Extra personeelskorting op 22 december

Extra personeelskorting op 22 december is een extra bonus voor medewerkers van Albert Heijn. Hierdoor krijg je dit jaar maximaal 200 euro personeelsvoordeel bovenop de korting die je normaal al ontvangt. Hoe dit werkt lees je in dit artikel.

Hoe krijg je 20% korting?

Extra personeelskorting op 22 december

Om 20% korting op de boodschappen te krijgen moet je zorgen dat je op 22 december boodschappen komt doen. Je moet dan je personeelsbonuskaart meenemen, want zonder personeelsbonuskaart krijg je geen personeelskorting.

De artikelen die je wilt kopen stop je in je winkelwagen of mandje en bij de kassa laat je je personeelsbonuskaart scannen. Je kunt ook gebruik maken van de zelfscan. Online boodschappen tellen niet mee.

Krijg je direct 20% korting aan de kassa?

Nee, je krijgt niet direct 20% korting aan de kassa. Je krijgt de korting, net zoals bij je normale personeelskorting, uitbetaald bij je salaris. De kerstbonus wordt uitbetaald bij de salarisuitbetaling van periode 1 (2022). Dat is op maandag 7 februari 2022.

Komt de kerstbonus bovenop de normale personeelskorting?

Nee, de kerstbonus komt niet bovenop de normale personeelskorting van 10% korting. De 20% korting geldt alleen op 22 december en komt in plaats van de personeelskorting van 10%.

Hoe weet ik of ik de goede bonuskaart gebruik?

Het gebeurt wel eens dat de personeelsbonuskaart kwijtraakt of tussen een andere bonuskaart komt te zitten. Wil je weten of je de goeie hebt? Een personeelsbonuskaart begint altijd met het nummer 262070. Als je die kaart hebt dan heb je de goeie te pakken.

Lees ook: Zo vraag je een nieuwe personeelsbonuskaart aan

Hoeveel personeelskorting krijg je maximaal dit jaar?

Normaal kan je maximaal voor 300 euro personeelskorting krijgen op je loonstrookje. Dit jaar komt daar 200 euro bovenop, dus in totaal kan je in 2018 voor 500 euro aan personeelskorting krijgen. Op 22 december kan je dus voor maximaal 200 euro personeelskorting pakken.

Extra personeelskorting op 22 december

Nu weet je alles over de extra personeelskorting op 22 december. He je nog meer vragen? Stel ze in een reactie hier onder. Tip: Geef je personeelsbonuskaart aan iemand die veel boodschappen doet voor kerst. Dan profiteer je er meer van. Je kunt hem ook kopiëren of uitlenen, dan profiteer je extra van de korting. Let er wel op dat als je bij de kassa werkt, je de personeelsbonuskaart niet bij je mag hebben.

43 Replies to “Extra personeelskorting op 22 december”

  1. Helaas, alleen als je voor 2017 gepensioneerd bent krijg je personeelsvoordeel. Iedereen die daarna gepensioneerd is niet meer…

   1. Hoi, kun je ook cadeaukaart kopen op 22 december en krijg je daar dan personeelskorting over?

    Mvg Wieneke

    1. Hoi Wieneke, je krijgt geen personeelskorting over serviceartikelen, tabak, geneesmiddelen en babyvoeding tot 6 maanden. Ook niet over cadeaukaarten dus helaas. Je spaart wel AH Miles met cadeaukaarten!~

     Groet, Juan

 1. Zo zie je maar, zodra je niet meer meedoet in het arbeidsproces, tel je niet meer mee. Allerlei kleine dingen die ons nog bij ah hielden, weg.
  Gepensioneerd? We kennen je niet meer. Jammer, jammer, jammer.

 2. Is het mogelijk om in verschillende albert heijns over het land via familieleden met de digitale bonuskaart boodschappen te doen op die dag?

  1. Jazeker! Je bedoelt via de stocard app of een barcode op je telefoon scannen aan de kassa? Dat is zeker mogelijk. Overal in Nederland telt je personeelskorting mee!

 3. Als je op 22 december 2 keer naar albert heijn gaat voor boodschappen….krijg je dan over beide keren 20% ??

  1. Hoi Joonas, je mag zo vaak boodschappen doen als je wil op 22 december, alle keren tellen mee voor de 20% korting op je kerstboodschappen!

 4. Als ik goed lees zie ik ‘in plaats van de personeelskorting van 10%’ houdt dit in dat de mogelijke 75euro van dit kwartaal vervangen wordt voor de mogelijke 200euro?

