All in loon bij Albert Heijn

All in loon bij Albert Heijn –  Bij Albert Heijn krijg je als je minder dan 12 uur per week werkt een All-in loon. Een All-in loon betekent dat je alle toeslagen elke maand bij je loon krijgt uitbetaald, in plaats van een of meerdere keren per jaar. 

All in loon bij Albert Heijn

Wat is het All in loon? Een all-in loon betekent dat je toeslagen uitbetaald krijgt bij je loon. Elke maand weer. Dit klinkt eigenlijk heel normaal en is ook heel normaal, maar je moet weten dat een all-in loon lange tijd niet normaal was. Vroeger kregen alle medewerkers van Albert Heijn twee keer per jaar toeslagen, namelijk, de vakantietoeslag in mei en de winstuitkering in december of januari.

Alleen voor kort-parttimers

Alleen kort parttimers krijgen een all-in loon. Je bent kort-parttimer als je een contract hebt van 12 uur per week of minder. Heb je dus een 13-uurs contract, dan heb je geen all-in loon.

Wat krijg je bij een all-in loon?

Bij een all-in loon krijg je je ADV, TVT, vakantie-uren, vakantie-toeslag en winstuitkering elke maand uitbetaald. Op je loonstrookje ziet dat er zo uit:

all in loon
Een loonstrookje met een all in loon.

Zoals je ziet krijgt deze medewerker de gewerkte uren uitbetaald, maar ook vakantie-uren, adv-uren, een voorschot winstuitkering en een voorschot voor de vakantietoeslag.

Lees ook: zo werkt je loonstrookje van Albert Heijn.

Hoeveel is het all-in loon?

Een all in loon bestaat uit:

 • je salaris
 • 32,97% van je salaris aan toeslagen (vakantie-uren, adv-uren, tvt-uren, een voorschot winstuitkering en een voorschot voor de vakantietoeslag).

Salaristabellen op ahuitbetaaldata.nl zijn inclusief de 32,97% toeslagen. Wees dus niet bang als er een ander bedrag op je loonstrookje staat, want de toeslagen staan apart op je loonstrookje gespecificeerd.

Vragen?

Heb je nog vragen over je loonstrookje of over het all-in loon? Loop even langs bij je leidinggevende. Hij of zij kan je hierbij helpen.

Albert Heijn uitbetaaldata is niet gemaakt door Albert Heijn. Aan het gebruik van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

110 Replies to “All in loon bij Albert Heijn”

 1. Als er meeruren worden gemaakt door een parttimer, wordt er over deze meeruren dan ook een toeslag van 32,97% uitgekeerd (dus het all-in loon), of wordt enkel het salaris uitbetaald over deze meeruren?

  1. Hoi Anoniem. Meeruren betekent alleenmaar dat die uren boven contract gewerkt zijn. Zoals voor elk uur krijg je daarvoor ook de toeslag van 32,97%. Elke medewerker met een hoger contract zou namelijk ook deze toeslagen krijgen, maar dan spaart hij/zij ze op. Ik hoop dat je hiermee een beetje geholpen bent. Succes met werken bij AH!

    1. Beste Sammir, als je vakantie krijg je niet meer betaald dan als het geen vakantie is. Je krijgt hetzelfde loon. Alleen op zondag krijg je 200% uitbetaald.

 2. Als er meeruren in het rooster staan moeten die dan ook gewerkt worden of is dat puur voor administratie?

  1. Hoi Donver, als er meeruren op je rooster staan moet je die ook werken. Dat betekend alleenmaar dat je meer uren werkt dan je contract.

 3. Hey ik werk nu een paar paar weken bij ah en in mijn contract staat dat ik €3,42 per uur krijg maar in het overzicht staat €4,46 dat klopt toch niet ik werk 6 uur in de week.

  1. Hoi Yolo, zoals je hier boven kan lezen krijg je 32,97% extra loon bovenop de €3,42 per uur. Dan kom je uit op €4,46. Succes!

 4. Stel dat ik een <12 uren contract heb, maar door bijvoorbeeld invallen meer dan 12 uur per week werk. Geldt dan nog steeds een all-in loon?

