Salaris Albert Heijn

Salaris Albert Heijn

Salaris is belangrijk. In de eerste plaats werken we bij Albert Heijn omdat we het leuk vinden, maar een goed salaris is ook belangrijk. Alles over de hoogte van het Salaris Albert Heijn vind je op deze pagina.

Hoeveel verdien je bij Albert Heijn?

Bij Albert Heijn verdienen medewerkers een prima salaris. Medewerkers met een contract van 12 uur of minder krijgen een all-in loon. Dat betekent dat je ADV-uren, vakantiegeld en winstuitkering meteen bij je salaris uitbetaald worden. Hoe werkt het all-in salaris precies? Nou, je krijgt eigenlijk gewoon 32,97% extra per uur uitbetaald bij je loon. Bij een contract van 13 uur of meer kan je je ADV-uren opnemen, krijg je vakantie-uren (vrij) en vakantietoeslag (vakantiegeld) en wordt een keer per jaar de winstuitkering op je rekening gestort. Bij een contract van 12 uur of minder wordt alles in een keer uitbetaald. Bovenaan deze website vind je op welke dag je uitbetaald wordt bij AH.

Salaris AH (contract van <12 uur per week)

LeeftijdSalaris
13, 14 en 15 jaar oud3,57 + 32,97% = 4,75 euro per uur
16 jaar oud4,12 + 32,97% = 5,48 euro per uur
17 jaar oud4,71 + 32,97% = 6,26 euro per uur
18 jaar oud5,16 + 32,97% = 6,86 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar)5,22 + 32,97% = 6,94 euro per uur
19 jaar oud6,04 + 32,97% = 8,03 euro per uur
20 jaar oud7,55 + 32,97% = 10,04 euro per uur
21 jaar oud9,44 + 32,97% = 12,55 euro per uur
22 jaar oud11,07 + 32,97% = 14,72 euro per uur
23 jaar en ouder11,07 + 32,97% = 14,72 euro per uur

Lees ook: Hoe werkt het all in loon?

Salaris AH (contract van >13 uur per week)

LeeftijdSalaris
13,14 en 15 jaar oud3,57 euro per uur
16 jaar oud4,12 euro per uur
17 jaar oud4,71 euro per uur
18 jaar oud5,16 euro per uur
18 jaar oud (en een functiejaar)5,22 euro per uur
19 jaar oud6,04 euro per uur
20 jaar oud7,55 euro per uur
21 jaar oud9,44 euro per uur
22 jaar oud11,07 euro per uur
23 jaar en ouder11,07 euro per uur

Als je een contract hebt van 13 uur of meer dan krijg je twee keer per jaar toeslagen, namelijk de vakantietoeslag en winstuitkering. De winstuitkering wordt in het voorjaar uitbetaald en is afhankelijk van de winst die AH maakt en het aantal uren dat jij werkt.

Salaris Albert Heijn

Hoeveel salaris je straks echt gaat verdienen bij Albert Heijn is natuurlijk afhankelijk van een heleboel andere factoren. Hoeveel uur per week werk je? Werk je op zondag? Voor werken op zondag  in een supermarkt krijg je in Nederland namelijk een toeslag. Dat betekent dat je op zondag meer verdient. Maar dat is niet voor iedereen zo. Je salaris en de hoogte daarvan wordt op verschillende manieren opgebouwd.

Lees ook: Wat is BCD toeslag?

678 reacties op “Salaris Albert Heijn
 1. Anita schreef:

  Waarom zo wijnig loon voor 15 jaar

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Vind je €4,55 per uur weinig? Probeer eens een werkgever te vinden die meer betaalt…

  • Abdullah schreef:

   Je kan nieteens weinig typen.

  • fan schreef:

   Dat komt omdat je weinig met ei schrijft en niet met een ij

  • Peter schreef:

   omdat je “weinig” verkeerd schrijft

  • bussing schreef:

   Goedemidag
   wat zijn de datums voor salaris uitbetaingen mijn dochter weet niet op welke datum ze haar loon krijgt ze is 15 jaar en ze werkt nu sins 4 februaria bij albert hein
   in doetichem 6 uur per week werk ze met veel plezier

  • Estrella schreef:

   Haai,

   Ik word binnenkort 15 en wil dan bij AH werken. Ik wil 16 uur per week werken, klopt het dan dat ik €220,8 hoor te verdienen?

   Groetjes!

   • AH Uitbetaaldata schreef:

    Hoi Estrella, jij kan als je 15 bent echt geen 16 uur per week werken als je ook nog school hebt, dat is veel te veel. Denk eerst maar aan 8-9 uur per week. Dan verdien je €41,22 per week en €164,88 per vier weken. Succes!

    • Lien schreef:

     Is dat €164.88 per maand netto of bruto?

    • Estrella schreef:

     Ik begrijp wel dat jullie zo denken, maar ik ben altijd vrij vroeg uit school en ben altijd goed opgelet met huis- en leer werk (natuurlijk zal er in de derde wat meer werk komen, maar ik ben een erg goeie leerling) en zit niet op een sport.

     Zou ik het eerst kunnen proberen en dan als het echt teveel is overstappen op die 8-9 uur per week? Want als ik het goed het begrepen krijg je met <12 uur geen vakantie-uren?

     Nou ja ik iedergeval bedankt voor de antwoorden op m'n vele vragen.

     Groetjes!

     • AH Uitbetaaldata schreef:

      Hoi Estrella, als je een contract hebt van minder dan 12 uur krijg je wel vakantie-uren. Het is zelfs veel beter, want je krijgt je vakantie-uren meteen uitbetaald! Als je een contract hebt van 13 uur of meer dan moet je wachten tot mei volgend jaar voordat je vakantie-uren betaald worden. Als je een contract hebt van 12 uur of minder worden je vakantie-uren elke maand uitbetaald bij je loon. Dat heet het all-in salaris. Meer daar over vind je op http://www.medewerkersinfo.nl/all-in-salaris. Succes!

     • hirving schreef:

      Je kan niet zoveel werken op je 15e

  • Carlos schreef:

   Als je 12 uur per weer werkt 4.58×12=54,96×4= 219.84 in een maand das nog best veel voor een 15 jarige

  • Lina schreef:

   Hai, ik heb een vraag.

   Ik heb zojuist een sollicitatieformulier ingevuld online, maar er staat dat ik via de mail mijn cv op moet sturen om mijn sollicitatie af te ronden. Ik ben net 15 en heb natuurlijk nog geen cv. En bij het formulier had ik ook niet de optie gekozen om mijn cv te sturen. Ik dacht dat ik iets fout had gedaan en heb daarom mijn sollicitatie formulier opnieuw gestuurd en heb nu dus 2x een mail gekregen waarin staat dat ik mijn cv moet sturen. Nou heeft mijn vriendin zojuist ook een formulier ingevuld en zij heeft dit totaal niet gehad. Enig idee wat ik moet doen? Alvast bedankt.

   • AH Uitbetaaldata schreef:

    Hoi Lina, of je je CV moet invoegen hangt af van de vacature waar je op reageert. De ene winkel wil wel dat je een CV toevoegt, de andere winkel niet. Als je in Word zoekt naar ‘CV’ kan je een sjabloon vinden voor een ‘basis CV’. Hierop staan je naam, telefoonnummer en welke school je op zit of hebt gezeten. Als je al kranten of folders gelopen hebt of een ander baantje gehad hebt, zet je dat er op. Als je nog niks gedaan hebt zet je er gewoon niks op. Je kan er ook op zetten welke talen je spreekt en welke hobby’s je hebt. Als je klaar bent sla je je CV op als pdf en voeg je deze bij je sollicitatie. Succes! Let op: deze website is niet gemaakt door Albert Heijn. Ik geef je alleen een tip van hoe je het zou kunnen doen.

  • Erik schreef:

   Omdat je niet kan spellen kut

  • lol schreef:

   Omdat je weinig met ei schrijft ?

  • sven schreef:

   ik kreeg in de kassen als 17 jarige maar 3.20 per uur. 5 uur per ochtend 5x per week. dat is pas wEInig. en miss krijg je meer als je gewoon goed nederlands kan ahhahaha

  • Joshua schreef:

   Even een vraagje heb een 0 uren contract, ben 16 jaar oud! En verdien €4,06. Klopt dit wel of is het niet kloppend?

  • Chaimae schreef:

   Omdat je naar school moet gaan om te leren hoe je weinig schrijft

  • Anoniempje schreef:

   Hallo mensen ik heb een vraag: Ik zou graag willen werken bij de Ah, alleen vindt ik het zelf niet echt fijn om bij het alcohol afdeling te gaan vakken vullen. Houd albert heijn daar rekening mee hoe zit dat eigenlijk? Kunnen ze dat accepteren?

   • AH Uitbetaaldata schreef:

    Hoi Anoniempje, ik denk dat dit wel kan, maar dat hangt af van de manager en de teamleiders van de winkel. Er is altijd een kans dat je er mee te maken krijgt, ook als je bij de kassa werkt. Vasthouden is heel anders dan het opdrinken toch? Er bestaat trouwens geen ‘alcohol afdeling’. We hebben afdeling houdbaar, vers en afdeling kassa. Daarnaast nog afdeling verkoop (brood en delikaas). Succes!
    Ps. Dit antwoord is niet van Albert Heijn, maar van een paar enthousiaste AH medewerkers die deze website gemaakt hebben. Aan dit antwoord kunnen geen rechten worden ontleend.

    • Anoniempje schreef:

     Waar bestaat afdeling houdbaar uit? En waar bestaat afdeling vers uit? En trouwens het aanraken van goederen die niet toegestaan zijn (islam) is ook verboden, maar kan dat zo zijn dat je teamleider dat niet accepteert, want volgens mij leven we in een samenleving waar iedereen zijn rechten heeft. En los van de kassa.

     • AH Uitbetaaldata schreef:

      Hoi Anoniempje, de afdeling houdbaar bestaat uit alle houdbare goederen, dus dat is bijvoorbeeld frisdrank, bakproducten, soepen en sauzen maar ook frisdrank en andere dranken. Alcohol zit in de winkel altijd verpakt in een fles of in een pak, dus je hoeft de alcohol zelf nooit aan te raken. Verder raad ik je aan om gewoon te solliciteren en bij het sollicitatiegesprek aan te geven wat je wensen zijn. Alles wat wel of niet mogelijk is zullen ze je daar vertellen. Dit antwoord is niet gegeven door Albert Heijn. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan dit antwoord.

  • Aisha schreef:

   wIJnig ?
   dat is juist veel, voor vijftienjarigen vind je het vaker niet beter hoor !

  • Steef schreef:

   Omdat je eerst moet leren hoe je weinig moet spellen….;-))

  • Youssef schreef:

   Ik heb net een contract gekregen per 16 mei voor 30 uur per 4 weken met een uurloon van €3.57.
   Ik word op 1 juni ( dus over 9 dagen) 16, krijg ik dan het loon dat een 16 jarige moet verdienen? Want dat staat er niet in mijn contact voor 7 maanden. Ik hoor graag van u

  • Jessica schreef:

   Omdat je nog even moet leren spellen misschien?

  • irem schreef:

   hoi ik ben 16 jaar en op mijn contract staat er dat ik 4,12 bruto per uur verdien maar mijn teamleider zei dat ik 5,7 per uur zou verdienen. klopt dit?

  • Tyrone schreef:

   Daarom

 2. Dennis schreef:

  Als je iets beter je best had gedaan bij Nederlands was het misschien meer geweest!

 3. Abhishek schreef:

  Ik ben 15 dus als ik minder dan 12 uur werkt krijg 4.55 uur loon.maar als meer dan 13 uur perweek werkt krijg ik minder uur loon ?

 4. Thu-Van schreef:

  Zijn deze salarissen netto of bruto? Wanneer het bruto is, hoeveel gaat er dan nog ongeveer van af?

 5. Willem schreef:

  Wat verdien je voor 37 uur

 6. Jarno schreef:

  ik zie op mijn 1e salarisstrook dat er loonheffing wordt ingehouden. ik werk gem. 6 uur per week. Maar er zou toch voor mij als 15 jarige loonheffingskorting toegepast worden?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jarno, ik denk dat er iets verkeerd is gegaan met je loonbelastingverklaring. Vraag aan je teamleider om een nieuw loonbelastingverklaringsformulier en zorg dat dat wordt opgestuurd naar de belastingdienst.

 7. Mohamed schreef:

  Hey ee staat dat 22 en 23 jarigen evenveel verdienen. Klopt dit wel? Ik dacht dat het pas vanaf 23 niet meer verhoogde. Hoeveel verdien je werkelijk op 22 jarige leeftijd?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Mohammed, bij Albert Heijn verdienen 22- en 23jarigen hetzelfde. Dat is vorig jaar besloten door de directeur van Albert Heijn, Cees van Vliet. Het klopt dus echt!

   • Mohamed schreef:

    Hey ik heb dan nog één vraag. Ik als 22-jarigen zie als factor op mijn loon staan 10.21 terwijl andere 22-jarigen gewoon de 10.61 verdienen. Heeft u enig idee wat hier de reden van zou kunnen zijn?

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Ehm.. dat zou een foutje kunnen zijn. Op ah sam kan je zelf (of je teamleider) je salaristabel controleren. Misschien is 10.21 voor mensen die er net werken en 10.61 voor mensen die er een paar jaar werken? Je teamleider kan het voor je uitzoeken! Succes 🙂

 8. Ruby schreef:

  wat zijn de data waar we vandaag loon overkrijgen?

 9. Mohamed schreef:

  Hee ik heb een vraagje, ik ga waarschijnelijk de administratie doen bij mijn albert heijn. Maar dan geld deze salaris tabel niet voor mij? Want word dan administrateur medewerker… heef u daar toevallig verstand van?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Mohammed, ga je administratie doen bij een Albert Heijn filiaal of op het hoofdkantoor? Het hoofdkantoor heeft andere salarissen en een andere CAO. Ik heb daar verder geen verstand van. Succes!

 10. Natjalie schreef:

  Beste hoeveel verdien je als 29 jarige voor een 38uren week .ik heb al 9j ervarind in de sector

 11. Henk schreef:

  Dus je mag al vanaf Je 13e bij de ah werken?

 12. Rawaz schreef:

  Ik ben 16 jaar oud, en ik heb een 8-uren contract. Ik verdien 4.64(netto) per uur. is dat normaal?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Rawaz, werk je bij een Albert Heijn filiaal (Ahold) of bij een franchise? Bij een AH filiaal van Ahold zou je €4,95 moeten verdienen (plus extra toeslagen). Bij een franchise zijn de bedragen anders.

 13. Jeroen schreef:

  Ik ben 15 en heb interesse maar ik heb 2 vragen waarom staat de winkel in Echt niet vermeld en gaat er van die €4.55 nog belastingen af zo ja hoeveel? Bij voorbaat dank

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jeroen, Waar staat de winkel in Echt niet vermeld? Als de winkel niet vermeld staat op werk.ah.nl dan is het waarschijnlijk een franchise en krijg je een ander salaris. Van de €4,55 gaat geen (of nauwelijks) belasting af. Succes!

