Go! kan je ook vakantie aanvragen, vrijvragen, je werkrooster bekijken en je beschikbaarheid (wanneer je kan werken) aanpassen. Onderaan de pagina staat ook een directe link naar Go!.AH rooster

Het belangrijkste dat je kan doen in Go! is je werkrooster van Albert Heijn bekijken. Daarvoor ga je naar AH Sam en klik je op ‘alle applicaties’ rechtsboven.

ah rooster

Zoek het icoontje ‘Go!mw’. Dit staat voor Go Medewerkers. Als je op het hartje klikt komt het icoontje ‘Go!mw’ bij je favoriete applicaties.

ah rooster
Het icoontje voor Go! Medewerkers. De schermpjes onder het icoontje (de laptop, de tablet en de smartphone) betekenen dat deze applicatie op alle schermen zichtbaar is.

Als het goed is zie je nu de pagina van Go! en kan je op ‘Start’ drukken. Zodra je op start drukt zie je je werkrooster.

Vrijvragen in Go!

Als je vrij wil vragen druk je op ‘Start’ en ga je naar ‘Vrij vragen’. Je hebt de keuze tussen BCD en VAK. Je moet bijna altijd op VAK drukken.

BCD = bijzondere vrije dag (voor een begrafenis, bruiloft of dokterbezoek)
VAK = vakantie en vrije dagen.

Geef bij het vrijvragen altijd een reden op waarom je vrij wil. Als je één dagje vrij wil kies je bij de begin- en einddatum dezelfde dag. Als je een deel van een dag vrij wil dan vul je in hoe laat je vrij wil en druk je op ‘overig beschikbaar’.

ah rooster

Let erop dat je 3 weken voor de eerste dag van de week waarin je vrij wil vrij gevraagd moet hebben. Als je later dan 3 weken bent zou je zelf iemand moeten zoeken en zul je een ruilverzoek moeten doen in Go!.

Beschikbaarheid aanpassen

Je beschikbaarheid zijn de dagen en uren waarop je beschikbaar bent om te werken bij Albert Heijn. Je geeft via Go! je beschikbaarheid door en vervolgens wordt je door je leidinggevende ingepland binnen je beschikbare uren. Geef je beschikbaarheid zo ruim mogelijk op, omdat er soms ineens mensen nodig zijn op andere tijden. Hoe doe je dit?

 1. Ga naar Go!
 2. Klik op Start
 3. Ga naar beschikbaarheid
 4. Klik op ‘Nieuw’
 5. Kies een ingangsdatum die minimaal 3 weken vooruit ligt (het handigste is om altijd een maandag te kiezen)
 6. Vul de start tijd en eindtijd in van hoe laat je beschikbaar bent. Als je een dag helemaal niet beschikbaar bent verwijder je alle getallen en zorg je dat er niks staat (zie afbeelding hieronder). Ben je de hele dag beschikbaar van 0:00 ’s ochtends tot 23:59 uur ’s avonds? Vul dan 0:00 tot 0:00 in.
ah rooster
Beschikbaarheid van ah. Deze persoon is elke dag beschikbaar van 7:00 tot 22:00 uur, behalve op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Nu weet je hoe je je werkrooster ziet en hoe je je beschikbaarheid aanpast. Heb je nog vragen? Laat het weten in een reactie!

Link naar GO!

Wil je meteen inloggen op Go! zonder AH Sam? Klik op deze link om meteen naar Go! te gaan.

114 Replies to “ah rooster en beschikbaarheid in Go!”

 1. Hey. Helaas krijg ik na inloggen direct de melding dat ik niet mag inloggen op deze pagina. Via sam kan ik wel al naar mn loonstroken kijken. Dus wachtwoord is goed. Weet iemand een oplossing?
  Gr. tim

  1. Hoi Tim, je leidinggevende kan dit voor je uitzoeken. Hij/zij kan de helpdesk bellen en eventueel je account ‘repareren’ als iets in jou account niet werkt en andere dingen wel.

 2. Na het invullen van vakantie en opmerking moet je dan nog ergena op klikken krijg geen bevestiging of iets dergelijks?

  1. Hoi Kees! Na het invullen van de vakantie klik je op ‘opslaan’. Je krijgt bovenin je scherm te zien ‘uw aanvraag is verzonden’ (of iets dergelijks). Je kan natuurlijk ook altijd even navragen bij je leidinggevende of ze de vakantieaanvraag ontvangen hebben. Succes!

