AH Sam werkt nog niet helemaal goed

AH Sam werkt nog niet helemaal goed. Het zou hét systeem moeten worden om je loonstrookje te bekijken, je werkrooster en andere dingen die je nodig hebt voor je werk, maar het systeem ligt er heel vaak uit en het is meer een tweede Facebook dan een intranet.

AH sam is het nieuwe AH Plaza

Vroeger hadden we AH Plaza. Dat was het eerste intranet van Albert Heijn waar je ook vanuit huis op kon inloggen. Daarvoor moest je je rooster bekijken op een papiertje in de kantine.
Dat kan je je nu bijna niet meer voorstellen he, dat je je rooster niet vanuit huis kunt bekijken. Met AH Sam kan je je rooster vanaf waar dan ook in de wereld, op je mobieltje, met je tablet of met je computer bekijken door in te loggen op AH Sam.

AH Sam werkt nog niet helemaal goedAH Sam werkt nog niet helemaal goed

Maar sinds het begin van AH Sam zijn er heel wat bugs. Zo ligt de server er geregeld uit, wat betekent dat niemand vanuit huis kan inloggen. Ook vanuit de AH filialen is het soms niet mogelijk om in te loggen. Dat is heel onhandig, omdat je voor je werk bij Albert Heijn bij verschillende systemen moet kunnen en dat kan alleen via AH Sam.

Werkrooster bekijken en beschikbaarheid doorgeven

Via AH Sam kan je ook je werkrooster van AH bekijken en je beschikbaarheid doorgeven. Dat betekent dat je doorgeeft op welke dagen je kan werken van hoe laat tot hoe laat. Je teamleider houdt daar dan rekening mee bij het maken van het werkrooster.

Lees ook: Hoe pas ik mijn AH rooster aan in Go?

AH Sam lijkt een soort Facebook

Een collega van mij zei laatst: AH Sam lijkt een beetje op een soort Facebook voor AH medewerkers. Je kan er meer spelletjes op doen en leuk met elkaar communiceren dan serieuze werkzaken doen. En mijn collega heeft daar wel een beetje gelijk in. Belangrijke winkelmededelingen zitten verstopt en het is moeilijk om alle informatie te zoeken. Hopelijk gaan ze dit in de toekomst verbeteren.

Zo zie je maar, AH Sam werkt nog niet helemaal goed. Maar wel een beetje.

4 Replies to “AH Sam werkt nog niet helemaal goed”

  1. Bij mijn werkrooster zijn maar twee dagen van de maand als werkdagen voor geschreven. Klopt dit wel?

    1. Hoi Bas, ik snap niet helemaal wat je bedoelt. In de afgelopen maand of in de komende maand?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.