Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?

Personeelsbonuskaart bestellen – Albert Heijn medewerkers hebben een speciale AH bonuskaart waarmee je 10% korting krijgt op (bijna) alle boodschappen van AH. Je krijgt de 10% korting niet meteen bij de kassa, maar je krijgt het geld bij je salaris gestort. Als je net bij Albert Heijn werkt krijg je de kaart na een maand werken automatisch thuisgestuurd. Hier wordt uitgelegd hoe je een tweede AH personeelsbonuskaart aanvraagt of hoe je een vervangende bonuskaart aanvraagt als die van jou gestolen of verloren is.

Een tweede AH personeelsbonuskaart bestellen?

Je kan heel makkelijk een tweede personeelsbonuskaart aanvragen. Daarvoor ga je naar AH SAM en je klikt op ‘MyHR Support’. Je kan ook deze link gebruiken: MyHR Support. Je hebt hiervoor een werkende Microsoft Autenticator app nodig.

Kan je vanuit huis niet inloggen in MyHR Support? Doe dit dan vanaf een winkelcomputer! Dan hoef je ook de app niet te hebben.

In de MyHR Support Portal heb je 2 opties:

 • Mijn Aanvragen
 • Formulieren

Je moet klikken op ‘Formulieren’ en dan op C. Arbeidsvoorwaarden

Vervolgens krijg je een scherm met verschillende opties. Je kiest hier voor ‘Aanvragen nieuwe bonuskaart’.

Als je alle gegevens in dit formulier invult krijg je de tweede personeelsbonuskaart thuisgestuurd.

Lees ook: Zo werkt het AH Medewerker voordeelplan.

AH personeelsbonuskaart gestolen of verloren

Als je AH personeelsbonuskaart gestolen is vul je het formulier op AH Sam in. Dan krijg je de nieuwe AH personeelskaart thuisgestuurd. Als je je AH personeelsbonuskaart verloren bent vul je ook het formulier in op AH Sam. Dan krijg je een nieuwe AH personeelskaart thuisgestuurd. Let op! Dit kan een paar weken duren. Klik hier voor het aanvraagformulier op AH Sam voor een nieuwe personeelsbonuskaart en volg bovenstaande stappen.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn nieuwe bonuskaart heb?

Het kan gemiddeld 5 of 6 weken duren voordat je je nieuwe AH personeelsbonuskaart in huis hebt. Wacht dus geduldig af tot je hem krijgt. Als je je personeelsnummer verkeerd invult wordt je aanvraag afgekeurd, hier krijg je geen bericht van.

Wat kan je met de AH bonuskaart?

personeelsbonuskaart

Met de AH bonuskaart voor personeel krijg je 10% korting op al je boodschappen. De speciale bonuskaart moet gescand worden bij de kassa of bij de zelfscan. De korting geldt niet op medicijnen, babyvoeding, AH cadeaukaarten en tabak. De personeelskorting is maximaal €75,- per kwartaal, dat is €300,- per jaar. Dat betekent wel dat je voor €3000,- per jaar aan boodschappen moet doen (je krijgt namelijk 10 procent korting). Je kan ook de personeelsbonuskaart aan iemand geven die heel veel boodschappen bij Albert Heijn doet, zodat je meer personeelskorting krijgt.

Wanneer krijg je AH personeelskorting?

Je krijgt de personeelskorting altijd over het voorafgaande kwartaal, bij de salarisbetaling van periode 1, 4, 7 en 11. Of kijk op de homepage van https://ahuitbetaaldata.nl/ voor de data van de uitbetaling van de AH Personeelskorting.

92 Replies to “Kan ik een tweede personeelsbonuskaart aanvragen?”

 1. Hallo,

  Ik kan nergens op mijn loonstrook terugvinden welk bedrag ik voor mijn personeelskorting krijg. Ik heb het nog nagekeken bij de uitbetaal data en dat klopte. Ik kan het alleen nergens op mijn loonstrook terugvinden?

  1. Hoi Pheline, je krijgt 4 keer per jaar personeelskorting. De laatste keer was op 6 februari (je loonstrookje van periode 2). Personeelskorting staat ergens onderaan. Weet je zeker dat je de goeie bonuskaart gebruikt?

  2. Hoi,
   Ik heb 3 bonus kaarten hier in huis en nu weet ik niet meer welke de personeelsbonus kaart is.
   Hoe kan ik daar achter komen?