  1. Hoi Marissa, je kan je opgeslagen beschikbaarheid pas zien zodra een teamleider die geaccepteerd heeft. Het beste is om even te laten weten aan je teamleider dat je je beschikbaarheid hebt ingevuld.

 3. Ik heb een vraag,

  Mijn inlog gegevens van sam.ah doet het niet en mijn personeels nummer weet ik ook niet

  1. Hoi Dominica, je kan het beste even aan je teamleider vragen wat je PNL-code is, dan krijg je die van hem/haar. Je teamleider kan ook een tijdelijk wachtwoord voor je aanmaken. Succes!

 4. hoii.
  IK had een vraag je. Is je beschikbaarheid en vrij vragen het zelfde of zijn dat 2 verschillende dingen want ik heb namelijk mijn beschikbaarheid ingevoerd en ik kon paar dagen niet in januari 2017 en dat is afgewezen maar dan vraag ik toch geen vrij? want ik ben dan niet beschikbaar op die dagen dus ik kan dan niet werken.

  zo graag meer willen weten groetjes

 5. Hallo,
  Als ik via Sam naar ‘loon’ ga krijg ik de melding
  ERROR: No entry found for user. Likely user does not exist in the database
  Ik werk er pas een paar weken en heb nog geen loon gekregen, kan het daardoor komen of?
  Bedankt!

    1. Heey Joris. Hoe je een goedgekeurde verlofaanvraag verwijderd:
     1. Ga naar Go! en klik op ‘Start’.
     2. Ga naar ‘Vrij vragen’
     3. Zet (onderaan de pagina) een vinkje voor de datum bij ‘bestaande aanvragen’.
     4. Druk op ‘opslaan’. Nu wordt je verzoek geannuleerd.

 6. Ik heb een vrijvraag verzoek ingediend voor 24 december ruim een maand van tevoren. Deze is goedgekeurd maar nu wil mijn baas me toch verplichten om te werken. Is een vrijvraag verzoek bindend als deze geaccepteerd is?

  1. Hoi Lisa, in december mag niemand vrij vragen, dat staat ook in de CAO. Een vrijvraagverzoek is helaas niet bindend als deze geaccepteerd is. Wel kan je in overleg met je teamleider misschien iemand anders regelen die jou uren kan werken. Succes!

 7. Hi als ik in SAM mijn beschikbaarheid in voer dan krijg ik telkens dit bericht: je kan voor deze week je beschikbaarheid niet aanpassen. Ook al is het meer dan 3 weken vooruit wat moet ik nu doen?

  1. Hoi Lennart de Ridder, je moet je beschikbaarheid voor 3 weken vooruit plannen vanaf de maandag. Als je nu je beschikbaarheid wil veranderen is het dus vanaf maandag 13 februari. Succes!

 8. Hoi! Ik wilde in go invoeren dat iemand mijn dienst in neemt. Ik had alles ingevult, de datum en de vervanger, ik had zelfs het bolletje aangeklinkt met de tijden. Maar elke keer als ik op ‘opslaan’ klik verschijnt er een tabje met dAarop: ‘kies een dienst’ nou weet ik niet waar ik fout zit

  1. Hoi Luce, doe je dit met een smartphone of tablet, of met een computer met daarop Chrome? Want bij smartphones en tablets gaat het vaak fout. Groet, AHuitbetaaldata.nl

 9. Hoi ik krijg telkens op welke computer dan ook, wanneer ik een dienst wil ruilen een balkje met ‘kies een dienst om te ruilen’, terwijl ik alles invul… Ik weet niet precies wat ik fout doe.

  1. Klik je de dienst wel aan die je wil ruilenn? Vul je dat bolletje in? Misschien moet die persoon die dag al werken, dan kan je geen dienst ruilen maar moet je tl dat doen in Go!.

   1. Ik heb mijn beschikbaarheid ingevuld en heb me elke dag beschikbaar staan toch zegt het rooster als ik naar beschikbaarheid ga dat ik om de week beschikbaar ben, nu word ik minder ingerooesterd

    1. Hoi Jona, vanaf het moment dat je je beschikbaarheid invult duurt het drie weken voordat die beschikbaarheid in gaat. Als je in GO kijkt bij ‘beschikbaarheid’ en je drukt op ‘maandoverzicht’ dan zie je voor de hele maand je beschikbaarheid. Staat daar niks? Dan moet je het nog een keer invullen.