  1. Hoi Sandra, het antwoord op jou vraag is heel simpel: Ja! Het gaat om je contract, niet om het aantal uren dat je werkt. Succes!

 5. Ik heb een all in contract en ik heb voor de periode met een uitbetaling in februari een week vakantie aangevraagd. Nu is het zo dat ik in de overige weken niet aan de 24 uur en het in sam aangevuld wordt met “vakantie-uren”. Worden deze ook uitbetaald?

  1. Hoi gekkegek. Als je een contract hebt van 24 uur per week heb je geen all-in contract. Dan worden je vakantieuren inderdaad uitbetaald. Succes!

  1. Hoi Emel, als je 21 bent en je werkt fulltime bij Albert Heijn verdien je €7,84 per uur. Daarnaast krijg je nog allemaal andere extra’s zoals vakantiegeld, gratis vrije dagen en winstuitkering. Per vier weken verdien je €1254,40. Succes met werken bij AH!

    1. Bij Albert Heijn word je niet per maand betaald maar per vier weken. En ja dat is een vast bedrag, maar ik denk niet dat je een contract voor 40 uur gaat krijgen hoor…

   1. hoeveel krijg je per uur als je 15 bent en je werkt parttime als vakkenvuller en soms broodafdeling??

 6. Hoi, ik had een vraag: ik ben 17 jaar en verdien dus als kort parttimer 6 euro per uur. Is dat 6 euro per uur én komen er dan nog toeslagen daar boven op? Of moet ik uit gaan van 4.51 per uur en daar nog toeslagen boven op?

 7. Ik wil graag bij ah werken maar hoe houd moet je zijn en hoeveel verdien je per uur groetjes Diamo

 8. Hoi,
  Ik ben 17 en krijg €4,55 per uur klopt dit wel? Wel had ik 14,5 uurtjes per week. Volgendeweek word ik 18 en heb ik dat wat minder (12,5) uurtjes. Hoeveel is mijn uurloon dan? En Word ik dan aan het eind ook met dat bedrag uitbetaald?

 9. Als je contracteren zijn verdubbeld naar 16 uur, moet je dan de brief opsturen naar de belastingdienst? Wamt mijn normeren zijn nog 8 uur

 10. Hoi, ik heb de afgelopen maand 34 uur gewerkt en ik ben 17 jaar. Ik heb een 8 uren contract en ik verdien per uur 6 euro. Nu als je dat uitrekend krijg je 204 euro, maar ik heb vandaag uitbetaald gekregen en dat was maar ongeveer 130 euro! Dat klopt natuurlijk niet, maar waar kan dat aan liggen en wat kan ik doen om het geld toch te krijgen

  1. Hoi Chardb, wat vervelend dat je niet genoeg uitbetaald hebt gekregen. Wat je het beste kan doen is even naar je Teamleider gaan. Hij/zij kan met jou samen naar je loonstrookje kijken. Misschien zijn ze je voor een paar uur vergeten in te plannen. Heb je ook goed naar de betalingsperiode gekeken? Die vind je hier: https://ahuitbetaaldata.nl/ah-uitbetaaldata-2017-wanneer-worden-we-uitbetaald-welke-datums/. Succes in ieder geval! En als ik je nog kan helpen hoor ik het graag.

 11. Hoe zit het nou met als je pas begint met werken en een 16 contracturen hebt. Krijg je dan ook een all in loon?

  1. 16 contracturen per week? Dan krijg je geen all-in loon. 16 contracturen per 4 weken? dan krijg je wel een all-in loon. Kijk voor meer informatie op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon/.

   Let op: hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze site is niet gemaakt door Albert Heijn.

 12. Hoeveel zou ik per uur verdienen als 23-jarige vakkenvuller?
  En hoeveel zou dit zijn als kassamedewerker?

  Wat zou het bedrag zijn met een all-in loon, en wat zou dit bedragen als ik fulltime aan het werk zou gaan?

