Albert Heijn Medewerker voordeelplan

Albert Heijn Medewerker voordeelplan

Albert Heijn Medewerker voordeelplan (MVP) is een programma van Ahold Delhaize waarmee medewerkers van Albert Heijn, Etos en Gall en Gall korting krijgen op hun boodschappen van Albert Heijn. Ook kunnen medewerkers profiteren van extra’s zoals korting op je zorgverzekering en korting op dagjes uit. Hoe dit allemaal werkt wordt hier uitgelegd.

Albert Heijn Medewerker voordeelplan

Het AH Medewerker Voordeelplan bestaat op 2 manieren:

 • Online via de Appie Deals
 • Met de Albert Heijn medewerker voordeelkaart (bonuskaart voor medewerkers)

Hieronder worden ze allebei uitgelegd.

Online korting met Appie Deals

Appie Deals is een nieuwe service voor AH medewerkers. Als medewerker krijg je hier korting op uitjes, op winkels en op vakanties. Z0 krijg je bijvoorbeeld korting op een mobiel abonnement van Vodafone of T-mobile en krijg je korting op Wildlands Adventure Zoo Emmen, Attractiepark Slagharen en Walibi Holland. Het aanbod wisselt dus dit kan veranderen. Je doet er dus goed aan om af en toe even te kijken op de site van Appie Deals.

Je hebt een code nodig, die vind je op AH Sam. Klik hier om naar de code voor Appie Deals te gaan (je moet daarvoor inloggen met je PNL-code).

Lees ook: Moet je de personeelsbonuskaart activeren?

Korting met de AH Medewerker Albert Heijn Medewerker voordeelplan

De AH Medewerker Voordeelkaart is een bonuskaart speciaal voor medewerkers. Elke keer dat deze bonuskaart gescand wordt bij de kassa, krijg je aan de kassa het bonusvoordeel (net als andere klanten). Daarnaast krijg jij als medewerker 10% korting van het bedrag wat aan boodschappen besteed is op je rekening gestort (met een maximum van 300 euro per jaar). De korting geld niet op tabak, babyvoeding tot 12 maanden, geneesmiddelen, boeken, loterijproducten, AH spaarzegels en AH cadeaubonnen.

Wanneer krijg je de speciale bonuskaart?

Je krijgt de personeelsbonuskaart als je minimaal een maand in dienst bent bij Albert Heijn.

Ontvang je ook korting als je online boodschappen besteld?

Ja, als je bij AH Online besteld krijg je ook 10% korting als medewerker. Let op! Dit geldt niet voor het Gall en Gall en Etos assortiment.

Een tweede personeelsbonuskaart aanvragen

Ga naar: Zo vraag je een tweede AH personeelsbonuskaart aan.

Mijn Personeelsbonuskaart is gestolen of verloren

Ga naar: Zo vraag je een nieuwe AH Personeelsbonuskaart aan.

Heb je meer vragen? Stel ze in een reactie, ik geef zo snel mogelijk antwoord!

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
91 reacties op “Albert Heijn Medewerker voordeelplan
 1. Guusje schreef:

  Mijn dochter heeft nu voor het eerst personeelskorting uitbetaald gekregen in
  7 periode 2017, over welke data betreft deze uitbetaling? Kan het zijn dat deze verwerkt
  Zijn tot en met 18 juni jl?

 2. sohail schreef:

  ik werk 2 maanden bij appie maar heb geen voordeelkaart

 3. Carla schreef:

  Ik gebruik sinds een paar weken de personeelsbonuskaart. Mijn dochter heeft deze maand echter geen personeelskorting uitbetaald gekregen. Waar kan dat aan liggen?

 4. Misha schreef:

  Een paar maanden geleden heb ik mijn personeelsbonuskaart ontvangen en deze veel gebruikt, maar bij mijn loonstrookje heb ik de personeelskorting niet ontvangen. Bij wie moet ik zijn om dit op te lossen?

