Teamleider worden

Ik wil teamleider worden bij Albert Heijn, hoe gaat dat? Als je langer bij Albert Heijn wil blijven werken en wil doorgroeien is het misschien leuk om teamleider te worden.Teamleider worden

Als teamleider zorg je ervoor dat je een team aanstuurt en motiveert. Door de samenwerking met de andere teamleiders en medewerkers ziet de winkel er altijd goed uit en is het iedere dag heel gezellig. Klanten merken dit en komen daarom graag terug bij jouw Albert Heijn filiaal.

Door het aansturen van je team doe je leidinggevende ervaring op wat goed van pas kan komen in je verdere carrière. Je hebt als teamleider flexibele werktijden en een goed salaris waardoor het een ideale baan is om naast je studie.

Teamleider verkoopklaar

Als teamleider werk je op een van de twee afdelingen: verkoopklaar of verkoopafhandeling. Als teamleider verkoopklaar leidt een vulploeg. Je zorgt dat de vakkenvullers alles goed vullen en dat de boodschappen goed in de winkel liggen voor de klant.

Teamleider verkoopafhandeling

Als teamleider verkoopafhandeling leid je een kassateam. Je zorgt dat de klant vlot en goed kan afrekenen en dat alle handelingen aan de kassa goed verlopen.Verantwoordelijkheden

Als teamleider ben je verantwoordelijk voor een aantal zaken. Dat is onder andere: het motiveren van je team, een goede samenwerking binnen je team, een goed verloop van de processen op jouw afdeling, het aannemen en opleiden van nieuwe medewerkers en herkennen van talenten binnen je team.

Hoe word je teamleider?teamleider worden

Vraag aan je leidinggevende wat de mogelijkheden zijn binnen jou winkel. Als er binnen jou Albert Heijn filiaal niet direct een teamleider nodig is kan je ook teamleider worden in een andere winkel. Tot slot kan je als je nog niet bij Albert Heijn werkt solliciteren naar de functie via de website van Albert Heijn.

Getagd met , , , , , , , , , ,
4 reacties op “Teamleider worden
  1. Swen schreef:

    Welk salaris hoor ik te verdienen als 20 jarige teamleider en wat is de bijbehorende loonschaal?

  2. Swen schreef:

    In welke salarisschaal hoort een teamleider ingedeeld te zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.