 14. Jaromir schreef:

  Ik ben 23 en verdien dus 14,11. Ik wil van 23:00 tot 07:00 werken (1dag per week) dus dan krijg ik bovenop dit bedrag ook nog toeslag neem ik aan? Hoeveel verdien ik dan per uur?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jaromir, de toeslag voor ‘s nachts werken (tussen 21:00 en 06:00 uur) is 50% van je loon. Je verdient dus €10,61 per uur + toeslag omdat je een contract hebt van minder dan 12 uur (is 32,97%, dat maakt dat je 14,11 verdient) en daarbovenop krijg je van die 10,61 nog 50% extra, dus dat is €5,30. Je verdient dus €14,11 + 5,30 = €19,41 per uur. Niet verkeerd he!

 15. Ah medewerker schreef:

  wat nou als je een contract van 12 hebt gewerkt hoe word je loon dan berekent

 16. Lucas schreef:

  Hoi, ik werk bij een albert heijn en ben 15 jaar. ik werk op dit moment maar 4 uur in de week maar ik verdien 3,42 per uur bruto. Klopt dit?

 17. mimi schreef:

  wanneer wordt je in oktober uitbetaald ?

 18. Patricia schreef:

  Als je meer dan 12 uur werkt per week, terwijl je een 12 uur contract hebt, dan krijg je toch 30% extra op het bedrag dat je die week gewerkt hebt? Zoiets is mij verteld.

 19. Anoniem schreef:

  Hoi,
  Ik werk pas bij de AH maar op mijn contract staat dat ik 3,95 per uur bruto verdien, maar ik heb een 9-uur contract. Ik ben 16 jaar. Heb mijn eerste salaris nog niet binnen en had van een andere collega gehoort dat zij ongeveer 5,25 per uur verdient. Wat moet ik nu doen?

 20. Nora schreef:

  Krijg je bij de broodafdeling meer betaald per uur dan vakkenvullen? En hoeveel krijg je dan op 17 jarige leeftijd bij de broodafdeling ?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Nora, de lonen op deze pagina gelden voor alle afdelingen. Wel kan je bij de broodafdeling senior verkoper worden, dan verdien je meer 🙂

 21. Jorsg schreef:

  Geld dit voor alle AlbertHejins?

 22. Hassan van den buurt schreef:

  Aan welke eisen moet je voldoen wil je in de nacht werken

  Gr.hassan v/d buurt

 23. Nizar schreef:

  Krijg je extra betaald per uur als je in de vakantie werkt als vijftienjarige?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Nizar, je krijgt als je in de vakantie werkt als 15-jarige gewoon hetzelfde loon als altijd. Natuurlijk krijg je veel meer uitbetaald als je veel meer uren werkt dan normaal. Je krijgt namelijk elke maand uitbetaald voor het aantal uren dat je werkt. Succes!

 24. vera story schreef:

  ik heb geen personeels korting ontvangen bij mijn salaris dat zou toch deze periode erbij zitten???

 25. Eline schreef:

  Hoeveel verdien je als Cassiere B als je 17 bent?

 26. Abdel schreef:

  Wat verdien je eigenlijk als teamleider?

 27. Texx schreef:

  Ik ben 18 jaar en heb een 0-uren contract, en ik werk 32 uur per week. Volgens de lijst bovenaan zou ik, vanwege mijn 0-uren contract, 6,58 euro per uur moeten verdienen. Maar ik verdien maar ik verdien maar 4,95 euro per uur. Hoe kan dit? (ik werk alleen doordeweeks, dus geen zondagen)

 28. Anoniem schreef:

  Hoi,
  Ik ben voor het eerst uitbetaald en op mijn loonstrook is mijn uursalaris toch €3,95. Ik ben 16 jaar en heb officieel een 9-uur contract per week. ADV-uren zijn wel uitbetaald dus heb all-in salaris? Klopt dit, zoniet wat moet ik doen?

 29. Lydia schreef:

  Als ik het goed begrijp is het uurloon dat hierboven aangegeven wordt netto? Maar een netto uurloon verschilt toch naar het aantal uren in de week dat je werkt en hoeveel loonheffing daarvan afgaat.
  Er staat hierboven ergens dat het netto is dus 10,61 euro per uur x 24 = 254.64 per week en 1018,56 per maand. Maar nu krijgt ik per week betaald en werk ik de ene week 4 en andere week 5 dagen en dan verschilt ook wat je er netto aan over houdt. Kunt u ook een bruto uurloon doorgeven?

 30. Tiara schreef:

  Goededag, er stond op mijn contract dat ik 4.- per uur verdien en ik ben 16 jaar. Ik heb een 6-8 uren contract, hoe kan dit? Ik hoor graag van u.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Tiara, als 16-jarige verdien je bij Albert Heijn €3,95 per uur + 32,97% toeslagen is €5,25 per uur. Werk je bij een Ahold winkel of bij een franchise Albert Heijn? bij Franchise winkels zijn de lonen anders.

 31. Gundu schreef:

  Ik werk bij een franchise van AH, heb ik nogsteeds hetzelfde loon? Het heet europahave ofzo.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Gundu, bij een franchise verdien je een ander loon. Ik kan misschien wel even uitzoeken hoeveel, maar ik denk dat dat ook verschilt per winkel.

 32. Anoniem schreef:

  Hoi,

  Ik ben 23 jaar, ik ben medewerker Verkoop op de deli/kaas afdeling en heb een 7-uurs contract. Op dit moment werk ik 5,5 jaar bij de Albert Heijn. Op mijn loonstrook staat dat mijn uurloon € 10,61 is. Klopt dit wel aangezien ik volgens deze tabel € 14,11 zou moeten verdienen?

  Hoor het graag.

 33. Wim schreef:

  Hoi, wanneer krijg je extra(en hoeveel) betaald op zondag? Zijn er ook andere momenten wanneer je extra betaald krijgt, zoals avond of nacht dienst bijvoorbeeld?

 34. Marlo schreef:

  Hoi ik ben 23 en ik heb een 26 uur contract.

  Als ik een vakantie/snipperdag neem, wordt deze dan doorbetaald?

  Groetjes,

  Marlo

 35. Sara schreef:

  Hoi,
  Ik ben 18 jaar en ben net aangenomen als teamleider afdeling verkoopklaar. Waar kan ik de salaristabellen vinden voor teamleiders?

  Groetjes, Sara

 36. lars schreef:

  Hallo,
  Ik wil 12 uur werk week bij de Ah werken.
  Krijg ik per maan uitbetaald of per week want ik snap het niet helemaal.

  En krijg je dubbel betaald op zondag?

 37. Daan schreef:

  Beste AHuitbetaaldata,
  Binnenkort word ik waarschijnlijk opgeleid tot teamleider. Ik ben nu 16, maar als alles rond is ben ik al 17. Mijn vraag is wat ik dan per uur zou verdienen met een 12 uur contract als teamleider. Ik kan hierover namelijk nergens informatie vinden.
  Alvast bedankt,
  Daan.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi, als 17-jarige Teamleider is je uurloon €9,57. Als je kort-parttimer bent (en dat ben je met een 12-uurs contract) dan verdien je dus 32,97% extra. Dat wordt dus €12,72 euro per uur :). Ik zal binnenkort alle bedragen op deze site zetten.

 38. Nina schreef:

  Hi, ik ben pas achttien geworden. Wordt mijn loon automatisch verhoogd? Of moet ik dit aangeven?

 39. Louise schreef:

  Hallo,
  Ik zou graag willen weten wat de salaristabellen zijn voor een cassiere, ik ben 43 jaar en wil 24 uur per week gaan werken

 40. Anoniem schreef:

  Ik werk nu al bijna 4 weken bij de ah en alsmaar word er tegen mij gezegd dat ik sneller moet werken terwijl ik me best en niet sneller kan werken. En dan heb je weer van die teamleiders die dat niet begrijpen en je behandelen als een slaaf. Ik hoop dat ze zelf inzien dat je een pad van 15 meter niet in een half uur af krijgt(spiegelen).
  Ik snap wel dat je zo efficiënt mogelijk moet werken maar je doodwerken gaat ook weer te ver. En ga je dan snel werken, sla je delen van je pad over (wat ik opzich best snap) is het nog niet goed. Ik hoop dat iemand weet wat ik nu moet doen

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anoniem, ik snap dat het vervelend is als er meer van je verwacht wordt dan jij kan. Ga bij jezelf na of dit wel de goeie baan voor je is, en ga daar over in gesprek met je leidinggevende. Bij AH werken is een leuke bijbaan, maar er moet natuurlijk wel doorgewerkt worden, want je werkt in een miljoenenbedrijf en alles moet natuurlijk, zoals je zelf ook al zegt, snel en efficiënt gebeuren. Als je het niet leuk vind wat je moet doen kijk dan of er andere mogelijkheden zijn binnen het bedrijf waar je werkt. Als je er achter komt dat het niks voor je is kan je misschien beter nadenken over stoppen. Ik hoop dat je een goede keuze kan maken en dat je een goed gesprek hebt met je teamleider. Samen komen jullie er vast wel uit. Groeten, de schrijver van AHuitbetaaldata.nl

 41. Ashley schreef:

  Ik werk sinds 18 oktober bij AH, en ik zie dat we op 14 november worden uitbetaald. Krijg ik alsnog mijn salaris of moet ik nog 4 weken wachten? Ik hoor het graag!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Ashley, alles wat je van 18 oktober tot en met 6 november gewerkt hebt krijg je op 14 november, de rest in december. Succes met werken bij AH!

 42. anoniem schreef:

  Ik moet morgen voor het eerst bij een albertheijn werken alleen ik heb nog nooit eens een supermarkt bezocht om boodschappen te doen, ik weet niet wat ik moet doen om me voor te bereiden , en hoe moet ik de vakken vullen , met een auto? Of met een machi ne die ik moet besturen? En waar moet ik ze vullen?

 43. Sara schreef:

  Krijg je over het algemeen meer salaris bij een franchise of een filiaal?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Sara, of je meer verdient bij een AH filiaal of een franchise winkel is niet zo te zeggen. Om te beginnen is de CAO van franchise winkels anders dan van Albert Heijn filialen, dus er gelden ook andere regels. Over het algemeen is een Albert Heijn filiaal misschien beter omdat je daar ook personeelskorting krijgt. Informeer anders bij andere medewerkers van de franchise winkel waar je wil werken over hoeveel ze verdienen. Succes met het maken van je keuze.

 44. Bram schreef:

  maar als beginnende medewerker krijg je dan evenveel betaald als in mijn gevanl 14 jaar evenveel betaald als mensen van 14 al een tjjdje daar werken

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Bram, na een jaar werken bouw je functiejaren op. Een medewerker van bijvoorbeeld 16 jaar die 1 jaar bij Albert Heijn werkt verdient meer dan een medewerker van 16 jaar die net bij Albert Heijn komt werken. Als je een jaar bij Albert Heijn werkt krijg je dus extra salaris.

 45. beny schreef:

  Ik ben 13 hoeveel krijg ik per maand

 46. Hans schreef:

  Hallo, ik werk al 3,5 jaar bij de Albert Heijn. Ik ben nu begonnen met een bbl opleiding en die volg ik nu bij de Albert Heijn. Mijn school heeft mij gezegd dat ik 20 uur moest werken in een week dus dat heb ik geeist. Nadat ik de 20 uur heb gekregen ben ik heel veel gaan werken ik heb 144 uur gewerkt in de maand oktober. Op mijn loonstrook heb ik gezien dat ik alleen maar 4 x 20 dus 80 uur uitbetaald krijg vanwege die 20 uur contract. Ik ben naar mijn manager geweest en heb gevraagd of ik terug kon naar 12 uur. En als antwoord kreeg ik: als ik je terug ga zetten naar 12, dan krijg je geen uur extra om te werken. Later wou hij mij wel een 24 uur contract aanbieden. Wat ik dus niet snap is dat als ik een 20 uur contract heb dat ik wel heel veel word ingepland maar als ik naar 12 ga weer niet. Waarom is dit zo? Ik zou eigenlijk 144 uur uitbetaald moeten krijgen maar heb maar 80 uur uitbetaald gekregen. 64 uur is naar adv gegaan. Mijn vraag is zou ik dat geld nog terug kunnen krijgen als ik mijn contract verlaag naar 12 uur?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Hans, je kan de opgebouwde ADV-dagen opnemen als vrije dagen, of je kan wachten tot ze uitbetaald worden, dat is twee keer per jaar. Op het moment dat je contract wordt verlaagd naar 12 uur worden al je opgebouwde adv-uren en tvt-uren en vakantiegeld uitbetaald. Maar met een contract van 12 uur mag jij niet 20 uur werken. Gewoon wachten dus en af en toe vrije dagen opnemen. Wat je misschien wel kan doen in overleg met je manager is je contract verhogen naar 24 of naar 30 uur zodat je dat opvangt. Als je dan ‘te weinig’ werkt worden je adv-uren automatisch uitbetaald. Succes met je opleiding!

   • Hans schreef:

    Ik ben benieuwd wat u mij zou kunnen aanbieden. Wat zou het beste voor mij zijn want met 20 uur contract krijg ik maar 390 euro per maand en dat is veelste weinig. Ik dacht er aan om 12 uur te vragen en om wat over uren te maken zodat ik met all in wel meer kan verdienen.

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Hoi Hans, ik raad je aan om een contractverhoging te eisen voor minimaal 24 uur. Je kan ook bij je 20 uur blijven, maar dan moet je weigeren om meer dan 20 uur te werken, anders krijg je het als adv-uren en tvt-uren uitbetaald en daar moet je veel belasting over betalen. Ga in gesprek met je manager of leidinggevende, hij kan het voor je regelen. Succes!

 47. Koen schreef:

  Hoe kom ik aan een salarisstrook? Deze krijg ik niet per post of email. Ook kan ik deze niet in SAM vinden.

 48. Tom de Man schreef:

  Hallo ik vroeg mij af wat de uitbetaaldata zijn voor de franchise Albert Heijn’s

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Tom, er zijn zoveel verschillende franchise winkels met verschillende uitbetaaldata dat ik die niet allemaal op een site kan zetten. Ik raad je aan te informeren bij de winkel waar je wil werken en dat je daar vraagt wanneer je uitbetaald wordt. Succes! Groeten, Ahuitbetaaldata.nl

 49. Maud Westenberg schreef:

  Maud, ik ben 52 jaar wat zou dan het uurloon voor een cassiere zijn bijv. 20 uur p.w.? Ik ben benieuwd.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Maud, je uurloon is dan €10,61 per uur. Daarnaast krijg je natuurlijk allemaal toeslagen zoals ADV-uren, TVT-uren, vakantiegeld etc. Succes met werken bij AH!