 5. Van de Wiel schreef:

  Mijn dochter werkt bij AH en dus gebruik ik haar bonuskaart. Maar op haar loonstrookje was niks bijgeschreven van personeelskorting afgelopen periode. Ze krijgt wel aanbiedingen via de mail, dus hij is wel geactiveerd. Maar geen personeelskorting ontvangen dus. Waar zou het aan kunnen liggen?

 6. Thijs schreef:

  Als ik mijn personeelsnummer invul komt er ‘dit kan geen personeelsnummer zijn’ te staan. Ik heb mijn nummer vanaf de personeelstool gekopieerd en overgetypt. Het is een 8 cijferig nummer. Waarom kan dit geen personeelsnummer zijn?

 7. Sandra de Wild schreef:

  Mijn zoon heeft sinds juni de bonuskaart, we hebben hem gebruikt maar hij heeft nog geen personeelskorting uitbetaald gekregen.

  Wat gaat er mis?

 8. mandy schreef:

  Mijn zoon werkt sinds kort bij de Albert Heijn, kan ik zijn bonuskaart nu toevoegen aan mijn account of met ik via zijn account boodschappen bestellen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Mandy, ik begrijp dat u boodschappen wil bestellen op AH.nl met de personeelskorting van uw zoon. U moet dan inderdaad uw oude bonuskaart uit uw account verwijderen en de bonuskaart van uw zoon toevoegen. Vanaf dat moment krijgt u ook persoonlijke aanbiedingen met de bonuskaart van uw zoon. Uw zoon kan een tweede kaart voor zichzelf aanvragen zodat u bij het boodschappen in de winkel ook zijn bonuskaart kan gebruiken voor personeelskorting. Succes!

 9. CMP schreef:

  Mijn dochter werkt sinds kort bij AH en heeft nu ook een bonuskaart ontvangen voor de medewerkerskorting. Nu kan ze de bonuskaart nog niet activeren voor de bonuskorting omdat ze pas in april 16 jaar wordt. Mag ik, haar moeder, de bonuskaart op mijn naam activeren want ik doe al mijn boodschappen bij AH en zo profiteert zij van de medewerkerskorting en krijg ik de bonuskorting???

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste CMP, U kunt de bonuskaart inderdaad activeren in uw AH account zoals u zegt. Zo profiteert u van persoonlijke aanbiedingen en bijvoorbeeld het koppelen van airmiles en uw dochter krijgt haar personeelskorting. Uw dochter kan via Sam een tweede bonuskaart aanvragen met hetzelfde nummer zodat ze hem zelf ook heeft als ze iets gaat kopen bij AH. Succes!

 10. Personeelskorting schreef:

  Ik heb mijn bonuskaart gewoon via de ah site geactiveerd, omdat ik het stappenplan op de brief niet meer kon vinden. Krijg ik als nog mijn personeelskorting?

 11. Claudia t.b schreef:

  Maakt het uit bij welk filiaal van AH de bonuskaart gebruikt?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Claudia, dat maakt niet uit. Je kan de bonuskaart bij alle filialen in Nederland gebruiken (met uitzondering van AH To Go). Succes!

 12. Helen schreef:

  Ik heb de bonuskaart van mijn zoon, die al ruim 1 jaar bij AH werkt, geactiveerd onder mijn account voor de persoonlijke bonusaanbiedingen ongeveer 2 maanden geleden. Nu kreeg hij voor deze activering wel de 10% korting op de boodschappen maar in oktober heeft hij deze korting niet ontvangen terwijl ik wel gewoon de boodschappen bij AH doe, hoe kan dit, is er nu geen koppeling meer met zijn personeelsnummer? Hoe kan ik dit checken?

