loonstrookje ah via sam of ah plaza

Een paar dagen geleden had Martijn op deze pagina een vraag over zijn ah loonstrookje. Zijn vraag was: “Hoe kan ik mijn loonstrook bekijken via Sam?”. Op deze pagina geef ik antwoord op deze vraag over het loonstrookje ah.

Loonstrookje ah via Sam

loonstrookje ah

In de komende dagen komen de loonstroken over periode 3 weer beschikbaar voor Albert Heijn medewerkers. Nu vraag je je natuurlijk af hoe je deze kan bekijken. Je kan je loonstrook opvragen via AH Sam.

Stap 1. Ga naar ‘applicaties’ (zie rechts)

Stap 2. klik op ‘bekijk alle applicaties’

loonstrookje ah

Stap 3: Klik op ‘Loon’.

Nu wordt je bij aanklikken van Loon in Sam nog doorgestuurd naar Plaza. In het komende maanden verandert dit en kom je rechtstreeks in de applicatie waar je jouw loonstrook kunt opvragen. Via AHUitbetaaldata.nl houden we je op de hoogte van deze wijziging.

Lees ook: Zo ziet je nieuwe loonstrookje er uit

Loonstrookje toevoegen aan je favorieten

ahsam1

Je kunt in Sam applicaties in je favorietenbalk opnemen. Dat kan je ook doen met de applicatie loon. Klik op het hartje (zie afbeelding hiernaast). De app staat voortaan in de balk op de homepage. Superhandig toch!

loonstrookje ah

 

Hoe kan ik mijn ah loonstrook bekijken in AH Plaza?

Nu wordt je nog doorgestuurd naar AH Plaza voor je loonstrookje. Hier klik je bij ‘applicaties’ op ‘LOON’. Je wordt direct doorgestuurd naar je persoonlijke pagina waar al je ah loonstrookjes netjes op een rijtje staan.

Mijn AH loonstrookje klopt niet

Je kan het beste naar je leidinggevende gaan (Teamleider, Manager of Assistent Manager) om te vragen wat er aan de hand is.

55 Replies to “loonstrookje ah via sam of ah plaza”

 1. Ik kan wel inloggen via sam, maar als ik bij applicaties kijk zie ik daar niks staan(niet beschikbaar) dus kan ook nergens mijn loonstrookje vinden

  1. Hoi Max, dat is niet goed! Een leidinggevende kan je account resetten. Als dat niet werkt moet je leidinggevende de helpdesk bellen. Succes!

 2. Word het geld automatisch op je bankrekening geschreven, of moet je daar zelf iets voor doen?

  1. Hoi Medewerker ah, het geld wordt automatisch op je bankrekening bijgeschreven, daar hoef je zelf niks voor te doen. Als het goed is ben je gisteren uitbetaald en anders op 9 januari. Succes met werken bij AH!

 3. in mijn rooster staat dat ik meerdere uren gewerkt hebt. Terwijl in mijn loonstrook maar de helft van mijn uren geschreven staan? Dus ik ben ook niet het juiste bedrag uitbetaald? Wat kan ik hieraan doen?

  1. Hoi Imane, dat is gek. Print je loonstrookje uit en ga daarmee naar je leidinggevende. Hij of zij kan het voor je aanpassen als het niet klopt of aan je uitleggen hoe je loonstrookje werkt. Succes!

 4. Hallo,

  Ik heb ontslag genomen en heb mijn opzegtermijn van 4 weken achter de rug. Helaas kon ik op mijn laatste werkdag al niet meer bij sam ahold inloggen. Hierdoor kan ik niet meer bij mijn rooster en loonstrook. Is dit normaal?

  1. Hoi Martina, je krijgt binnenkort een brief met een inlogcode om je loonstrookje te bekijken. Succes!

 5. Ik heb een vraag over de werkgeversverklaring.
  Ik heb een contract van maar 8 uur per week maar werk ik werkelijkheid vaak 12 uur (en mijn jaarlijkse loon licht veel hoger dan ‘officieel’)
  Komt dit ook op mijn werkgeversverklaring te staan? Of is dit helemaal niet zichtbaar op de verklaring?

  Groetjes!

  1. Hoi Caro, als je wil kan je dat wel aangeven dat je dat graag wil op je werkgeversverklaring. Maar kan je niet gewoon een contractverhoging krijgen? Of ga je binnenkort weg? Groetjes!

 6. hoi, ik werk niet meer bij appie sinds een jaar ofzo, maar ik kom er wel ff achter dat ik mijn loonstroken nodig heb, kan ik deze nog ergens vinden? belastingdienst doet leip

  1. Hoi Daniel,

   Als je weg gaat bij Albert Heijn krijg je een brief met daarin inlogcodes voor je loonstrookje.

   Heb je deze brief niet gekregen of ben je hem kwijt? Neem dan contact op met je ex-supermarktmanager, hij/zij kan een nieuwe voor je aanvragen.

   Succes!