  1. Hoi Falco, Hoeveel je verdient als 23-jarige kan je vinden op https://ahuitbetaaldata.nl/salaris-albert-heijn/. Het salaris is hetzelfde voor een vakkenvuller als voor een kassamedewerker.

   Met all-in loon verdien je 10,69 + 32,97% = 14,22 euro per uur
   Zonder all-in loon verdien je 10,69 per uur en de rest krijg je los uitbetaald. Succes!

   ps. hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze website is niet gemaakt door AH of iemand namens AH.

 13. Dochter heeft per 24 juni contract van 6uur per week bij AH. Bij de uitbetaal datum is de eerst volgende 24 juli. Nu heeft ze niets ontvangen. Hoe kan dit?

 14. Hallo,
  Ik ben 17 jaar en cassiere!
  ik verdien dus 4,55 met 6 urencontract. Maar ik zou 6,05 moeten verdienen volgens jullie en ah zelf. Hoe kan dit? Onder de 18 is netto toch bijna hetzelfde als bruto? Waarom krijg ik dan maad zo weinig uitbetaalt ?

  1. Hoi! Je krijgt 4,55 + 32,97% toeslagen. Je uurloon is 4,55 en op je loonstrookje staan KPT toeslagen. Ik zal binnenkort een uitleg loonstrookje schrijven en hier op deze site zetten.

   1. Dankjewel voor je antwoord!
    Maar ik zou de afgelopen maand 133 euro krijgen ongeveer en kreeg maar 83?

 15. Hey Ik ben 19 juli voor het eerst begonnen met werken krijg ik dan in augustus inkomen van wat ik in juli heb gewerkt of gwn van 4weken ?

 16. Bij beëindiging van het dienstverband zou deze week de eindafrekening plaats vinden, dat is helaas niet gebeurt. Het filiaal zegt er ook niets aan te kunnen doen. Wat kunnen we doen om dit wel voorelkaar te krijgen. Ook zijn er geen loonstroken gegeven.

 17. Hey AH,
  Waar/hoe kan ik een AH-all in loon aanvragen?
  Kan ik die all-in loon ook aanvragen bij mij als 15 jarige met 3 uur per week?

  Groetjes

 18. Hey aAH,
  hoe zit t met het onder je contracten uren werken met een all in loon? 9 uur per week (36 uur permaand) je bent volledig beschikbaar des tijden geweest. en krijgt maar voor 15 uur uitbetaald. krijg je de rest van de uren die je kon werken maar niet is geven ook nog uitbetaald?

 19. Wat zijn TVT en ADV uren precies? Ik heb atijd ongeveer 3 ADV uren en mijn TVT uren verschillen. Ik neem aan dat dat de uren die ik werk buiten mijn contract zijn. Maar wat is nou wat?

  1. Hoi, Anoniem, TVT en ADV uren zijn uren die je opspaart. Je kan ze opnemen of laten uitbetalen (in het geval van TVT). Meer informatie over TVT uren vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/wanneer-worden-tvt-uren-uitbetaald/. ADV-uren kan je vergelijken met vakantie-uren. Je kan ze gewoon opnemen wanneer je wil. Dit geldt echter niet als je een all-in salaris hebt. Dan worden ze automatisch uitbetaald.

 20. Hey AH,

  Ik werk als caissière nu al 5 jaar bij de AH ik ben 21 hoeveel zou ik moeten verdienen per uur ?

 21. Hoi, wat zijn de exacte percentages (van je salaris) per onderdeel?

  Dus bijv:
  vakantie-uren – 2,5%
  adv-uren – 5%
  een voorschot winstuitkering – 10%
  een voorschot voor de vakantietoeslag – 6%

  1. Voor kort-parttimers zijn dit de percentages:
   ADV: 9,01%
   vakantie-uren: 11,09%
   vakantietoeslag: 9,61%
   winstuitkering: 3,27%
   Succes!