 13. Bianca schreef:

  Mijn dochter heeft een personeels-bonuskaart. Nou had ik er ook een in mijn portemonnee en ik weet niet meer welke bonuskaart van mijn dochter is. Kan ik dat ergens checken welke dat is?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Bianca, helaas kan je dat nergens checken. Als je dochter dezelfde bonuskaart heeft kan je kijken of het nummer overeen komt. Of ze kan een nieuwe aanvragen, die heeft dan hetzelfde nummer.

 14. Bas klomp schreef:

  Hallo,
  Onze zoon werkt nu twee jaar bij ah, zijn pas is wel geactiveerd, dit omdat hij zijn nieuwe pas niet kan activeren!
  Die nieuwe pas heeft hij van de week gehad
  Maar ons probleem is dat hij in die 2 jaar nog nooit een voordeel bonus heeft ontvangen ondanks dat ik bij jullie boodschappen doe Hoe kan dit

 15. Bas klomp schreef:

  Hallo,
  Ik wilde even vragen hoe het kan dat mijn zoon in 2 jaar nog steeds geen personeelsbonus ontvangt!!!
  Hij heeft inmiddels nieuwe pas gehad maar die kan hij niet activeren omdat hij al op geactiveerd staat
  Hij ontvangt wel de persoonlijke mail altijd met zijn pasnr op de laatste 4 cijfers na afgedekt
  Vind het raar want ik doe wel bij ah boodschappen
  Zijn teamleider had jullie eerder ook al een mail gestuurd maar tot op heden geen reactie!!
  Als ik het goed begrijp “piest” mijn zoon al 2 jaar naast zijn ah personeelsbonus!!!
  Hoop dat jullie nu met een oplossing kunnen komen

 16. Sanna schreef:

  Hallo,
  Ik werk bij de AH en ik heb intussen twee van deze bonuskaarten in mijn bezit. Ik heb een daarvan aan mijn moeder gegeven voor de grote boodschappen en de andere houd ik voor mijn eigen kleinere aankopen. Mijn vraag is nu of deze allebei tegelijk werken of dat ik alleen de personeelskorting van één kaart terug krijg.

 17. Jan schreef:

  Beste,

  Mijn zoon is 17 november 2017 bij AH gestart. wij zijn een week later de personeelsbonuskaart gaan gebruiken. Tot nu toe heeft mijn zoon nog geen korting ontvangen. Wanneer kan hij de eerste betaling tegemoet zien?

 18. Ano schreef:

  Kan ik deze bonuskaart voor medewerkers ook bij andere ahs gebruiken?

 19. Ber. schreef:

  krijg je ook korting op een t-mobile abonnement?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Ber. Als je inlogt zul je zien dat je op dit moment alleen korting krijgt op een Vodafone abonnement en bij Simpel. Succes!

 20. Apppppueee schreef:

  Ik zie overal staan dat je gratis naar de fysio of sportschool kunt of met korting, waar kan ik dit vinden

 21. Maartje schreef:

  Ik heb al een paar keer boodschappen gedaan met mijn ah bonuskaart maar ik heb die 10% niet gestort gekregen op mijn rekening bij mijn salaris. Waardoor zou dit kunnen komen? Ik werk wel pas een maandje bij de albert heijn.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Maartje, daar gaan een paar maanden overheen voordat je daar iets van merkt. Alles word opgeteld. Succes!

 22. Erik Bouwknegt schreef:

  Ik probeer de bonus kaart die mijn zoon van het medewerker voordeelplan heeft ontvangen te activeren op ah.nl/bonuskaart zoals vermeld in de brief. Echter, het systeem geeft aan dat mijn zoon te jong is bij het aanmaken van een nieuw profiel, hij is 16 jaar. Hoe kan ik de kaart toch op zijn naam activeren?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Best Erik, u kunt de kaart ook gewoon op uw naam activeren met uw e-mail adres. Dan heeft u het bonusvoordeel en de persoonlijke aanbiedingen, en uw zoon krijgt 10% op zijn rekening. Handig he!

