All in loon bij Albert Heijn

All in loon bij Albert Heijn –  Bij Albert Heijn krijg je als je minder dan 12 uur per week werkt een All-in loon. Een All-in loon betekent dat je alle toeslagen elke maand bij je loon krijgt uitbetaald, in plaats van een of meerdere keren per jaar. 

All in loon bij Albert Heijn

Wat is het All in loon? Een all-in loon betekent dat je toeslagen uitbetaald krijgt bij je loon. Elke maand weer. Dit klinkt eigenlijk heel normaal en is ook heel normaal, maar je moet weten dat een all-in loon lange tijd niet normaal was. Vroeger kregen alle medewerkers van Albert Heijn twee keer per jaar toeslagen, namelijk, de vakantietoeslag in mei en de winstuitkering in december of januari.

Alleen voor kort-parttimers

Alleen kort parttimers krijgen een all-in loon. Je bent kort-parttimer als je een contract hebt van 12 uur per week of minder. Heb je dus een 13-uurs contract, dan heb je geen all-in loon.

Wat krijg je bij een all-in loon?

Bij een all-in loon krijg je je ADV, TVT, vakantie-uren, vakantie-toeslag en winstuitkering elke maand uitbetaald. Op je loonstrookje ziet dat er zo uit:

all in loon

Een loonstrookje met een all in loon.

Zoals je ziet krijgt deze medewerker de gewerkte uren uitbetaald, maar ook vakantie-uren, adv-uren, een voorschot winstuitkering en een voorschot voor de vakantietoeslag.

Hoeveel is het all-in loon?

Een all in loon bestaat uit:

 • je salaris
 • 32,97% van je salaris aan toeslagen (vakantie-uren, adv-uren, tvt-uren, een voorschot winstuitkering en een voorschot voor de vakantietoeslag).

Salaristabellen op ahuitbetaaldata.nl zijn inclusief de 32,97% toeslagen. Wees dus niet bang als er een ander bedrag op je loonstrookje staat, want de toeslagen staan apart op je loonstrookje gespecificeerd.

Vragen?

Heb je nog vragen over je loonstrookje of over het all-in loon? Loop even langs bij je leidinggevende. Hij of zij kan je hierbij helpen.

Albert Heijn uitbetaaldata is niet gemaakt door Albert Heijn. Aan het gebruik van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Getagd met , , , , , , , , , ,
62 reacties op “All in loon bij Albert Heijn
 1. Anoniem schreef:

  Als er meeruren worden gemaakt door een parttimer, wordt er over deze meeruren dan ook een toeslag van 32,97% uitgekeerd (dus het all-in loon), of wordt enkel het salaris uitbetaald over deze meeruren?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anoniem. Meeruren betekent alleenmaar dat die uren boven contract gewerkt zijn. Zoals voor elk uur krijg je daarvoor ook de toeslag van 32,97%. Elke medewerker met een hoger contract zou namelijk ook deze toeslagen krijgen, maar dan spaart hij/zij ze op. Ik hoop dat je hiermee een beetje geholpen bent. Succes met werken bij AH!

 2. Donver1 schreef:

  Als er meeruren in het rooster staan moeten die dan ook gewerkt worden of is dat puur voor administratie?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Donver, als er meeruren op je rooster staan moet je die ook werken. Dat betekend alleenmaar dat je meer uren werkt dan je contract.

 3. Yolo schreef:

  Hey ik werk nu een paar paar weken bij ah en in mijn contract staat dat ik €3,42 per uur krijg maar in het overzicht staat €4,46 dat klopt toch niet ik werk 6 uur in de week.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Yolo, zoals je hier boven kan lezen krijg je 32,97% extra loon bovenop de €3,42 per uur. Dan kom je uit op €4,46. Succes!

 4. Sandra schreef:

  Stel dat ik een <12 uren contract heb, maar door bijvoorbeeld invallen meer dan 12 uur per week werk. Geldt dan nog steeds een all-in loon?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Sandra, het antwoord op jou vraag is heel simpel: Ja! Het gaat om je contract, niet om het aantal uren dat je werkt. Succes!

 5. gekkegek schreef:

  Ik heb een all in contract en ik heb voor de periode met een uitbetaling in februari een week vakantie aangevraagd. Nu is het zo dat ik in de overige weken niet aan de 24 uur en het in sam aangevuld wordt met “vakantie-uren”. Worden deze ook uitbetaald?

 6. Emel schreef:

  Hoeveel krijg je per uur als je 21 bent en je werkt fulltime als kassa medewerker ??

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Emel, als je 21 bent en je werkt fulltime bij Albert Heijn verdien je €7,84 per uur. Daarnaast krijg je nog allemaal andere extra’s zoals vakantiegeld, gratis vrije dagen en winstuitkering. Per vier weken verdien je €1254,40. Succes met werken bij AH!

