Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?

Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?

Personeelsbonuskaart bestellen – Albert Heijn medewerkers hebben een speciale AH bonuskaart waarmee je 10% korting krijgt op (bijna) alle boodschappen van AH. Je krijgt de 10% korting niet meteen bij de kassa, maar je krijgt het geld bij je salaris gestort. Als je net bij Albert Heijn werkt krijg je de kaart na een maand werken automatisch thuisgestuurd. Hier wordt uitgelegd hoe je een tweede AH personeelsbonuskaart aanvraagt of hoe je een vervangende bonuskaart aanvraagt als die van jou gestolen of verloren is. Update: Nieuw adres aanvragen bonuskaart toegevoegd.

Een tweede AH personeelsbonuskaart bestellen?Je kan heel makkelijk een tweede personeelsbonuskaart aanvragen. Daarvoor ga je naar dit formulier op AH Sam. Als je alle gegevens invult krijg je de tweede personeelsbonuskaart thuisgestuurd.

Lees ook: Zo werkt het AH Medewerker voordeelplan.

AH personeelsbonuskaart gestolen of verloren

Als je AH personeelsbonuskaart gestolen is vul je het formulier op AH Sam in. Dan krijg je de nieuwe AH personeelskaart thuisgestuurd. Als je je AH personeelsbonuskaart verloren bent vul je ook het formulier in op AH Sam. Dan krijg je een nieuwe AH personeelskaart thuisgestuurd. Let op! Dit kan een paar weken duren. Klik hier voor het aanvraagformulier op AH Sam voor een nieuwe personeelsbonuskaart.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe bonuskaart heb?

Het kan gemiddeld 5 of 6 weken duren voordat je je nieuwe AH personeelsbonuskaart in huis hebt. Wacht dus geduldig af tot je hem krijgt. Als je je personeelsnummer verkeerd invult wordt je aanvraag afgekeurd, hier krijg je geen bericht van.

Wat kan je met de AH bonuskaart?

personeelsbonuskaartMet de AH bonuskaart voor personeel krijg je 10% korting op al je boodschappen. De speciale bonuskaart moet gescand worden bij de kassa of bij de zelfscan. De korting geldt niet op medicijnen, babyvoeding, AH cadeaukaarten en tabak. De personeelskorting is maximaal €75,- per kwartaal, dat is €300,- per jaar. Dat betekent wel dat je voor €3000,- per jaar aan boodschappen moet doen (je krijgt namelijk 10 procent korting). Je kan ook de personeelsbonuskaart aan iemand geven die heel veel boodschappen bij Albert Heijn doet, zodat je meer personeelskorting krijgt.

Wanneer krijg je AH personeelskorting?

Je krijgt de personeelskorting altijd over het voorafgaande kwartaal, bij de salarisbetaling van periode 1, 4, 7 en 11. Of kijk op de homepage van https://ahuitbetaaldata.nl/ voor de data van de uitbetaling van de AH Personeelskorting.

Getagd met , , , , , , , , , , , ,
65 reacties op “Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?
 1. Pheline schreef:

  Hallo,

  Ik kan nergens op mijn loonstrook terugvinden welk bedrag ik voor mijn personeelskorting krijg. Ik heb het nog nagekeken bij de uitbetaal data en dat klopte. Ik kan het alleen nergens op mijn loonstrook terugvinden?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Pheline, je krijgt 4 keer per jaar personeelskorting. De laatste keer was op 6 februari (je loonstrookje van periode 2). Personeelskorting staat ergens onderaan. Weet je zeker dat je de goeie bonuskaart gebruikt?

 2. Sylvia van Zoggel schreef:

  Hoi. Mijn bonuskaart is onleesbaar geworden zou graag een nieuwe willen. Werk bij de Gall&Gall met personeelsnr. 984264

 3. Anja schreef:

  Mijn baas zegt dat de bonuskaart komt te vervallen en dat die korting niet meer uitbetaald word. Is dit zo en kan dat zomaar?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anja, werk je bij een Ahold Albert Heijn vestiging of bij een franchise? Voor zover ik weet wordt de AH personeelsbonuskaart niet afgeschaft.

 4. Thang schreef:

  rond 24 mei had ik een nieuwe aan gevraagt omdat mijn niet meer lees baar is en nu vraag ik me af waarneer het in de bus komt?

 5. Colijn schreef:

  Als ik mijn personeels kaart aan iemand geef
  Die heel veel boodschappen doet bij albert hijn
  Krijg ik dan ook meer korting?

 6. Talitha schreef:

  Hoi, ik werk nu een jaar bij de albert heijn, maar ik heb nooit een personeelsbonuskaart gehad. Wat moet ik doen?