 23. Paula Kamphuis schreef:

  Mijn dochter van 14 jaar werkt sinds 4 mei bij ah in den helder zij heeft de bonuskaart ontvangen maar kan deze vanwege haar leeftijd niet registreren. Hoe lossen we dit op zodat zij de korting toch ontvangt?

 24. daniel schreef:

  Hey,
  Ik heb onlangs voor de tweede keer de aanvraag formulier ingevuld maar heb nog niks gekregen. Werkt de formulier nog of moet ik bij mijn teamleider zijn?
  mvg

 25. Imare schreef:

  Sinds 2 juni werk ik bij de Albert Heijn en op 24 juni heb ik een personeels bonuskaart gekregen en gelijk geactiveerd. Mijn familie en ik hebben er veel boodschappen mee gedaan, maar op mijn loonstrookje is daar niets van te zien. Bij deze uitbetaaldatum hoort deze personeelskorting wel bij te zitten. Wat moet ik doen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Imare, je spaart alles op maar het duurt echt veel langer voordat je er iets van gaat zien. De volgende keer dat je personeelskorting krijgt zal het erbij zitten voor jou!

 26. Remko schreef:

  Ik ben inmiddels ruim 3 periodes in dienst van AH, maar heb nog steeds geen mvp bonuskaart ontvangen. Ongeveer 4 weken ookal een tweede aangevraagd via deze website maar ook die is nog helemaal niet gekomen.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Remko, bedankt voor je berichtje. Heb je bij je aanvraag je personeelsnummer goed ingevuld? dat is niet je PNL-nummer, maar het nummer op je loonstrookje. Als je personeelsnummer niet klopt wordt je aanvraag weggegooid. Vanaf het moment dat je de personeelsbonuskaart aanvraagt duurt het ongeveer 6 tot 8 weken voordat je hem krijgt. Succes! Ps. deze website is niet gemaakt door Albert Heijn. De links op deze site kloppen wel allemaal :).

 27. Jens schreef:

  Ik weet dat ik op Sam de deelnemerscode kan vinden voor appie deals maar ik heb alles gezocht in Sam maar ik heb geen idee waar precies

 28. C. schreef:

  Hoi,

  Ik ben mijn medewerkers bonuskaart een tijdje kwijt geweest en heb al die tijd een normale kaart gebruikt. Is het mogelijk dat de personeelskorting van die kaart afgaat?

 29. Fam roelofs schreef:

  Hallo
  Een vraag als je in aanmerking wilt komen voor de werknemerskorting
  Moet je dan een aantal uren per week werken . Of maak dat niet uit.

 30. Blok schreef:

  Hoi, onze zoon is in dienst bij AH tot 16 okt 2018. Wordt zijn bonus korting over de periode vanaf 16 julie tot einde dienst nog uitbetaald? Het zat niet bij zijn zojuist ontvangen laatste loon…

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Als hij die krijgt, dan is dat tijdens de gebruikelijke datum waarop de personeelskorting uitbetaald wordt. Dus dat zou volgende periode zijn zoals te lezen op https://ahuitbetaaldata.nl/. Ik denk dat hij die dan wel krijgt, maar ik kan het niet beloven. Misschien kan hij dat navragen bij zijn leidinggevende.

 31. Dave schreef:

  Hoi,
  Over welke periode krijg je de personeelskorting van aankomende movember uitgestort, is dat gewoon de 3 maanden van te voren, of nog eerder

 32. Jorgen schreef:

  Vlak voor het uitbetalen van de personeelskorting heb ik ontslag genomen bij mijn AH. Ik heb nu niks uitbetaald gekregen… klopt dit?

 33. Yvanka schreef:

  Moet je je ah-voordeelkaart activeren om je personeelskorting te krijgen?

 34. Jan van Goch schreef:

  Ik ga met ingang van 4 december 2018 met pensioen. Geldt de medewerkerskorting van 20% op 22 december ook nog voor mij? houd ik überhaupt nog mijn korting?

