Mijn AH personeelskorting klopt niet

Mijn AH personeelskorting klopt niet. Ik heb afgelopen maandag maar heel weinig AH personeelskorting gekregen, terwijl ik toch altijd boodschappen bij Albert Heijn doe. Hoe komt dat?Mijn AH personeelskorting klopt nietMijn ah personeelskorting klopt niet

Als je bij Albert Heijn werkt, krijg je altijd personeelskorting. Elke keer dat je boodschappen doet met de speciale AH bonuskaart houdt het systeem bij voor hoeveel euro jij boodschappen gedaan hebt. Elk kwartaal (vier maanden) krijg je 10% van het bedrag uitbetaald op je bankrekening bij je salaris. Lekker toch!

Storing in het systeem

Er was echter een storing met het systeem in juli, waardoor niet alle personeelskorting goed bij elkaar opgeteld was. Daarom hebben sommige mensen in juli te weinig personeelskorting gekregen. Mijn AH personeelskorting klopt niet!

Daarom hebben die mensen die in juli te weinig gekregen hebben afgelopen maandag (19 september) het deel dat ze nog tegoed hadden gekregen. Op je loonstrookje staat AH personeelskorting met het resterende bedrag. Als je het bedrag van juli en september bij elkaar optelt dan kom je als het goed is op het goede bedrag.

Maar we horen nu toch geen personeelskorting te krijgen?

Dat klopt! Op onze homepage kan je precies zien wanneer je personeelskorting hoort te krijgen. De volgende keer dat je AH personeelskorting hoort te krijgen is op 14 november. Nog twee maandjes wachten dus!

17 Replies to “Mijn AH personeelskorting klopt niet”

 1. Hoi, de vorige keer dat we personeelsbonus kregen was nu inmiddels 3 maanden terug, dan zouden we het toch deze maand moeten krijgen? En krijgen we nu in november ook gewoon max 75 euro of komt er dan 25 euro limiet erbij?

  1. Hoi Jochem, elke vier maanden krijg je personeelskorting. In november is de eerstvolgende keer. Je krijgt maximaal 75 euro. Echter, als je eerder dit jaar maar 25 euro gekregen hebt, kan het zijn dat je nu meer krijgt. Maar dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel boodschappen je doet.

   1. Hoi,

    op deze site staat toch echt dat je een maxima van 300 euro per jaar bonus kan krijgen. dat is dus als je het elke 4 maanden krijgt, 100 euro per vier maanden?

    1. Nee, je krijgt 4 keer per jaar bonus van maximaal €75,-. Vier keer 75 is 300 euro 😉

 2. Als ik eind vd maand november stop met werken (einde contract)

  Wanneet krijg ik dan de personeelskorting tot einde dienst?

  1. Hoi Donovan, Je krijgt op 14 november (volgende week) je laatste personeelskorting gestort. Als je in de komende weken nog boodschappen doet krijg je een nabetaling van je AH personeelskorting bij je laatste loon.

 3. Hoi,
  Ik werk nu inmiddels bijna 2 maanden bij de AH.
  Had zelf een ah bonuskaart aangeschaft via SAM voor personeelskorting.
  Maar ik zie dit helemaal niet terug op mijn loonstrook. Wat moet ik nu doen?

  1. Hoi Anoniem, heb je de bonuskaart ook gebruikt? Het kan even duren voordat je ook daadwerkelijk personeelskorting krijgt. Op ahuitbetaaldata.nl zie je de data van wanneer je ook personeelskorting krijgt. Als het echt allemaal niet werkt moet je even contact opnemen met je leidinggevende. Succes!

 4. Hoi,

  op mijn laatste loonstrookje (afgelopen maandag 6 februari) heb ik i.p.v. 75 personeelskorting 125 gekregen.. natuurlijk heel fijn, maar ik vraag me wel af hoe dat komt? Het is wel zo dat ik in 2016 twee keer mega weinig kreeg terwijl wij altijd boodschappen doen bij de AH. Kan dat daar mee te maken hebben?

  Groetjes

  1. Hoi AH Amersfoort, ik denk dat het daarmee te maken heeft ja, dat je dat krijgt als compensatie voor 2016. Groetjes, ahuitbetaaldata.nl

 5. Hoi,
  Waar kan je op je loonstrook de personeelskorting zien?? Ik kan het helaas niet vinden.

  1. Hoi Gerd, op je loonstrookje van periode 1 (in januari) staat je personeelskorting onder ‘Loon voor alle heffingen’. Kijk daar maar even! De volgende keer dat je personeelskorting krijgt is in mei (4 keer per jaar).

 6. ik werk nu sinds mei bij de AH, echter heb ik maar 4 euro personeelskorting gekregen in de uitbetalingen van de afgelopen 2 kwartalen. Hoeveel personeelskorting kan ik maximaal bij de eerstvolgende uitbetaling krijgen? 150 euro of het hele bedrag de 300 euro (mocht er voor 3000 euro aan boodschappen worden gedaan)?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.