Hoe laat wordt het salaris gestort?

Hoe laat wordt het salaris gestort? Dat is iets wat veel AH medewerkers zich afvragen. Op de dag dat het salaris uitbetaald wordt kan het verschillen per bank hoe laat het geld op jou rekening staat. Over het algemeen is wordt het salaris in de middag op je rekening gestort. Let op! Deze week (1 mei 2017) wordt het salaris morgen gestort.

Hoe laat wordt het salaris gestort?


Over het algemeen is te zeggen dat heHoe laat wordt het salaris gestort?t salaris om 12:00 uur op je rekening staat. Het kan per bank verschillen hoe laat het geld daadwerkelijk op je rekening gestort is.

ING Bank is snel

Het geld staat bij ING Bank altijd netjes om 12:00 uur op de rekening van Albert Heijn medewerkers. Het is wel eens voorgekomen dat het er later op stond, maar dan was er sprake van een storing. Een keer is het geld zelfs pas op dinsdag gestort, dat was een paar jaar geleden. Toen was dat overigens niet alleen bij ING, maar voor alle AH medewerkers het geval.

Albert Heijn heeft Rabobank

Albert Heijn stort het geld vanaf een rekening van de Rabobank. Als je dezelfde bank hebt kan het dus zijn dat je geld net iets eerder komt.

Andere banken

Bij alle andere banken kan het zijn dat het geld er net ietsje later op staat, soms om 15:00 uur of nog iets later. Maar over het algemeen is het heel goed geregeld door Albert Heijn en staat het salaris op tijd op de rekening van de medewerkers.

Lees ook: Wanneer zie ik mijn loonstrookje van Albert Heijn?

Heb je nog andere vragen? Stel ze hier onder in een reactie of op onze Facebook pagina.

2 Replies to “Hoe laat wordt het salaris gestort?”

    1. Hoi Radmer, dan kan je het beste de teamleider bellen die op dit moment aan het werk is. Of even langs gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.