Hoe bekijk ik mijn loonstrookje van Albert Heijn?

Hoe bekijk ik mijn loonstrookje van Albert Heijn? Er zijn Albert Heijn filialen waar ze helaas niet duidelijk aan de medewerkers uitleggen hoe ze hun loonstrookje moeten bekijken. Daarom leg ik het uit op deze site: Zo bekijk je je loonstrookje in AH Sam. Let op! Deze handleiding is verouderd. Bekijk hier de nieuwe handleiding over je loonstrookje.

Hoe bekijk ik mijn loonstrookje van Albert Heijn?

Hoe bekijk ik mijn loonstrookje van Albert Heijn?

Om je loonstrookje te bekijken heb je een account nodig van AH Sam. Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord en druk op ‘aanmelden’.

Ga in Sam naar ‘Alle apps’ of klik op de 9 vierkantjes rechts boven. Je kan ook applicaties toevoegen aan je favorieten door op de grote plus in het midden te drukken. Om een applicatie toe te voegen aan je favorieten druk je op het ‘hartje’ onder het pictrogram.

Open de applicatie ‘Loon’

loonstrookje

Om je loonstrookje te bekijken open je de applicatie LOON. Je komt nu terecht op een nieuwe pagina. Hier vind je je loonstrookjes en je jaaropgaven. Als je op ‘loonstroken’ drukt kom je bij je loonstrookjes. Als je op ‘Jaaropgaven’ drukt kom je bij je jaaropgaven.

Lees ook: Zo kijk je of je loonstrookje van Albert Heijn klopt (op dit moment nog niet geschreven, houd onze pagina in de gaten voor dit artikel).

Je loonstrookje is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo vind je op je loonstrookje je gewerkte uren, maar ook ADV-, TVT- en vakantieuren. Dit alles is onderdeel van het loon dat je bij Albert Heijn verdient. Parttime medewerkers krijgen ook winstuitkering iedere maand uitbetaald.

Uitleg over je loonstrookje

Hoe werkt je loonstrookje? Hoe zit je loonstrookje in elkaar? Antwoord op deze vragen vind je in het artikel zo werkt je loonstrookje van Albert Heijn.

Andere vragen?

Heb je andere vragen over werken bij Albert Heijn? Stel ze in een reactie of stel de vraag op Facebook. Deze website is niet gemaakt door Albert Heijn.

3 Replies to “Hoe bekijk ik mijn loonstrookje van Albert Heijn?”

  1. Hoi,
    Ik heb een vraagje over mijn loonstrookje. Een paar dagen geleden heb ik ontslag genomen bij de appie en nu kan ik niet meer inloggen bij sam. Daardoor kan ik ook niet meer mijn loonstrookje zien. Is er een andere mogelijkheid om mijn loonstrookje te bekijken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.