 50. iemand schreef:

  ik begrijp dit niet want je kan toch nog niet werken bij albertheijn als je 14 of 15 of zelfs 13 bent

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi iemand, in sommige gevallen kan je wel bij Albert Heijn werken als je 14 of 15 bent. Je mag dan bijvoorbeeld kleine klusjes doen.

 51. Mimi schreef:

  Hoi! Wat verdiend je netto per uur als 18 jarige? Als je minder dan 12 uur perweek werkt?

 52. Nick schreef:

  ik was een weekje aan het werk, maar ik kreeg in die week ook salaris, maar ik heb niks gekregen. Komt dat omdat het me eerste week is? Of omdat het niet genoeg geld is om te krijgen ? en dat geld komt dat bij mijn volgende loonstrook?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Nick, dat komt omdat je altijd 4 weken werkt, dan een week moet wachten en dan salaris krijgt. Jou eerste salaris komt op 12 december. Succes met werken bij AH!

 53. Anoniem schreef:

  Hallo wilde wat vragen heb een vast contract met als functie algemeen maar kan dat nergens terug vinden in de cao ?? Ben 42 en verdien 11,69 p.u. krijg all in loon en werk 18.30 per week dat klopt volgens mij ook niet dan als hier staat tot 12 uur all in loon werk bij een francische ah

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Anoniem, bedankt voor je berichtje. Het loon van franchise winkels is anders opgebouwd dan dat van Ahold Albert Heijn winkels. Zoals ook op deze pagina vermeld staat: deze bedragen gelden voor Albert Heijn filialen en niet voor franchise winkels. Ik kan je niet helpen met je vraag dus. Succes met werken bij AH!

 54. Pim schreef:

  Hey! Ik vroeg me af of het invloed heeft op het loon dat je krijgt al je een all in loon hebt en je meer dan 12uur per week werkt. Sommige zeggen bijv dat je dan extra toeslag krijgt (150% ivb 100%) over de gewerkte uren van die week. Ik kon het niet zo snel ergens vinden doen dacht vraag het even via hier ?
  Alvast bedankt!
  Groetjes Pim

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Pim, dat is een interessante discussie. Ik denk eigenlijk dat het niet veel uitmaakt en dat je precies evenveel krijgt. Stel je werkt elke week 24 uur in plaats van 12 uur met een kpt-contract, dan staan die 12 uur op je loonstrookje als gewerkte uren en de overige 12 uren als uitbetaalde tvt-uren (en daarbovenop natuurlijk alle toeslagen). Als je een 24-uurs contract zou hebben dan zou je 24 uur uitbetaald krijgen als gewerkte uren. Uiteindelijk is je salaris dus precies hetzelfde, alleen bouw je in het 2e geval vakantiegeld en adv op en krijg je het niet meteen uitbetaald. Dat je een extra toeslag krijgt slaat nergens op, in beide gevallen krijg je gewoon hetzelfde uitbetaald. Succes met werken bij AH! Groetjes, Juan van AHuitbetaaldata.nl.

   • Pim schreef:

    Hey juan,

    Bedankt voor je reactie! Dan weet ik dat ook weer! Top!

    Groetjes Pim

    • Pim schreef:

     Hey juan,
     Nog even een vraagje he. Ik had het er net over met een paar vrienden van de albert heijn en toen vroeg een van m’n collega’s zich dan af waarom ze nogal moeite doen om ons onder de 12uur per week te houden (bijv met het afkeuren van vervanging als je al op de 11/12uur zit). Want als ze toch niks extra’s moeten betalen waarom zouden ze dan moeite doen om ons onder de 12uur te laten blijven?

     Groetjes Pim!

     • AH Uitbetaaldata schreef:

      Hoi Pim, vroeger was het zo dat iedereen die 12 uur of meer per week werkte ‘s avonds na 20:00 uur toeslagen kreeg (33,3% en na 21:00 uur 50%), maar dat is sinds de nieuwe CAO niet meer zo. Wel is het zo dat als jij een contract hebt van 12 uur en je werkt 13 weken achter elkaar 20 uur, dat jij dan kan eisen van Albert Heijn (desnoods via de rechter) dat je een contract krijgt van 20 uur. Ik denk dat dat de reden is dat ze willen dat je onder de 11/12 uur zit. Maar als je een paar weken boven je contract zit is het echt niet zo erg, gaat meer om lange tijd achter elkaar.

     • Pim schreef:

      Hey Juan,

      Bedankt! Dan weet ik dat ook weer.

      Groetjes Pim!

 55. Vpl schreef:

  Hallo, ik werk bij de albert heijn onder de franchise groep geha.ik ben nu een half jaar vulploegleider, maar geen loonsverhoging. Dit schijnt “niet mogelijk te zijn”. Is het niet gewoon verplicht dat ik meer loon krijg?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Vpl, dit is niet netjes van de franchiseondernemer. Het is niet verplicht omdat jij volgens je contract waarschijnlijk nog vulploegmedewerker bent, en je krijgt het bijbehorende salaris. Je kan een nieuw contract eisen met daarop je functie als vulploegleider, maar de kans is aanwezig dat je er dan uitgegooid wordt. Dit blijkt maar weer hoeveel verschillen er zijn tussen franchise ah’s en Ahold Albert Heijn filialen, want bij Ahold hebben we geen vulploegleiders maar alleen Teamleiders. Als ik jou was zou ik in gesprek gaan met je leidinggevende of met de ondernemer, daarmee heb je de meeste kans op een goede afloop. Succes met werken bij AH!

 56. Leany schreef:

  Hoi ik werk meestal maar 8/10 uur per week, toch krijg ik 4,51 per uur. kan dit gewoon? of heb ik dan recht op minimaal 12 uur of meer. En in mijn contract staat dat ik mijn vakantietoeslag en winstuikering periodiek betaalt worden. Maar op mijn loonstrook staan ze er gewoon bij verekend bij het totaal en dat is ook wat ik maandelijks gestort krijg. Hoe kan dit?

 57. Liselotte schreef:

  Dus ik mag bij de Albert Heijn werken als 14 jarige ?

 58. Yana schreef:

  Ik ben 17 jaar en heb een contract minder dan 12 uur.
  ik werk in de ochtendploeg van 6 tot 8. (2 uurtjes) en dat 3 x in de week.
  Hoeveel loon kan ik verwachten aan het eind van deze maand?

  gr

 59. Jolien schreef:

  Hallo Ik ben 15 jaar oud en ben opzoek naar een bijbaantje bij de Albertheijn als vulploegmedewerker. Op de site staat vermeldt dat als ik 9 uur per week werk ik €40,14 bruto per maand zou verdienen. Mijn vraag is hoeveel nettoloon ik dan ga krijgen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jolien, als je 9 uur per week werkt krijg je €40,95 netto per maand. Bruto = netto voor jonge medewerkers. Het kan wel zijn dat je een deel van het geld pas volgend jaar krijgt als je je belastingaangifte invult. Succes!

 60. Job schreef:

  Wanneer krijg ik mijn AH Personeels bonuskaart?
  gr Job.

 61. Melih schreef:

  Hallo ik heb een vraag. Op mijn loonstrook staat er bij mijn tvt uren best een hoog getal (42). blijkbaar zijn dat uren die ik over mijn norm uren heb gewerkt. mijn vraag is dan ; wanneer krijg ik deze uitbetaald ? Een teamleider zei aan het einde van het jaar. een andere zei dat ik ze al uitbetaald heb gekregen maar dat is onzin. ik heb 24 norm uren en heb geen vast contract. ik werk er nu 1,5 jaar.

 62. Kevin javadi schreef:

  Ik Heb Een uurloon van 3,95 Maar Komt daar nog toeslag bij? want ik werk meer dan 12 uur peer week in totaal heb ik deze 4 weken 67 uur gewerkt hoeveel krijg ik dan daarvoor.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Kevin, hoeveel contracturen heb je? Je krijgt sowieso meer, maar als je minder dan 12 contracturen per week hebt krijg je de toeslagen meteen uitbetaald. Als je meer dan 12 contracturen per week hebt krijg je de toeslagen later uitbetaald.

 63. beny schreef:

  Kan je bij AH werken als je 14 bent ?

 64. Eline schreef:

  Hoi,

  hoeveel verdien je als caissière b als je 17 bent?

 65. Gert schreef:

  Als je 8 uur per week werkt wordt je per week of per maand betaald.Bedankt.

 66. Nasira schreef:

  Ik heb een vraagje, ik werk bij de albert heijn en ik ben 16 jaar dus dan hoor ik 3.95 per uur te krijgen. maar er wordt altijd ongeveer 8 euro eraf gehaald. Krijg ik dit later terug?

 67. Alex schreef:

  Hoi,
  Ik werk 12 uur per week en verdienen 10.61 p/uur (uurloon). Welke berekening gebruiken jullie om tot 14.11 per uur te komen zoals in de tabel?

 68. Tigo schreef:

  Ik ben 16 jaar en heb een maand contact van 24 uur. Maar mijn uurloon is 3,95 terwijl hier staat dat ik 5,25 zou moeten verdienen. Hoe kan dit?

 69. Philip schreef:

  Hallo,
  Ik werk bij Albert heijn, 21 jaar met een vast contract van 9 uur per week. Hier staat dat ik dan 10,42€ zou moeten verdienen maar op mijn loonstrookjes 7,84€ hoe kan dit?

 70. ano_niem schreef:

  mijn contracturen zijn 1 uur en ik verdien 3,47 per uur ik werk ongeveer 6 uur per week en ik ben 15 jaar klopt mijn salaris?

 71. lindy schreef:

  Ik ben 19 jaar, maar er wordt loonheffing ingehouden elke maand. krijg je een gedeelte hiervan terug of niet?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Lindy, als er heel veel loonbelasting wordt ingehouden klopt er iets niet met je loonbelastingverklaring. Maar als het een beetje is (40-50 euro) dan krijg je hiervan een deel terug als je belastingaangifte doet in 2017 over 2016. Succes!

 72. Amy wouters schreef:

  Hoi! Ik ben al eventjes werkzaam achter de counter en hoorde van anderen dat je dan meer loon krijgt omdat je meer verantwoordelijkheid hebt. Klopt dit? Groetjes Amy

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Amy, vroeger was dat zo dat je automatisch meer loon kreeg (cassiere B), maar nu helaas niet meer. Je mag namelijk ook gewoon als cassiere A achter de counter staan. Als je het wat langer doet (bijvoorbeeld een jaar ofzo) dan zou je wel kunnen vragen of je uitbetaald zou kunnen worden als cassiere B, maar meestal wordt dat niet gedaan. Succes!

 73. Mathieu schreef:

  Heeft albert heijn ook iets als een 13e maand?

 74. Daan schreef:

  ik ben 16 jaar ik werk ongeveer 6 uur per week en ik verdien maar 3.95 bruto volgens mijn loonstrook maar volgens mij klopt dit niet…

 75. erik schreef:

  ik heb vernomen van een vriend dat je op een zondag het dubbelen verdient stel ik werk alleen maar op een zondag krijg ik dan gwn het dubbelen

 76. Marit schreef:

  Het gewerkte aantal uren op mijn loonstrookje (21) klopt niet met het aantal uren dat ik gewerkt heb (28).. Hoe kan dat?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Marit, dan kan je het beste even contact opnemen met je leidinggevende. Hij/zij kan voor je uitzoeken hoe dit precies komt. Succes!

 77. Jam schreef:

  Ik vroeg me af vanaf welk bedrag er loonheffing vanaf gaat, want de laatste paar maanden gebeurt dit telkens.
  En is er onlangs een salarisverhoging toegepast van ongeveer 60 cent?

 78. Aleyna schreef:

  Hey ik ben 16 en heb een 6 uren contract bij de Ah en mijn uurloon is 3,95 terwijl mijn vriendin van 15 4,20 krijgt per uur bij de Ah waarom is mijn uurloon lager?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Alenya, werk je bij een Albert Heijn winkel van Ahold of een franchise Albert Heijn van een ondernemer? En je vriendin? Het kan daardoor verschillen. Jij verdient trouwens €3,95 + 32,97% = €5,25 per uur als je bij een winkel van Ahold werkt. Succes!

 79. Yan schreef:

  hallo, ik heb een contract van 24 contracturen (gebaseerd op 4 weken)
  ik ben 17 jaar en verdien €4,51 per uur, Ik maak minder dan 13 uur in de week. Moet dit dan geen €6,- zijn? Bedankt!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Yan, dat klopt! Je krijgt €4,51 per uur + 32,97% = 6 euro per uur. Als je op je loonstrookje kijkt zie je allemaal kpt-uren uitbetaald (vakantietoeslag, tvt uren, etc.). Meer uitleg vind je op ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon/

 80. Sanne schreef:

  Klopt het dat je op zaterdag en zondag meer krijgt

 81. sakmir schreef:

  Maar als je 14 of bent hoe veel verdin je dan en totaal zegmaar per maan ik wilde graag bij de ah werken maar ik niet akhter komen om te sollicetereb kunnen jullie mischien daar mee helpen

 82. Maaike schreef:

  Mijn dochter van 16 werkt al een hele tijd bij ah. Ze werkt minder dan 12 uur per week maar ontvangt niet het uurloon wat ik op deze site gelezen hebt. Zij ontvangt het uurloon voor iemand die meer dan 12 uur per week werkt.Hoe kan dit?

 83. Luuk schreef:

  Ik heb een vraag. Ik wordt binnenkort misschien teamleider. Ik werk minder dan 12 uur en ben 18 jaar. Hoeveel ga ik verdienen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Luuk, als 18-jarige teamleider verdien je minimaal €9,64 per uur. Als kort-parttimer is dat €12,82 per uur, omdat je alle toeslagen meteen uitbetaald krijgt. Succes met je opleiding!

 84. Celine schreef:

  Hallo!
  Ik ben 15 jaar en opzoek naar een baantje.
  Als ik per week 10 uur werk betekend dat dat ik 45,50 per week verdien? (Als ik 12 uur en minder werk)

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Celine, dat klopt inderdaad! Maar heb je tijd om 10 uur per week te werken? Ik neem aan dat je ook nog naar school moet…

 85. Jan schreef:

  Hoi jan, 16 jaar
  Ik heb net een
  sollicitatieformulier ingeleverd waar op staat dat ik 15 uur per week beschikbaar ben, ik wil echter een 12-uren contract geen 13+ contract. Zou ik dit nog kunnen aanpassen bij het sollicitatiegesprek? Of krijg ik automatisch een 12 uren contract?

