Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect

Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect – Vanaf 9 november kan je je loonstrookje van Albert Heijn alleen nog maar bekijken via MyHR Connect. De oude applicatie LOON is nog wel beschikbaar voor je oude loonstrookjes. Wil je je nieuwe loonstrookje bekijken, dan zul je dit moeten doen via de nieuwe applicatie ‘MyHR Connect’.

Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect

Wil je je loonstrookje van AH bekijken, dan kan dat vanaf nu alleen via MyHR Connect. Hoe werkt dat?

 1. Ga naar Sam en klik op ‘alle apps’
 2. Klik op ‘MyHR Connect’
  (Tip: klik op het hartje om deze applicatie bij je favorieten te zetten)
 3. Klik op ‘goedkeuren in de Microsoft authenticator app
  Weet je nog niet hoe dat werkt? Klik hier voor meer informatie
 4. Klik op ‘Startpagina’ en dan op ‘Mijn profiel’
  (Hier onder ga ik alles laten zien met plaatjes)
 5. Klik op ‘Loonstrook’, hier staat je loonstrookje.

Hoe bekijk je je loonstrookje via MyHr Connect?

Dit is de uitleg met plaatjes

 1. Ga naar AH Sam en klik op ‘alle apps’
Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect

2. klik op de app ‘MyHR Connect’

Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect
Tip: Zet een rood hartje bij de applicatie, dan komt hij bij je favorieten

3. Ga op je telefoon naar de applicatie ‘Microsoft Authenticator’ en klik op ‘Aanmelding goedkeuren’

Heb je de microsoft Autenticator app nog niet geinstalleerd? Lees de handleiding ‘Hoe installeer ik de Microsoft Autenticator App?’

4. Klik op ‘Startpagina’ en op ‘Mijn profiel’

5. Klik op ‘Loonstrookje’

6. Klik op ‘Pay Statement’

Hier vind je je loonstrookje in MyHR!

Lees ook: Zo werkt MyHR Connect

Lukt het niet?

Lukt het niet om je loonstrookje te bekijken of heb je andere vragen? Stel je vraag in een reactie of stuur een berichtje op Facebook. Bekijk op AHuitbetaaldata.nl ook andere zaken over werken bij Albert Heijn, zoals bijvoorbeeld de Albert Heijn uitbetaaldata.

27 Replies to “Loonstrookje AH bekijken via MyHR Connect”

 1. Vraagje, waar kan ik TELEFONISCH navragen op hoeveel vakantie/ tvt uren ik recht heb en kan opnemen voordat ik met pensioen ga dit jaar.

  1. Hey! Is het ook mogelijk op de jaaropgaven te zien? Ik heb meerdere dingen geprobeerd, maar ik weet niet hoe ik er kom. Ik hoor het graag!

 2. Kan je je loonstrookje nog de vrijdag van te voren zien? Ik kan dat namelijk niet meer wat ik wel heel vervelend vind.

 3. Waarom kan ik mijn oude loonstroken niet meer zien die ik heb gekregen met het nieuwe systeem?
  Voorheen kon ik nog zien wat mijn loonstroken waren van 2 maanden terug bijvoorbeeld maar nu kan je alleen nog dezelfde maand zien..

 4. ik krijg een foutmelding bij het bekijken van mijn loonstrookje. ik kan er vanaf het begin al niet in.
  de foutmelding; Er is geen inhoud beschikbaar. Er zijn geen portlets voor salarisadministratiegegevens geconfigureerd of u hebt geen toegang tot deze portlets. Raadpleeg uw beheerder.

 5. Hallo, ik heb hetzelfde probleem als Stefan. Ik heb al eerder geklaagd over de nieuwe applicatie, maar aangezien ik de loonstroken kon zien dacht ik “laat maar gaan”.

  Echter, ik zie altijd de loonstrook alleen de dag zelf, maar als ik nu naar de loonstroken ga staat er

  “Er is geen inhoud beschikbaar. Er zijn geen portlets voor salarisadministratiegegevens geconfigureerd of u hebt geen toegang tot deze portlets. Raadpleeg uw beheerder.”

  Dit is uiteraard compleet waardeloos aangezien je gewoon je loonstroken moet kunnen raadplegen. Bovendien heb ik mijn jaaropgave nodig, voorheen was die makkelijk te vinden, waar komt deze nu terecht?

  Met vriendelijke groet,
  Stanley E.

 6. Waar kan ik mijn jaaropgave zien? Ik heb deze nodig voor de belasting maar kan alleen het loon per maand bekijken?

 7. ik kan mijn loonstroken niet zien ik krijg het bericht
  “Er is geen inhoud beschikbaar. Er zijn geen portlets voor salarisadministratiegegevens geconfigureerd of u hebt geen toegang tot deze portlets. Raadpleeg uw beheerder.”

  Bij wie moet ik zijn om dit te kunnen zien?

 8. Ik moet mijn loonstrookjes van vorige maanden kunnen donwloaden en zien, dit omdat ik het in moet sturen voor mijn uitkering en aanvulling op mijn loon. Dat kan echter niet, hierdoor heb ik geen uitkering deze maand. Zouden jullie dat aub willen verandere, het moet gewoon mogelijk zijn voor mensen om loonstroken op elke dag te kunnen bekijken van de vorige maanden. Achterlijk systeem dit.

 9. Vraagje: ik ben via de SuccessFactors authenticatie app ingelogd en kan mijn jaaropgave (met heel veel moeite) eindelijk vinden en bekijken. Maar ik kan het niet downloaden. Hoe kan ik mijn jaaropgave downloaden zodat ik deze met mijn boekhouder kan delen?

 10. Hoi,

  Is er een mogelijkheid dat in mijn persoonlijke bonus kan zien op mijn loonstrookjes ? Heb het gevoel dat het niet is toegepast.

 11. Op mijn loonstrookje staat persoonlijke toeslag Z wat er voorheen nooit stond. Weet u wat het inhoudt.

  1. Beste Jacqueline Engel. ben je heel toevallig Teamleider geweest? Dan heeft dat daarmee te maken, dat je nu een shiftleider salaris krijgt + teamleider toevoeging als persoonlijke toeslag. Met vriendelijke groet, Ahuitbetaaldata.nl

 12. Hoi nee geen teamleider ook geen shiftleider. Ik open wel de winkel sinds kort omdat wij van brood als eerste aanwezig zijn

 13. Goedemorgen, Wij proberen ergens in te loggen om wijzer te worden, maar hoe weet je wat je gebruikersnaam is…..hoe en wanneer krijgt een nieuw personeelslid dat door?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.