Wat is AH Sam of sam.ah.nl? Kan ik nog op AH Plaza?

Sam is het nieuwe AH Plaza. In Sam kan je je rooster zien, je werktijden en je loonstrookje van Albert Heijn. Sinds maart 2016 wordt AH Plaza niet meer gebruikt en gaat AH over op AH Sam.

Wat is AH Sam?

ah samSam is het intranet van Albert Heijn. Via sam kan je bij alle informatie komen die nuttig is voor Albert Heijn. Bijvoorbeeld je werkrooster, maar ook informatie over salaris, regelingen, de geschiedenis van Albert Heijn, je loonstrookje, handboeken (informatie over hoe je bepaalde dingen moet doen bij Albert Heijn) en ELM, het digitale leslokaal van Albert Heijn. Vanuit de winkel kan je nog veel meer met Sam, het is namelijk hét intranet waarmee de AH filialen bestuurd wordt en het centrale punt waar alle informatie bij elkaar komt Kortom: AH Sam is onmisbaar voor je werk bij Albert Heijn.

AH Plaza bestaat niet meer

Sinds SAM gemaakt is bestaat AH Plaza niet meer. Je kan nog wel naar de website plaza.ah.nl gaan, maar daar staat oude informatie op die niet meer geupdate wordt. Ook gaat de website binnenkort offline (02-04-2016). AH Plaza is een paar jaar het intranet van Albert Heijn geweest, maar sinds maart 2016 wordt Sam gebruikt.

Adres Sam

Wil je naar Sam om je rooster te bekijken of om andere dingen te doen? Ga voor de ah sam login naar http://sam.ah.nl.Storing AH Sam

Soms ligt AH Sam eruit omdat er een storing is. Lees hier wat je moet doen als er een storing is bij Sam.

Altijd op de hoogte van de AH uitbetaaldata? Voeg AH Uitbetaaldata toe aan je favorieten met control+D.

28 Replies to “Wat is AH Sam of sam.ah.nl? Kan ik nog op AH Plaza?”

 1. Als ik op de applicatie loonstrook (in sam) druk wordt ik nog steeds door verwezen naar plaza, hier kan ik niet inloggen dus ook niet mijn loonstrook bekijken. Hoe kan ik wel mijn loonstrook bekijken via SAM

 2. je zou via google chrome in kunnen loggen op dcsam.ah.nl ( server niet bekend)
  met firefox geprobeerd (server niet bekend)
  dan nog met windows explorer lukt ook niet.
  De beveiliging van mijn pc staat laag, dus dat kan het niet zijn.
  Kan iemand mij helpen, ik weet niet wat ik anders zou moeten doen.

 3. Hoi Guido, probeer even om eerst de cookies van je computer te verwijderen (in Chrome bij Instellingen > Geavanceerde instellingen > Browsergegevens wissen. Nu zou de pagina het moeten doen.

 4. Bij mij vraagt voor contact opnemen met helpdesk.
  Weet iemand toevallig telefoonnummer of iets anders?

 5. Hoi Najim, je leidinggevende kan voor jou de helpdesk bellen indien er problemen zijn met je PNL-code. Succes!

 6. Zeer slechte site ?site van jaren 0 pffff zo moe wordt ik ervan …Bedenk aub een betere simpele site … Zullen heel veel mensen Happy van worden . Ik althans wel

 7. Ik loop iedere keer vast op een nieuw wachtwoord.
  Nu weer.
  Ik wil graag mijn vakantie plannen maar ik kom niet op Sam
  En.. ik heb nog maar éën poging over bij de drie beveiligingsvragen, 2 weet ik, derde vraag niet meer helaas.
  M.v.g Belinda Rozema

  1. Hoi Belinda,
   Wat vervelend dat je niet op AH Sam komt. Als je het antwoord op de beveiligingsvragen niet weet dan kan je teamleider je wachtwoord voor je resetten. Succes!

 8. Bij de appstore kan ik de app voor mijn Samsung Galaxy s6 niet vinden om via mijn pnl in te loggen als personeelslid. Is er wil een app voor deze toestel.

  1. Als je inlogt op Go! en dan ga je naar vrij vragen dan zie je onderaan een lijstje met ‘bestaande vrijvraagverzoeken’.

 9. Als ik mijn beschikbaarheid in wil vullen, komt er een melding met: ‘Beschikbaarheid invullen in het bovenste blok’, maar ik snap niet wat hiermee bedoeld wordt. Ik heb alle tijden al ingevuld en ik heb ook de goede ingangsdatum, maar kan mij n beschikbaarheid niet aanpassen. Wat moet ik nu doen?

  1. Hoi Dolores, er zijn twee blokken, de onderste en de bovenste. Als je de onderste leeg laat en alleen de bovenste invult, werkt het dan wel?

 10. ik kan al een ruime tijd niet op icon loon,momo en zo verder
  er gaat niets meer open hoe kan dat
  groet alidor

  is wel op mijn eigen pc

  1. Hoi Alidor, MOMO doet het sowieso nooit thuis. Loonstrookje zou het wel moeten doen, maar daar is een storing mee op dit moment.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.