 86. Anoniem schreef:

  Hoi! Op mijn loonstrook zie ik vaker dat mijn gewerkte uren aangevuld worden met bcd uren. Voorbeeld: ik werk 48 uur in 4 weken. Op mijn loonstrook zie ik dan 38 uur gewerkt, 10 uur bcd. Deze vier weken is er geen sprake van feestdagen. Hoe kan dit? En krijg je over bcd wel alle toeslagen?
  Verder zie ik dit ook regelmatig gebeuren met tvt uren. Terwijl dit dan helemaal geen overuren zijn.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi! BCD-uren zijn bijzondere dagen, bijvoorbeeld eerste kerstdag of nieuwjaarsdag. Ik kan me niet voorstellen dat je normale uren worden aangevuld met BCD-uren. Ga even langs bij je leidinggevende om dit te checken anders want ik vind het een beetje vaag. Succes!

 87. Charlie schreef:

  Hoi Albert Heijn!

  Morgen onderteken ik mijn contract. Ik ga werken bij een AH to go die niet bij het station zit. (hoorde dat dit dan onder Servex CAO viel) Enig idee hoeveel ik ongeveer per uur zou verdienen? (netto) Ik ben 19 jaar en heb in principe een 18-uren contract. Wel zal ik waarschijnlijk meer werken dan dat (20>), maar zo staat het in ieder geval op papier. Ik kom op de bake-off. (En waar hulp nodig is natuurlijk.) Leuk, zo’n kleine winkel! Veel afwisseling. Lijkt me leuker dan in de reguliere supermarkt waar ik eerst werkte.

  Groetjes!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Charlie! Een AH To Go die niet op het station zit is gewoon van Ahold. Volgensmij val je dan toch onder de CAO van supermarktmedewerkers maar dat weet ik niet helemaal zeker.
   Klinkt in ieder geval heel erg leuk. Ik wens je heel veel succes! Groetjes 🙂

 88. Pieter schreef:

  Hallo, ik word 22 en heb een 80 uur contract. Hoeveel zou ik dan moeten verdienen.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Pieter. Op onze site kan je precies zien hoeveel je verdient op ahuitbetaaldata.nl/salaris-albert-heijn/. Succes!

   • Pieter schreef:

    Ik ben inmiddels 22 geworden en verdien 8,40 met een contract boven 13 uur, dus dan klopt er iets niet. In dat tabel staat dat ik nu 10,61 moet verdienen??

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Hoi Pieter, dank voor je bericht. Dit moet ik even uitzoeken. Wanneer ben je 22 geworden? Want misschien is het pas vanaf je volgende loonstrookje?

     • Pieter schreef:

      Ik ben eind januari jarig geweest. Ik verdiende hiervoor 7,70 en nu 8,40, maar zou eigenlijk 10,61 moeten verdienen.

      • AH Uitbetaaldata schreef:

       Werk je bij Ahold of bij een franchise? Als je bij een franchise werkt gelden deze bedragen niet (is een andere CAO). Als je bij Ahold werkt: ga even langs bij de supermarktmanager want waarschijnlijk is er iets fout gegaan.

 89. nickey schreef:

  word je contant betaal als je geen rekening nummer heb of niet

 90. Kim schreef:

  Hallo! Ik heb een vraag. Zit er verschil in loon bij cassieres en vakkenvullers? Ik weet dat dit bij jumbo wel zonis en ben benieuwd bij ah.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Kim! Welkom bij AHuitbetaaldata.nl. Bij Albert Heijn verdien je als cassiere en als vakkenvuller hetzelfde. Het is namelijk ongeveer dezelfde functie en soms kan je als vakkenvuller ook even kassa draaien en andersom. Succes!

 91. Jan schreef:

  Hallo,
  Ik werk nu een paar weken bij een franchise. Ik heb begrepen van andere vakkenvullers dat ze geen contract hebben hoeven te tekenen. Ik dus ook niet. Mijn ouders vinden dit heel raar. Is dit normaal?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jan, volgensmij hoor je wel een contract te krijgen. Bij Albert Heijn filialen van Ahold krijg je in ieder geval altijd een contract. Misschien moet je het eens navragen aan je leidinggevende of aan de manager. En vraag eens aan iemand die er al langer werkt of hij/zij een contract heeft. Succes!

 92. Gekkegek schreef:

  Worden automatisch toegekende ziekte uren uitbetaald bij een all in contract?

 93. Jelle schreef:

  Hallo, ik heb een contractverhoging gekregen naar een 24 uur contract voor een bestek van 6 maanden hoeveel ga ik dan in zo’n maand verdienen.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Wat voor bestek heb je erbij gekregen?^^ Hoeveel je per vier weken verdient hangt af van je leeftijd (Albert Heijn betaalt per vier weken en niet per maand). Bovenaan op deze pagina kan je zien hoeveel je per uur verdient. Hou er rekening mee dat als je een contract hebt van 24 uur per week dat je ook toeslagen opbouwt. Die krijg je later uitbetaald. Succes!

 94. Elis schreef:

  Hallo ik heb een vraagje er staat op m’n loonstrookje dat mijn Norm-Uren gelijk is aan 24 wat neer komt op 6 uur per week. Ik heb de afgelopen 13 weken gemiddeld 11p/w gewerkt. Zou ik nu om een contract verhoging kunnen vragen?

 95. henk schreef:

  ik ben 16 en krijg €3,95 per uur. klopt dat? ik heb een 6uur contract.

 96. Pablo schreef:

  Ik word over een maand 23 ik krijg 10,69 ik heb 10- uur contract
  klopt de uurloon wel ?

 97. de avatar schreef:

  Hoi Ah uitbetaaldata, ik heb deze maand 26 uur gewerkt en ik ben 16 jaar oud. Hoeveel zou ik bruto gestort moeten krijgen, er staat dat ik 86,- krijg maar mijn rekenmachine zegt 103

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi de avatar, je krijgt bij Albert Heijn niet betaald per maand maar per periode van 4 weken. Werk je bij een Ahold filiaal of bij een franchise?

 98. Bas Paumen schreef:

  Hallo, ik ben 14 jaar oud en ik vroeg me af hoeveel ik hier zou verdienen per uur omdat ik hier eventueel zou willen werken. Kan iemand mij hiermee helpen?

 99. Doha schreef:

  ik ben 16 jaar en mijn bruto is 3,98 klopt dat? Zo ja, hoeveel word ik dan per uur precies uitbetaald?

 100. Naomi schreef:

  Goedemiddag,

  Geld deze loon ook voor de AH franchise bedrijven? Zoals de AH Vos Haarlem? Of zijn daar andere salarissen?
  Het lijkt mij dat ze alsnog de arbeidsvoorwaarden van de AH hanteren toch?
  Groet,
  Naomi

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Naomi, dit loon geld niet voor AH Franchise bedrijven. Die hebben een andere CAO (Collectieve Arbeids Overeenkomst). Het lijkt allemaal wel op elkaar maar is niet precies hetzelfde. Succes!

 101. Anoniem schreef:

  Is dit alleen bruto loon?

 102. Desley Visser schreef:

  Beste AH Uitbetaaldata,

  Ik ben een caissière bij de Albert Heijn (17 jaar) en ik heb een contract van 6 tot 12 uur per week. In het contract staat dat ik €4,55 per uur verdien, terwijl het aantal uren onder de 13 is, dus dan zou ik toch €6,05 per uur horen te krijgen? Ik weet niet of dit een foutje is van mijn manager, of dat dit gewoon klopt? Ik heb het contract echter al wel ondertekend, dus mocht dit uitbetaal bedrag niet kloppend zijn, wat kan ik dan doen?

  Mvg,
  Desley Visser

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Desley, bedankt voor je berichtje. Je contract klopt en ik zal het je proberen uit te leggen. Je verdient €4,55 per uur + toeslagen. Je basisloon is €4,55 en daarnaast krijg je 32,97% extra op je loonstrookje omdat je een contract hebt van minder dan 13 uur per week. Meer informatie hier over vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon/. Succes! Groet, Juan van Ahuitbetaaldata.nl

 103. Lars van der Heijden schreef:

  Ik heb een vraagje, ik verdien een all in loon maar heb niet een 12 uur contract klopt dit?

 104. pieter schreef:

  hoeveel verdien ik per uur/ week/ maand als een 16-jarige achter de kassa

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Pieter, in het overzicht bovenaan deze pagina kan je zien hoeveel je verdient. Als 16-jarige is dat €5,29 per uur inclusief alle toeslagen.

 105. Abdul schreef:

  Hallo, mijn naam is abdul ik ben 15 jaar en ik wil bij de albert heijn werken. Ik keek hoeveel je kreeg als je 13,14,15 was en daar stond als je minder dan 12 uur per week werkt dan krijg je 4 euro nog wat. Ik ga ongeveer per week 8 uur werken, maar mijn vraag is krijg ik dan wel per uur 4 euro nog wat?

 106. ouarda schreef:

  hoeveel krijg je per maand als je 12 uur contract hebt en je verdient dan 12,30 per uur

 107. Sara schreef:

  Hoi, ik hoor van vriendinnen dat zij iets van loonheffingskorting krijgen? Hierdoor krijgen zijndus meer per maand, ik ben 15 jaar en ik werk ook bij de AH maar ik heb daar nog nooit van gehoord.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi! Ja als het goed is heb je daarvoor een formulier ingevuld toen je kwam werken. Dan krijg je korting op je loonheffing. Vraag aan je teamleider of hij/zij je loonheffingskorting wil toepassen. Dan moet je je gegevens invullen op een formulier en dan wordt het geregeld. Wat je nu gemist hebt aan loonheffingskorting kan je terugvragen bij de belastingaangifte.

 108. Kas schreef:

  Gaan de medewerkers van Albert Heijn merken dat de leeftijd voor het minimumloon wordt verlaagd? Zo ja, vanaf welke leeftijd is dat merkbaar?

 109. Naomi van der Vlugt schreef:

  wanneer krijg je het loon van 18 jaar en een functiejaar?

 110. Sarah schreef:

  In mijn contract staat dat ik een uurloon krijg gebaseerd op een contract van 36 uur per 4 weken (ik werk ongeveer 9 uur per week). Nu blijkt dat ik geen all-in loon krijg maar alles als losse componenten.

  Als ik alles goed heb gelezen dan hoor ik volgens mij een all-in loon te krijgen. Klopt dit? En wat is nou voor mij gunstiger?

  Bedankt voor de moeite.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Sarah,

   Als je een contract hebt van 36 uur per 4 weken, dan heb je een contract van 9 uur per week. Voor jou geldt dus wel het all-in loon als je bij Albert Heijn (Ahold) werkt. Een all-in loon is gunstiger omdat je je geld dan meteen krijgt. Bij een niet all-in loon krijg je vakantiegeld los in mei en winstuitkering los in december.

   Als het goed is krijg jij wel het all-in loon, anders is er iets mis gegaan. Als je op je loonstrookje de woorden ‘uitbetaald kpt’ ziet staan, dan krijg je het all in loon.

   Meer info over het all in loon vind je op ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon/.

   Succes!

 111. Victor schreef:

  Ik werk sinds vandaag bij de Albert Heijn en ik ben 16 jaar. Ik verdien 3,98 als vakkenvuller en volgens mijn afdelingsleider gaat daar nog wat vanaf (belastingen). En volgens hem krijg ik geen toeslagen of iets en dat het bij die 3,98 blijft. Klopt dat wel?

 112. Djowie schreef:

  Ik ben 17, ik verdien dus €6.05
  Zondag is 200%,is dat dan €6.05×2 of is het dan loon zonder toeslagen etc x2
  Alvast bedankt.

 113. Wout schreef:

  Hallo,

  Ik ben ongeveer drie maanden geleden van een 12 uren contract naar een 20 uren contract gegaan ivm stoppen studie (meer tijd om te werken dus). Echter is dit een tijdelijk contract tot en met september.

  Op het loonstrookje staat te kweken vakantie en adv uren, maar houden ze er dan ook rekening mee dat ik een tijdelijk contract heb tot en met september? of kweek ik in werkelijkheid minder aangezien ik geen jaar lang 20 uur per week werk, maar een deel daarvan.

  Mvg,

  Wout

  • Wout schreef:

   20 uur per week bedoel ik dan natuurlijk! (80 uur per 4 week)

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Wout, Je hebt een All-in salaris omdat je een contract voor 12 uur hebt. Echter ga je tijdelijk naar een contract van 20 uur, waarbij geen all-in salaris hoort.

   Je krijgt dus elke vier weken 20 uur uitbetaald, ongeacht het aantal uur dat je werkt. Werk je meer, dan bouw je adv- en tvt-uren op.

   Echter gaat het bij jou om een tijdelijke contractverhoging. Dat betekent dat als jij weer naar 12 uur gaat je alle opgebouwde uren (inclusief vakantiegeld en wintuitkering) in een keer uitbetaald krijgt op het moment dat je contract weer naar 12 uur gaat.

   Succes!

 114. zeger schreef:

  ik ben 16 jaar en zou dus 5,29 per uur moeten verdienen, nu staat er op mijn loonstrookje dat ik maar 3,98 per uur verdien. hoe zit dit en wat kan ik doen om toch 5,29 per uur te gaan verdienen

 115. Marc schreef:

  hoi. Ik ga na de zomervakantie als 19 jarige beginnen met een bbl opleiding bij albert heijn. Heeft mijn loon dan een afwijking van de tabel?

 116. Magda schreef:

  Hooi ik ben magda ben 17 jaar oud, en ben net aangenomen waar ik echt heel blij mee ben, maar heb dus een vraagje, heb een loonheffingskorting aangevraagd maar net te laat want bij mijn 1e salaris is er al veel af gegaan zonder die korting. Maar krijg ik dat terug wanneer ik aangifte doe bij de belastingdienst die je elke jaar moet doen. Of bij mijn volgende salaris?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hooi Magda, welkom bij Albert Heijn! Je krijgt het terug bij de belastingaangifte inderdaad, niet bij je volgende salaris helaas. Succes met werken bij AH!

 117. Anoniem schreef:

  Hallo ik ben Yunus en ben 22 jaar oud. mijn vraag is hoeveel verdien ik per maand als ik full time 40 uur per week werk?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Yunus, als 22-jarige verdien je €10,69 per uur. Bij Albert Heijn word je niet per maand uitbetaald maar per vier weken. Dat betekent dat je geen 12 keer per jaar salaris krijgt maar 13 keer per jaar. Als je full-time zou werken zou jij €1710,40 per vier weken verdienen. Daar bovenop krijg je nog allemaal toeslagen als vakantiegeld en winstuitkering. Niet slecht toch?

 118. Joanne schreef:

  Hoi, ik wil gaan solliciteren voor een bijbaan als cassière bij de AH to go voor 8 uur per week. Ik ben 16 jaar oud. Wat zal ik op deze functie bruto gaan verdienen per maand? Zal er hierbij ook belasting van mijn salaris afgaan wat ik later terug kan vragen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Joanne, dat hangt er vanaf of deze AH To Go van Ahold is of van NS Stations. Als het een AH To Go van Ahold is dan verdien je €5,29 per uur. Voor 8 uur per week is dat €169,28 per vier weken (je krijgt 13 keer per jaar betaald bij Ahold). Als de AH To Go winkel van NS Stations is dan verdien je iets anders, ik weet niet hoeveel. Er gaat hier trouwens geen belasting vanaf want als je minder dan 500 euro per maand verdient gaat er geen belasting van af. Meer daar over vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/hoeveel-loonheffing-gaat-er-van-je-salaris-af/. Succes!