 10. Ik heb vrijdag 12-5 Mijn Nederlands CE. Normaal kan ik dan werken maar kan dan dus niet werken (Pas vanaf 16:15) Wat voor soort vrij vragen moet ik dan doen?

 11. Hoi, ik heb een vraag over vrij vragen in de zomervakantie:
  Ik dacht ooit gehoord te hebben dat je in de zomervakantie maar maximaal 4 weken vrij mag vragen. Alleen ga ik ongeveer 5,5 weken weg (mijn ouders zijn gescheiden, ik ga dus twee keer op vakantie, vandaar 5,5 weken). Hoe moet ik dat dan regelen?
  Groetjes, Chantal.

  1. Hoi Chantal, Je mag inderdaad maximaal 4 weken vrij. Ga even in gesprek met je teamleider of (assistent)manager. Samen kunnen jullie tot een oplossing komen. Succes!

 12. Nog een vraagje: Ik wil vrij vragen maar er staat steeds ‘er is een systeemfout opgetreden’. Moet ik het dan gewoon morgen opnieuw proberen of kan het dan niet?

  1. Hoi, probeer het maandag even opnieuw. Het kan ook zijn dat je speciale tekens gebruikt (bijvoorbeeld haakjes of uitroeptekens) in je tekst, dat mag niet. En je vrijvraag wordt ook automatisch afgekeurd als je meer dan vier weken vrij vraagt. Dan kan je het beter in twee keer apart doen, dan werkt het wel. Succes!

   1. Ahh, het lag aan de haakjes, bedankt!!
    Nog een vraagje, kan je je zomervakantie ook uiterlijk 4 weken van te voren aanvragen of moet dat al eerder?
    Groetjes, Chantal.

    1. Hoi Chantal, het liefst zo vroeg mogelijk (wanneer je het weet). Sommige filialen werken ook met vakantieformulieren, dat je het eerst op papier moet invullen en daarna in Go. Maar als je langer dan 4 weken vakantie wil moet je dat sowieso even overleggen met je Teamleider. Succes!

 13. Hoi,

  Ik ben recentelijk begonnen met werken bij de AH en ik moet nu bijna iedere maandag om 7 uur in de ochtend werken. Ik vind dit niet fijn en wilde daarom mijn beschikbaarheid aanpassen en die ochtend weghalen. Het probleem is dat mijn nieuwe beschikbaarheid wordt afgekeurd. Hoe kan dit? En kan ik dit aanpassen?

  1. Hoi TK,

   Leuk dat je bij Albert Heijn werkt. Je beschikbaarheid moet goedgekeurd worden door je leidinggevende. Ik denk dat ze het afkeuren omdat je bent aangenomen voor de uurtjes in de ochtend.
   Als ik jou was zou ik overleggen met je leidinggevende en zeggen dat je niet meer beschikbaar bent op die uren. Samen komen jullie er wel uit. Succes!

 14. Hallo,

  Ik werk pas bij AH en nu moet ik mijn vakantie invullen in GO. Ik zie alleen bij “Soort vrije tijd” geen keuzes staan. Ik heb begrepen dat je hier zou moeten kunnen kiezen voor BCD of VAK maar bij mij staat er niets. Hoe zou dat komen?

  Alvast bedankt,

  Mitchell

  1. Hoi Mitchell, als je VAK invult is het goed. Ik weet niet waarom die keuze er bij jou niet is, maar VAK is altijd goed. Succes!

 15. Hoi!
  Ik heb een week geleden vrij gevraagd voor over drie weken, maar ik heb nog geen acceptatie binnen, terwijl die normaal na 1/2 dagen geaccepteerd wordt (of niet). En je kan volgensmij nergens onbeantwoorde aanvragen zien (het zou kunnen dat er iets mis is gegaan met versturen natuurlijk), alleen de geaccepteerde aanvragen kan je zien?
  Groetjes, Chantal

  1. Hoi Chantal, onbeantwoorde aanvragen kan je inderdaad niet zien Ik denk dat hij automatisch afgekeurd is, dat gebeurt elke zondag om 23:59 uur. Als ik jou was zou ik hem nog een keer aanvragen, en als dat niet meer kan even langs je teamleider gaan en het uitleggen.

