Krijg je dubbel betaald op goede vrijdag?

Krijg je dubbel betaald op goede vrijdag? Dat is een vraag die ik de afgelopen dagen veel kreeg via de website en via onze Facebook. Helaas heb ik slecht nieuws voor je als je hoopt dat je dubbel betaald krijgt op goeie vrijdag..

Krijg je dubbel betaald op goede vrijdag?

Krijg je dubbel betaald op goede vrijdag?

Nee, je krijgt niet dubbel betaald op goede vrijdag. Goede vrijdag is geen dubbel betaalde feestdag. Je krijgt alleen dubbel betaald op nationale feestdagen.

Krijg je dubbel betaald op eerste paasdag?

Op eerste paasdag krijg je wel dubbel betaald als je werkt. Meer info over werken op eerste paasdag.

Krijg je dubbel betaald op tweede paasdag?

Op tweede paasdag krijg je ook dubbel betaald als je werkt. Meer info over werken op tweede paasdag.

Op welke feestdagen krijg je wel dubbel betaald?

Hier vind je een overzicht met dubbel betaalde feestdagen in Nederland.

2 Replies to “Krijg je dubbel betaald op goede vrijdag?”

  1. Beste infoteam,
    Ik ben recent 21 jaar geworden en vandaag keek ik naar mijn loonstrook en heb een uurloon van 7,58. Ik vond dit wat aan de lage kant en vroeg mijn collega, eveneens 21, wat zijn uurloon bedraagt. Hij zat op 8,05. Ik werk al 4 jaar bij de ah en hij pas een half jaartje. Hoe is dit mogelijk en bij wie moet ik erachteraan? Het enige verschil tussen ons is dat hij een 9 uur contract heeft en ik 6. Ik hoop spoedig een reactie te ontvangen, alvast bedankt.

    1. Beste Andrej, werk je in een Ahold winkel? Of op het DC? Via een uitzendbureau? Of in een franchise winkel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.