   Mvg Lars

 2. Hoi. Mijn bonuskaart is onleesbaar geworden zou graag een nieuwe willen. Werk bij de Gall&Gall met personeelsnr. 984264

 3. Mijn baas zegt dat de bonuskaart komt te vervallen en dat die korting niet meer uitbetaald word. Is dit zo en kan dat zomaar?

  1. Hoi Anja, werk je bij een Ahold Albert Heijn vestiging of bij een franchise? Voor zover ik weet wordt de AH personeelsbonuskaart niet afgeschaft.

 4. rond 24 mei had ik een nieuwe aan gevraagt omdat mijn niet meer lees baar is en nu vraag ik me af waarneer het in de bus komt?

 5. Als ik mijn personeels kaart aan iemand geef
  Die heel veel boodschappen doet bij albert hijn
  Krijg ik dan ook meer korting?

  1. Ja dat klopt, want jij krijgt de 10% personeelskorting op je rekening gestort (maximaal 300 euro per jaar).

 6. Hoi, ik werk nu een jaar bij de albert heijn, maar ik heb nooit een personeelsbonuskaart gehad. Wat moet ik doen?

  1. Eentje bestellen via het aanvraagformulier (kijk in het artikel voor de link).

 7. ik heb een personeels pas alleen de laatste 3 weken krijg ik geen persoonlijke bonus meer te zien op mijn bon wanneer ik heb afgerekend. en ben ook niet uitbetaald voor mijn personeelskorting.
  hoe kan dit?? nu loop ik veel mis.

  1. Hoi Raktoe, persoonlijke bonus is iets anders dan personeelskorting. Persoonlijke bonus krijg je door je bonuskaart te registreren via de website van Albert Heijn. Je personeelsbonus krijg je wel gewoon altijd.

   Succes!

 8. Vraagje? Stel ik vraag een tweede bonuskaart en ik geef die aan familie die boodschappen doen bij een ander ah filiaal krijg ik dan alsnog de personeelskorting of moet het echt bij het filiaal waar ik zelf werk?

 9. Hoi ik werk nu bijna drie maanden bij een franchise albert heijn alleen ik heb nig geen bonuskaart ontvangen want moet ik doen?

  1. Bij een franchise Albert Heijn krijg je vaak geen personeelsbonuskaart. Dat is vaak alleen voor Ahold winkels.

   1. Ik werk zelf ook bij een franchise AH, hoe weet ik of ik wel of geen personeelsbonuskaart krijg?

   1. Ja precies hetzelfde probleem hier. Erg vervelend nu kan me moeder geen koopzegels digitaal sparen met mijn medewerkers bonus kaart.. is hier een oplossing voor??

   2. Ik heb ook hetzelfde. Ik heb even zitten spelen met het koppelen van de bonuskaart en volgensmij kan de kaart alleen gekoppeld worden aan een account die dezelfde email gebruikt als degene waarmee je op werk bent geregistreerd. ik kwam tot deze conclusie omdat ik de kaart wel aan mijn eigen account kan koppelen (met werk emailadres) maar wanneer ik de kaart ontkoppel van mijn account en het wil koppelen aan mijn moeders account lukt het niet en staat er dat de kaart al gekoppeld is (ik heb tussen het ontkoppelen en koppelen aan een ander account een dag gewacht).

 10. Kan deze personeels bonus kaart worden gebruikt boven op de normale bonus, stel dat een product al 30% korting heeft kan je er daarboven op nog steeds de 10% personeelskorting krijgen ?

  1. Hoi Justin, ja dat kan. Je krijgt korting op het totale bedrag dat je besteedt bij Albert Heijn. Je krijgt de korting alleen niet bij de kassa maar op je rekening gestort bij je loon.

 11. Als je met pensioen bent gegaan, hoe krijg je dan je personeelskorting uitbetaald?
  Via het AH pensioenfonds of…?

   1. Mijn zus is dit jaar met pensioen gegaan en krijgt niets meer.Reactie pensioenfonds:Mensen die vanaf 1-1-2017 met pensioen gaan hebben er geen recht meer op.
    Persoonlijk vind ik dit schandalig

 12. hallo, mijn dochter heeft opgezegd bij AH. Op 9 september werkt ze voor het laatst. dus de laatste betaling zal ook in september zijn. Krijgt ze dan nog wel in oktober de gespaarde korting ? of krijgt ze die al in september als eindafrekening ? of helemaal niet ?