 22. Ik werk nu 16 uur in de week maar ga waarschijnlijk naar de 12 uur per week wat gaat er dan veranderen? En als ik 1 week vakantie neem krijg ik die uren dan uitbetaald

  1. Hoi Thea, als je van 16 naar 12 uur gaat verandert er heel veel. Je spaart dan niet meer je vakantie-uren op, maar je krijgt alles meteen uitbetaald. Dat betekent dus ook dat je als je een week vakantie neemt je die week niks uitbetaald krijgt. Wel krijg je overuren meteen uitbetaald. Meer info vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon. Succes

 23. Waarom betaal ik €2,50 aan de personeelsvereniging op mijn loonstrook, zelfs in een maand waarin ik niet werk?

  1. Sommige winkels hebben een personeelsvereniging. De hoogte van de contributie wordt per winkel bepaald. Je kan je afmelden voor de personeelsvereniging maar dan mag je ook niet mee naar uitjes.

 24. Hallo,

  Ik ga van een 20uur contract naar een 10uur contract. Echter heb ik nog 150 adv-uren staan en nog 90 vakantie-uren. Krijg ik dit nu in 1x uitbetaald? Wat gebeurt hier eigenlijk mee?

  Groetjes, denise

  1. Hoi Denise, als je van een 20-uurs naar een 10-uurs contract gaat worden al je ADV, TVT en vakantie-uren in een keer uitbetaald en worden ze op 0 gezet. Vanaf dat moment krijg je elke periode voor elk uur dat je werkt je vakantie, adv en tvt meteen uitbetaald.

 25. Beste,

  Is het zo dat je op de zondagse toeslag uren ook 33% toeslag krijgt?
  Als ik mijn toeslagen( deel door (gewerkt+toeslag uurloon+TVT uren) kom ik op 33% uit dus dat lijkt mij wel?

  1. Je bedoelt voor je all-in loon? Ja, dat is 32.97% maar die krijg je inderdaad ook.

  2. Beste AH uitbetaaldata,

   stel dat ik 40 uur in een maand heb gewerkt (wat ook mijn contracturen zijn), maar dat er bij gewerkte uren 32 staat en bij tvt 8 uur. Klopt er dan iets niet? ik neem aan dat je pas na 40 uur tvt-uren kunt sparen of het ik het mis? heeft dit invloed op mijn salaris? ik zo hier graag meer informatie over willen:) alvast bedankt!

   1. Hoi Anoniem,

    Heb je in de periode voorafgaand aan de uitbetaling vakantie of vrije dagen opgenomen? Het lijkt er namelijk op dat je maar 32 uur gewerkt hebt en daarom wordt de rest (8 uur) aangevuld met tvt-uren.

    Let er trouwens even op dat je bij AH niet per maand maar per vier weken uitbetaald wordt.

 26. Hey AH,

  Ik ben 15 en werk 4 uur per week. Ik verdien 3,52 per uur, dat staat ook op mijn loonstrookje. Volgens de tabel zou ik 4,68 per uur moeten verdienen, waar ligt dit aan? Alvast bedankt!

 27. Beste AH,

  Ik heb een vraag over het salaris bij Gall en Gall hoort dit hetzelfde salaris te zijn als die van AH, omdat het beide onder Ahold valt? Ik verdien als 22 jarige met een contract van <12 uur €9.38, dit is €12.47 inclusief de 32.97%.

  1. Hoi Thijs, Gall & Gall is een andere winkel dan AH en daarbij hoort ook een ander salaris. Dat komt vooral omdat de CAO van slijterijmedewerkers anders is dan de CAO van supermarktmedewerkers. Dus ookal werkt je ook voor Ahold, het salaris is anders. Succes!

 28. Ik heb 33 uur gewerkt en er staat op mijn loonstrook dat ik 24 uur heb gewerkt en 8 uur tvt uren dus bij elkaar 32 uren dat is een uur minder. Ook heb ik daarvan 7 uur gewerkt in de kerstvakantie(niet op speciale dagen gewerkt). Mijn salaris is 4,68 klopt het dan dat ik 149,91 netto krijg uitbetaald.

  1. Hoi Anoniem, 24 + 8 uur = 32 uur. Als je 32 x 4,68 doet kom je uit op 149,76 dus met een klein afrondingsverschil klopt dat precies. Heb je heel misschien ergens twee keer een half uur onbetaalde pauze gehad? Die krijg je niet doorbetaald namelijk.

