loonstrookje ah via sam of ah plaza

Een paar dagen geleden had Martijn op deze pagina een vraag over zijn ah loonstrookje. Zijn vraag was: “Hoe kan ik mijn loonstrook bekijken via Sam?”. Op deze pagina geef ik antwoord op deze vraag over het loonstrookje ah.Loonstrookje ah via Sam

loonstrookje ahIn de komende dagen komen de loonstroken over periode 3 weer beschikbaar voor Albert Heijn medewerkers. Nu vraag je je natuurlijk af hoe je deze kan bekijken. Je kan je loonstrook opvragen via AH Sam.

Stap 1. Ga naar ‘applicaties’ (zie rechts)

Stap 2. klik op ‘bekijk alle applicaties’

loonstrookje ah

 

 

Stap 3: Klik op ‘Loon’.

Nu wordt je bij aanklikken van Loon in Sam nog doorgestuurd naar Plaza. In het komende maanden verandert dit en kom je rechtstreeks in de applicatie waar je jouw loonstrook kunt opvragen. Via AHUitbetaaldata.nl houden we je op de hoogte van deze wijziging.

Lees ook: Zo ziet je nieuwe loonstrookje er uit

Loonstrookje toevoegen aan je favorieten

Je ahsam1kunt in Sam applicaties in je favorietenbalk opnemen. Dat kan je ook doen met de applicatie loon. Klik op het hartje (zie afbeelding hiernaast). De app staat voortaan in de balk op de homepage. Superhandig toch!

loonstrookje ah

 

 

 

 

 

Hoe kan ik mijn ah loonstrook bekijken in AH Plaza?

Nu wordt je nog doorgestuurd naar AH Plaza voor je loonstrookje. Hier klik je bij ‘applicaties’ op ‘LOON’. Je wordt direct doorgestuurd naar je persoonlijke pagina waar al je ah loonstrookjes netjes op een rijtje staan.Mijn AH loonstrookje klopt niet

Je kan het beste naar je leidinggevende gaan (Teamleider, Manager of Assistent Manager) om te vragen wat er aan de hand is.

Getagd met , , , , , ,
50 reacties op “loonstrookje ah via sam of ah plaza
 1. brigitte schreef:

  Ik vind het niet kunnen dat we na 4 maanden nog steeds geen loonstrook kunnen zien

 2. max schreef:

  Ik kan wel inloggen via sam, maar als ik bij applicaties kijk zie ik daar niks staan(niet beschikbaar) dus kan ook nergens mijn loonstrookje vinden

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Max, dat is niet goed! Een leidinggevende kan je account resetten. Als dat niet werkt moet je leidinggevende de helpdesk bellen. Succes!

 3. M. Habibi schreef:

  Hoe kan ik een werkgever verklaring via sam downloaden?

 4. Mederwerker ah schreef:

  Word het geld automatisch op je bankrekening geschreven, of moet je daar zelf iets voor doen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Medewerker ah, het geld wordt automatisch op je bankrekening bijgeschreven, daar hoef je zelf niks voor te doen. Als het goed is ben je gisteren uitbetaald en anders op 9 januari. Succes met werken bij AH!

 5. Imane schreef:

  in mijn rooster staat dat ik meerdere uren gewerkt hebt. Terwijl in mijn loonstrook maar de helft van mijn uren geschreven staan? Dus ik ben ook niet het juiste bedrag uitbetaald? Wat kan ik hieraan doen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Imane, dat is gek. Print je loonstrookje uit en ga daarmee naar je leidinggevende. Hij of zij kan het voor je aanpassen als het niet klopt of aan je uitleggen hoe je loonstrookje werkt. Succes!

 6. Martina schreef:

  Hallo,

  Ik heb ontslag genomen en heb mijn opzegtermijn van 4 weken achter de rug. Helaas kon ik op mijn laatste werkdag al niet meer bij sam ahold inloggen. Hierdoor kan ik niet meer bij mijn rooster en loonstrook. Is dit normaal?