   1. Ohh, ik heb het zondagavond aangevraagd, kan het dan zijn dat het dan automatisch afgekeerd is? Kunnen teamleiders wel afgekeurde verzoeken zien? Zodat ze kunnen zien dat ik wel op tijd vrij had gevraagd (het is nu inderdaad te laat).

 16. Hey,
  (Hoe) kan je per week je beschikbaarheid wijzigen?
  En als je je beschikbaar stelt op een dag, ga je dan zeker weten werken of is dat aan de teamleider.

  1. Hoi Nick, die kan je per week aanpassen in Go. Gewoon een nieuwe week invullen en je beschikbaarheid aanpassen. Je 2e vraag: dat is aan de teamleider. Succes!

 17. Hoi! Ik ga met school een wisselend rooster krijgen en mijn faculteit is zo’n 2 uurtjes bij mijn filiaal vandaan. Kan ik elke week mijn beschikbaarheid naar mijn rooster aanpassen? Ik kan namelijk de ene week op maandag avond / za / zo en de andere week weer alleen vrijdag avond / za / zo. (Als ik namelijk tot 17.00 les heb kan ik pas 19.15 bij mijn filiaal aanwezig zijn, en sinds ik bij de broodafdeling werk heeft dit dan nog vrij weinig effect.)

  1. Hoi Jen, ja dat kan. Je kan in Go voor elke week afzonderlijk je beschikbaarheid aanpassen. Succes met werken bij Albert Heijn!

 18. mn dochter heeft 1 1/2 week geleden onverwachts een toetsweek datum doorgekregen van school. zei heeft dit aan haar leidinggevende gezegd dat ze anderhalve week later op n maandag van 4 tot half 6 niet kan komen werken omdat ze toetsen heeft tot 16.00 uur. leidinggevende zei dat ze iemand moest zoeken. dit heeft zei de hele week geprobeerd met een lijst met alle werknemers maar niemand beschikbaar. zei belde leidinggevende op dit te melden en kreeg te horen als ze niet op kom dagen ze een officiele waarschuwing krijgt. mn dochter zit hier heel erg mee omdat zei in principe niets eraan kan doen. dit kan toch niet zomaar ?

  1. Hoi Barbera, wat vervelend dat uw dochter pas zo laat te horen krijgt dat ze een toetsweek heeft. De meeste middelbare scholen werken met een jaarrooster waarop alle toetsweken in het jaar bekend zijn. Op die manier kan je aan het begin van het schooljaar alvast voor alle toetsweken vrij vragen in Go. Vrij vragen moet altijd minimaal 3 weken van tevoren. Misschien kan ze een paar uurtjes werken op een dag als afleiding en daarna leren?

   Ps. deze website is niet gemaakt door Albert Heijn maar door vrijwilligers. Ik kan dus ook niet namens Albert Heijn spreken. Succes!

 19. Als ik inlog op mijn Sam account staat er steeds : “Error during authentication – Invalid Credentials” wat moet ik doen??

 20. Hallo, ik werk bij de AH als kassamedewerker. Nu weet ik al dat ik over ongeveer anderhalve maand niet beschikbaar ga zijn. Ik weet dat het nog erg vroeg is maar als ik nu daarvoor nu geen vrij vraag ben ik bang dat ik het vergeet. Ik weet ook nog niet of ik die dag überhaupt moet werken… Kan het kwaad om nu alvast vrij te vragen voor die dag, of ik nu wel moet werken of niet?

  1. Hoi Marvin,

   Leuk dat je bij Albert Heijn werkt. Vrij vragen gebeurt altijd via Go. Je mag maximaal vier weken aaneengesloten vakantie aanvragen. Als je langer vakantie wil moet je daarvoor toestemming vragen aan je leidinggevende. Als je een dag vrij moet, wanneer dan ook, kan je het het beste zo ver mogelijk van tevoren doen via GO. Succes!

 21. Hallo, ik probeer via de Go Medewerkers applicatie vakantie aan te vragen, maar bij de optie: Soort vrije tijd, kan ik niks selecteren (het menutje komt tevoorschijn, maar allebij de opties zijn gewoon wit), waardoor ik geen vakantie kan aanvragen (als ik op opslaan klik staat er: Annuleer of maak nieuwe aanvraag.

  Hoe kan ik dit oplossen?

