Extra personeelskorting op zaterdag 11 april 2020

Extra personeelskorting op zaterdag 11 april 2020 voor Albert Heijn medewerkers. Hoe zit dat precies? Voor het eerst krijg je nu ook met pasen 20% personeelskorting op al je paasboodschappen bij AH. De 20% personeelskorting komt in plaats van de 10% personeelskorting die je altijd al krijgt.

Hoe kan ik meedoen?

Als je nu al een AH Personeelsbonuskaart hebt doe je automatisch mee. Alle boodschappen die op 11 april gescand worden met de AH Personeelsbonuskaart tellen mee voor de extra korting.

Lees ook: Zo vraag je een nieuwe of extra personeelsbonuskaart aan.

200 euro extra

Normaal gesproken ontvang je maximaal 300 euro aan personeelsvoordeel per jaar. Met de speciale kortingsdag krijg je 200 euro extra personeelskorting bovenop de 300 euro personeelskorting die je elk jaar al krijgt.

Krijg je direct 20% korting aan de kassa?

Nee, net als bij het normale AH personeelsvoordeel krijg je het geld gestort op je bankrekening, samen met je salaris. Je krijgt dus geen extra korting aan de kassa.

Mag ik de personeelsbonuskaart ook aan iemand anders geven?

Dat mag zeker! Je kan hem ook in een app als stocard zetten, dat is een handige app waar je pasjes kan opslaan. Andere mensen kunnen jouw bonuskaart toevoegen aan de Stocard app en zo krijg jij personeelsvoordeel.

Waarom krijgen we nu ook met pasen extra personeelskorting?

Dat is als bedankje voor het harde werken de afgelopen weken krijgen we als AH personeel ook met pasen meer personeelskorting. Normaal is dat alleen met kerst.

Wanneer krijg je de extra personeelskorting uitbetaald?

De extra personeelskorting krijg je uitbetaald bij het loon van periode 7. Dat is op maandag 20 juli 2020. Klik hier om precies te weten wanneer alle periodes zijn voor uitbetaling bij AH.

Voor welke producten geldt de korting?

Er wordt geen korting gegeven over geneesmiddelen, tabaksartikelen, zuigelingenvoeding 0-12 maanden, boeken, loterijartikelen, postzegels, strippenkaarten en OV-chipkaarten, cadeaubonnen en gametegoeden. Verder kan je de personeelskorting krijgen op alle producten die bij AH verkocht worden.

Extra personeelskorting op zaterdag 11 april 2020

Nu weet je alles over de extra personeelskorting die je op 11 april krijgt. Heb je nog meer vragen? Stel ze in een reactie of stel je vraag op Facebook.

2 Replies to “Extra personeelskorting op zaterdag 11 april 2020”

  1. Vast heel lief bedoeld maar ik ga niet na een week hard werken op m’n vrije dag terug naar onze drukke Appie.
    Beetje ondoordacht!

    1. Hoi Petra, je kan ook je bonuskaart aan iemand anders geven en vragen of ze die willen gebruiken vandaag, op die manier kan je toch profiteren van de 20% personeelskorting. Ik wens je een fijn weekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.