 119. Magda schreef:

  Hooi ik ben magda,

  Ik had op u site gelezen dat als je minimaal 4 keer in de afgelopen 12 weken op een donderdag hebt gewerkt en je werkt op Hemelvaartsdag verdien je 300% maar is 3 x ook genoeg om die 300% te krijgen of moet het echt 4 x zijn.

  En als je op je vorige donderdagen meer hebt gewerkt dan op de dag ven Hemelvaartsdag, dat geeft geen verschil toch? Je krijgt dan alleen 300% van de dag dat je hebt gewerkt op hemelvaartsdag.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Magda, wat je zegt klopt niet helemaal. Je moet echt 4 keer gewerkt hebben, anders geld het niet. En je krijgt het gemiddeld aantal uur dat je op die donderdagen samen gewerkt hebt een keer uitbetaald en de uren die je werkt op hemelvaartsdag 200% uitbetaald.

 120. Mirjam schreef:

  Is €5,29 bruto of netto? En hoeveel gaat er van af als het bruto is?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Mirjam, als je minder dan 500 euro per maand verdient gaat er sowieso niks vanaf of heel weinig dus bruto is bijna netto.

 121. Bas schreef:

  Hallo,

  Op 1 juli gaat de maximumleeftijd omlaag voor het minimumjeugdloon. Hierdoor stijgt het minimumloon voor 18 – 22 jarige. Hoe zien de salarisschalen voor AH er uit vanaf 1 juli aanstaande?
  Groet, Bas

 122. Cait schreef:

  Hoii, ik heb een 0 urencontract en ik ben 16 jaar. op me contract staat dat ik 3,98 verdien per uur maar gaat nog Bruto af en komt als het goed is nog wat bij. hoeveel is dat en klopt het hoeveel ik verdien met een 0 urencontract of moet dat 5,29 zijn?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Cait, werk je wel echt bij een Albert Heijn van Ahold? Want voor zover ik weet geeft Ahold geen 0-uren contracten. Ik denk dat je bij een franchise werkt. Als je wel bij Ahold werkt zou er op je loonstrookje €3,98 moeten staan. Daarnaast krijg je KPT-toeslagen. Als je dat bij elkaar optelt verdien je €5,29 per uur.

 123. Anoniem schreef:

  Hooi 29 mei zal iedereen zijn salaris krijgen, maar vannaf wannneer zal dan de dagen/uuren gestopt worden en dan voor de volgende maand berekent worden

  Dus bijvoorbeeld 29 mei krijgen we onze salaris 20 mei zal dan de laatste dag zijn waar we voor werken en ons geld krijgen voor dit maand. En dan na 20 mei 21 mei 22 mei en zo voort zal dan voor de volgende salaris zijn.

  Maar dus hoeveel dagen daarvoor word het gestopt?

 124. Melissa schreef:

  ik ben 18 jaar oud en ik krijg 4,64 bruto per uur.. klopt dit wel?
  (12 uur per week contract)

 125. Melissa schreef:

  hoe werkt dat met een personeel bonuskaart ?

 126. Iwan schreef:

  Hoe werkt dit systeem nou precies? Ik werk 4 uur per week en zou dus 4,58 euro per uur bruto moeten krijgen. Dus min die extra uitbetaling kom ik neer op 3,07,-

  Nou is economie niet mijn sterkste punt, daarom vraag ik me af wat ik nou echt betaald zal krijgen. Het liefst ook wat ik volgend jaar verdien.

 127. AH Jan schreef:

  Hey, ik heb een 6 uren contract per week maar ik heb al meer gewerkt, krijg je dat in die maand uitbetaald?

 128. Romy schreef:

  Hoiii.
  Ik wil graag naast mijn mbo studie een leuke baan erbij , alleen vraag ik me wel iets af.
  Is het loon van een normale ah winkel hetzelfde als die van een ah to go?

  En hoeveel zou ik dan verdienen? Ik ben 17 jaar oud en zou dan 10 uur per week willen werken bij de ah to go.

  Alvast bedankt voor het antwoorden! 😉

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Romy!

   Leuk dat je bij AH wil werken. Een normale AH is niet hetzelfde als een AH To Go, en vaak krijg je ook een ander salaris. Ik zal het proberen uit te leggen.

   Je hebt 2 soorten AH To Go’s. Aan de buitenkant zien ze het hetzelfde uit, maar er is een verschil. Je hebt:
   – AH To Go van Albert Heijn (Ahold)
   – AH To Go van NS Stations (die staan op de stations).

   AH To Go van Albert Heijn zit meestal in het centrum van een stad. Het salaris van AH To Go van Ahold is hetzelfde als op deze site.

   AH To Go van NS Stations zit altijd op een NS Station. Het salaris is anders dan op deze site, en de arbeidsvoorwaarden ook.

   Succes met je keuze!

 129. Lian schreef:

  Ik werk bij de albert heijn als cassière en heb een contract van 12 uur in de week dus zou met een leeftijd van 17 jaar €6,55 moeten krijgen per uur, maar ondanks ik een 12 uur contract heb, word ik wel meer ingepland en heb ik een uurloon van €4,55, ik vind dit raar, want heb een contract ondertekend dat ik 12 uur werk in de week en dan verdien ik nu minder, hoe kan dat?

 130. Tobias schreef:

  hallo mijn naam is tobias ik ben 15 jaar oud en werk 4 uur per week ik werk nu ongeveer een maandje bij albert heijn. maar mijn salaris is 26,47 klopt dit volgens mij niet. kunt u mij uitleggen waarom dit zo is en hoeveel zou ik eigenlijk moeten verdienen

  groetjes Tobias

 131. anoniem schreef:

  hey, wie bepaald je uurloon de teamleiders of gaat dat gewoon automatisch ??

 132. jaap schreef:

  Zijn de lonen uit de tabel netto of bruto? En hoeveel gaat er af als de bedragen bruto zijn?

 133. Tessa schreef:

  Haai ik ben tessa ,17 jaar en ik werk ongeveer 11 uur per week en ik verdien 4,55 per uur maar ik zie hier staan dat ik 6,05 zou mieten verdienen klopt dat of zie ikhet nu verkeerd

 134. Anoniem schreef:

  Hallo
  Klopt het dat als je minimaal 12 uur per week werkt je een toeslag krijgt vanaf 20:00.
  Ben 16

 135. James T. schreef:

  Mijn zoon van 15 heeft net een contract getekend. Ik begrijp niet dat AH een kind van 15 een contract laat ondertekenen. Op z’n minst laten doornemen door een van de ouders voordat er wordt getekend. Er is getekend voor 36 uur per 4 weken met een bruto uurloon van Eur. 3,45. Hij werkt dus 9 uur per week. Dan zou hij toch een all-in uurloon moeten krijgen van Eur. 4,58?. Daarnaast is er overeengekomen om meer avonden te werken dan 2 avonden namelijk 3 avonden. Hoe zit het met een toeslag voor avondwerk? Wat is de toeslag voor werken op zaterdag- en zondagen? 150% en 200%? Voor feestdagen?

 136. joel schreef:

  ik ben al aantal jaren werkzaam bij albert hein. Ik heb een 4 uren vast contract. Als ik minder dan mijn contracturen werk krijg ik dan alsnog 4 uur uitbetaald?

 137. Gianni schreef:

  Hoi
  Ik had een vraag.
  Betalen jullie de dubbele bij feestdagen? Zo ja hoeveel procent?

 138. bilal schreef:

  ik had een vraag ik ben 16jaar en werk 10 uur per week hoeveel zou ik moeten verdienen en altijd van 20:30 tot 23:00

 139. Joey ansems schreef:

  Ik ga bij de ah werken als bbl leerling maar de baas had het over 2,15 per uur klopt dit wel?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Dat weet ik niet, misschien dat er andere regels gelden voor BBL leerlingen? Als ik jou was zou ik even Googlen. Succes! ps. ik ben niet van Albert Heijn.

 140. sohail schreef:

  ik heb al 2 maanden bij appie gewerkt maar ik heb de eerste maand 5 weken gewerkt van 24 juni tot 19 juli maar in mijn loonstrook staat 26 juni tot 19 juli en er staat ook dat ik 20 uur heb gewerkt maar dat is veel minder dan ik heb gewerkt en word je in vakantie uitbetaald aub snel een antwoord terug

 141. Mich@el schreef:

  Ik heb een maand gewerkt bij de ah, maar heb ipv (20 uur x 4,59) €91,80 maar €60,84 gestort gekregen.
  Krijg je in je eerste maand minder betaald ?

 142. N schreef:

  Ik kreeg onbewust meerdere maanden te veel uitbetaald bij AH. Ik heb een 24 uur per week contract en werk niet 24 uur per week. Kan dit terug gevorderd worden, want dit is niet mijn fout geweest.

 143. cindy schreef:

  hallo ik ben cindy 30 jaar en ben aan het zoeken voor een nieuwe job
  hoeveel zou je verdienen op 28 uren week of 32 uren week en krijg je ook maaltijdcheques
  groetjes cindy

 144. Laura schreef:

  Hallo,

  Ik vroeg me af of je doorbetaald krijgt als je vakantie opneemt? Ik heb een 8 uur contract (32 uur per maand) en ik heb 3 weken vakantie opgenomen. Krijg ik hiervoor wel mijn contracturen gewoon doorbetaald of juist niet? Hoe zit dit?

 145. edward schreef:

  Hallo ,
  Ik ben 19 en werk op dit moment niet veel. 4u in de week.
  Maar nu staat er op deze site dat mijn loon per ur 7.91 als ik dat goed zeg uit me hoofd is. Alleen nu zag ik dus op mijn loonstrook 5.83 per uur klopt dit ? Het is overigens geen franchise.

 146. raf schreef:

  hallo ik ben nu 2 x al uitbetaald maar op de loonstrook bij gerwerkt van uren staat minder dan de uren die ik daadwerkelijk heb gewerkt deze 4 weken had ik 48 uur gewerkt en stond er op de loonstrook bij gewerkt 28 uur ik ben 15 en werk er nu 2 maanden (heb een <12 uur contract) hoe zit dit ?

 147. Mark schreef:

  Op GO staat er op zondag de gebuikelijke 3 gewerkte uren en 3 toeslag uren maar bij die ene zondag staat er ook COMPENSATION PAYOUT en ik vroeg me af wat dat is.

 148. Naomi schreef:

  Hey, vorige maand was ik nog 16 en volgens jullie hier zou ik dan €5,29 per uur krijgen. Ik had 50:30 uur gewerkt, dan zou ik €425,60 horen te krijgen maar ik kreeg rond de €325. Hoe komt dit? Of moet ik het dan berekenen met de €3.98 per uur? Nu ben ik dus 17, hoe moet ik het dan berekenen? ( ik gebruik de AppieTijden app hiervoor, is die betrouwbaar? )

  Groetjes Naomi

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Naomi, Ik ken die app niet dus ik denk niet dat die betrouwbaar is. Je moet het zo zien: Je krijgt 3,98 per uur + 32,97%. 50 en een half uur is echt heel erg veel he, weet je zeker dat er geen onbetaalde pauzes inzitten? als je 50 uur werkt zou je 3,98 x 50 = 199 euro. 32,97% van 199 euro is 65 euro en 61 cent. 199 + 65,61 = 264,61 euro. Maar dat is hetzelfde als 5,29 x 50 uur = 264,50.Ik weet dus niet hoe jij op 425,60 euro komt? En ik zou die app niet meer gebruiken maar gewoon zelf in excel een tabel maken.

 149. Kim schreef:

  Ik heb loonheffing aan staan. Nu scheelt mijn brutoloon 90 euro met mijn uitbetaalde loon. Hoe kan dit?

 150. Dolores schreef:

  Ik heb mijn loonstrook al gekregen, maar mijn salaris is nog niet gestort, hoort dit? Mijn loonstrook gaat over 14-08-2017 tot 11-09-2017.

 151. Dolores schreef:

  Er staat op jullie site dat je als 15 jarige met een contract van <12 uur €4,55 per uur verdient, maar op mijn loonstrook staat dat ik €3,45 verdien, dus hoe kan het dat ik dan geen €4,55 krijg? En hoeveel % gaat er van je bruto salaris af?

 152. Anoniem schreef:

  Hallo,

  ik heb een vraagje over mij salaris

  volgende week werk ik 12,5 jaar bij de ah en me salaris is 1207 euro per maand en extraatje is 345 maar ik ontvang maar 1394 hoe is dat mogelijk ? dan mis ik 200 euro

 153. zakkenvuller schreef:

  Hallo,

  Ik heb een 6-uurscontract bij de Albert Heijn (24 uur per maand dus). Ik werk hier als vakkenvuller. Nu word ik al bijna 2 maanden steeds maar 3 uur per week ingeroosterd. Heb ik nu wel recht op 6 uur loon per week? Afgelopen maand heb ik maar 5 uur gewerkt in de hele maand en heb dus ook maar 22 euro loon gekregen, dit kan toch niet zomaar?

 154. Jonaboy schreef:

  Ik snap 1 ding niet. Ik werk sinds 1 september 2009 bij de Albert Heyn en heb en contract van 16 uur per week. Nu is mijn loon 10,43 euro per uur terwijl hierboven in een tabel staat dat je bij 23 jaar en ouder 10,69 euro behoort te verdienen dit klopt dan toch niet?

 155. Brian van Vessem schreef:

  Ik ga bij de Ah werken. Ik ben 15 jaar en ik wil 4 uur per week werken. En nu is er een arbeidsovereenkomst naar mij gestuurd per mail. Alleen staat daar bij het loon dat ik 3,45 bruto per uur krijg, en 8% vakantiebijslag. Hoor dat of niet? Want hoor ik niet een all in loon te krijgen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Als je je contract per mail krijgt dan ga je waarschijnlijk niet werken voor Ahold maar voor een franchise ondernemer. Dan gelden er andere bedragen en regelingen.

 156. Cindy schreef:

  Stel je krijgt je aller laatste salaris .vanwege dat je contract niet verlengd is. Zit er dan nog wat extra’s bij? Bij het allerlaatste salaris?

 157. Xian schreef:

  Hoi, vraagje wat betekent netto en bruto?? Ik ben 13 by the way

 158. loes schreef:

  Hoi ik had een vraag je als ik nou geen loomheffings kortingheb hoeveel gaaterdan van af
  ik ben 15 en mijn contracturen zijn 6-12

 159. Adam Mounir schreef:

  HOI,
  Ik ben 15 jaar en ik werk als vulploegmedewerker bij ah(een maand nu), ik werk 6 uur in de week, hiervoor krijg ik 3,45 bruto per uur, en ik krijg maar 55,20 bruto per periode van 4 weken. Ik hoor meer te krijgen toch?

