Ik kan mijn loonstrookje niet openen in MyHR

Ik kan mijn loonstrookje niet openen in MyHR, de foutmelding is “Er is geen inhoud beschikbaar. Er zijn geen portlets voor salarisadministratiegegevens geconfigureerd of u hebt geen toegang tot deze portlets. Raadpleeg uw beheerder.” Het is natuurlijk erg vervelend als je deze foutmelding krijgt en je je loonstrook niet kan openen. Wij helpen je graag op weg met het loonstrookje van AH.

Ik kan mijn loonstrookje niet openen in MyHR

Je wil natuurlijk altijd en overal bij je loonstrookje van AH kunnen. Daarom juist is het vervelend als je de foutmelding krijgt in MyHR.

Ik kan mijn loonstrookje niet openen in MyHR
Foutmelding die je zou kunnen krijgen in MyHR van Albert Heijn

Ik leg je in dit artikel graag uit waar dit door komt.

In de week voor de uitbetaling kan je je loonstrookje niet openen in MyHR

Sinds een aantal maanden werkt Albert Heijn met de applicatie ‘MyHR’ voor de loonstrookjes. Daarvoor kon je je loonstrookje altijd bekijken met de applicatie ‘LOON’. In de applicatie LOON kon je altijd al je loonstrookjes bekijken, zonder problemen. Sinds Albert Heijn werkt met MyHR is er een probleem, namelijk dat je in de week voor de nieuwe uitbetaling geen enkel loonstrookje te zien is. Dat is ook de reden dat je deze foutmelding krijgt.

Lees ook: Dit is de uitbetaaldata van AH in 2021

Ik heb mijn loonstrookje of jaaropgave nu nodig, hoe kan ik die bekijken?

Het kan zo zijn dat je direct je loonstrookje of je jaaropgave nodig hebt, bijvoorbeeld voor het doen van de belastingaangifte. Het is erg vervelend als je je loonstrookje wil openen en die is op dit moment niet beschikbaar. Helaas zit er niks anders op dan terug te keren naar MyHR op de dag van de volgende uitbetaling. Vanaf dat moment kan je je nieuwe loonstrookje en ook al je oude loonstrookjes bekijken

Wat kan ik doen om altijd mijn loonstrookjes te kunnen openen?

Ik kan me voorstellen dat je altijd je loonstrookjes en jaaropgave wil kunnen bekijken. Het handigste is om elk loonstrookje dat je opent meteen op te slaan op je computer. Mocht je ooit de toegang tot MyHR verliezen, dan heb je alsnog alle loonstrookjes veilig opgeslagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.