 7. Raktoe-Moella schreef:

  ik heb een personeels pas alleen de laatste 3 weken krijg ik geen persoonlijke bonus meer te zien op mijn bon wanneer ik heb afgerekend. en ben ook niet uitbetaald voor mijn personeelskorting.
  hoe kan dit?? nu loop ik veel mis.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Raktoe, persoonlijke bonus is iets anders dan personeelskorting. Persoonlijke bonus krijg je door je bonuskaart te registreren via de website van Albert Heijn. Je personeelsbonus krijg je wel gewoon altijd.

   Succes!

 8. Jeffrey schreef:

  Vraagje? Stel ik vraag een tweede bonuskaart en ik geef die aan familie die boodschappen doen bij een ander ah filiaal krijg ik dan alsnog de personeelskorting of moet het echt bij het filiaal waar ik zelf werk?

 9. Rick schreef:

  Hoi ik werk nu bijna drie maanden bij een franchise albert heijn alleen ik heb nig geen bonuskaart ontvangen want moet ik doen?

 10. Justin schreef:

  Kan deze personeels bonus kaart worden gebruikt boven op de normale bonus, stel dat een product al 30% korting heeft kan je er daarboven op nog steeds de 10% personeelskorting krijgen ?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Justin, ja dat kan. Je krijgt korting op het totale bedrag dat je besteedt bij Albert Heijn. Je krijgt de korting alleen niet bij de kassa maar op je rekening gestort bij je loon.

 11. Hennie schreef:

  Als je met pensioen bent gegaan, hoe krijg je dan je personeelskorting uitbetaald?
  Via het AH pensioenfonds of…?

 12. Bianca schreef:

  hallo, mijn dochter heeft opgezegd bij AH. Op 9 september werkt ze voor het laatst. dus de laatste betaling zal ook in september zijn. Krijgt ze dan nog wel in oktober de gespaarde korting ? of krijgt ze die al in september als eindafrekening ? of helemaal niet ?

 13. Roos Donker schreef:

  Goedemiddag,

  Hoe lang duurt het voor een nieuwe bonuskaart wordt opgestuurd/binnen is?
  Ik heb 3 weken geleden namelijk het formulier ingevuld.

  Mvg

 14. Jochem schreef:

  Ik heb al best lang geleden een 2e personeelsbonuskaart aangevraagd. Hoelang duurt het voordat ik hem binnen krijg

 15. J schreef:

  Hallo, ik kan nergens het bedrag vinden van wat ik terug krijg van mijn personeelskorting ook niet onderaan terwijl ik wel boodschappen heb gedaan.

 16. Cagla schreef:

  Ik heb mijn bonuskaart laten scannen en uiteindelijk kreeg ik de bon op die bon stond dat ik 0€ personeelskorting heb gekregen hoe kan dit?

 17. Juiste bonuskaart schreef:

  Hoe kan ik zien welke bonuskaart voor mijn personeelskorting is?

  We hebben iets van 4 bonuskaarten

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Dat kan je helaas nergens zien. De enige optie is een nieuwe aanvragen, dan krijg je er een met precies hetzelfde nummer. Dan weet je welke de goeie is!

 18. Bianca schreef:

  Hoe kan ik mij emailadres veranderen voor mijn personeels bonuskaart hij staat nog op mijnoude email die ik niet meer gebruik

 19. Frauke schreef:

  Ik heb een tweede nieuwe bonuskaart gekregen maar nu wil ik het nummer wijzigen van de nieuwe bonuskaart maar ik krijg te zien dat het nummer al eens een keer geactiveerd is, hoe moet ik dit nu oplossen?

 20. Martin van der Linden filiaal: 1648 schreef:

  Ik heb nog geen personeelskorting ontvangen terwijl ik wel met de juiste kaart kennelijk heb laten scannen. 2620703546872
  Kan er mij uitgelegd worden waarom dit nog niet uitbetaald is?

  Met vriendelijke groeten

 21. Kees van Leer schreef:

  Mag ik mijn eigen bonuskaart ook aan klanten geven in plaats van de code invoeren

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Kees, nee dat mag niet. Als je dat doet kan je ontslagen worden. Dat staat ook in de huisregels. Heb je die gekregen toen je bij AH kwam werken?

 22. Sita schreef:

  Even een vraagje,ik had een account aangemaakt om online boodschappen te doen, maar nu ben ik geheel mijn account kwijt.
  Kan helaas niet opnieuw een account aanmaken. Geeft aan dat het al ingebruik is. Weet helaas niet hoe ik deze zou kunnen oplossen om alsnog online boodschappen te kunnen doen en mijn medewerkerspas te gebruiken.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   U kunt het beste naar de website van AH gaan en dan rechts bovenin op het poppetje drukken. Daarna klikt u op ‘wachtwoord vergeten’. U krijgt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

 23. D schreef:

  Beste,
  Heb 16/17 juli een nieuwe aangevraagd, nog steeds niet binnen. Je had geantwoord dat het 5 a 6 weekjes kon duur maar dit loopt wel erg uit de hand. Is er een vertraging ofzo, kan je dit misschien uitvogelen.
  bedankt en mvg

  Ps personeelsnummer is juist en ingevoerd, teamleider had het gedaan, heb hem ook niet dubbel achter elkaar aangevraagd.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Bese D,

   Ik kan dat helaas niet achterhalen waar hij is of hoe lang het duurt. Misschien is er iets mis gegaan met de aanvraag? Ik zou het nog een keer aan de teamleider vragen of anders een nieuwe aanvragen.

