Uitleg loonstrookje Albert Heijn

Uitleg loonstrookje Albert Heijn – Hoe werkt het loonstrookje van Albert Heijn? Hoe kan ik zien of ik goed uitbetaald ben? Dat vertel ik je in dit artikel. Houd je loonstrookje bij de hand, dan wordt het (hopelijk) allemaal duidelijk. Let op! Deze handleiding is verouderd. Klik hier voor de nieuwe handleiding.

Hoe open je je loonstrookje van AH?

Je loonstrookje van AH kan je vinden op AH Sam. Log in op AH Sam en ga naar ‘alle applicaties’. Hier vind je de applicatie ‘LOON’. Klik hier op en je komt bij je loonstrookje. Klik bovenaan op ‘loonstrookje’ en je ziet direct je laatste loonstrookje in beeld. En Als je hem als PDF wil downloaden dan klik je op de download button, die vind je aan de rechterkant (pijltje naar beneden).

Uitleg loonstrookje Albert Heijn

Je loonstrookje bestaat uit verschillende onderdelen:

Uitleg loonstrookje Albert Heijn 1. Datum van wanneer tot wanneer het loonstrookje gaat. Deze kan je ook terugvinden bij periodes waarover je betaald wordt op deze site. Je ziet op je loonstrookje precies van wanneer tot wanneer dit loonstrookje geldt.
 2. Gewerkte uren. Dit zijn de uren die je gewerkt hebt deze periode. Om al je gewerkte uren precies te weten moet je 'gewerkte uren' en 'tvt-uren' bij elkaar optellen. Dit zijn de uren die je gewerkt hebt deze periode.
 3. TVT-uren. Dit zijn uren die je boven je contract werkt. Kort-parttimers krijgen deze uren direct uitbetaald. Deze moet je dus optellen bij je gewerkte uren. Lang-parttimers en fulltimers moeten de uren bij 'gekweekt' optellen bij het totaal aantal gewerkte uren.
 4. BCD-uren zijn feestdagen waarop je betaald krijgt. Voor meer uitleg kijk je bij hoe werken BCD uren?
 5. Toeslaguren. Dit zijn uren waarop je toeslag krijgt, bijvoorbeeld als je op zondag werkt.
 6. ADV-uren. Adv staat voor arbeidsduurverkorting. Bij adv werk je wekelijks meer dan de afgesproken arbeidsduur. De extra gewerkte uren neem je op een ander moment op als verlof. Als Kort-parttimer krijg je je ADV-uren meteen uitbetaald.
 7. Vakantie-uren. Kort parttimers krijgen deze meteen uitbetaald. Dit zit in het extra loon dat je krijgt als parttimer.
 8. Heffingskorting. Als hier een N staat dan staat je heffingskorting niet aan bij Albert Heijn (misschien wel bij een andere werkgever?). N betekent dat je heel veel loonheffing betaald. Als er een J staat is alles goed.
 9. Voorschot WUK KPT, ofwel een voorschot van de winstuitkering voor kort parttimers. Dit is ook inbegrepen in het all-in loon.
 10. Voorschot Vak. toeslag KPT, ofwel een voorschot van de vakantietoeslag voor kort parttimers. Ook dit is inbegrepen in de 32,97% die je extra ontvangt als kort parttimer.
 11. Loonheffing betaal je aan de belastingdienst. Bekijk hier wanneer je loonheffing betaalt.
 12. Reisgeld is het reisgeld dat je eventueel ontvangt als je ver van je werk woont.
 13. Door u te ontvangen, dat is het geld dat je op je rekening gestort krijgt.
 14. Uurloon is het loon dat je per uur verdient (voor kort-parttimers is dit het 'normale' loon, nog zonder de 32,97% extra).
 15. Norm-uren, ofwel je contracturen per 4 weken.

Nu ken je alle onderdelen van je loonstrookje

Met deze uitleg loonstrookje Albert Heijn kan je je loonstrookje goed lezen. Als het goed is weet je nu precies wat alles is en kan je uitrekenen of je uibetaalde loon klopt. Is het nog niet helemaal duidelijk nu? Stel je vraag in een reactie en je krijgt antwoord.

108 Replies to “Uitleg loonstrookje Albert Heijn”

 1. Vraagje, ik heb een gele maand lang dat begon op 6 april en eindigde op 27 april 4 uur in de week gewerkt de salaris die K hoorde te krijgen als 16jarige was 97,20 maar vandaag 30 april (uitbetaalday) heb ik maar 42,06 uitbetaald gekregen heeft iemand raad?

   1. Klopt je loonstrookje ook als er helemaal geen gewerkte uren opstaan maar veel uren bij tvt? Ik heb een kpt.

    1. Hmm.. dat is gek. Heb je precies dat aantal uren gewerkt als bij TVT staat? Het zou wel kunnen dat het klopt hoor. Ga anders even, met je loonstrookje uitgeprint, langs bij een leidinggevende. Die kan je verder helpen.

