Krijg je bevrijdingsdag dubbel betaald?

Krijg je Bevrijdingsdag dubbel betaald? Wat zijn de regels voor officiële feestdagen? Krijg je 200% uitbetaald?

Officiële feestdag

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , , , , , ,

Werken op koningsdag 27 april 2019

Koningsdag valt dit jaar op zaterdag 27 april. Veel winkels zijn dan open, maar misschien korter dan normaal. Voor werken op Koningsdag gelden andere regels dan voor werken op andere dagen. En je krijgt een chille toeslag!

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , , , ,

Pasen dubbel betaald

Pasen dubbel betaald bij Albert Heijn – Krijg je dubbel uitbetaald met Pasen? Werken met Pasen in de supermarkt is altijd heel erg leuk. Het is gezellig druk in de winkel en mensen kopen allerlei lekkers voor het paasontbijt. Maar krijg je ook dubbel betaald met Pasen? Of misschien 300% uitbetaald?

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Hoe bereken je hoeveel winstuitkering je krijgt?

Hoe bereken je hoeveel winstuitkering je krijgt? Dat is een vraag die je misschien hebt omdat de jaarlijkse nabetaling van de winstuitkering weer uitbetaald is bij je loon. In dit artikel leg ik uit hoe je uitrekent hoeveel winstuitkering je krijgt en hoeveel de nabetaling is.

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , ,

Nabetaling winstuitkering over 2018

Nabetaling winstuitkering over 2018 bij Albert Heijn – Iedere Albert Heijn medewerker die in Nederland bij Ahold Delhaize werkt krijgt winstuitkering (WUK). Dat betekent dat je extra salaris krijgt als Albert Heijn meer winst maakt in een jaar. Standaard krijgt iedereen 42.5% winstuitkering (het vaste deel). Daarbovenop krijg je een extra deel als de winst heel goed is dat jaar.

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , ,

Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2019?

Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2019? En wanneer moet je boodschappen doen om het personeelsvoordeel te ontvangen? Antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Lees meer ›
Getagd met , , , , ,

AH Uitbetaaldata 2019 – Wanneer worden we uitbetaald voor welke datum?

AH Uitbetaaldata 2019 – Wanneer worden we uitbetaald voor welke datum? Dat is een vraag die je je kan stellen. Hier een overzicht van wanneer je precies wordt uitbetaald en van wanneer tot wanneer de periodes lopen, dus de dagen waarvoor je uitbetaald wordt.

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , , , , ,

Word je dubbel uitbetaald met kerst?

Word je dubbel uitbetaald met kerst? – Veel AH medewerkers vragen zich af of je met kerst dubbel uitbetaald word. Steeds meer winkels zijn op eerste kerstdag open en 65% van de supermarkten is open op tweede kerstdag. In dit artikel krijg je antwoord op de vraag; Word je dubbel uitbetaald met kerst? Wordt je dubbel uitbetaald op eerste kerstdag? En wordt je dubbel uitbetaald op tweede kerstdag?

Word je dubbel uitbetaald met kerst?

Lees meer ›

Getagd met , , , , , , , , , , , , , , ,

Wat staat er in de supermarkt CAO?

Wat staat er in de supermarkt CAO? Dat is een vraag die je niet altijd hebt als je bij AH werkt. Maar soms doet zich een situatie voor waarbij je wilt weten wat voor rechten en plichten je hebt als supermarktmedewerker. En daarvoor is de CAO, de Collectieve Ardbeids Overeenkomst. Wat dat inhoud lees je in dit artikel.

Lees meer ›
Getagd met , , , , , , , , , , , , ,
Top