 29. Beste,

  Mijn norm-uren op het loonstrookje is 24.
  Nu heb ik afgelopen maand meer dan 24 uur gewerkt maar op mijn loonstrookje staat bij “gewerkt” 24 uur. Worden deze extra uren evengoed nog uitbetaald?

 30. Ik heb een contract van 12 uur per..48 uur per periode.. ik word per week 11 uur ingeroosterd..44 uur per periode..ik word voor 44 uur uitbetaald.. ik ben 4 hele dagen beschikbaar beschikbaar en heb geen vrij/vakantie gevraagd..het is bezuiniging op de uren dat ik niet word ingero oosterd..mag dit zomaar?? Volgens mij moet ik gewoon 48 uur uitbetaald krijgen..volgens CAO..ik werk al meer dan 25 jaar bij AH..en heb dus een vast contract van 12 uur per week..dit is nu al een paar maanden zo..en dat merk ik dus in mijn loon..

  1. Beste Even een vraag, als ik jou was zou ik dit even vragen bij de vakbond oid. Probeer ook in gesprek te gaan met je leidinggevende, misschien zijn ze wel bereid om je 48 uur per periode te geven. Wellicht kan je, buiten je normale uren om, invallen op momenten dat collega’s ziek zijn of vervanging nodig hebben? Succes!

 31. Hoi, ik wil ook bij de AH gaan werken maar ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel ik dan verdien. Ik ben 15 jaar en wil graag werken als vakken vuller en ben woensdag avond, vrijdag avond, zaterdag avond en zondag hele dag beschikbaar.

 32. Hoi even een vraag. Mijn dochter is onlangs begonnen bij de AH. Heel leuk. Zij heeft een 6 uren contract per week met in het contract het salaris opgenomen dat zij per 4 weken voor dus 24 uur verdient. Ze is 2 weken bezig en vorige week en deze week is op het laatste moment doorgegeven dat ze 1 van de 3 ingeroosterde middagen niet hoeft te werken. Wat zijn daarvan de consequenties? Is door het opnemen van 6 uur in haar contract de werkgever niet verplicht haar werk voor 6 uur aan te bieden, of in ieder geval uit te betalen. Op deze manier wordt het wel heel makkelijk op het laatste moment (terwijl ze al is ingeroosterd) af te zeggen.

  1. Hoi Kim, leuk dat je dochter bij AH werkt! Alle informatie over een all-in salaris vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon. Het kan zijn dat je dochter de ene week iets meer werkt en de andere week iets minder, uiteindelijk zou het gemiddeld wel ongeveer 24 uur moeten zijn. En anders moet ze even aan de bel trekken bij haar teamleider. Succes!

 33. Mijn uren verschillen erg wekelijks. Meestal werk ik tussen de 9/13 uur per week, maar heb ik dan een all-in loon of niet? Want op mijn contract staat dat ik maar €3,57 verdien als 15-jarige.

  1. Ja, je hebt een all-in loon want waarschijnlijk heb je een contract van minder dan 13 uur per week. Hoeveel contracturen je hebt per 4 weken staat ook op je loonstrookje he!

 34. Ik ben halverwege april 18 geworden, maar al mijn uren zijn vermenigvuldigd met €4,84 op mijn loonstrookje. Van één van mijn leidinggevende had ik gehoord dat zodra ik 18 zou zijn mijn uurloon omhoog zou gaan, maar dit zie ik dus niet. Klopt dit of kijk ik gewoon niet goed?

  1. Hoi Renate, de vorige uitbetalingsperiode was van maandag 24 maart tot en met zondag 21 april 2019 (dat kan je ook hier zien). Ik denk dat je pas vanaf je volgende loonstrookje (die uitbetalingsperiode loopt vanaf maandag 22 april) het hogere loon krijgt.

 35. Hoi me vraag is als ik een 40 uur contract heb per maand krijg ik dan ook een all in toe slag en hoeveel zou ik dan verdienden als 19 jarige

  1. Hoi Angelo, Als je een contract hebt voor 40 uur per 4 weken (dus 10 uur per week) dan krijg je all-in salaris. Je zou dan 6,04 + 32,97% = 8,03 euro per uur verdienen (op je loonstrookje staat €6.04 en daarnaast staan er allemaal toeslagen bij die je krijgt).

