Nieuwe werkkleding AH medewerkers aanvragen

Nieuwe werkkleding AH medewerkers reserveren

Nieuwe werkkleding AH medewerkers is eindelijk een feit! We hebben er lang op gewacht, maar eindelijk krijgen medewerkers van Albert Heijn nieuwe bedrijfskleding. De nieuwe bedrijfskleding is een stuk moderner dan de oude en is bovendien duurzaam omdat die gemaakt is van recycled materiaal.

Hoe moet ik de nieuwe werkkleding AH medewerkers aanvragen?

De bedrijfskleding moet je reserveren via Sam. Als je de nieuwe werkkleding voor AH medewerkers niet reserveert via Sam, krijg je in juni ook geen nieuwe werkkleding. Het is dus heel erg belangrijk dat je de nieuwe bedrijfskleding op tijd reserveert!

Waar moet ik de nieuwe bedrijfskleding reserveren?

De nieuwe bedrijfskleding van AH vraag je eenvoudig aan via het bestelformulier op Sam. Als je dit bestelformulier invult krijg je de nieuwe bedrijfskleding op tijd.

Hoe valt de nieuwe bedrijfskleding?

Als je twijfelt over de juiste maat, kan je kijken hoe de kleding valt. In de kantine staat een voorbeeldset: 10 polo’s van maat S t/m XXL met een aparte lijn voor dames en heren. Op het label in de nek zie je een ♀ voor dames en ♂ voor heren staan.

De maat van de polo’s komt overeen met de maat van de kleding van alle andere afdelingen. De hele collectie per afdeling kun je op Sam bekijken, of in het magazine in de kantine. Er zijn ook meetlinten beschikbaar in jouw winkel die je kunt gebruiken bij het bepalen van jouw maat. Je neemt jouw maat in centimeters op het breedste punt van je lichaam: 10-15 cm onder de oksels. In de onderstaande tabel kun je zien welke maat jou het beste past.

AH werkkleding

Tot wanneer kan ik de nieuwe werkkleding reserveren?

Wanneer je de nieuwe werkkleding kan reserveren verschilt per regio. Zorg dat de je deadline in de gaten houdt, want daarna ben je te laat en kan je geen nieuwe werkkleding reserveren.

Vanaf wanneer mag ik de nieuwe bedrijfskleding dragen?

Dat bepaalt de supermarktmanager van je filiaal. Dat kan dus per filiaal verschillen.

Kan ik nieuwe werkkleding pakken uit de kast bij AH?

Nee, met de nieuwe werkkleding verandert ook de werkwijze. Iedere medewerker ontvangt 2 of 3 setjes werkkleding. Je moet je kleding zelf thuis wassen en je bent er verantwoordelijk voor dat je je werkkleding meeneemt naar werk als je moet werken en weer mee naar huis neemt als je klaar bent met werken. Je kan dus nooit nieuwe werkkleding pakken uit de kast bij AH.

Voorbeelden nieuwe werkkleding AH

Hier vind je een paar voorbeelden van de de nieuwe AH medewerkerskleding.

Ik kom er niet uit

Heb je nog vragen? Stel ze in een reactie of loop even langs bij je supermarktmanager. Hij/zij weet het antwoord op alle vragen rondom de nieuwe bedrijfskleding.

9 Replies to “Nieuwe werkkleding AH medewerkers aanvragen”

  1. De nieuwe bedrijfskleding zitten er kosten aan verbonden? Of is t gratis in bruikleen.

    vriendelijke groet Irene Noordeman

  2. ik ben een nieuwe medewerker sinds 12-07-2020, had ik toen al mijn nieuwe bedrijfskleding aan moeten vragen?

    mvg, Siem Benink

    1. Hoi Siem, het verschilt per regio wanneer je de bedrijfskleding moet aanvragen. Het kan zijn dat het in jouw regio anders is, of dat het bij jou vanzelf besteld is omdat je nieuw is. Informeer bij je Teamleider over wanneer je de nieuwe bedrijfskleding krijgt.

  3. Ik werk net bij de albertheijn en heb dus ook de nieuwe kleding gekregen, ik hoorde dat je hem voor de eerste keer op een bijzonderen manier moet wassen. Ik zou graag willen weten hoe dat moet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.