 2. Wat betekend “Dienstvb/Functiekd”? Bij mij staat er de code ‘BT/8104’ achter, wat betekend dit?

  1. BT betekent een contract voor ‘Bepaalde Tijd’. OT betekent ‘Onbepaalde tijd’. En 8104 is je functiecode (bijvoorbeeld 8104 is medewerker verkoop).

       1. hey ik heb een vraah ik ben op 11 januari uitbetaald vorig maand dus maar ik heb meer verdiend dan dat ik heb gewerkt en dat is nu al de 5de keer achter elkaar dat ik meer verdien dan werk ik werk altijd 9/10 uur per week maar ik verdien even veel als iemand die misschien 15uur per week werkt

 3. Vraagje, ik heb voor ik naar afdeling verkoop ging anderhalfjaar op de kassa afdeling gewerkt.Nu kan ik niet vinden of ik in schaal a of b betaald werd, terwijl ik dat wel hoor te vinden op mijn loonstrook. Hoe zit dat?

  1. Hoi Myrthe, kijk eens op je loonstrookje. Daar staat rechts bovenin, onder je burgerservicenummer dienstverband/funktiekd. Code 8105 betekent cassiere A en 8206 voor cassiere B. Succes!

 4. Ik heb een 36 contract uur, maar heb dit niet gewerkt deze maand, omdat ik maar voor 22 uren ingeroosterd stond deze maand. Betekend dit wel dat ik voor de resterende uren van mijn contract wel uitbetaald krijg?

  1. Hoi Adriana, je hebt een contract van 9 uur per week denk ik? Dan krijg je precies uitbetaald wat je werkt dus als je in deze vier weken 22 uur gewerkt hebt dan krijg je ook 22 uur uitbetaald.

   1. Op het werk kunnen zij je toch niet zomaar minder inplannen dan op jouw contract staat aangegeven, zonder dat jij hier akkoord voor hebt gegeven. Is het niet zo dat als zij ervoor kiezen jou minder in te plannen, dat je alsnog je volledige contract uren wordt betaald?

    1. Dit wil ik ook graag weten. Als je een contract hebt voor 24 uren, en je werkt er 16, hoeveel uren worden er dan uitbetaald? Normaliter toch 24 uren volgens de overeenkomst?

     1. Als je een contract hebt van 24 uur per week dan wordt je ook 24 uur uitbetaald. Let op dat die uren die je tekort komt uitbetaald worden van je tvt-, adv- of vakantie-uren. Die uren kunnen ook in de min komen! Het beste is om gewoon in gesprek te gaan met je leidinggevende. Succes!

      1. Dank voor je reactie.

       Voor de duidelijkheid: als het ten laste gaat van mijn tvt/adv/vakantieuren, dan betaal ik deze uren uiteindelijk gewoon zelf?? Dit kan dan toch nooit in de min komen? Klopt dit wel, waar is dit op gebaseerd?

       1. Als je uren over hebt kom je niet in de min, als je te weinig uren hebt dan kom je op een gegeven moment wel in de min. Maar misschien heb je er nog heel veel staan, dan is er niks aan de hand. Ik bedoel meer te zeggen dat je uren tot aan 24 uur aangevuld worden uit het potje vakantie-, tvt- en advuren.

        1. Dank, maar je geeft geen juridische basis aan. Volgens mij moet AH te allen tijde het contract respecteren en 24 uitbetalen, en niet gaan verrekenen met vakantie-, tvt- en advuren. Ik ga dit voorleggen aan een advocaat arbeidsrecht, want dit treft (dus) vele medewerkers bij AH.

 5. Goedemiddag,

  Ik ben op 24 mei 2018 begonnen bij de ah ik heb vandaag mijn eerste loonstrook ontvangen en hierop staat een periode van 24/5 tot 18/6 en ik krijg maar 2 uur uitbetaald terwijl ik 4 uur per week werk, hoe zit dat? ook komt het uurloon dat op de loonstrook staat niet overeen met wat er in mijn contract staat.

  1. Hoi Anthony, je kan beter even naar je leidinggevende gaan met je loonstrookje. Succes!

 6. Op dashboard staat dat een bepaald netto bedrag dat gestort gaat worden, maar op mijn loonstrook wordt daar ineens 65,23 euro afgehaald. Het is mij niet duidelijk waarom?
  Ik zie dit bedrag wel terug bij “saldo voorgaande periode”, en bij de betreffende voorgaande periode staat op de loonstrook: saldo volgende periode.

  Klopt dit wel? En klopt het dat ik jullie alleen via deze weg kan bereiken en niet telefonisch?