 24. Twan Holtrop schreef:

  Ik heb een bonuskaart via de post ontvangen. Is deze bonuskaart automatisch gekoppeld aan mijn personeelnummer? Of moet ik nog iets extra doen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Ja, de personeelsbonuskaart is automatisch aan je personeelsnummer gekoppeld. Wel kan je de bonuskaart online activeren voor extra voordeel, maar dat kan bv ook je moeder doen op haar naam (met jou bonuskaart).

 25. Wouter te Pas schreef:

  Klopt het dat je alleen personeelskorting krijgt als je meer dan 12 uur per week werkt?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Bij een franchise weet ik niet, maar bij Ahold krijgen alle mdewerkers personeelskorting, ook met een contract van minder dan 12 uur per week.

 26. Lola Breda Beausar schreef:

  Hoi hoe weet ik of het mijn personneels bonuskaart is??
  Groetjes en alvast bedankt

 27. Stijn schreef:

  Hallo,
  Ik ben gister heel dom mijn persooneels bonuskaart vergeten bij de Appie. Nu ben ik vandaag geweest maar hij was nog niet gevonden. Nu komt de 22ste van december eraan en ik wil wel graag die 20% krijgen. Hoe kan ik dit nu het beste oplossen? Ik hoor het graag! Personeelsnummer: 173995

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Stijn met het personeelsnummer kan je niet zoveel. Als je je personeelsbonuskaart geactiveerd hebt staat het bonuskaartnummer in je account van AH.nl. Bij de kassa kan je dat nummer doorgeven, dan typen ze het in. Als je de Appie App gebruikt en inlogt staat je bonuskaart automatisch op je scherm. En misschien heb je, toen je de kaart nog had, deze toegevoegd aan je Stocard app? In dat geval kan je die ook gewoon gebruiken!

 28. Bert schreef:

  Krijg je ook bonus bij de aanschaf van elektrische artikelen zoals een airfryer.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Ja, op alles wat Albert Heijn verkoopt (met uitzondering van cadeaukaarten, geneesmiddelen, serviceartikelen en babyvoeding tot 6 maanden).

 29. Skip schreef:

  hee,
  ik werk bij albertheijn en ik heb al een personeelsbonuskaart, maar één bonuskaart werkt niet handig aangezien wij thuis met 5 zijn. Dus kan ik bijvoorbeeld nog 2 bonuskaarten aanvragen (dan heb ik er in totaal 3), en dat die dan allemaal personeelskorting(hiermee bedoel ik de 10% die bij mijn salaris komt) voor mij verzamelen?

  mvg,
  Skip Mous

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Skip, Je kan maximaal een bonuskaart aanvragen per zes weken. Als ik jou was zou ik zorgen dat iedereen de Stocard app op zijn/haar smartphone download en dan scant iedereen jouw personeelsbonuskaart. Bij de kassa kunnen klanten (dus jij ook) zelf je Stocard app bonuskaart scannen aan de zijkant van de kassa.

4 Pings/Trackbacks voor "Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?"
 1. […] Op 8 februari, 2 mei, 25 juli en 14 november krijg je ook personeelskorting bij je salaris gestort. Je krijgt 10% korting op je boodschappen die gescand zijn met de AH personeelsbonuskaart. Kijk voor meer informatie over personeelskorting op de homepage. // Lees ook: Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen? […]

 2. […] bij Albert Heijn werkt, krijg je altijd personeelskorting. Elke keer dat je boodschappen doet met de speciale AH bonuskaart houdt het systeem bij voor hoeveel euro jij boodschappen gedaan hebt. Elk kwartaal (vier maanden) […]

 3. […] Om je AH bonuskaart te activeren moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Je kan dus beter je bonuskaart laten activeren door je ouders (op de naam van je vader of moeder). Je kan voor jezelf een tweede bonuskaart aanvragen voor als je af en toe kleine boodschapjes doet. Kijk daarvoor bij tweede personeelsbonuskaart aanvragen. […]

 4. […] Je ontvangt je AH Personeelsbonuskaart als je een maand bij AH werkt. Heb je hem niet gekregen, is hij kwijt of wil je een tweede aanvragen? Kijk dan op https://ahuitbetaaldata.nl/personeelsbonuskaart/ […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.