Extra personeelskorting op 22 december

extra personeelskorting

Extra personeelskorting op 22 december voor alle Albert Heijn medewerkers. De datum is eindelijk bekend. Ook dit jaar is er een speciale dag waarop Albert Heijn medewerkers extra personeelskorting krijgen. Alleen op deze dag ontvang je 20% in plaats van 10% personeelskorting.

Hoe kan ik meedoen?

Als je nu al een AH Personeelsbonuskaart hebt doe je automatisch mee. Alle boodschappen die op 22 december gescand worden met de AH Personeelsbonuskaart tellen mee voor de extra korting.

Lees ook: Zo vraag je een nieuwe of extra personeelsbonuskaart aan.

200 euro extra

Normaal gesproken ontvang je maximaal 300 euro aan personeelsvoordeel per jaar. Met de speciale kortingsdag krijg je 200 euro extra personeelskorting bovenop de 300 euro personeelskorting die je elk jaar al krijgt.

Krijg je direct 20% korting aan de kassa?

Nee, net als bij het normale AH personeelsvoordeel krijg je het geld gestort op je bankrekening, samen met je salaris.

Mag ik de personeelsbonuskaart ook aan iemand anders geven?

Dat mag zeker! Je kan hem ook in stocard zetten, dat is een handige app waar je pasjes kan opslaan. Andere mensen kunnen jouw bonuskaart toevoegen aan de Stocard app en zo krijg jij personeelsvoordeel.

Wanneer krijgen we de extra personeelskorting uitbetaald?

Je krijgt de extra personeelskorting (20% over de boodschappen die op 22 december gedaan worden) uitbetaald bij je salaris van januari 2021.

Extra personeelskorting op 22 december

Nu weet je alles over de extra personeelskorting die je op 22 december krijgt. Heb je nog meer vragen? Stel ze in een reactie of stel je vraag op Facebook.

10 Replies to “Extra personeelskorting op 22 december”

 1. Als ik boodschappen online bestel bij AH en deze op de 23e laat bezorgen, ontvang ik dan ook de extra personeelskorting?

 2. Ik ben op 23 dec vergeten mijn M.V.P. kaart mee te nemen en te laten scannen.
  Kan ik alsnog mijn kaart laten scannen voor mijn gekochte boodschappen.? Ik ben gepensioneerde
  werknemer van A.H.

  1. Beste P.Wintermans, het beste is om de bonuskaart in uw portemonnee te stoppen en deze altijd mee te nemen als u een Albert Heijn winkel bezoekt. U kunt ook de kaart inscannen met de Stocard app op uw smartphone, of de AH App gebruiken. Voor nu is er helaas niks meer aan te doen. U spaart wel voor het normale personeelsvoordeel en volgend jaar is er hopelijk weer een speciale dag waarop medewerkers extra personeelskorting krijgen.

 3. Ik ben gepensioneerd en kreeg altijd mijn MVP uitgekeerd bij mijn pensioen. Ik heb vandaag mijn pensioen over januari ontvangen, maar er was geen bedrag van het MPV aan toegevoegd. Kan het zijn dat deze bedragen los van elkaar worden uitbetaald en dat de uitkering van het MVP voor gepensioneerden gelijk valt met de salarisbetalingen van het personeel?

  1. Beste Anke, ik denk dat de uitkering van het MVP voor gepensioneerden gelijk valt met de betalingen van het personeel. Maar helemaal zeker weten doe ik dat niet. Ik raad je aan om het even na te vragen bij het pensioenfonds!

 4. Is het mogelijk ivm corona en de drukte om ook op andere data de kerstkorting voor personeel te krijgen dan alleen 22 dec. 2020? Dat zou heel fijn zijn!

 5. Komt er nog een personeel koopdag voor Pasen, b.v. dinsdag 30 maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.