  1. Hoi Jamie-Lynn, wij zijn niet van Albert Heijn. Ga langs je leidinggevende of langs een (assistent)manager voor uitleg. Succes!

 7. Hoi!
  Ik werk al 1,5 jaar bij de Albert Heijn en heb een 6 uur contract. Nu werk ik deze maand 99,5 uur. Dat is inclusief wat er staat op de zondagen ‘toeslaguren 100%’. Nu staat er bij zondag 12 augustus. Toeslaguren100 —> 4:45
  Compensation payout —> 22:00
  Meeruren —> 4:45
  Nou is mijn vraag, krijg ik die 22 uur compensation payout extra uitbetaald samen met de toeslag 100% die er ook bij staat. Want ik had volgensmij ergens gelezen dat Compensation Payout het geld is van de dagen waarop je toeslag krijgt, maar dan vind ik het raar dat er op GO EN toeslaguren EN Compensation staat op dezelfde dag. Is het de een of het ander of is het beide? Dit is al een aantal keer bij ons gevraagd maar iedereen komt met een ander verhaal en nu wil ik het graag weten!

  1. Hoi Jasmine, als ik jou was zou ik niet naar Go kijken want dat klopt vaak niet. Op je loonstrookje kan je precies zien hoeveel toeslaguren en hoeveel uren je uitbetaald bent. Je kan ook even langsgaan bij je Teamleider, hij/zij kan je ook uitleggen hoe je loonstrookje in elkaar zit. Succes!

 8. Hoi,

  Ik heb een 80 uur contract per 4 weken, als ik minder uren draai omdat ik minder ben ingepland krijg ik dan wel voor 80 uur uitbetaald?

  1. Hoi Erik, zeker weten! Bij een contract van 80 uur per periode krijg je altijd 80 uur uitbetaald. Let er wel op dat je niet in de min komt te staan met vakantie-uren en adv.

   1. Hallo,

    Ik heb als medewerker vulploeg een jaarcontract met norm-uren 24. Nu word ik iedere week 2 uur ingeroosterd en dus maar 8 uur uitbetaald. Wat kan ik doen?

    1. Hoi Brigite, dat is wel heel erg weinig. Als ik jou was zou ik even langs de teamleider lopen die de planning maakt en samen met hem/haar kijken wanneer je ingepland kan worden. Staat je beschikbaarheid ook goed in Go? Dat is het eerste dat je even moet regelen!

   2. Hallo volgends mij klopt mijn personeels voordeel niet
    Waar door komt dit en waar kan ik dit navragen

 9. Hoi, op mijn laatste loonstrook stond dat ik 151€ bruto verdiende en netto 94€. Hoe kan het dat er zo’n 40% loonsheffing afgaat? Ik ben pas 16 namelijk.

 10. Hoi,

  In go staat op komende zondag compensatoir payout van 22 uur. Dit wordt niet opgeteld bij mn wekelijkse uren. Krijg ik dit wel uitbetaald?

  1. Hoi Mike, volgens mij weet niemand wat Compensation Payout precies betekent. Ik zou het gewoon negeren.

   1. Compensation payout zijn alle toeslaguren in die periode bij elkaar opgeteld. Ze staan altijd gegeven in GO op de laatste zondag van de periode. Dus als je bijv. 3x op zondag gewerkt hebt voor 3 uur, dan krijg je dat dus dubbel; dus heb je 9 toeslaguren.(Je kunt natuurlijk ook toeslaguren opbouwen door feestdagen o.i.d.) Die 9 uur zul je terugzien als compensation payout bij de laatste zondag van de periode in GO. (Alle toeslaguren bij elkaar opgeteld). Dat is hoe ik het zie, want als je alle toeslaguren telt, kom je op dat getal uit.

 11. Hallo, ik heb 16 normuren. Ik heb vanaf half juli problemen met mijn knie gehad en word pas volgende week weer ingeroosterd. Krijg ik dan niet gewoon 16 uur per periode uitbetaald?

  1. Daar kan ik niet over oordelen, dat is per situatie verschillend. Ben je aangemeld bij een ARBO arts? En ben je op gesprek geweest? Ik zou het daar vragen als ik jou was.