 160. Mike schreef:

  Hoi, ik zie hier op deze site dat je als 16 jarige, 5,29 moet verdienen. Maar als ik me loon deel door het aantal uren dat ik heb gewerkt zoals bijv. een maandloon van me: 237,76:50,75= 4,67 en geen 5,29. Hoe kan dit?

 161. Jordi schreef:

  Hi moet je als 16 jarige ook belasting betalen want ik hoor verschillende verhalen van als je niet boven 18 bent hoeft dat niet

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Als je minder dan 500 euro per maand verdient hoef je bijna nooit belasting te betalen over je loon. En anders kan je het geld dat je betaald hebt aan de belastingdienst terugvragen bij je belastingaangifte het jaar daarna. Succes!

 162. Laurens schreef:

  Hoi, ik ben 17 jaar maar op mijn contract staat dat ik maar €3.45 per uur krijg. Klopt dit wel? (gebaseerd op 24 contract uren is dit 82.80 in vier weken)

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Laurens, werk je bij een Albert Heijn winkel van Ahold? Bij alle Ahold winkels hoor je €4,55 per uur te krijgen als je 17 jaar oud bent. Tenzij je een andere regeling hebt (stagiair, wajong etc). Succes!

 163. E.A schreef:

  Hee ik ben nu 16 jaar en werk gemiddeld 12 uur per week. Ik word 17 over 2 weken op 6november. Krijg ik na de dag dat ik 17 wordt gelijk een ander loon per uur of veranderd dat zichzelf bij de volgende salaris??

 164. Henk schreef:

  Hi, mijn naam is Henk en wil graag gaan werken bij de AH
  Alleen de vraag is hoeveel uur per week kan ik werken?

 165. Geert schreef:

  Hallo,

  Ik kan nergens vinden wat mijn uurloon wordt.
  Ben 21 jaar en Teamleider bij de AH (Verkoopklaar)

 166. onbekend schreef:

  Mijn Zoon(16) werkt sinds 24 nov(2017) bij AH(Driel) en gaat 4 uur per week werken ,kwam thuis met het verhaal dat hij €3.48 gaat verdienen. kom hier dan nog t all-in loon bij?? of is dit niet bij alle filialen van AH ?
  en klopt het ook dat de 1e (proef)maand niet uitbetaald word ?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Bianca, hier kan ik geen antwoord op geven want uw zoon werkt bij een franchise Albert Heijn (van de heer Ger Koopman). U kunt het beste even informeren bij zijn leidinggevende. De bedragen op deze website gelden alleen voor Albert Heijn filialen van Ahold. Succes!

 167. Sterre schreef:

  hoihoi, ik ben 17 jaar en ik werk ongeveer 6 uurtjes, en mijn uurloon is 4,55 klopt dat?

 168. Sule schreef:

  Ik werk sinds een jaar niet meer mijn Albert Heijn. Voor mijn nieuwe werkgever heb ik een loonspecificatie nodig van mijn laatste salaris.
  De pagina mijn-loonstrook.nl kan ik niet vinden. Waar kan ik nog mijn loonstrook zien. Albert Heijn waar ik werkte heeft ook niks te zeggen.

 169. selma schreef:

  beste ah

  als ik inlog via ah Sam en mijn inloggegevens invoer lukt het nooit omdat het altijd fout is terwijl mijn inloggegevens kloppen.ben wel 3 keer geblokkeerd op ah Sam.ik kom er wel in met behulp van mijn teamleider maar als ik het thuis zelf doe lukt het nooit krijg hier wel een beetje znoen van ……………..

 170. J.B schreef:

  Beste Meneer/Mevrouw
  Als ik zou solliciteren bij de Albert Heijn en ik wil graag vakkenvuller worden en ik werk per week 10 uurtjes. Wat zal dan mijn salaris zijn. Ik ben 16 jaar oud.

  En wanneer mag je achter de kassa zitten moet je hier voor een speciale cursus volgen? Etc.

 171. furkan schreef:

  Hey Ik ben 18 jaar en ik krikg 5.04 maar ik heb 6 uur contract klopt het.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Furkan, dat kan je hier boven toch ook zien? 😉 Het klopt niet helemaal, je zou volgensmij 5 euro en 5 cent moeten verdienen per uur. Daarnaast krijg je nog extra toeslagen, die staan apart op je loonstrookje vermeld.

 172. Yasmin schreef:

  Goedemorgen,

  Ik heb een 9 uur contract maar ik werk ruim meer dan 13 uur per week sommige weken zelfs richting de 20 uur. Ik heb dan recht op een loon van een 13 uur contract vind ik..

 173. Yasmin schreef:

  Ik ben trouwens bijna 20 jaar

 174. MAya schreef:

  Goedendag,
  ik ben 35 jaar oud en ik verdien 10,80 euro bruto per uur.
  klop het?
  contract van 9 uur.

 175. Marie schreef:

  Ik heb mijn jaaropgave dringend nodig, maar ik werk niet meer bij de ah. Ik weet mijn inlogcode en wachtwoord niet meer van Sam, maar het is inmiddels ook al meer dan 2 maanden geleden dat ik ben gestopt met werken, dus kan ik zowiezo niet meer inloggen. Ik neem liever geen contact meer op met mijn oude werkgever. Kan dit ook anders?

 176. Silvia schreef:

  Ik word 14 en wil dan in de zomervakantie bij de AH werken. Hoeveel verdien ik dan?

 177. Laura schreef:

  Ik had even een vraagje, ik heb een contract van 24 uren per 4 weken. De afgelopen maand ben ik echter veel te weinig ingeroosterd door mijn werkgever door rooster problemen. Ik vroeg me nu af of ik recht heb op mijn volledige loon in plaats van wat ik gewerkt heb. Ik werk immers minder door het toedoen van de AH. Ik heb de vraag ook aan mijn TL gevraagd maar deze wist het niet zeker en zei dat ik recht had op 70% en in de CAO kon ik het ook zo snel niet vinden. Alvast bedankt!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Laura, je hebt een contract van 24 uur per 4 weken, dus 6 uur per week. Iedereen die een contract heeft van 12 uur of minder per week (dus jij ook) is kort-parttimer (meer informatie op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon/). Als je kort-parttimer bent krijg je altijd precies uitbetaald wat je werkt. Werk je een keer 30 uur per week? dan krijg je 30 uur uitbetaald. Werk je maar 1 uur in een week dan krijg je 1 uur uitbetaald. Als je een contract hebt van 13 uur of meer per week is dat anders. Succes!

 178. Dennis schreef:

  Hallo,
  Ik ben Dennis en ben 14jaar oud en wil heel graag bij de albert heijn
  Werken. Alleen is mijn vraag of het wel zo makkelijk gaat om als 14jarige aangenomen te worden bij de AH?

  Alvast bedankt.

 179. joris schreef:

  Als je 16 jaar oud bent kan je dan iets met je jaaropgave terug vragen?

 180. piet precies schreef:

  verdien je tegenwoorig nog meer wanneer je op zondag werkt? ik ben 15 jaar en werk 2 uur op woensdag en 4 uur op zondag.

 181. Francesco schreef:

  Hoi,
  Ik begrijp niet helemaal hoeveel mijn salaris nu is?
  Ik ben net 18 geworden maar wil kijken of mijn salaris (per uur) al omhoog is.

  Op mijn loonstrookje staat nu 4.65 bij factor, is dat al voor een 18jarige?

  En hoeveel verdien ik met alle toeslagen?

  Groetjes

 182. Nahida schreef:

  Hallo,

  Ik ben Nahida en ik werk pas net en ben 16 jaar. Ik heb 3 dagen al gewerkt maar ik zie dat mijn salaris maar €31 is en dat klopt niet.

 183. Ano schreef:

  Hoi
  Ik ben 16 en heb een contract van 4uur per week en krijg 3.90 klopt dat?

 184. Iris schreef:

  Hoeveel uur mag een 15 jarige maximaal werken in een week?
  En is het een heel erg groot probleem als je om de week kan werken ivb met gescheiden ouders?

 185. Hamburger schreef:

  Ik ben bijna 14 jaar en wil graag in de albert heijn werken maar moet ik dan elke dag 2/1 uur werken?

 186. Marieke schreef:

  Hallo!

  Ik werk al een aantal maanden bij de AH, maar heb zelf eigenlijk nog nooit een loonstrook gekregen. Ik neem aan dat dat via de mail gaat. Is hier een reden voor? Ik weet overigens niet zeker of zo’n eventuele mail in mijn spam is beland, maar dat denk ik niet.
  Zou dit een foutje kunnen zijn of klopt dit allemaal? Vind het zelf soms moeilijk te ontcijferen om mijn uren terug te redeneren aan de hand van mijn salaris, weet dus ook niet of ik ooit te weinig salaris heb gekregen…

  Groetjes, Marieke

 187. Bowi schreef:

  Hoi ahuitbetaaldata. Ik heb zojuist samen met mijn zoon (sind 26-7-2017 16 jaar, contract <12 uur) zijn ah loonstrook geprobeerd te ontcijferen om na te gaan of hij correct is uitbetaald. Dat lukt niet helemaal misschien kunnen jullie helpen. In november 2017 worden alle vermelde uren op de loonstrook vermenigvuldigd met factor 3,98. In de periode daarna tot nu toe is die factor opgelopen via 4,01 naar 4,06. Hoe kom ik nou van die factor 3,98 (die jullie ook vermelden in de loonlijst) of hoger naar het uiteindelijke/werkelijke uurloon van 5,29 zoals jullie nu aangeven voor 16 jarigen? of moet de factor bv 3,98 die op de loonstrook staat eigenlijk die 5,29 zijn ? dat zou betekenen dat hij te weinig heeft gekregen. alvast dank voor de hulp.

 188. Dennis schreef:

  Hallo
  Ik heb gelezen dat je na 3 weken op zondag hebben gewerkt 1dag niet mag werken. Maar is mag je dan wel op een zaterdag die dag werken?

  Mvg
  Dennis

 189. wouter schreef:

  hoe zit het met uren die je extra werkt en behoor je pauzes door betaalt te krijgen.

 190. Lizzie schreef:

  hey!

  Als je normaal altijd op donderdag werkt krijg je dan op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) 300 of 200% uitbetaald?

 191. Joshua schreef:

  Hoi, Ik heb een vraagje ik heb een 0 uren contract,en verdien €4,06 maar mijn vraag is of dit salaris wel Klopt als 16 jarige? Graag hoor ik hier meer over!?!

 192. Anouk schreef:

  Hoe werkt het eigenlijk als je jarig bent geweest? Ik werd 17 op 26 April, wanneer gaat mijn loon dan omhoog?

 193. anooniem schreef:

  klopt dat dus als je 16 bent en voor kassa wilt soliciteren dat verdient per uur met 12 uur contract? want bij baan verdien ik maar 4,06 bruto en netto weet ik eigenlijk niet

 194. Manon schreef:

  Hoi,
  Ik had een vraagje. Krijg je in België hetzelfde loon als in Nederland?

 195. Jimmy schreef:

  Goedenavond,

  Ik zie in GO van vandaag (20 mei – 1e pinksterdag) naast de toeslagen, ook nog een [compensation payout] met ‘x’ aantal uren.

  Ik ben 19, dus mijn basisloon is 5,95 en met de vakantie-geld etc erbij is dat 7,91.

  – Krijg ik voor de compensation payout per uur 5,95 of 7,91?

  en

  – Wat houd het eigenlijk in?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jimmy, je moet hier gewoon helemaal niet naar kijken want zelfs de mensen die Go! gemaakt hebben snappen dit niet. Kijk gewoon op je loonstrookje als die gepubliceerd is en daar zie je precies hoeveel je betaald wordt. Op feestdagen wordt je dubbel (200%) betaald, net als op een zondag. Dubbel betaald gaat over je basisloon.

 196. Jisoo schreef:

  Ik werk al een maand bij de AH, en me eerste salaris is 35,53. Klopt dit? Want ik ben 15 jaar oud en werk 6 uurtjes per week.

 197. Joline schreef:

  Wat verdien je als 21 en 22jarige als cassiere b met een contract van 28 uur met vast contract.

 198. Adrianov V2 PL schreef:

  Wat voor werk kan ik doen bij appie als ik 14 ben?
  En hoeveel krijg ik dan betaalt?

 199. Daisy schreef:

  ik ben 16 en verdien 37,37 voor 11,5 uur werk klopt dit

 200. Fleur schreef:

  Hoi, mag je als je 14 bent al bij de albert heijn werken? Alvast bedankt!

 201. Alex schreef:

  ik werk nu net een jaar bij de albert heijn. ik ben nu 16 hoeveel zou ik dan nu moeten verdienen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Alex, dat staat hier bovenaan de pagina. Je verdient €4,06 per uur. Als je all in loon krijgt, verdien je 4,06 + 32,97% = 5,40 euro per uur. Succes!

 202. Sander Ham schreef:

  Ik ben 17 jaar, hoeveel krijg ik netto uitbetaald als ik geen loonheffing meer heb?

 203. Mergondy schreef:

  Hey, ik ben 19 en senior verkoopmedewerker. Ik krijg 6,67 per uur met all-in. Klopt dat?

 204. Max schreef:

  Ik ben 17 en werk in een ah to go en werk 9 uur lang op 1 dag hoelang mag mijn pauze dan zijn

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Dan heb je als het goed is twee keer een half uur pauze of een uur en een kwartier (of twee kwartier, dat weet ik even niet zeker). Ik zal binnenkort wel even een bericht posten met alle pauzeregels.

 205. Roos schreef:

  Hallo, ik ben 17 jaar en ik wil graag beginnen met werken bij de Albert Heijn deze zomervakantie. Weet u of het mogelijk is om in de vakantie bijvoorbeeld 20 uur per week te werken waarbij je wel een all-in loon ontvangt? Dit lijkt mij handig omdat ik na de vakantie wellicht 8 uur per week zou willen werken, totdat ik het te druk krijg met school.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Roos, leuk dat je bij Albert Heijn wil werken. In de vakantie is het vaak wel mogelijk om 20 uur per week te werken. Dat hangt alleen wel af van de winkel (of er plek is). Als je zorgt dat je een contract krijgt van 12 uur (of minder) en je gaat 20 uur werken krijg je voor alle uren automatisch het all-in loon. Ookal ga je 40 uur werken, je krijgt altijd het all-in loon als je contract minder dan 13 uur is. Succes!

 206. Gökhan schreef:

  hallo ik ben 17 jaar en zou graag bij de AH willen werken, alleen weet ik nou niet precies hoeveel netto per uur ik zal krijgen.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Gökhan, op jou leeftijd krijg je per uur 4,64. Later komt daar op je loonstrookje 32,97% bij. In totaal is dat, als je alles bij elkaar optelt, 6,17 euro per uur. Als je minder dan 500 euro per maand verdient is bruto gelijk aan netto.

