Hoe solliciteer je bij Albert Heijn?

Hoe solliciteer je bij Albert Heijn? Dat is een vraag die veel mensen hebben als ze op zoek zijn naar een baan. In dit artikel leg ik je uit hoe je moet solliciteren bij Albert Heijn.

Hoe solliciteer je bij Albert Heijn?

Solliciteren bij Albert Heijn is eigenlijk heel makkelijk. Solliciteren kan alleen online. In sommige winkels heeft het zin om een keer te bellen of langs te gaan als je niks hoort, maar daar kom ik later op terug.
Hoe solliciteer je bij Albert Heijn?

Solliciteren via de website

Bij Albert Heijn moet je solliciteren via de website. De site om te solliciteren bij AH is http://werk.ah.nl. Daar kan je je woonplaats intypen en dan krijg je alle vacatures bij jou in de buurt te zien. Zodra je gesolliciteerd hebt krijgt de teamleider en mailtje en moet hij jou sollicitatieformulier bekijken en beoordelen. Meestal hoor je in 1-2 weken of je op gesprek mag komen. In sommige winkels gaat dit sneller.

Als je niks hoort

Soms gebeurt het dat je sollicitatie op een grote stapel terecht komt en dat ze vergeten om mensen te bellen. Dan doe je er goed aan om zelf even langs te gaan in de winkel of om even de winkel op te bellen om te vragen hoe het ervoor staat met jou sollicitatie. Soms is de teamleider heel druk en is hij er niet aan toe gekomen. Blijf beleefd en doe niet te opdringerig, maar zeg wel waar het op staat.

Uitnodiging voor een sollicitatiegesprek

Je kan uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Dit gebeurt via de mail of je wordt gebeld. Geef dus je goeie e-mail adres en telefoonnummer door tijdens je sollicitatie.

Solliciteren bij Albert Heijn is makkelijk

Nu weet je hoe je moet solliciteren bij Albert Heijn. Heb je nog meer vragen of kom je ergens niet uit? Je mag altijd een reactie schrijven onder dit bericht, dan krijg je antwoord van iemand van de website. Succes met solliciteren!

One Reply to “Hoe solliciteer je bij Albert Heijn?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.