Pasen dubbel betaald

Pasen dubbel betaald bij Albert Heijn – Krijg je dubbel uitbetaald met Pasen? Werken met Pasen in de supermarkt is altijd heel erg leuk. Het is gezellig druk in de winkel en mensen kopen allerlei lekkers voor het paasontbijt. Maar krijg je ook dubbel betaald met Pasen? Of misschien 300% uitbetaald?

Krijg ik Pasen dubbel betaald?
Pasen dubbel betaald

Ja, met Pasen krijg je altijd dubbel uitbetaald. Als je op eerste paasdag werkt krijg je dubbel betaald (200%). Als je op tweede paasdag werkt krijg je ook dubbel betaald (200%). Dat komt omdat eerste- en tweede paasdag nationale feestdagen zijn. In Nederland krijg je nationale feestdagen dubbel uitbetaald als je in de supermarkt werkt.

Eerste paasdag dubbel uitbetaald

Als je op eerste paasdag werkt krijg je dubbel uitbetaald.

Eerste paasdag valt dit jaar op een zondag. Heb je in de afgelopen 13 weken minimaal 4 keer op zondag gewerkt? Dan krijg je het gemiddelde van dat aantal uur ook nog uitbetaald.

Tweede paasdag dubbel uitbetaald

Als je op tweede paasdag werkt krijg je dubbel uitbetaald (200%).

Tweede paasdag valt dit jaar op een maandag. Heb je in de afgelopen 13 weken minimaal 4 keer op maandag gewerkt? Dan krijg je het gemiddelde van dat aantal uur ook nog uitbetaald.

300% uitbetaald met Pasen?

Het kan dus zijn dat je als je met Pasen werkt 300% uitbetaald krijgt.

Dat is dus alleen als je in de afgelopen 13 weken op zondag of maandag gewerkt hebt.

Ook als je niet werkt met Pasen krijg je betaald als je in de afgelopen 13 weken minimaal 4 keer op zondag of maandag gewerkt hebt. Dit krijg je uitbetaald als BCD-toeslag.

Lees ook: Hoe werkt BCD-toeslag?

Vragen?

Heb je nog vragen over werken met Pasen of andere vragen over je werk bij Albert Heijn? Stel ze hier onder en ik probeer zo snel mogelijk antwoord te geven!

Lees ook dit: Alle dubbel betaalde feestdagen.

11 Replies to “Pasen dubbel betaald”

 1. Ik werk bij de Albert Heijn, en ik heb werk deze aankomende zondag (12 april) en ik vroeg me af hoeveel procent ik dan zou krijgen. Uiteraard omdat het zondag is 100% toeslag, omdat het een feestdag is ook 100% toeslag. Ik las dus ook iets over dat als je meer van 4/13 afgelopen zondagen hebt gewerkt je het gemiddelde van die uren ook zou krijgen. Ik heb de afgelopen 13/13 zondagen gewerkt dus het lijkt me wel dat dit voor mij geldt maar ik snap nog niet helemaal hoe het werkt.

   1. Als eerste paasdag op zondag valt en daarnaast ook nog 4/13 zondagen hebt gewerkt krijg je dan 400% uitbetaald. In mijn rooster staat nu dat ik niet dubbelbetaald krijg voor de zondag

   1. Jazeker, ik werk elke zondag.
    In Workbrain staan dus geen BCD uren. Was voorheen wel te zien.
    Misschien pas zichtbaar op salarisstrook?

     1. Ik zie dat mijn BCD-uren nu wel geregistreerd staan bij GO (Workbrain).
      Bij jou vast ook?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.