 7. Caro schreef:

  Ik heb een vraag over de werkgeversverklaring.
  Ik heb een contract van maar 8 uur per week maar werk ik werkelijkheid vaak 12 uur (en mijn jaarlijkse loon licht veel hoger dan ‘officieel’)
  Komt dit ook op mijn werkgeversverklaring te staan? Of is dit helemaal niet zichtbaar op de verklaring?

  Groetjes!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Caro, als je wil kan je dat wel aangeven dat je dat graag wil op je werkgeversverklaring. Maar kan je niet gewoon een contractverhoging krijgen? Of ga je binnenkort weg? Groetjes!

 8. Daniel Rasche schreef:

  hoi, ik werk niet meer bij appie sinds een jaar ofzo, maar ik kom er wel ff achter dat ik mijn loonstroken nodig heb, kan ik deze nog ergens vinden? belastingdienst doet leip

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Daniel,

   Als je weg gaat bij Albert Heijn krijg je een brief met daarin inlogcodes voor je loonstrookje.

   Heb je deze brief niet gekregen of ben je hem kwijt? Neem dan contact op met je ex-supermarktmanager, hij/zij kan een nieuwe voor je aanvragen.

   Succes!

 9. GA Milop schreef:

  Ik vind het zeer lastig om zelf mij eigen loonstrook of jaaropgaven tezien

 10. Maaike schreef:

  Kan je op Sam ook je contract bekijken? Want dan zou ik kunnen zien wanneer deze afloopt.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Maaike, dat kan helaas niet. Je hebt als het goed is een kopie van je contract gekregen toen je getekend hebt.

 11. AH Jan schreef:

  Hey, wanneer ik op LOON klik staat er: Geen gegevens beschikbaar.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jan, dat is gek. Probeer het na het weekend nog eens. Als het dinsdag nog steeds is kan je Teamleider via de helpdesk je account resetten, dan zou hij het weer moeten doen.

 12. emy van herwaard schreef:

  probeer al 2 dagen me loonstrook te zien
  steeds bericht 3e server niet bereikbaar

 13. probeer al 2 dagen me loonstrook tezien via applicatie loon maar krijg alleen maar 3e server niet bereikbaar

 14. Leonie Meidam schreef:

  sinds een paar dagen kan ik mijn loonstrook niet inzien want de pagina blijft maar laden en op een moment zegt ie dit third-partyserver not responding

  The resource you have requested is located on a third-party server. WebSEAL has attempted to send your request to that server, but it is not responding.

 15. jen dizze schreef:

  Heb inderdaad ook dat ik die server error krijg. Al een paar dagen zo. Erg vervelend. Zie maandag dan wel wat ik gestort krijg.

 16. Wessel schreef:

  Ik wil mijn loon bekijken voor volgende maandag alleen als ik op loon druk zegt iets met third party server en gaat hij niet naar mijn loon toe.

 17. Niekie schreef:

  Applicatie loon werkt niet, geen verbinding met server?? Dit al enkele dagen.
  Andere applicatie’s werken wel.

 18. Katelijn Laban schreef:

  Ik kan ook al een paar weken niet bij mijn loonstrook

 19. Bella schreef:

  Ik ben al 2 weken uit dienst bij de AH, maar ik wil wel graag mijn jaaropgave van dit jaar en laatste loonstrookje nog kunnen zien. Nu lees ik hierboven iets over inlogcodes die je in een brief zou krijgen maar daar heb ik nog niks van gekregen, komt dit nog?

  met vriendelijke groeten,
  Bella

 20. M.C. Tinga schreef:

  Beste meneer/mevrouw,

  Hoe lang gaat het duren voordat je een brief kan krijgen met inloggegevens van AH? Want ik ben ong. 1,5 maand weg bij de AH. En werk er dus niet meer bij de AH. Want ik weet dat je een brief krijg om zo aan je loonstroken te komen en jaaropgave uiteindelijk. Ik vind het namelijk best lang duren ten opzichte de vorige keer, toen ging het iets sneller. Al na een maand.

  Met vriendelijke groet,

  Mevr. M.C. Tinga

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   De vorige keer? U bent al een keer vertrokken bij AH?