 207. puddingui schreef:

  hoe zit het met vakantie krijg je dan dubbel betaald?

 208. Jamie-Lynn schreef:

  Welk telnr kan ik bellen als ik iets niet begrijp op mijn loonstrook?

 209. Paloma schreef:

  Hoi, ik ben 18 en krijg 4,77 klopt dit ?

 210. Hugo schreef:

  Ik heb een vraagje
  Als je word uitbetaald welke dagen telt hij mee dan? De dag dat je word uitbetaalt ook de uren van diezelfde dag dat je hebt gewerkt?

 211. Niels schreef:

  hoi wat is mijn loon bij een franchise albert heijn, en wanneer krijg je dat precies uitbetaald?
  Mvg niels

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Niels, het loon bij een franchise Albert Heijn is in elke winkel anders. Ook krijg je op andere tijden uitbetaald. Dat is in elke winkel verschillend, daarom kunnen we dat niet op deze website plaatsen.

 212. Naomi schreef:

  Beste Albert Heijn ,

  Hoeveel verdien ik NETTO per periode als teamleider als mijn uursalaris bruto 12,77 is en ik 18 uur per week werk .

  Groetjes .

 213. Nikki schreef:

  Ik werk bij een franchise AH. Wordt daar ook winstuitkering betaald? Of geldt dat alleen bij eigen AH filialen

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Nikki, dat hangt af van welke franchise het is. Meestal krijg je bij een franchise geen winstuitkering helaas. Bij AH filialen van Ahold krijg je altijd winstuitkerng.

 214. Daniël schreef:

  Hallo,

  Ik ben 17 jaar en werk al een aantal jaar bij de Appie.
  Als ik mijn loon deel door het aantal gewerkte uren komt er 5.55 euro uurloon uit. Dit is inclusief vakantiegeld etc. Is dit niet veel te weinig voor mijn leeftijd?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Daniel, het is niet zo simpel dat je alleenmaar je loon door je gewerkte uren moet delen. Werk je voor Ahold of voor een franchise? Klik hier voor een uitleg over je loonstrookje en hier voor meer informatie over het all-in loon.

 215. Sunny schreef:

  Hoi,

  Ik werk bij AH en ben 17 jaar. Ik werk per week 6-9 uur en heb een 24 uur contract in een maand. Hoeveel moet ik verdienen. Want al mijn vrienden die er ook werken zeggen dat ik meer dan 4,64 bruto moet verdienen….

 216. Kim schreef:

  Hoi, ik vroeg mij even af hoeveel je verdient als je bij een AH to go werkt.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Kim, dat hangt er vanaf of het AH to go filiaal van Ahold is of een franchise van NS Stations. Ik weet ook eigenlik niet of bij een To Go de CAO van supermarkten geldt of die van horeca. Als het een AH To Go van Ahold is denk ik dat de lonen ongeveer gelijk zullen liggen aan die in de winkels. Een franchise AH To Go heeft andere salarissen.

 217. Daan schreef:

  Hoi, ik heb een 1 uur per periode van 4 weken contract. Ik ben 19. Wat verdien ik dan? Ik werk wel gemiddeld 20 uur per week.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   1 uur per periode maar? Ik denk dat dat niet klopt hoor. Maar bij een contract van 1 uur per periode verdien je bij Ahold als je 19 jaar bent 5,95 + 32,97% KPT toeslagen = 7,91 euro per uur.

   • Daan schreef:

    Ik heb het expres zo van mijn contract overgenomen zoals ik het opgeschreven heb.
    Ik vond het ook best apart. Heb wel van 0 uren contract gehoord, maar dit nog niet.
    Als het goed is krijg ik vandaag salaris. Moet je dan die 7,91x je uren doen?
    Maar dat is dan bruto toch?

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Ja dat is bruto, maar als je 19 jaar bent betaal je niet heel veel belasting. Ik denk eigenlijk dat het 1-uurscontract een foutje is. Wat staat er op je contract? ook 1 uur per week (4 uur per periode)?

     • Daan schreef:

      Er staat 1 uur per peroide van 4 weken.

      • Daan schreef:

       Het is een hulpkracht contract. Net even iets anders dan een 0 uren contract.
       Ben benieuwd naar wat ik dan verdien?

       • AH Uitbetaaldata schreef:

        Je krijgt alle uren uitbetaald die je werkt. Dus als je 40 uur per week werkt krijg je 40 uur uitbetaalt. Je salaris is een all-in salaris, meer info daar over vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/all-in-loon.
        Als je een contract van 1 uur per week hebt, is AH verplicht om je 1 uur per week in te plannen. Als ik jou was zou ik vragen of je een hoger contract mag van bijvoorbeeld 6 uur per week of 9 uur per week. Dan heb je namelijk gegarandeerd meer uren per week. Succes!

 218. Mascha schreef:

  Krijg ik ziekte geld als ik ziek word met een all in loon?

 219. Willy schreef:

  Ik heb een contract voor 6 uur p/week maar vaak werk ik maar 2-3 uur per uur. Ik heb al vaker aangegeven dat ik meer wil werken maar ze hebben mensen genoeg zeggen ze dan. Hoor ik wel betaald krijgen voor 6 uur p/week.

 220. Djam schreef:

  Krijgen medewerkers in december niet extra betaald?

 221. Ceren schreef:

  Als ik 15jaar ben wil ik graag bij de ah werken, Krijg ik dan als het goed is als ik 12 uur per week wil werken, € 56,16,- per week?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Ceren, als je 15 bent is 12 uur per week wel heel erg veel. Ik denk dat je moet denken aan 6 of 9 uur per week. Als je 12 uur zou werken verdien je inderdaad €56,16 per week. Als je 6 uur per week werkt verdien je €28,08 per week.

 222. Lain schreef:

  Hoeveel verdien je als 16-jarige als je 10uurtjes zou werken? (Brutoloon)

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Lain, zoals je in bovenstaand artikel kan lezen krijg je als je 16 bent 4,06 + 32,97% = 5,40 euro bruto per uur. 5,40 x 10 = 54,00 per week of 216 euro per periode van 4 weken.

 223. janneke schreef:

  Hallo,
  Waarom krijgen de jongeren die bij de ALbert Heijn werken niet het minimumloon betaald

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Janneke,

   Jongeren die bij Albert Heijn werken krijgen meer dan het minimumloon.

   Minimumloon 15-jarige: €2,76 per uur
   Loon Albert Heijn 15-jarige: €3,52 per uur (+ extra 32,97%)

   Minimumloon 16-jarige: €3,18 per uur
   Loon Albert Heijn 16-jarige: €4,06 per uur (+ extra 32,97%)

   Minimumloon 18-jarige: €4,37 per uur
   Loon Albert Heijn 18-jarige: €5,09 per uur (+ extra 32,97%)

   Dat is flink meer dan het minimumloon!

 224. Luna schreef:

  Ik ben 16 jaar en werk 8 uur per week, maar heb een contract van 24 uur per maand en krijg 4,06 als loon, hoe zit dat??

 225. L schreef:

  Ik ben al twee jaar in dienst en ben 16 jaar.
  Nu krijg ik wel 4,06 euro per uur, maar incl toeslagen komt dit maar op 4,70; hoe kan dit? Ik hoor namelijk ook van andere 16 jarigen dat zij wel 5 euro krijgen.

  Daarnaast hoor ik ook verhalen dat als je er een bepaalde tijd werkt (volgens mij meer dan 2 jaar) je een loonsverhoging krijgt, klopt dit?

 226. nadine schreef:

  hey hier staat ook bij dat 13 en 14 jarige betaald krijgen is dat ook zo want ik ben 14 maar volgens mij kan ik helaas nog niet werken bij ah

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Sommige filialen nemen je wel aan voor ‘kleine klusjes’ zoals mandjes halen en spiegelen. Informeer bij de supermarktmanager of dat bij jouw winkel het geval is!

 227. Danielle schreef:

  Hallo ik ben 19jaar , heb niveau 2 verkooper en niveau 3 verkoopspecialist afgerond , ik doe nu bij de jumbo mijn bbl niveau 4 manager retail , ik verdien daar 5.95 in het uur is dat bij de alberthein het zelfde met zn opleiding groetjes

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Danielle, bij AH zou je in het begin ook 5,95 per uur krijgen. Alleen als je langer bij AH werkt kan je doorgroeien naar Senior verkoper, dan krijg je meer. Ook krijg je meer als je langer bij AH werkt.

 228. Anoniem schreef:

  Goedendag, heb een vraag over mijn contract bij AH.
  Ik werk 12 uren in de week, all- loon salaris.
  Nu wordt ik de laatste 4 weken steeds maar voor 10 uren ingepland per week.
  Mag dit? En heeft dit ook consequenties voor mijn salaris.
  Hoor graag van u.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anoniem, dit heeft geen consequenties voor je salaris. Je kan echter wel vragen of ze je 12 uur willen inplannen, aangezien je een contract van 12 uur per week hebt. Waarom plannen ze je maar 10 uur in?

 229. Zahid F schreef:

  ik ben 15 jaar hoeveel verdien ik als ik fulltime bij jullie ga werken?

  met vriendelijke groeten,

  Zahid F

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Zahid, als je 15 jaar bent mag je niet fulltime werken, omdat je leerplichtig bent. Je kan 9 of 12 uur per week werken. Het salaris dat je per uur verdient staat bovenaan deze pagina. Succes!

 230. alwin schreef:

  hoi ik werk gemiddeld 6 uur in de week.
  ik ben 17 jaar wat is dan mijn uur loon bij AH?
  ik werk op de brood afdeling.

 231. eelco schreef:

  welke compensatie krijg je bij welk uur dat je werkt bijvoorbeeld als je om 05.00uur begint en tot 12.00uur werkt is dit dan in uren of geld?

 232. Ria vd Berg schreef:

  Ik ben 59 jaar, sta bij de zelfscan en verdien 10.91 per uur. Ik werk 24 uur per week. Nu blijkt dat alle andere cassieres 12,50 verdienen.
  Hoe kan dit???

 233. chapin schreef:

  Ik werk bij broodafdeling, 18 jaar 9 uur per week , per uur 5,09 , klopt wat ik per uur krijg?

 234. B. schreef:

  Hoi!

  Ik heb een vraag over het salaris, want in het cao staan ook verschillende loonschalen.
  Dus mijn vraag is, verschilt het niet op wat voor werk je doet voor hoeveel je krijgt?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi B, dat klopt zeker. Als cassiere A ontvang je een salaris, als cassiere B een ander salaris en als Teamleider weer een ander salaris. Hetzelfde geld voor verkoper en voor senior verkoper. Op je loonstrookje kan je precies zien in welke schaal je zit. Ik hoop dat ik je hiermee een beetje geholpen heb?

 235. anoniem schreef:

  goede avond

  ik word in januari 27 jaar krijg ik dan ook iets meer salaris?

  ik heb een contract van 32 uur.

 236. Roshni schreef:

  Hallo,

  Als ik als 15 jarige 12 uur per week zou werken,
  hoeveel verdien ik dan per maand(netto)?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi, als je 15 bent is bruto hetzelfde als netto, dus als je een uurloon hebt van 3,52 + 32,97% = 4,68, krijg je x 12 dus 56,16 per week. Je uurloon is 3,52 en de rest is extra toeslagen. Per vier weken verdien je 224,64 euro. Succes!

 237. Sering schreef:

  Gaat de loon ook omhoog in 2019? Aangezien het minimumloon wel omhoog gaat.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Ik verwacht van wel, maar op dit moment zijn de lonen van AH al hoger dan het minimumloon. Zodra er iets bekend wordt over een hoger loon zetten we dat op deze website!

 238. Geheimpie schreef:

  Ik had een vraagje: Ik wil liever niet bij het alcohol afdeling werken vanwege mijn geloof, maar wordt dat dan geaccepteerd door AH? Hoe zit dat eigenlijk?

 239. sanne schreef:

  Waarom staat er op mijn loonstrook dat ik €4,87 verdien en hier staat dat ik 5,09 zou moeten verdienen? Vind dit verschil wel erg groot. Ik ben 18 jaar.

 240. hans schreef:

  hallo. ik begon op 1 december met werken en ik was toen 16. op 31 december werd ik 17. springt mijn uurloon automatisch over ? moet ik iets doen ?

 241. 123Hallo schreef:

  Hoi, Ik heb een vraag..
  Ik ben 16 Jaar en ik werk doordeweeks 4 uur en op zondag 2 uur, hoeveel zou ik per maand ongeveer moeten krijgen? En er staat bij mijn loonstroken dat ik 4,06 verdient terwijl ik minder werkt dan 12 uur per week. Of staat er dat ergens nog die 32,97% bij word gevoegd?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi, je vraagt hoeveel je per maand ongeveer zou moeten krijgen als je 4 uur door de weeks werkt en 2 uur op zondag. Om te beginnen krijg je bij AH niet per maand betaald maar per vier weken. Als je 16 bent is je salaris 4,06 per uur. Daar bovenop krijg je KPT-toeslagen waardoor je loon hoger is. Op je loonstrookje zie je ook letterlijk staan: KPT ADV, KPT vakantie en KPT WUK. Dat is die 32,97%. Als je 4 uur door de weeks werkt + 2 uur op zondag is je loon ongeveer 172,80 per vier weken. Succes!

 242. Chris schreef:

  Hoi, ik heb een vraag over mijn loonstrookje. Ik had in periode 12 nog 59.50 TVT uren over. In mid – December heb ik 2 weken vakantie genomen, maar er worden uren gebruikt van mijn vakantie uren ipv mijn TVT uren. Ik heb juist vakantie genomen omdat ik gebruik wil maken van mijn TVT uren. Kunt u mijn hierover meer toelichting geven? Thanx.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Chris, ik heb hier helaas geen antwoord op. Ik raad je aan om zo snel mogelijk langs een leidinggevende te gaan om te vragen hoe dit zit. Succes!

 243. jai baaijens schreef:

  ik ben 14 en wil 10 uur per week werken, hoeveel zou ik dan per maand verdienen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Jai, als je 14 bent en je zou 10 uur per week werken, zou je ongeveer 187.20 per week verdienen. Maar ik denk dat 10 uur per week wel heel veel is, ik denk dat je in het begin minder uren gaat krijgen.

 244. Anouk schreef:

  Hoiii, ik ben een medewerker van Albert Heijn (franchise) en ik ben 18 jaar. En ik verdien Bruto 6.77 per uur (0 uren contract) wat verdien ik nu netto?

  Daarbij zou ik graag willen weten welke loonschaal ik moet zitten, want mijn baas houdt zich niet aan de regels.