  1. Hoi Tim, vraag je vrij met een mobiele telefoon of met een computer? Gebruik voor Go! altijd een computer met de browser ‘Chrome’. Go! werkt alleen met Chrome en niet met andere browsers (of minder goed). Succes!

 22. Hoi,

  Ik heb vrij gevraagd voor in de vakantie. Die aanvraag is goedgekeurd. Nu ging toch een paar dagen later weg dan gepland en heb ik ingevallen voor iemand. Nu kunnen mijn uren alleen niet in GO gezet worden omdat er staat dat ik verlof heb. Hoe kan ik mijn vrij aanvraag geheel of gedeeltelijk verwijderen?

  1. Hoi Floor, je moet je hele vakantie verwijderen, anders kan je niet ingepland worden

 23. Hoi
  Ik werk sinds kort en heb een vraag over go.
  Mijn ouder zijn gescheiden en wonen ver bij elkaar vandaan om het weekend ben ik bij mijn vader en kan ik niet werken.
  Mijn beschikbaarheid is elke week net wat anders kan ik voor drie maanden vooruit mijn beschikbaarheid doorgeven..door voor elke nieuwe week een nieuwe besckibaarheid in te vullen? Of vervalt dan automatisch elke keer de oude beschikbaarheid? Ik hoop dat mijn vraag duidelijk genoeg is.

  1. Hoi Ingrid, als je je beschikbaarheid doorgeeft kan je een datum instellen vanaf wanneer je die wil laten ingaan. Je kan voor elke week opnieuw je beschikbaarheid instellen, kies dan steeds een nieuwe begindatum. Wat je ook kan doen is om de week op zaterdag vrijvragen. Maar ik denk dat de 1e optie makkelijker is. Succes!

   1. Bedankt..maar kan ik dit dan gelijk voor zes weken vooruit doen? ik maak dan zes keer een nieuwe start datum aan.

    1. Ja hoor, als het altijd maar minimaal 3 weken van tevoren is! Dus voor volgende week kan het niet, voor de week daarna ook niet, maar voor over 3 weken wel.

 24. hooi, ik heb een vraag over vrijvragen. Ik wil vrijvragen voor een vrijdag omdat ik naar een bruiloft ga. Ik dacht dat je dan BD moet invoeren, maar dan krijg ik een melding dat ik een eindtijd en begintijd moet invoeren. Ik heb dus de hele dag niet beschikbaar gedaan maar dan lukt het nog steeds niet om die formulier te sturen. Heb ik wat fout gedaan?

 25. hallo als ik thuis op mijn laptop sam open krijg ik daar geen applicaties op, ik kan dus niet op GO kijken of wat veranderen in mijn beschikbaarheden of vakantie in vullen. wat kan ik hier aan doen?

 26. Ik wil graag een dienst ruilen via sam, maar het lukt mij niet om deze dienst in te vullen, want er staat steeds dat ik een dienst moet selecteren terwijl ik dat al heb gedaan. Hoe werkt het?

  1. Hoi Anouk, heb je geprobeerd een dienst te ruilen vanaf je smartphone? Helaas werkt dat (nog) niet. Dat kan alleen vanaf een computer met Chrome. Als je dat ook geprobeerd hebt hoor ik het graag van je. Succes!

 27. Hoi,

  – ik zie bij mijn beschikbaarheid helemaal niks. Maar als ik dan op maandrooster klik zie ik wel alles? Wat is dit? Betekent dit dat hij het heeft geaccepteerd, en waarom zie ik het niet bij mijn normale becshikbaarheid van een week.

  – En wat betekent LTA?
  – En betekente een geel blokje met tijden etc. dus dat je dan moet werken?
  – en bij mijn vrij aanvragen staat er een bestaande aanvraag (vakantie) betekent dit dat hij dit heeft geaccepteerd?
  – en dat gele blokje zie ik maar voor 1 dag het hele jaar?
  – en waarom zie ik als het geaccepteerd is mijn vakantie niet in mijn werkrooster?

  groet,
  serah de cloe

  1. Hoi Serah, ik zie dat je een heleboel vragen hebt over Go. Blijkbaar heeft je Teamleider je Go niet goed uitgelegd toen je in het filiaal kwam werken. Als ik jou was zou ik even een afspraak maken met een van de Teamleiders en vragen of ze je Go even uitleggen. Vanaf hier kan ik ook geen antwoord geven op al je vragen helaas. Succes!