 36. hoi heb een vraag heb vastcontract van 12 uur in de week maar word 6 uur ingepend en ben naar me leiding gevende gegaan en aan gegeven en ze zijden dat hun dat mogen en dat het in de wet staad dat hun helft van de contract uren mogen inplannen is dat zo?

  1. Hoi streepje, Als ik jou was zou ik je contract even lezen. Daar in staat precies wat er afgesproken is toen je in dienst kwam. Waarschijnlijk staat er in dat je minimaal 12 uur in de week ingepland gaat worden. Als dat in je contract staat dan heb je daar ook recht op. Echter, aan dit antwoord kunnen geen rechten ontleend worden. Deze website is niet van/door Albert Heijn gemaakt.

 37. Hoi, bij mij staat er een kopje met Looneffing NT aan de linkerkant. Er gaat hier 13 euro van mijn 40 euro totaal af. Wat is dit precies?

  Groetjes Leroy

 38. Mijn dochter (16) werkt altijd minder dan 12 uur per week. Zij verdient €4,12 volgens contract, maar netto tussen de €4,60 en €4,80. Dit is minder dan het all-in loon. Dit is ook niet terug te vinden op haar loonstrook (die toeslagen van ADV). Niemand kan er duidelijkheid over geven. Hoe zit dit?

 39. Ik ben 13 jaar zou ik dan licht werk kunnen doen bij de albert heijn?
  Hoeveel krijg ik dan pet maand?

 40. Hoi, ik heb een vraag.
  Ik heb nu een 16u per maand contract dus geen all in loon. Wel werk ik veel meer dan 4u per week. Ik vraag mij af of het voordeliger is om naar een all in loon te gaan omdat er dan een percentage boven op komt. Kunt u mij vertellen of ik meer geld ga verdienen met een all in loon maar geen toeslagen of dat je uiteindelijk precies het zelfde krijgt?
  Groet

  1. Hoi Jesp, dank voor je vraag! Je krijgt een all-in-loon bij een contract van 12 uur of minder per week. Dus je hebt sowieso al een all-in-loon. Succes met werken bij AH!

 41. Hallo,

  Ik ben 17 en werk achter de kassa als cassière A. Ik heb een twaalf uren contract maar werk soms meer dan 12 uur per week. Heb ik dan nog steeds over al de 4 weken dat ik heb gewerkt een all-in loon (4,82 + 32,97% = 6,41 p/u) of geldt dat dan niet?

  1. Beste Isha,

   Ook als je meer werkt dan 12 uur per week, dan heb je nog steeds het all-in-salaris. Het all-in-salaris geldt als je een contract hebt van 12 uur (per week) of minder.

   Stel je krijgt een nieuw contract van bijvoorbeeld 15 uur per week, dan heb je geen all-in-loon meer, omdat je contract dan meer is dan 12.

   Maar jij krijgt alle uren uitbetaald met 32,97% toeslag. Succes met werken bij AH!

 42. Hallo,
  ik heb contract uren van 36 uren in 4 weken mijn vraag is heb ik een all in uurloon ik ben 17 jaar oud.

  1. Beste Jonas, bij een contract van 36 uur per 4 weken heb je dus een contract van 9 uur per week. Dan heb je een all-in-loon, want iedereen die een contract heeft van 12 uur per week of minder, heeft het all-in-loon. Succes met werken bij AH!

 43. ik heb een 9 uur contract maar wordt elke week maar 6 uurtjes ingepland en vorige periode zelfs niet of maar 3 uur. hoor ik wel gewoon voor 9 uur per week betaald te krijgen? ja toch?

  1. Beste Annefloor,

   Met een 9-uurs contract heb je recht op 9 uren werken per week.

   Als je 6 uur werkt, krijg je ook maar 6 uur betaald.

   Mensen die een contract van 13 uur of meer per week hebben, krijgen alle uren uitbetaald.

