Salaris Teamleider Albert Heijn

Wat is het salaris Teamleider Albert Heijn? Daar gaat deze pagina over. Want hoeveel verdien je eigenlijk als je doorgroeit binnen Albert Heijn? Op deze pagina vind je de salaristabellen voor de Teamleider Verkoopklaar (vakken vullen) en Teamleider Verkoopafhandeling (kassa). De verkoopafdelingen kennen geen teamleiders, die werken met senior medewerkers.

Salaris Teamleider Albert Heijn

Salaris teamleider Albert Heijn

Als je heel goed bent in leiding geven, je werkt al een tijdje bij Albert Heijn en je wil doorgroeien, dan kan je teamleider worden. Je kan gevraagd worden om teamleider te worden, of je kan zelf aangeven dat je teamleider wil worden.

Als teamleider heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je kan teamleider worden bij de afdeling verkoopklaar of bij de afdeling verkoopafhandeling. Het salaris voor een teamleider van verkoopklaar en van verkoopafhandeling is hetzelfde.

Hoogte salaris teamleider Albert Heijn

Dit zijn de salarissen van teamleiders bij Albert Heijn. Elk jaar dat je goed presteert als teamleider, wordt je salaris iets hoger. Daarom zie je een minimaal en een maximaal salaris per uur.

LeeftijdMinimaal per uurMaximaal per uur
19 jaar€10,23€14,57
19 jaar (all in loon)€13,60€19,40
20 jaar€10,39€14,57
20 jaar (all in loon)€13,84€19,40
21 jaar€11,58€14,57
21 jaar (all in loon)€15,42€19,40
22 jaar en ouder€13,29€14,57
22 jaar en ouder (all in loon)€17,77€19,40

Lees ook: Hoe werkt het all-in loon bij Albert Heijn?

Salarisschaal Teamleider Albert Heijn

De salarisschaal van een teamleider bij Albert Heijn is salarisschaal T.

Teamleider worden

Als je teamleider wil worden heb je verantwoordelijkheid over de winkel. Je moet bijvoorbeeld zelf de winkel openen of sluiten en je bent de vervanger van het management als het management niet aanwezig is.

Om teamleider te worden moet je solliciteren naar de functie. Het is handig als je al ervaring hebt binnen Albert Heijn, maar dat is niet noodzakelijk. Een teamleider met ervaring kan jou alles uitleggen over je rol als teamleider en kan jou ook opleiden tot teamleider.

Meer informatie over teamleiders

Wil je teamleider worden en wil je meer informatie? Stel je vraag in een reactie of op onze facebook pagina.

4 Replies to “Salaris Teamleider Albert Heijn”

  1. Ik ben een teamleider, maar ik ben nu 18. De leeftijd 18 staat echter niet in de loontabel. Ik verdien nu het loon dat vermeld staat bij een 19 jarige. Betekent dit dat als ik 19 word dat ik hetzelfde blijf verdienen?

  2. Beste,

    Volgens de tabellen hier beschreven is een teamleider ingeschaald in functieschaal D. In de CAO staat echter dat functieschaal D afdelingschef is. Ik heb van HR te horen gekregen dat TL in functie C zit…
    Klopt dit wel?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.