Extra personeelskorting op 23 december

Extra personeelskorting op 23 december voor alle Albert Heijn medewerkers. De datum is eindelijk bekend. Ook dit jaar is er een speciale dag waarop Albert Heijn medewerkers extra personeelskorting krijgen. Alleen op deze dag ontvang je 20% in plaats van 10% personeelskorting.

Wanneer krijg je winstuitkering bij AH?

Wanneer krijg je winstuitkering bij AH?

Wanneer krijg je winstuitkering bij AH? Het kan zijn dat je je dat al een tijdje afvraagt. In dit artikel vertel ik je precies of je wel of geen recht hebt op winstuitkering en wanneer je die winstuitkering dan krijgt als je bij Albert Heijn werkt.

Go storing Third-party server not responding

Third-party server not responding

Third-party server not responding – Op dit moment is er een storing met de applicatie Go voor AH medewerkers waardoor je de foutmelding ‘Third-party server not responding’ krijgt. Dit is vervelend, want je wil graag je werkrooster bekijken. Wat moet ik nu doen? Third-party server not responding The resource you have requested is located on

Wat staat er in de supermarkt CAO?

Wat staat er in de supermarkt CAO?

Wat staat er in de supermarkt CAO? Dat is een vraag die je niet altijd hebt als je bij AH werkt. Maar soms doet zich een situatie voor waarbij je wilt weten wat voor rechten en plichten je hebt als supermarktmedewerker. En daarvoor is de CAO, de Collectieve Arbeids Overeenkomst. Wat dat inhoudt lees je

Pasen dubbel betaald

Pasen dubbel betaald

Pasen dubbel betaald bij Albert Heijn – Krijg je dubbel uitbetaald met Pasen? Werken met Pasen in de supermarkt is altijd heel erg leuk. Het is gezellig druk in de winkel en mensen kopen allerlei lekkers voor het paasontbijt. Maar krijg je ook dubbel betaald met Pasen? Of misschien 300% uitbetaald?