 7. lalala schreef:

  Hoi, ik had een vraag: ik ben 17 jaar en verdien dus als kort parttimer 6 euro per uur. Is dat 6 euro per uur én komen er dan nog toeslagen daar boven op? Of moet ik uit gaan van 4.51 per uur en daar nog toeslagen boven op?

 8. Diamo schreef:

  Ik wil graag bij ah werken maar hoe houd moet je zijn en hoeveel verdien je per uur groetjes Diamo

 9. U schreef:

  Hoi,
  Ik ben 17 en krijg €4,55 per uur klopt dit wel? Wel had ik 14,5 uurtjes per week. Volgendeweek word ik 18 en heb ik dat wat minder (12,5) uurtjes. Hoeveel is mijn uurloon dan? En Word ik dan aan het eind ook met dat bedrag uitbetaald?

 10. Nordin schreef:

  Als je contracteren zijn verdubbeld naar 16 uur, moet je dan de brief opsturen naar de belastingdienst? Wamt mijn normeren zijn nog 8 uur

 11. nebiy schreef:

  hoi ik ben 14 hoeveel moet ik per uur krijgen?

 12. Chardb schreef:

  Hoi, ik heb de afgelopen maand 34 uur gewerkt en ik ben 17 jaar. Ik heb een 8 uren contract en ik verdien per uur 6 euro. Nu als je dat uitrekend krijg je 204 euro, maar ik heb vandaag uitbetaald gekregen en dat was maar ongeveer 130 euro! Dat klopt natuurlijk niet, maar waar kan dat aan liggen en wat kan ik doen om het geld toch te krijgen

 13. Lucas schreef:

  Hoe zit het nou met als je pas begint met werken en een 16 contracturen hebt. Krijg je dan ook een all in loon?

 14. Falco Put schreef:

  Hoeveel zou ik per uur verdienen als 23-jarige vakkenvuller?
  En hoeveel zou dit zijn als kassamedewerker?

  Wat zou het bedrag zijn met een all-in loon, en wat zou dit bedragen als ik fulltime aan het werk zou gaan?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Falco, Hoeveel je verdient als 23-jarige kan je vinden op https://ahuitbetaaldata.nl/salaris-albert-heijn/. Het salaris is hetzelfde voor een vakkenvuller als voor een kassamedewerker.

   Met all-in loon verdien je 10,69 + 32,97% = 14,22 euro per uur
   Zonder all-in loon verdien je 10,69 per uur en de rest krijg je los uitbetaald. Succes!

   ps. hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Deze website is niet gemaakt door AH of iemand namens AH.

 15. Lia schreef:

  Dochter heeft per 24 juni contract van 6uur per week bij AH. Bij de uitbetaal datum is de eerst volgende 24 juli. Nu heeft ze niets ontvangen. Hoe kan dit?

 16. Anoniempje schreef:

  Hallo,
  Ik ben 17 jaar en cassiere!
  ik verdien dus 4,55 met 6 urencontract. Maar ik zou 6,05 moeten verdienen volgens jullie en ah zelf. Hoe kan dit? Onder de 18 is netto toch bijna hetzelfde als bruto? Waarom krijg ik dan maad zo weinig uitbetaalt ?

 17. Petra schreef:

  Hey Ik ben 19 juli voor het eerst begonnen met werken krijg ik dan in augustus inkomen van wat ik in juli heb gewerkt of gwn van 4weken ?

 18. eugenie schreef:

  Bij beëindiging van het dienstverband zou deze week de eindafrekening plaats vinden, dat is helaas niet gebeurt. Het filiaal zegt er ook niets aan te kunnen doen. Wat kunnen we doen om dit wel voorelkaar te krijgen. Ook zijn er geen loonstroken gegeven.

 19. Nick schreef:

  Hey AH,
  Waar/hoe kan ik een AH-all in loon aanvragen?
  Kan ik die all-in loon ook aanvragen bij mij als 15 jarige met 3 uur per week?

  Groetjes

 20. justin schreef:

  Hey aAH,
  hoe zit t met het onder je contracten uren werken met een all in loon? 9 uur per week (36 uur permaand) je bent volledig beschikbaar des tijden geweest. en krijgt maar voor 15 uur uitbetaald. krijg je de rest van de uren die je kon werken maar niet is geven ook nog uitbetaald?

 21. Anomiem schreef:

  Wat zijn TVT en ADV uren precies? Ik heb atijd ongeveer 3 ADV uren en mijn TVT uren verschillen. Ik neem aan dat dat de uren die ik werk buiten mijn contract zijn. Maar wat is nou wat?

 22. Olga schreef:

  Hey AH,

  Ik werk als caissière nu al 5 jaar bij de AH ik ben 21 hoeveel zou ik moeten verdienen per uur ?

 23. Owen schreef:

  Hoi, wat zijn de exacte percentages (van je salaris) per onderdeel?