 7. Kan je op Sam ook je contract bekijken? Want dan zou ik kunnen zien wanneer deze afloopt.

  1. Hoi Maaike, dat kan helaas niet. Je hebt als het goed is een kopie van je contract gekregen toen je getekend hebt.

  1. Hoi Jan, dat is gek. Probeer het na het weekend nog eens. Als het dinsdag nog steeds is kan je Teamleider via de helpdesk je account resetten, dan zou hij het weer moeten doen.

   1. ik probeer mijn loonstrook te openen ik krijg al weken lang dat de server niet bereikbaar is

   2. Dat probleem heb ik ook! Ik kan niet bij mijn loonstrook omdat de derder server offline is.

 8. sinds een paar dagen kan ik mijn loonstrook niet inzien want de pagina blijft maar laden en op een moment zegt ie dit third-partyserver not responding

  The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.

 9. Heb inderdaad ook dat ik die server error krijg. Al een paar dagen zo. Erg vervelend. Zie maandag dan wel wat ik gestort krijg.

 10. Ik wil mijn loon bekijken voor volgende maandag alleen als ik op loon druk zegt iets met third party server en gaat hij niet naar mijn loon toe.

 11. Applicatie loon werkt niet, geen verbinding met server?? Dit al enkele dagen.
  Andere applicatie’s werken wel.

 12. Ik ben al 2 weken uit dienst bij de AH, maar ik wil wel graag mijn jaaropgave van dit jaar en laatste loonstrookje nog kunnen zien. Nu lees ik hierboven iets over inlogcodes die je in een brief zou krijgen maar daar heb ik nog niks van gekregen, komt dit nog?

  met vriendelijke groeten,
  Bella

 13. Beste meneer/mevrouw,

  Hoe lang gaat het duren voordat je een brief kan krijgen met inloggegevens van AH? Want ik ben ong. 1,5 maand weg bij de AH. En werk er dus niet meer bij de AH. Want ik weet dat je een brief krijg om zo aan je loonstroken te komen en jaaropgave uiteindelijk. Ik vind het namelijk best lang duren ten opzichte de vorige keer, toen ging het iets sneller. Al na een maand.

  Met vriendelijke groet,

  Mevr. M.C. Tinga

   1. Geachte meneer/mevrouw,

    Ja klopt toen ik bij AH Rembrandthof te Amstelveen werkte, toen kreeg ik gauw in 2015 in de 4de week een brief met inloggevens. Kreeg geen vast contract toen (3 jaar gewerkt daarzo). Toen heette de site ahplaza.nl Laatst gewerkt bij AH Maalderij te Amstelveen, geen verlenging contract (1 jaar gewerkt) en nu krijg ik geen brief. Ik wil wel mijn loonstroken hebben en komende jaar mijn jaaropgave! Dus wanneer krijg ik die brief? niet lang geleden werd de site ahplaza.nl naar ahsam.nl

    Hoogachtend,

    Mevr. M.C. Tinga

     1. Dat is al te laat, aangezien ik eruit werd gekickt voor mijn allerlaatste werkdag. Jammer ik vond het wel handig een brief opgestuurd (per post) krijgen met een activatiecode en gebruikersnaam en daarna zelf wachtwoord bedenken met je e-mail adres. Dan ga ik bellen, geen keus. Ook niet echt praktisch dat het niet even eerder gemeld werd door al die leidinggevende. Erg slordig van hun!

      1. Ik heb gebeld en gaat volgens de assistent manager op dezelfde manier met een brief. Dus wou alleen weten wanneer die dan kom, maar ze hing gelijk weer op! Helaas heeft zij zo’n karakter, is niet echt vriendelijk. En wou ook zeggen dat ik het anders heb zien staan via internet maar ook daar kreeg ik geen kans voor.

       1. Wacht u maar rustig af, misschien krijgt u nog een brief. En anders kunt u het misschien via een Teamleider of iemand anders proberen? Maar misschien dat de brief alsnog komt!

 14. hoi,
  ik werk al een tijdje bij de AH en ik ben 18 jaar en mijn uurloon (5,10) komt niet overeen met wat er staat op deze site. klopt dat? of moet ik dat anders zien

  1. Hoi Ruben, werk je al langer dan 1 jaar bij AH? Op deze site staat 18 jaar 4,99 en 18 jaar en een functiejaar 5,05. Misschien heb jij al twee functiejaren? Of je hebt gewoon een iets hoger uurloon 😉

 15. Waarom kan ik geen applicaties bekijken op mijn laptop thuis en wel op werk. Vindt dit erg vervelend want ik kan niet bij mijn salaris strook en roosters. Leidinggevende heeft al geprobeerd het te restten maar zonder resultaat. Had hier voorheen geen last van maar sinds een paar weken wel. Graag een oplossing voor dit probleem.

  1. Hoi Châty, dat is gek. Probeer de pagina eens te openen in de browser Chrome, daar doet hij het altijd. Succes!

   1. Reeds geprobeerd en dit lukt wel maar moet toch gewoon kunnen met Internet Explorer hier deed het het altijd wel.
    Want nu moet ik alleen voor sam een andere browser gebruiken.
    Bedankt voor de reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.