 28. hey,
  ik wil graag mijn dienst ruilen maar steeds als ik een naam in heb gevuld en dan op volgende click dan staat er dat ik nog geen vervanger heb ingegeven. hoe kan dat?

  1. Dienst ruilen werkt alleen op een laptop of PC met Google Chrome. Met smartphones, tablets en met andere browsers werkt het niet helaas.

 29. hallo, ik heb mijn beschikbaarheid al ingevuld maar ik weet nu niet hoe ik dagen kan selecteren waar op ik wil werken. Ik heb ook geen rooster of zo iets. Ik wil wel snel werken maar moet ik nu langer wachten tot ik kan werken?

  1. Hoi Marit, Op het moment dat je komt werken dan is de planning al gemaakt dus dan zijn er niet meteen shifts voor je. Misschien kan je je teamleider vragen of er nog openstaande shifts zijn? Na 3 weken word je vanzelf ingepland, dus houd GO goed in de gaten!

 30. Hoi,
  ik wil vakantie vragen voor één dagdeel. Telkens als ik de tijd invul (00:00-17:00) krijg ik de melding dat ik nog een soort vrije tijd moet invullen (VAK of BD), terwijl ik dit al de hele tijd heb gedaan. Ik kom hierdoor niet verder. Hoe kan dat?

  1. Hoi Willem, er zitten een paar bugs in Go. Check even de volgende mogelijkheden:
   1. Doe je het vanaf een computer met de browser Chrome? Met andere browsers kan hij soms problemen geven.
   2. Heb je een vinkje gezet bij ‘overig beschikbaar’?
   3. Als dat allebij gedaan is, vraag dan gewoon de hele dag vrij in plaats van alleen een dagdeel.
   Succes!

 31. Hallo,

  Moet je je beschikbaarheid elke week opnieuw invullen, of alleen wanneer het wijzigt (als je bijvoorbeeld in schoolvakanties vaker kan werken)?

  1. Hoi Lonneke, dat hoeft alleen als je beschikbaarheid wijzigt (bijvoorbeeld in de vakanties inderdaad). Vergeet dan niet om hem weer terug te veranderen voor de week na de vakantie!

 32. Hoi,

  Ik heb een vraag omtrent beschikbaarheid.
  Momenteel werk ik 1 dag in de week in verband met stage en studie. Volgens mijn teamleider, op verzoek van de manager, moet ik mijn beschikbaarheid aanpassen.

  Ik heb een 9 uur contract (per week). Volgens hen moet ik minimaal 18 uur beschikbaar staan op GO en minimaal 9 uur werken. Klopt dit en waar kan ik dit terugvinden? Ik heb het CAO erbij gepakt, maar het is me niet gelukt dit te vinden.

  Alvast bedankt!

  1. Hoi Jonli,

   Als je een contract van 9 uur per week hebt moet je ook echt minimaal 9 uur werken per week. Je beschikbaarheid moet ruim voldoende zijn zodat de teamleider die de planning maakt je negen uur kan inplannen.

   1. Bedankt voor de reactie. Wat houdt ruim voldoende in? Ik begrijp dat ik 9 uur per week moet werken en dus ook minimaal 9 uur beschikbaar moet staan. Maar er staat nergens dat ik drievoudig beschikbaar moet staan, juist?

    Daarnaast moet ik mijn vrijvraag laten goedkeuren door mijn ASM/SM. Ik heb al ruim 2 weken geen reactie op GO gekregen en mij wordt verteld dat ik langs moet gaan en het persoonlijk aan de ASM/SM moet vragen voor goedkeuring. Mag dit?

    1. Een dubbele beschikbaarheid zou voldoende moeten zijn. De SM/ASM is de baas over de teamleiders. Hij/zij kan bepalen dat de teamleiders niet alle vakantie-aanvragen mogen goedkeuren. Echter is dit in elk filiaal weer anders. Meestal krijg je na een goed gesprek gewoon je vakantie hoor!

     Aan dit antwoord kunnen geen rechten worden ontleend. Deze website is niet gemaakt door Albert Heijn.