 35. evie schreef:

  ik had eerst de verkeerde bonuskaart, maar heb nu inmiddels de goede. mijn baas zei me dat ik alsnog het geld van die verkeerde bonuskaart terug kan krijgen via sam maar ik kan het niet vinden

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Evie, helaas heeft je manager je verkeerd geïnformeerd. Dit is niet mogelijk. Zorg dat je altijd de kaart gebruikt die begint met 262070, dan weet je dat je de goeie hebt. Gelukkig krijg je vanaf nu wel de goeie personeelskorting. Succes!

 36. Medewerker AH schreef:

  Als ik mijn ontvangen bonus kaart voor MVP wil activeren staat er dat deze al in gebruik is of niet geldig is. Ook doet deze het niet in de winkel. Kan iemand mij daarmee helpen? Alvast dank!

 37. Sophia schreef:

  Hoi, werk net een paar weken bij AH en heb mijn kaart vandaag gekregen. Echter werkte deze helemaal niet bij de kassa, ik kan geen nummer vinden online om te bellen. Een nieuwe kaart aanvragen kan ik ook niet, want op het formulier online staat dat je maar een aanvrag per periode mag doen. Wat nu?

  Als ik de nummer online invul zegt hij dat de kaart al in gebruik is en dat ik hem niet kan activeren.

 38. Neel schreef:

  Kun je de mvp bonuskaart ook gebruiken bij franchise AH en krijg je dan ook de personeelskorting?

 39. rene schreef:

  Krijg je de korting op all AH’s incl de franchise ah’s? Ergo maakt het voor de optelling niet uit waar je boodschappen doet zoalng het maar een AH is?

  dank je wel

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi René, het maakt niet uit welke Albert Heijn je binnenloopt voor de personeelskorting. Als het maar geen AH To Go is!

 40. Myrthe schreef:

  Ik werk al 2 jaar bij de ah en ik heb altijd de max van personeelskorting gehad alleen nu kreeg ik afgelopen maand maar een kwart van die bedrag… ik heb nagekeken op de rekening voor hoeveel geld ik de afgelopen 3 maanden bij de ah heb gekocht en dat ik ruim die 750euro dis dan zou ik toch gewoon die 75 euro moeten krijgen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Myrthe, weet je 100% zeker dat je altijd de goeie bonuskaart gebruikt hebt? Een personeelsbonuskaart begint altijd met 26207. Als je zeker weet dat je de persooneelsbonuskaart gebruikt hebt kan je eventueel je teamleider vragen of hij/zij dit wil uitzoeken via SSC (mailtje sturen naar het hoofdkantoor). Dat kan je niet zelf doen. Succes!

 41. Jasper schreef:

  Hallo, waar op je loonstrookje staat de persoonlijke bonus?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jasper, persoonlijke bonus is iets dat klanten krijgen als korting bij de kassa als ze hun bonuskaart geregistreerd hebben. Jij bedoelt denk ik de personeelskorting? Die krijg je 4 keer per jaar, de eerstvolgende keer is bij het loon van 22 juli. Op je loonstrookje staat dan ‘AH personeelskorting’. Succes met werken bij AH 😉

   • ... schreef:

    Hoii, ik heb zaterdag 6 juli voor het eerst gewerkt bij de AH. De personeelskorting komt maandag 22 juli als het goed is. Klopt het dat deze korting wordt uitbetaald over de periode van 6 juli tot 14 juli (14 juli is wanneer de periode stopt)?
    Groetjesss!

    • ... schreef:

     laat maar, heb het antwoord (helaas) al gevonden…..

     “Je krijgt AH personeelskorting uitbetaald op maandag 22 juli 2019

     Je boodschappen tellen mee van maandag 25 maart 2019 tot en met zondag 16 juni 2019”

1 Pings/Trackbacks voor "Albert Heijn Medewerker voordeelplan"
 1. […] Lees ook: Zo werkt het AH Medewerker voordeelplan. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.