   Helaas heb jij een contract van minder dan 13 uur per week, dus dat betekent dat jij alleen betaald krijgt wat je werkt.

   Succes!

 44. Goedemiddag,
  Mijn dochter heeft een 9 uurs contract (36 uur per periode). Zij heeft echter regelmatig perioden in haar verloning dat zijn minder dan 36 “gewerkte uren” krijgt uitbetaald. Nu lees ik allerlei verklaringen op deze website echter blijf ik het vreemd vinden dat de contracturen niet sowieso worden uitbetaald als minimum; dit herken ik niet vanuit enige andere branch.
  Nu zie ik ook staan dat bij AH dit wil zeggen dat je RECHT hebt op 9 uur werken per week. Wil dit dan daadwerkelijk zeggen dat men ook een verplichting heeft om je in te plannen voor minimaal 9 uur werk per week (uiteraard onder de voorwaarde dat je als werknemer geen vakantie hebt aangevraagd)? Het gaat er dus om dat, in mijn ogen, als we spreken over recht op werk je dus ook minimaal voor de 9 uur moet worden ingepland als je beschikbaarheid dit toelaat; zeker als deze beschikbaarheid is besproken bij het aanbieden van het 9 uur per week contract.

  Bij voorbaat dank voor uw reactie.

 45. Goedenmiddag,
  Ik heb sinds kort een baan bij de AH, maar ik daarnaast ook nog een baan bij de kruidvat.
  Nu is het zo dat ik bij de kruidvat een all in slaris contract heb, maar bij de Ah ook. Ik zou graag mijn all in salaris bij de Ah willen stop zetten, alleen ik weet niet hoe….

  Kan iemand mij helpen hoe dit moet?

  Ik ben al naar de teamleider geweest en hij vertelde dat ik dat zelf kon uitzetten met een knop. Alleen ik heb geen idee waar en hoe.

 46. hallo.

  Wat moet er rechtsboven bij je uurloon staan als je een al- in uurloon krijgt?
  Ik ben 17 en heb een (bt) van 24,00 contracturen en bij uurloon staat er 4.94 op mijn loonstrook
  Als ik verder bij mijn loonstrook kijk staat er wel: gewerkt, toeslaguren, tvt/adv/vakantieuren kpt uitbetaald, vakantieuren en wuk voorschot.
  want ik heb begrepen dat iemand die 17 is met een all-in uurloon 6.41 krijgt.
  Ik wil graag weten of ik dit ook heb of dat ik niet minder uitbetaald krijg dan dat ik hoor te krijgen.

 47. hallo.

  ik zou graag willen weten wat er rechtsboven op je loonstrook moet staan als je 17 jaar bent met een all-in loon. Ik heb namelijk van jullie website begrepen dat dit 6.41 moet zijn.

  Ik ben 17 jaar en bij mij staat er op dit moment 4.94.
  ik heb een 24,00 uur contract met een (bt: betaalde tijd als het goed is). ik hoor volgens jullie dan een all-in loon te hebben, want 6u pw is minder dan 12u pw en dan heb je een all-in loon.
  ik zie op mn loonstrook: gewerkt, toeslaguren, adv/tvt/vakantieuren kpt uitbetaald, vakantietoeslag kpt, wuk voorschot kpt.

  ook wordt er in deze thread gesproken van een 32,97 procent. waar kan ik deze precies terug zien in mijn loonstrook? want met dit percentage hoort mijn uurloon 6,41 te zijn met een all-in loon. alleen wordt er op mijn hele contract gerekend met een factor van 4.94 bij alle bovengenoemde toeslagen etc.

  ik zou graag zsm iets terug willen horen, want ik wil graag weten of ik niet minder uitbetaald krijg dan dat ik hoor te krijgen.

 48. hallo.

  dus als ik het goed begrijp is je uurloon als 17 jarige indirect 6,41, want nergens op m’n loonstrook wordt er met dit factor vermenigvuldigd. dit factor is op mijn loonstrook 4,94, wat rechtsboven ook als mijn uurloon wordt aangegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.