Storing AH Sam

Storing AH Sam – Het komt wel eens voor dat er een storing is met AH Sam of met de applicatie Go. Gisteren en vandaag was dat ook het geval. Door de storing kan je niet inloggen op AH Sam en kan je je rooster niet bekijken. Dat is heel vervelend. Gelukkig heeft AH Uitbetaaldata een link zodat je je werkrooster in Go! kan bekijken zonder dat je hoeft in te loggen op AH Sam.

Storing ah sam
Storing AH Sam

Een storing komt wel vaker voor bij AH Sam. Meestal komt het omdat de servers niet goed werken. Omdat Ahold zo’n groot bedrijf is met winkels in verschillende landen die allemaal dezelfde servers gebruiken kan het soms lang duren voordat AH Sam het weer doet. Soms is de storing snel opgelost.

Inloggen op Go!

Eerder verscheen op deze website een artikel hoe je kan inloggen op Go! zonder AH Sam. Op de pagina staat een uitleg over hoe je kan inloggen op Go als AH Sam het niet doet.

Storing Go!

Soms is er een storing met Go! of werkt Go! niet goed. Alles over de storing met Go! lees je op Storing Go – Go werkt niet. Soms kan je wel inloggen in Sam maar kan je niet in de roosterapplicatie Go. Dan is er een storing met Go. Het is altijd handig om een screenshot te maken van je rooster voor het geval dat Go het niet doet. Alles over een verstoring van Go lees je hier.

AH Uitbetaaldata

We houden je graag op de hoogte over storingen met Sam of Go. Volg ons op Facebook voor het laatste nieuws of kom af en toe langs op deze site šŸ˜‰

6 Replies to “Storing AH Sam”

  1. het is een verschrikkelijk sijsteem dat sam. iedere keer staat er een bericht in beeld van 999, is het geen kroepoek, dan nu weer de kokosmelk…… ik krijg het niet weg geklikt van mijn laptop. hoe moet ik in vredesnaam nu mijn rooster bekijken? ik wordt er een beetje verdrietig van.plaza werkte veel beter.

  2. AH is niet in staat een goedwerkend systeem on line te krijgen
    storing Plaza storing SAM en niet een dag maar dagen lang wat een sukkels
    ga eens goede mensen aannemen

  3. Nu kom ik wel op sam,maar weer niet in mijn loon.ik heb nu info nodig,super vervelend dit,geef mij het loonstrookje aub weer terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.