Hoe werkt MyHR Connect? AH loonstrookje via MyHR Connect

Hoe werkt MyHR connect? MyHR Connect is de nieuwe applicatie van Albert Heijn medewerkers waar je je loonstrookje kan bekijken, waar je interne vacatures kan bekijken, waar je opleidingen kan volgen en waar je een contractwijziging snel kan regelen.

Waarom MyHR Connect?

MyHr Connect is een nieuwe HR applicatie waar alles bij elkaar komt. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken naar nieuwe vacatures binnen AH, je loonstrookje bekijken en je kan bijvoorbeeld zelf je adres aanpassen als je gaat verhuizen. Vroeger moest dit allemaal via verschillende applicaties. Nu komt alles bij elkaar in een applicatie. Super makkelijk dus!

Hoe werkt MyHR Connect?

MyHR Connect is de applicatie waar je je loonstrookje kan bekijken, waar je je adres kan aanpassen en waar je een contractwijziging kan ondertekenen. Niet alleen Albert Heijn maakt gebruik van MyHR Connect, ook andere bedrijven gebruiken deze app. De applicatie hoef je niet perse te downloaden op je smartphone of tablet, je kan de applicatie ook gewoon in je internetbrowser bekijken. De keuze is aan jou!

Hoe begin ik met MyHR Connect?

De eerste keer dat je My HR Connect gaat gebruiken moet je eventjes een app installeren die ‘Mircosoft Autenticator’ heet. Let op! Gebruik je MyHr Connect alleen vanaf de computers van Albert Heijn? Dan hoef je deze app niet te installeren!

Klik hier voor een uitleg over hoe je Microsoft Autenticator moet installeren en moet instellen

Als je de app Microsoft Autenticator ingesteld hebt, klik je in Sam op ‘Alle Applicaties’ (bovenin).

Hoe werkt MyHR Connect?

Zoek in alle applicaties naar ‘MyHR Connect’ en open de app

Hoe werkt MyHR Connect?

Als je alles goed ingesteld hebt kom je op deze startpagina

Hoe werkt MyHR Connect?
Gefeliciteerd! Je hebt MyHR Connect goed ingesteld

Zie je deze pagina niet? Dan moet je eerst de Microsoft Autenticator app installeren en instellen voor Albert Heijn.

Ik wil MyHR Connect als app installeren op mijn telefoon of tablet

Wist je dat je de MyHR app ook kan installeren als applicatie op je smartphone of tablet? Wij hebben een handleiding geschreven: Zo installeer je de MyHR App op je smartphone of tablet.

Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste berichten van onze pagina.

12 Replies to “Hoe werkt MyHR Connect? AH loonstrookje via MyHR Connect”

 1. Geen idee of het nut heeft om hier te gaan klagen, maar wat een waardeloze nieuwe applicatie is dit. Er werd gepromoot dat de makers zo hun best hebben gedaan om een eenvoudige nieuwe interface te creeëren, maar wat is dit slecht zeg. Ziet er niet professioneel uit en alles is onnodig omslachtig.

  If it ain’t broken, don’t fix it.

 2. Wat een vreselijke app.Waarom moet er nu weer iets wat goed, makkelijk en simpel werkte, waar je de loonstroken zo makkelijk kon opzoeken, vervangen worden door een app, waar je zoveel moeite moet doen om je loonstrook te kunnen bekijken.
  Nu heeft men die “succesfactors” app op mijn telefoon gezet, het geeft aan dat ” ik helemaal bij ben” , maar wanneer ik nu probeer in te loggen, zie ik enkel een snel draaiende groene cirkel met de tekst ” aanmelden” , wat minutenlang in beeld blijft, om vervolgens weer terug te springen naar het aanmeldscherm van die app waar ik mijn wachtwoord in moet vullen.
  Wat een waardeloos iets.

  1. Beste Theo, u kunt uw loonstrookje en alle informatie ook bekijken vanaf de computer, u heeft de app op uw telefoon niet nodig. Enkel de Microsoft Authenticator app is handig om u aan te melden. Succes!

  1. Hi! Ik had ontslag genomen via mijn manager en die heeft mij verteld om via de app myhr connect op acties- contract beeindigen per vandaag te klikken. Dan zal de manager het daarna moeten goedkeuren

 3. Weet iemand toevallig of er een plek is waar je feedback kunt geven aan de makers van HR Connect?

  Ik vind de applicatie verder prima, maar vind het echt heel vervelend dat ik m’n loonstrook pas kan zien op de dag dat ik uitbetaald word. Voorheen konden we dat ook altijd al op de vrijdag ervoor zien, dus ik snap nu niet waarom dat opeens niet meer kan.

 4. Ik krijg in de Microsoft Authenticator app de melding; Kan de meldingen van het werk- of schoolaccount niet verwerken. Als dit account is verwijderd uit de app, moet u het account ook verwijderen van de registratiepagina van MFA.
  Waar kan ik deze pagina vinden?

 5. Hallo, ik kan My HR connect niet in omdat er staat dat er meer informatie vereist is en dat mijn aanmelding geblokkeerd is. Ik heb wel de microsoft authenticator gedownload en de qr code gescant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.