  1. Hoi Bart, alleen op deze dag. De rest van de dagen kan je sparen voor de mogelijke 75 euro per kwartaal. Op deze dag kan je sparen voor de moglijke 200 euro extra. Dus als je het goed doet koop je op 22 december voor 1000 euro en in de rest van het kwartaal voor 750 euro dan zit je aan de max ;).

     1. Ja, die krijg je achteraf op je rekening gestort bij je loon, net als alle andere personeelskorting.

  1. De personeelskorting krijg je bij alle Nederlandse Albert Heijn winkels. Niet bij AH Online helaas.

  1. Hoi Egbert, overal waar Albert Heijn op de gevel staat (binnen Nederland) krijg je 20% korting. Ook bij een franchise AH dus!

 5. Ik ben met pensioen dit jaar, kom Ik nog in aanmerking voor Kerst kado on,Ik heb nog tot eind Juny gewerkt?

 6. Krijg je de 20% over het totale bedrag voor aftrek van bonus e.d of over het bedrag dat je uiteindelijk afrekent?

 7. Ik heb nu 2 maanden een medewerkers kaart waar mijn ouders de boodschappen op doen. Ik heb nog geen korting ontvangen, maar dat kan nog niet. Hadden we nog iets moeten doen met die kaart? Deze is toch hoop ik automatisch aan mij en mijn AH medewerkersnummer gekoppeld? Gisteren op 22 december was ik mee om boodschappen te doen; Op de kassa was steeds te zien, ‘activeer je bonus kaart’. Nu zijn we bang dat ik nog iets had moeten doen met de kaart en ik de medewerkers korting misloop.

  1. Een van je ouders kan jouw personeelsbonuskaart activeren voor extra aanbiedingen, omdat je ouders waarschijnlijk de mensen zijn die hem vaker gebruiken? Dan krijgen je ouders extra aanbiedingen zoals persoonlijk voordeel, extra zegels bij acties etc. Dat activeren is niet verplicht en ook niet nodig voor je personeelsvoordeel maar bied wel voordeel voor als je boodschappen komt doen. Meer info over het activeren van je bonuskaart vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/ah-personeelsbonuskaart-activeren/.

 8. Ik ben 30 december uit dienst getreden bij de AH. Nu is de afspraak normaal bij de personeelskorting dat ik hier geen recht meer op heb als ik niet meer in dienst ben. De uitbetaling in periode 1 bevat namelijk de volgende personeelskorting en in deze weken was ik niet meer in dienst.
  Heb ik nog wel recht op de personeelskorting van 22 december?

  1. Hoi Deni, dat is een goeie vraag. Er is een document met de meest gestelde vragen over de kerstbonus op 22 december. Daar in staat ‘iedereen die recht heeft op de reguliere MVP regeling heeft recht op de kerstkorting op 22 december’. Dan zou het antwoord dus ‘ja’ moeten zijn en krijg jij op 4 februari ook de kerstbonus uitbetaald.

 9. In de begeleidende brieven werd gesuggereerd dat je korting van 300 euro dit jaar aangevuld zou worden tot 500 en dat je daar bovenop 20% korting kreeg op aankopen op 22 december. In het antwoord dat ik hier lees staat iets heel anders, dat je alleen extra korting krijgt over wat je op 22 december gekocht hebt en dat je dus alleen aan die 200 euro krijgt als je op 22 december voor 1000(!) euro aan boodschappen gedaan hebt. Dat is dus niet alleen belachelijk maar ook behoorlijk misleidend. Hoeveel gepensioneerden kunnen voor 1000 euro aan boodschappen doen op één dag?

  1. Je kan de bonuskaart eenmalig kopiëren of uitlenen aan vrienden, bekenden en familieleden en zo profiteren van de extra personeelskorting.

 10. In de toelichting staat “Je kunt hem ook kopiëren of uitlenen, dan profiteer je extra van de korting.”
  Volgens mij is dat bedrog, want deze bonuskaart is persoonlijk.

  1. Als je de kaart niet activeert op ah.nl dan is het geen persoonlijke kaart. Als je de kaart inderdaad geactiveerd hebt op ah.nl dan zou ik adviseren om hem niet te kopieren of uit te lenen.

 11. Het is heel vaag: in dit artikel staat dat de kerstbonus IPV de personeelskorting is. Dit betekend dat je dus maximaal 3×75+200= €425 kan krijgen maar jullie zeggen €500. Verder staat in de uitbetaaldata van 2022 dat op maandag 7 februari, inclusief in het loon de personeelskorting én kerstbonus vallen. Dus niet ipv, maar allebei. Duidelijkheid zou fijn zijn 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.