 13. Goedemiddag,

  Hoe lang duurt het voor een nieuwe bonuskaart wordt opgestuurd/binnen is?
  Ik heb 3 weken geleden namelijk het formulier ingevuld.

  Mvg

 14. Ik heb al best lang geleden een 2e personeelsbonuskaart aangevraagd. Hoelang duurt het voordat ik hem binnen krijg

 15. Hallo, ik kan nergens het bedrag vinden van wat ik terug krijg van mijn personeelskorting ook niet onderaan terwijl ik wel boodschappen heb gedaan.

 16. Ik heb mijn bonuskaart laten scannen en uiteindelijk kreeg ik de bon op die bon stond dat ik 0€ personeelskorting heb gekregen hoe kan dit?

  1. Op de bon van Albert Heijn zie je nooit je personeelskorting. Goed lezen wat er staat! 😉

 17. Hoe kan ik zien welke bonuskaart voor mijn personeelskorting is?

  We hebben iets van 4 bonuskaarten

  1. Dat kan je helaas nergens zien. De enige optie is een nieuwe aanvragen, dan krijg je er een met precies hetzelfde nummer. Dan weet je welke de goeie is!

 18. Hoe kan ik mij emailadres veranderen voor mijn personeels bonuskaart hij staat nog op mijnoude email die ik niet meer gebruik

 19. Ik heb een tweede nieuwe bonuskaart gekregen maar nu wil ik het nummer wijzigen van de nieuwe bonuskaart maar ik krijg te zien dat het nummer al eens een keer geactiveerd is, hoe moet ik dit nu oplossen?

  1. Hoi Frauke, bedoel je een personeelsbonuskaart? Als je een nieuwe personeelsbonuskaart krijgt, dan is dat een kaart met precies hetzelfde nummer. Die hoef je dus niet opnieuw te activeren, want het nummers is hetzelfde gebleven. Je hebt die kaart dus al geactiveerd 😉

   1. Ja ik heb een persoonsbonuskaart maar het nummer is niet hetzelfde van de oude bonuskaart dus ik weet niet of ik hem kan gebruiken.

    1. Ja ik heb een personeelsbonuskaart maar het nummer is niet hetzelfde van de oude bonuskaart dus ik weet niet of ik hem kan gebruiken.

 20. Ik heb nog geen personeelskorting ontvangen terwijl ik wel met de juiste kaart kennelijk heb laten scannen. 2620703546872
  Kan er mij uitgelegd worden waarom dit nog niet uitbetaald is?

  Met vriendelijke groeten

  1. Ik denk dat je deze vraag beter kan stellen aan een teamleider van je eigen filiaal…

  1. Hoi Kees, nee dat mag niet. Als je dat doet kan je ontslagen worden. Dat staat ook in de huisregels. Heb je die gekregen toen je bij AH kwam werken?

 21. Even een vraagje,ik had een account aangemaakt om online boodschappen te doen, maar nu ben ik geheel mijn account kwijt.
  Kan helaas niet opnieuw een account aanmaken. Geeft aan dat het al ingebruik is. Weet helaas niet hoe ik deze zou kunnen oplossen om alsnog online boodschappen te kunnen doen en mijn medewerkerspas te gebruiken.

  1. U kunt het beste naar de website van AH gaan en dan rechts bovenin op het poppetje drukken. Daarna klikt u op ‘wachtwoord vergeten’. U krijgt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

 22. Beste,
  Heb 16/17 juli een nieuwe aangevraagd, nog steeds niet binnen. Je had geantwoord dat het 5 a 6 weekjes kon duur maar dit loopt wel erg uit de hand. Is er een vertraging ofzo, kan je dit misschien uitvogelen.
  bedankt en mvg

  Ps personeelsnummer is juist en ingevoerd, teamleider had het gedaan, heb hem ook niet dubbel achter elkaar aangevraagd.

  1. Bese D,

   Ik kan dat helaas niet achterhalen waar hij is of hoe lang het duurt. Misschien is er iets mis gegaan met de aanvraag? Ik zou het nog een keer aan de teamleider vragen of anders een nieuwe aanvragen.

 23. Ik heb een bonuskaart via de post ontvangen. Is deze bonuskaart automatisch gekoppeld aan mijn personeelnummer? Of moet ik nog iets extra doen?

  1. Ja, de personeelsbonuskaart is automatisch aan je personeelsnummer gekoppeld. Wel kan je de bonuskaart online activeren voor extra voordeel, maar dat kan bv ook je moeder doen op haar naam (met jou bonuskaart).