 33. hallo, ik werk pas net bij de AH en ik had een vraag. Het is aankomende week vakantie, maar ik ben ingeroosterd in de dagen dat ik weg ga. Omdat ik er nog maar een week werk had ik dit niet eerder kunnen zeggen, en kan ik dus geen vrij aanvragen.

  mijn vraag is hoe ruil je precies met iemand? Telkens als ik op opslaan druk krijg ik een melding met: kies een dienst om te ruilen.
  ik begrijp dan niet was ik moet doen omdat ik alles gewoon heb ingevuld. kan iemand mij hier mee helpen?

  1. Vraag even of een teamleider de dienst voor je ruilt voor nu! Diensten ruilen kan overigens alleen op een computer en in de browser Chrome. Op een mobieltje werkt het niet!

 34. ik heb mijn beschikbaarheid aangepast aangezien mijn opleiding pas september begint en meer wilt werken maar nou krijg ik een bericht dat mijn beschikbaarheid is afgekeurd in GO?? wat moet ik doen? moet ik bij mijn teamleider terecht of opnieuw mijn beschikbaarheid aanpassen?

  1. Hallo Dilos, Je kan niet op zondag nooit je beschikbaarheid doorgeven, daardoor is het misschien verkeerd gegaan. Op zondag wordt je beschikbaarheid namelijk automatisch afgekeurd. Als je het vandaag doet dan wordt hij wel geaccepteerd!

 35. goedemorgen,
  Klopt het dat er een storing is met ‘go’. Ik krijg sinds eergisteren constant de onderstaande melding. Sam kom ik wel gewoon in.

  Third-party server not responding
  The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.
  This could be due to the third-party server being offline, or to network problems making it unreachable. The problem is not with the WebSEAL server itself.

  If you wish to try again, you can close this screen and reopen the web page. If you need assistance, please contact your local help desk. You will be asked to provide your User ID and the error description.

  Hoor het graag.

 36. Hoi,
  Ik zit gewoon op mijn computer, op chrome. Ik probeer nu een dag vrij aan te vragen voor over een paar maanden, dus het is sowieso drie weken van tevoren. Alleen zegt hij de hele tijd selecteer een valid time/soort vrije tijd, maar dat doe ik de hele tijd. Toch zegt hij elke keer dat er iets ingevuld moet worden. Hoe kan ik dit oplossen?

  1. Hoi Frederique, probeer even je cookies te verwijderen en/of de site te openen in een incognito venster. Werkt het nog steeds niet? Probeer het dan op een winkelcomputer van AH!

 37. Hoi,

  Mijn vakantie die ik ruim 3 weken van te voren heb aangevraagd is afgekeurd? Het is geen bijzondere feestdag ofzo 13/14 juni. Moeten jullie dan een geldige reden hebben zo ja waar vind ik die in GO?

  Groetjes Jeffrey

 38. Hoi,
  Ik wil mijn dienst ruilen. Maar moet je eerst aan de persoon zelf vragen of die dan kan/wil werken. Of kun je gewoon die persoon bij vervanger aanklikken en dat de persoon dat een een melding krijgt en dan kan aangeven of die de dienst kan/wil ruilen?

  1. Hoi!
   Ik was even terug aan het kijken in go en toen zag ik bij een paar diensten ‘niet-geautoriseerd’ staan. Dit zijn meestal diensten waarbij ik bijvoorbeeld 9.5 uur achter elkaar gewerkt heb of op zaterdag gewerkt heb terwijl dat eigenlijk niet mocht omdat ik op zondag al werkte. Heb ik deze uren wel uitbetaald gekregen?

 39. Hoeveel uur moet je beschikbaarheid invullen bij een contract van 8 uur.
  Ze zeggen 50 uur klopt dat? 2021 gaat er veel veranderen binnen Ah.

 40. Hoeveel uur moet je beschikbaarheid invullen bij een contract van 8 uur.
  Ze zeggen 50 uur klopt dat? Mogen zij bepalen welke dagen. 2021 gaat er veel veranderen binnen Ah.

 41. Hoi,

  Ik heb over 2 maanden een operatie en moet daarvan ook herstellen. Moet ik dan vrij vragen op VAK? Want dan gaat het van mijn vakantiedagen af en de operatie is medisch.

  Groeten

 42. Hallo,
  Stel je begint elke dag 6 uur in de ochtend en je bent beschikbaar de hele dag en je past dat aan naar 8 uur in de ochtend maar nogsteeds kan je de hele dag.
  Mogen ze dat weigeren?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.