  Ik ben een vulploegmedewerker (2 jaar) + kassabij (1 jaar)
  Bezigheden:
  Vullen, Lossen , splitten, in de vakanties PROMO, tht nakijken, soms us en tus-lijsten

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anouk, De regels van franchise filialen zijn anders dan die van WWM (Ahold filialen). Ik kan je dus niet helpen. Bij WWM worden sowieso geen 0-uren contracten gegeven, dus dat is sowieso helemaal anders.
   Je zou in loonschaal A moeten zitten, aangezien je vulploegmedewerker bent. Kassamedewerkers hebben na 1 jaar recht op een loonschaal B maar voor vulploegmedewerkers is dat niet zo geregeld helaas.
   Bij Ahold zou je 6,85 per uur verdienen dus dat verschil is ook niet zo groot.

 245. anoniem schreef:

  als ik al 16-jarige achter de kassa werk bij de AH en zo’n 6/8 uur per week werk. wat zou ik dan per uur verdienen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Anoniem, dat kan je in het overzicht hierboven zien. Als je 16 bent krijg je 4,06 + apart op je loonstrookje 32,97% aan toeslagen = 5,40 euro per uur.

 246. Kim schreef:

  Hallo,

  Graag wil ik weten of je nog toeslag krijgt ongeacht je leeftijd? Dan heb ik het over de toeslag in de avonduren bij een contract van 12 uur. Zie deze toeslag namelijk niet terug op mijn loonstrookje.

 247. Karin schreef:

  Klopt het dat je van een bruto salaris van 9 euro, 3 euro loonheffing betaald.
  Bezorgdemoeder van 15 jarige zoon die 2 uur per week werkt bij AH sins 2 weken.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Karin, de loonheffingskorting is nog niet toegepast. Heeft uw zoon het loonheffingsformulier ondertekend? Waarschijnlijk wel. In dat geval krijgt hij bij het volgende loon een correctie, en dus alles wat nu misgelopen is alsnog uitbetaald.

 248. Renée schreef:

  Hoi ik ben 16 en heb 16 uur gewerlt bij albertheijn en heb maar €29.26 uitbetaald gekregen dat betekend €2.88 per uur… dat kan toch nooit kloppen.

 249. Britt schreef:

  Hallo,
  In dienst geweest tot 3 december 2018. Had gisteren personeelskorting verwacht vd laatste periode van 2018. Waarom heb ik die niet gekregen?

 250. Edwin schreef:

  Ik ben 15 jaar en wil graag werken bij de ah maar zijn de prijzen netto of bruto?

 251. Rens schreef:

  Hallo,

  Wat zijn de lonen van een teamleider op 18, 19, 20, 21, 22 jarige leeftijd? Kan dit namelijk nergens vinden.

  Alvast bedankt

 252. . schreef:

  mijn contract is van een 12 uur per week contract, zonder dat ik het wist, veranderd naar een contract van 4 uur per week. is dit toegestaan, want ik wist er niks van af tot dat ik aan mijn teamleider vroeg of ik meer uren in de week kon krijgen (ik ben bijna 16 btw).

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi, dat kan als je contract bijna afliep. Dan kunnen ze hem verlengen met nieuwe voorwaarden. Als je contract nog niet afliep mag dat niet.

 253. Anoniem schreef:

  Ik ben een cassiere A, en word volgende maand 18 (Ik werk al bij Albert Heijn vanaf mijn 16de). Krijf ik dan 6,77 of 6,85??

 254. S.D. schreef:

  Ik ben 18 jaar en ik heb een contract voor 24 uur per 4 weken, dus 6 uur per week. Wat gebeurt er als ik 1 week niet ingepland wordt? Wordt ik dan alsnog wel 6 uur uitbetaald?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi S.D., als je een contract hebt van 12 uur per week (of minder) hebt dan krijg je altijd precies het aantal uren uitbetaald dat je werkt. Als je meer werkt krijg je meer uitbetaald, als je minder werkt minder.

 255. anoniem schreef:

  bij mij staat er compensation uitbetaling wat houd dit in ?

 256. M.A.O. schreef:

  Ik ben KPT, vakkenvuller met een contract voor onbepaalde tijd. Ik ben in maart 18 jaar geworden. Ik verdiende tot mijn 18e 4,64 per uur en op mijn laatste loonstrookje staat nu 4,90 per uur. Volgens de tabel zou ik nu 5,09 + 32,97% = 6,77 euro per uur moeten verdienen. Ik werk ongeveer 20 uur per maand. Bij wie kan ik dit navragen? Een vriend van mij die net bij AH is komen werken in dezelfde functie, zelfde filiaal krijgt 5,16 euro per uur. Ik werk er sinds mei 2017. Kan iemand mij dit uitleggen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi M.A.O, je vraagt je af waar het verschil tussen 4,90 en 5,09 vandaan komt.
   Als je 18 jaar oud bent en je werkt bij een Ahold Delhaize filiaal van Albert Heijn (dus geen franchise) zou je echt 5,09 per uur moeten verdienen. Op je loonstrookje van april zou dus 5,09 moeten staan per uur.
   Als dit er niet op staat volgende loonstrookje dan zou ik even langs de manager lopen om te vragen of dit klopt (print dan even je loonstrookje uit). Op Sam vind je de actuele lonen (die kan je manager ook van Sam uitprinten). Succes!

 257. zelly schreef:

  hoooi ik heb twee vragen. Ik werk voor een ah franchise winkel, maar zit er verschil in de salarissen tussen een gewone albert heijn en een franchise albert heijn?
  en ik wordt volgende maand 18 (24 mei), krijg ik dan het loon voor het 18 jarige vanaf mijn verjaardag of pas vanaf de uitbetaal periode daarna?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Zelly, de salarissen van een AH franchise zijn anders dan van een gewone Albert Heijn winkel. De salarissen van franchise winkels verschillen ook onderling. Als je 18 wordt krijg je als het goed is precies vanaf de dag van je verjaardag je nieuwe salaris. Succes!

 258. Li schreef:

  Hoi, ik heb twee vragen : 1) hoe werkt de personeelskorting nu precies? Gaat de 10% over het bedrag voordat de bonuskorting er af gaat of over het bedrag zónder korting? En voor of na het bedrag met evt de koopzegels?
  vraag 2 ) wat betekent het als je een uren contract hebt. Mág je dan maximaal dat aantal uren werken, moet je dat aantal uren werken of zit het nog anders? Ga je voor dit aantal uren worden ingepland of kan je teamleider je ook niet of nauwelijks indelen ook al heb je bv een 12 uren contract? Elke week is het anders en soms ook maar heel weinig per week…kortom; we snappen er eigenlijk niet veel van.

  Dank alvast voor de antwoorden!!!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Li,
   1. De personeelskorting gaat altijd over het bedrag na de bonuskorting, en er zijn een aantal producten waar je geen personeelskorting over krijgt zoals koopzegels, cadeaukaarten, babyvoeding tot 6 maanden, tabak en geneesmiddelen. Voor de rest geldt het wel voor alles maar dus niet over je koopzegels.
   2. Als je een contract hebt van bijvoorbeeld 12 uur per week mag je die week ook 40 uur werken of 2 uur bijvoorbeeld. Maar je werkgever moet je per 4 weken minimaal dat aantal uren geven dat op je contract staat!

 259. Linda schreef:

  Onze zoon van 15 heeft zojuist gesolliciteerd bij AH en een arbeidsovereenkomst meegekregen (voor een oproepkracht/vakkenvuller). Hierin staat een loon van EUR 3,57 bruto per uur. Er staat nergens in de overeenkomst iets over het gelijktijdig uitbetalen van vakantiegeld/ADV/winstuitkering. Dit zou er m.i. toch in moeten staan? Kan hij ervan uit gaan dat het brutoloon dat hij maandelijks betaald krijgt automatisch 32,97% hoger zal zijn? Hij moet morgen het getekende contract inleveren, dus hopelijk ontvangen wij snel een reactie.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Linda,

   Heeft hij gesolliciteerd bij Ahold of bij een franchise Albert Heijn? Daar zit wel verschil in namelijk. Als hij gesolliciteerd heeft bij Ahold en hij heeft een contract van minder dan 12 uur per week, kan je er vanuit gaan dat zijn loon automatisch 32,97% hoger is. Recentelijk is AH overgestapt op een nieuw programma dat contracten uitprint en misshcien staat dat nog niet goed op het nieuwe contract. Aan deze informatie kunnen trouwens geen rechten worden ontleend, dit is geen site van AH maar een site van enthousiaste AH medewerkers die graag helpen! We hopen dat je zoon een leuke tijd heeft bij AH 🙂

   • Linda schreef:

    Bedankt voor jullie reactie!
    Het is blijkbaar een franchise van Albert Heijn. Hij moet vanavond doorgeven of hij wil starten of niet. Hij zal het nog maar even moeten navragen dan.
    Ons lijkt het iets dat echt in het contract zou moeten staan. Er staat nu helemaal niets over vakantiegeld vermeld.

 260. Emma schreef:

  Hoi ik heb een vraag,ik ben 15 jaar en ik werk nu ongeveer 7 weken bij de broodafdeling. Ik heb een <12 contract maar ik krijg 3,57 inplaats van 3,57 + 32,97 = 4,75… In de eerste 4 weken heb ik in totaal 24 uur gewerkt en heb ik 96,64 euro gekregen. Klopt dit ?

 261. Raoul schreef:

  Hoi Er staat dus bij 16 jaar een bedrag wat je krijgt. Maar gaan hier nog belastingen overheen waardoor het minder wordt? Of is dit wat je krijgt?

 262. vanisha schreef:

  Hey,

  Ik ben deze maand 18 geworden op de 9e. Wordt mijn salaris van deze maand dan berekent met het loon voor 18 jarige of nog wel met het loon voor 17 jaar.

  Of is het zo dat de weken voordat ik 18 werd , uitbetaald krijg met 17-jaar loon en vanaf 18 gewoon met salaris van 18 jaar?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hey Vanisha, Op Sam staat: “Salarisverhoging gaat in op je verjaardag. Als jouw verjaardag niet aan het begin van de periode valt, wordt een middelloon berekend. Dit loon wordt op basis van de dagen uit de betreffende periode voor en de dagen na de verjaardag berekend”. Ik hoop dat je hier iets mee kan!

 263. Sanea schreef:

  Hey,

  Ik werk al 7 maanden bij de Albert Heijn. Maar ik ben letterlijk geen een keer goed uitbetaald. Mijn uren staan nooit goed in mijn rooster en daarvoor had ik last van loonheffingskorting (geen loonheffingskorting meer, probleem is opgelost!). Mijn maneger had een herberkening opgestuurd en ik zou de eerste volgende uitbetaling naast mijn maandsalaris ook al mijn voorgaande uren die ik mis uitbetaald krijgen. Nou het probleem is dat ik bijna niks ben uitbetaald, niet eens mijn maandsalaris. Wat moet ik doen? Ik zit al 7 maanden met dit probleem en ik geef het telkens aan maar niks helpt. Dit is zo onrechtvaardig! Daarnaast wil ik zo snel mogelijk alles uitbetaald krijgen, en ik kan niet wachten tot de volgende uitbetaling. Wat moet ik doen? En is het mogelijk dat ik voor de uitbetaling al mijn voorgaande gemiste uren uitebetaald krijg, dit is echt klaar geweest en ik kan niet wachten tot de volgende uitbetaling.

  Met vriendelijke groet,
  Alberth Heijn medewerker

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Sanea, dit klinkt als een heel erg ingewikkeld probleem waar ik je niet bij kan helpen. De enige die jou kan helpen is de supermarktmanager of assistent supermarktmanager van je winkel. Mocht hij/zij niets voor je kunnen doen raad ik je aan om zelf contact op te nemen met het hoofdkantoor, eventueel via de Ahold Signaallijn (daar kan je anoniem een klacht indienen bij misstanden). Maar probeer er eerst uit te komen met je manager! Heel veel succes.

 264. Gilli schreef:

  Ik heb extra gewerkt deze maand en langere uren gemaakt.
  Toen ik op mijn rooster keek zijn de uren dat ik heb gewerkt niet in me rooster gezet. Dus veel dingen kloppen niet.
  En toen ik bij me loon strookje ging kijken stond er €0,0.-. Dus dat ik niks had verdiend deze maand wat moet ik nu doen? Word ik gewoon niet uitbetaald op maandag 24 juni 2019? Ik heb dan voor niks zoveel gewerkt?

 265. Kees schreef:

  Beste,

  De tabel met salarissen klopt sinds 1 juli jl. niet meer. Op SAM staat de tabel met de huidige uurlonen.

 266. Mertijn schreef:

  Hey,
  Ik ben 15 Jaar en heb net mijn contract gekregen, ik krijg 3,57 bruto per uur (Klopt dit?).
  En in mijn contract kan ik niets vinden over die 32,97% erbij, komt dat er automatisch bij.
  Alvast bedankt!!

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Mertijn, zoals je op de tabel bovenaan deze pagina kan zien krijg je 3,57 plus 32,97% aan toeslagen. Die toeslagen zijn geen salaris maar extra’s. Als je bij een Ahold filiaal gesolliciteerd hebt krijg je die bij je salaris erbij. Succes met werken bij AH!

 267. Naud schreef:

  Hey,
  ik ben 15 jaar en heb net mijn contract gekregen daar in staat dat ik 3,57 bruto per uur verdien (Klopt dat?)
  Ik kan ook nergens vinden over die 32,97%, komt dat er automatische bij??

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Naud, zoals je op de tabel bovenaan deze pagina kan zien krijg je 3,57 plus 32,97% aan toeslagen. Die toeslagen zijn geen salaris maar extra’s. Als je bij een Ahold filiaal gesolliciteerd hebt krijg je die bij je salaris erbij. Succes met werken bij AH!

 268. Kaat schreef:

  Kijkend op loonstrook van mijn dochter (Etos) zie ik bij uurloon, rechtsboven op loonstrook 2019-7 € 3,26,Loonstrook 2019-6/5 en 4 € 3,20. Het hierboven genoemde € 3,57 kan ik niet vinden. Klopt dat? Op haar contract staat € 3,20.

 269. Noël van dijk schreef:

  Ik ben 16 jaar en verdien 3,61 per uur. Een vriend van mij is even oud en we werken op exact dezelfde tijden maar toch verdient hij veel meer. Wat zou hier het

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Noel, dat is wel echt heel erg raar. Jullie werken allebei in hetzelfde filiaal en op dezelfde tijden? Misschien is bij jou je loonbelastingverklaring niet goed doorgekomen. Die heb je als het goed is ondertekend toen je in dienst kwam. Ga even met je (geprinte) loonstrookje langs je leidinggevende en kijk samen of er misschien iets niet klopt.

 270. Maud schreef:

  Ik ben nu ongeveer 4 maanden in dienst bij de ah. Zij hadden. In contract staat hoeveel uren contract ik heb en is er gezegd dat ik per uur 5,54 euro zou verdienen en kreeg toen mijn eerste loon en dit was niet het geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.