Inloggen op DC Sam

Inloggen op DC Sam: Als je bij het DC (distributiecentrum) werkt, is er een andere site waar je op moet inloggen voor Sam, namelijk DC Sam. AH Sam is alleen voor Albert Heijn winkels. Via DCSam kan je je werktijden zien, je loonstrookje en informatie opzoeken over werken bij het DC.

Inloggen op DC Sam

Inloggen op DC Sam gaat via de website http://dcsam.ah.nl. Eerst kom je op een site met landelijk DC-nieuws en allemaal plaatjes. Belangrijke berichten staan onder DC bij nieuws en informatie over werken bij het DC staat bij Werkwijzer.Inloggen op DC Sam

Je loonstrookje bekijken op DC Sam

Voor je loonstrookje ga je naar ‘bekijk alle applicaties’ en dan naar de applicatie LOON. Daarna kan je al je loonstrookjes van de afgelopen tijd bekijken en ook je jaaropgave.

Je werkrooster bekijken op DC Sam

Voor je werkrooster bij het DC ga je naar ‘bekijk alle applicaties’ en dan naar ‘Gomw’. Dat is de applicatie Go, waar je je werkrooster kan zien en waar je je beschikbaarheid kunt invullen.

Lees ook: Hoe bekijk je je werkrooster in Go?

Sam Multiview Modus

Mocht je op verschillende plekken binnen Albert Heijn (of Etos en Gall en Gall) werken, kan je via de mulitiview modus inloggen op Sam van een ander merk. Werk je bijvoorbeeld in de winkel en bij het DC, dan kan je via de multiview modus selecteren welke Sam je wil bekijken. Ook kan je Sam bekijken van Etos, Gall en Gall, AH Online en van het hoofdkantoor.

Help, ik zie geen applicaties?

Als je ingelogd bent op de verkeerde Sam, dat wil zeggen, niet op de Sam van de plek waar jij werkt, dan krijg je geen icoontjes te zien. Zorg daarom altijd dat je op de goede Sam ingelogd bent. Werk je in het DC, dan log je dus in via bovenstaande link. Werk je in de winkel, lees dan inloggen op AH Sam voor Albert Heijn winkels.

10 Replies to “Inloggen op DC Sam”

 1. Het zou mooi zijn dat, als het inloggen niet lukt en je wordt verwezen naar de helpdesk, ook een telefoonnummer van die helpdesk daarbij zichtbaar was. Nu moet ik zoeken naar het juiste nummer

   1. Zeer slechte systeem met beperkte mogelijkheden b.v. als je geblokkeerd word moet je via je teamleider een nieuwe wachtwoord vragen. Terwijl bij heel veel sites waar je persoonlijk moet inloggen ten alle tijden als je je wachtwoord bent vergeten een nieuwe wachtwoord kunt aanmaken om weer in te loggen. Waarom via via terwijl het simpel kunt oplossen. Zeer slecht van AH vooral wat betreft dcsam.

    1. Beste Jan Gerrits, u kunt in uw Sam bij ‘applicaties’ drukken op ‘Self Service Password Reset’. Hier kunt u een aantal stappen doorlopen. Als u dat gedaan heeft, kunt u de volgende keer dat uw Sam account geblokkeerd is zelf een nieuw wachtwoord instellen. Succes!

  1. Met inloggen is heel slecht , ik heb 2 weken geleden ingelogd ,en nu de wachtwoord weer word geblokeerd .
   Ik vind het jammer dat deze website hoort bij AH

 2. Ik kan niet inlogen op mijn dcahsam.Mijn gebruiksnaan is geblokerd .A.U.B. reseten en nieuwie wachtwoord sturen naar mijn e-mail.
  Mijn gebruiksnaam is:pnlmk01o.
  M.v.g.
  T.Klosowski

  1. Beste Tomasz, alleen je teamleider kan je wachtwoord resetten. Neem even contact op met je leidinggevende! Succes šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.