  Dus bijv:
  vakantie-uren – 2,5%
  adv-uren – 5%
  een voorschot winstuitkering – 10%
  een voorschot voor de vakantietoeslag – 6%

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Voor kort-parttimers zijn dit de percentages:
   ADV: 9,01%
   vakantie-uren: 11,09%
   vakantietoeslag: 9,61%
   winstuitkering: 3,27%
   Succes!

 24. Thea schreef:

  Ik werk nu 16 uur in de week maar ga waarschijnlijk naar de 12 uur per week wat gaat er dan veranderen? En als ik 1 week vakantie neem krijg ik die uren dan uitbetaald

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Thea, als je van 16 naar 12 uur gaat verandert er heel veel. Je spaart dan niet meer je vakantie-uren op, maar je krijgt alles meteen uitbetaald. Dat betekent dus ook dat je als je een week vakantie neemt je die week niks uitbetaald krijgt. Wel krijg je overuren meteen uitbetaald. Meer info vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon. Succes

 25. NoName schreef:

  Waarom betaal ik €2,50 aan de personeelsvereniging op mijn loonstrook, zelfs in een maand waarin ik niet werk?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Sommige winkels hebben een personeelsvereniging. De hoogte van de contributie wordt per winkel bepaald. Je kan je afmelden voor de personeelsvereniging maar dan mag je ook niet mee naar uitjes.

 26. Denise schreef:

  Hallo,

  Ik ga van een 20uur contract naar een 10uur contract. Echter heb ik nog 150 adv-uren staan en nog 90 vakantie-uren. Krijg ik dit nu in 1x uitbetaald? Wat gebeurt hier eigenlijk mee?

  Groetjes, denise

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Denise, als je van een 20-uurs naar een 10-uurs contract gaat worden al je ADV, TVT en vakantie-uren in een keer uitbetaald en worden ze op 0 gezet. Vanaf dat moment krijg je elke periode voor elk uur dat je werkt je vakantie, adv en tvt meteen uitbetaald.

 27. Kay schreef:

  Beste,

  Is het zo dat je op de zondagse toeslag uren ook 33% toeslag krijgt?
  Als ik mijn toeslagen( deel door (gewerkt+toeslag uurloon+TVT uren) kom ik op 33% uit dus dat lijkt mij wel?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Je bedoelt voor je all-in loon? Ja, dat is 32.97% maar die krijg je inderdaad ook.

  • anoniem schreef:

   Beste AH uitbetaaldata,

   stel dat ik 40 uur in een maand heb gewerkt (wat ook mijn contracturen zijn), maar dat er bij gewerkte uren 32 staat en bij tvt 8 uur. Klopt er dan iets niet? ik neem aan dat je pas na 40 uur tvt-uren kunt sparen of het ik het mis? heeft dit invloed op mijn salaris? ik zo hier graag meer informatie over willen:) alvast bedankt!

   • AH Uitbetaaldata schreef:

    Hoi Anoniem,

    Heb je in de periode voorafgaand aan de uitbetaling vakantie of vrije dagen opgenomen? Het lijkt er namelijk op dat je maar 32 uur gewerkt hebt en daarom wordt de rest (8 uur) aangevuld met tvt-uren.

    Let er trouwens even op dat je bij AH niet per maand maar per vier weken uitbetaald wordt.

 28. Peter Hamburger schreef:

  Hey AH,

  Ik ben 15 en werk 4 uur per week. Ik verdien 3,52 per uur, dat staat ook op mijn loonstrookje. Volgens de tabel zou ik 4,68 per uur moeten verdienen, waar ligt dit aan? Alvast bedankt!

7 Pings/Trackbacks voor "All in loon bij Albert Heijn"
 1. […] Lees ook: Zo werkt het all-in salaris. […]

 2. […] Wanneer worden tvt uren uitbetaald? Dat is iets wat je waarschijnlijk graag wilt weten als je bij Albert Heijn werkt. Maar eerst is het belangrijk om te weten wat TVT-uren zijn en hoe je deze opbouwt. Let op: Deze uitleg geldt alleen voor mensen die een contract hebben van 13 uur of meer! Met een contract van 12 uur of minder bouw je geen tvt uren op maar krijg je ze direct uitbetaald. […]

 3. […] *all in loon is een schatting. Lees ook: Hoe werkt het all in loon bij Albert Heijn? […]

 4. […] Lees ook: Hoe werkt het all-in loon bij AH? […]

 5. […] (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Vakantiegeld (of vakantietoeslag) is alleen voor medewerkers die een contract hebben van 13 uur per week of meer. Heb je een contract van 12 uur of minder dan krijg je het vakantiegeld elke periode uitbetaald bij je salaris. Dan heb je namelijk een all-in salaris. […]

 6. […] je kort-parttimer bent krijg je elke periode winstuitkering (WUK op je loonstrookje) uitbetaald. Al deze bedragen […]

 7. […] loon voor kort parttimers. Klik hier voor meer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.