  1. Bij een franchise weet ik niet, maar bij Ahold krijgen alle mdewerkers personeelskorting, ook met een contract van minder dan 12 uur per week.

 24. Hallo,
  Ik ben gister heel dom mijn persooneels bonuskaart vergeten bij de Appie. Nu ben ik vandaag geweest maar hij was nog niet gevonden. Nu komt de 22ste van december eraan en ik wil wel graag die 20% krijgen. Hoe kan ik dit nu het beste oplossen? Ik hoor het graag! Personeelsnummer: 173995

  1. Hoi Stijn met het personeelsnummer kan je niet zoveel. Als je je personeelsbonuskaart geactiveerd hebt staat het bonuskaartnummer in je account van AH.nl. Bij de kassa kan je dat nummer doorgeven, dan typen ze het in. Als je de Appie App gebruikt en inlogt staat je bonuskaart automatisch op je scherm. En misschien heb je, toen je de kaart nog had, deze toegevoegd aan je Stocard app? In dat geval kan je die ook gewoon gebruiken!

  1. Ja, op alles wat Albert Heijn verkoopt (met uitzondering van cadeaukaarten, geneesmiddelen, serviceartikelen en babyvoeding tot 6 maanden).

 25. hee,
  ik werk bij albertheijn en ik heb al een personeelsbonuskaart, maar één bonuskaart werkt niet handig aangezien wij thuis met 5 zijn. Dus kan ik bijvoorbeeld nog 2 bonuskaarten aanvragen (dan heb ik er in totaal 3), en dat die dan allemaal personeelskorting(hiermee bedoel ik de 10% die bij mijn salaris komt) voor mij verzamelen?

  mvg,
  Skip Mous

  1. Hoi Skip, Je kan maximaal een bonuskaart aanvragen per zes weken. Als ik jou was zou ik zorgen dat iedereen de Stocard app op zijn/haar smartphone download en dan scant iedereen jouw personeelsbonuskaart. Bij de kassa kunnen klanten (dus jij ook) zelf je Stocard app bonuskaart scannen aan de zijkant van de kassa.

 26. Ik heb nu meerdere keren mijn persoonlijke bonuskaart aangevraagd, maar al die keren zonder reactie. Ik werk al bij de ah aan de Lijnbaan sinds december 2018.
  Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn bonuskaart wel ontvang?

  1. Hoi Tim, staat je adres goed in de adresgegevens van Albert Heijn? Of ben je misschien een keer verhuisd en heb je dat niet doorgegeven? Anders kan het zijn dat je bij AH nog staat ingeschreven op je oude adres en dat je bonuskaart daar naartoe gestuurd is. Je leidinggevende kan je adres aanpassen.

 27. Een paar jaar geleden kon je een tweede personeelsbonuskaart aanvragen als je net in dienst was. Kan dit nu nog steeds?

 28. Hallo, ik wil een bonuskaart aanvragen maar als ik de link open staat er dat er geen reacties meer worden geaccepteerd op het formulierZ

 29. Ik ben gepensioneerd en wil mijn bonuskaart vervangen. Ik kan niet inloggen op sam. Hoe moet ik mijn bonuskaart vervangen zodat ik mijn personeelskorting kan behouden? Mijn bonuskaart is namelijk aan vervanging toe.

  1. Beste Theo, de makkelijkste manier is om vanaf nu de Albert Heijn app te gebruiken. Als je je aanmeldt met je profiel dan kan je je bonuskaartnummer toevoegen. Dit is de snelste en makkelijkste manier. Bij elke kassa is een klantenscanner geïnstalleerd, waardoor je makkelijk en snel je bonuskaart kan scannen vanaf je telefoon.

   Voor een nieuwe fysieke kaart zul je contact op moeten nemen met Ahold Pensioen, zij kunnen je verder helpen!

 30. Ik ben de bonuskaart die gekoppeld is aan mijn dochter haar salaris sie bij etos werkt verloren.
  Hoe krijg ik een nieuwe.
  Alle links hier bovenstaand lukt niet.

  vriendelijke groet, wilma

 31. Hallo, ik werk inmiddels nu ongeveer 6 maanden bij een Albert heijn (een Franchise Albert heijn) en heb nog geen personeelsbonuskaart.
  Op welke manier kan ik in bezit komen van de personeelsbonuskaart?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.