   • M.C. Tinga schreef:

    Geachte meneer/mevrouw,

    Ja klopt toen ik bij AH Rembrandthof te Amstelveen werkte, toen kreeg ik gauw in 2015 in de 4de week een brief met inloggevens. Kreeg geen vast contract toen (3 jaar gewerkt daarzo). Toen heette de site ahplaza.nl Laatst gewerkt bij AH Maalderij te Amstelveen, geen verlenging contract (1 jaar gewerkt) en nu krijg ik geen brief. Ik wil wel mijn loonstroken hebben en komende jaar mijn jaaropgave! Dus wanneer krijg ik die brief? niet lang geleden werd de site ahplaza.nl naar ahsam.nl

    Hoogachtend,

    Mevr. M.C. Tinga

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Beste mevrouw Tinga, ik denk dat dat nu anders gaat. Leest u dit bericht maar even:https://ahuitbetaaldata.nl/werk-niet-meer-bij-ah-maar-wil-mijn-loonstrookje-bekijken/.

     Informeer anders even bij uw (ex-)leidinggevende over de mogelijkheid tot inzien van uw loonstrookjes. Succes!

     • M.C. Tinga schreef:

      Dat is al te laat, aangezien ik eruit werd gekickt voor mijn allerlaatste werkdag. Jammer ik vond het wel handig een brief opgestuurd (per post) krijgen met een activatiecode en gebruikersnaam en daarna zelf wachtwoord bedenken met je e-mail adres. Dan ga ik bellen, geen keus. Ook niet echt praktisch dat het niet even eerder gemeld werd door al die leidinggevende. Erg slordig van hun!

      • M.C. Tinga schreef:

       Ik heb gebeld en gaat volgens de assistent manager op dezelfde manier met een brief. Dus wou alleen weten wanneer die dan kom, maar ze hing gelijk weer op! Helaas heeft zij zo’n karakter, is niet echt vriendelijk. En wou ook zeggen dat ik het anders heb zien staan via internet maar ook daar kreeg ik geen kans voor.

       • AH Uitbetaaldata schreef:

        Wacht u maar rustig af, misschien krijgt u nog een brief. En anders kunt u het misschien via een Teamleider of iemand anders proberen? Maar misschien dat de brief alsnog komt!

 21. anoniem schreef:

  hoi,
  ik werk al een tijdje bij de AH en ik ben 18 jaar en mijn uurloon (5,10) komt niet overeen met wat er staat op deze site. klopt dat? of moet ik dat anders zien

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Ruben, werk je al langer dan 1 jaar bij AH? Op deze site staat 18 jaar 4,99 en 18 jaar en een functiejaar 5,05. Misschien heb jij al twee functiejaren? Of je hebt gewoon een iets hoger uurloon 😉

 22. Châty schreef:

  Waarom kan ik geen applicaties bekijken op mijn laptop thuis en wel op werk. Vindt dit erg vervelend want ik kan niet bij mijn salaris strook en roosters. Leidinggevende heeft al geprobeerd het te restten maar zonder resultaat. Had hier voorheen geen last van maar sinds een paar weken wel. Graag een oplossing voor dit probleem.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Châty, dat is gek. Probeer de pagina eens te openen in de browser Chrome, daar doet hij het altijd. Succes!

   • Châty schreef:

    Reeds geprobeerd en dit lukt wel maar moet toch gewoon kunnen met Internet Explorer hier deed het het altijd wel.
    Want nu moet ik alleen voor sam een andere browser gebruiken.
    Bedankt voor de reactie.

3 Pings/Trackbacks voor "loonstrookje ah via sam of ah plaza"
 1. […] zijn. Alles wat je vroeger op AH Plaza deed kan ook op AH Sam. Op dit moment werken alleen de loonstrookjes nog niet via Sam, die moet je bekijken via Plaza. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || […]

 2. […] ook: Hoe kan ik mijn loonstrookje bekijken val Albert Heijn? […]

 3. […] Lees ook: Loonstrookje via AH Sam of AH Plaza. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.