 12. Beste heer/mevrouw, op dit moment probeer ik mijn loon te berekenen van deze maand. Ik heb als uurloon 6,92 met een vast contract van 24 uur per maand. Deze maand (van 6 nov tot 3 dec) werk ik volgens mijn rooster 43,5 uren, waarvan 12,25 op zondag dus dubbel betaald. Nu kan ik makkelijk uitrekenen dat ik dus dit totaal aantal uren keer 6,92 uitbetaald krijg. Alleen kan ik nog steeds niet helemaal begrijpen hoe ik de hoeveelheid vakantiegeld erbij krijg, en vooral hoe ik het moet uitrekenen met de uren die ik dus óver mijn aantal contracturen heb gewerkt omdat ik niet zo goed het verschil zie tussen TVT en ADV uren. Ik hoop dat u mij hierbij kan helpen! Alvast bedankt

  1. Hoi Stefanie, dit is inderdaad een lastige berekening. Er bestaat een excel document dat dit precies voor je kan uitrekenen, ik zal eens kijken of ik die hier kan uploaden. In ieder geval zijn TVT-uren de uren dat je boven je contract werkt. Je krijgt ook 9,01% ADV en 9,61% vakantietoeslag. Vakantie-uren is 11,09% maar dit is dus allemaal best lastig om uit te rekenen. Ik ga het Excel document voor je opzoeken en dan zal ik weer opnieuw reageren op dit bericht.

 13. Wat is precies het verschil tussen adv en tvt? Er staat in de uitleg dat je als kort parttimer je totaal aantal uren kan berekenen met aantal gewerkte uren + tvt uren, maar horen adv uren er ook niet bij?

 14. Krijg je als kort parttimer met een vast contract vakantiedagen?
  En zit er verschil tussen het cao van een vaste werknemer en een niet vaste?

 15. Hoi,

  Ik vraag mij af welke functiecode een senior medewerker heeft. Daarnaast wil ik weten waar je je functie kan zien (buiten je loonstrook), hier kan ik niks over vinden in Sam.

  Alvast bedankt. Gr.

 16. Hallo,
  Ik ben 16 jaar en ik werk officieel sinds 12 november als caissière A bij de AH, nu heb ik deze periode (tot 3 december) in totaal 17,25 uur gewerkt. Ik heb een 24-uur contract. Nu was mijn bruto salaris voor deze periode 93,56 euro. Netto krijg ik maar 59,80 euro. Er gaan ongeveer 34% vanaf, maar ik werk alleen maar bij de AH. Bij het kopje ‘heffingskorting’ staat ook een ‘N’ in plaats van een ‘J’. Ik las in een van jullie andere artikelen hier iets over, dat dat niet goed was. Klopt dit allemaal wel?

  1. Heb je een loonbelastingverklaring ingevuld toen je bij AH kwam werken? Het kan zijn dat die nog niet verwerkt is. In dat geval krijg je bij je volgende loon het verschil erbij gestort (dus krijg je de volgende keer extra wat je nu niet gekregen hebt). Maar dan moet het formulier wel binnen zijn. Let bij je volgende loonstrookje even op of er een J staat in plaats van een N.

   1. Ik heb per 1 oktober een 2e bijbaan en wil graag de hefftingskorting wijzigingen bij Albert Hein van Nee in Ja. Hoe regel ik dit?

  1. Beste Stanley, als het goed is staat je jaaropgave van 2018 al in je account! Druk op Sam op LOON en dan op Jaaropgaven. Succes!

 17. Op loonstrookjes van periode 1 en 2 staat er bij mij onder het kopje loonheffing NT ook loonheffing BT. Bij NT gaat er ong €75 af en bij BT €375. Heb dit nu al 2 periodes en scheelt veel met voorheen, enig idee wat dit kan zijn?ihane

  1. Misschien is je loonbelastingverklaring niet goed doorgevoerd. Is dit inmiddels hersteld? Meestal krijg je dan een herberekening en krijg je het geld alsnog.

 18. Ik had een vraag over mijn loonstrook. Bij TVT uren dus nummer 3 staat er dat ik 40,50 uren heb en bij gewerkte uren staat er 32,50. Maar bij uitbetaald TVT uren staat er 19 uur. Hoor ik niet alle tvt uren uitbetaald te krijgen?

  1. Hoi Emma, dat is een beetje onduidelijk in de bovenstaande afbeelding inderdaad. Je moet even kijken bij TVT en dan bij ‘opneembaar’. Dat is wat je nog uitbetaald moet worden aan TVT. Als het goed is dat 0 en is alles uitbetaald. ‘TVT Gekweekt’ is een totaal van het hele jaar tot nu toe!

 19. Hoi.

  Ik werk sinds kort op de deli-afdeling wat volgens mij valt onder de afdeling Verkoop. Nu had ik via via gehoord dat dat in schaal B valt en ik daarom meer salaris zou moeten krijgen. Klopt dit?

  1. Hoi Sarah, je hebt ook bij de afdeling verkoop een schaal A en een schaal B. Je begint in schaal A en als je heel goed bent kan je in schaal B terechtkomen.

  2. Hai.
   De afgelopen twee maanden januari en februari heb ik een veel hogere loonstrook dan normaal (2 keer zo hoog). Dit komt omdat ik ineens vervangingstoeslag krijg van een hoog bedrag. Ik ben niet veranderd van functie dus het lijkt me dat hier iets niet goed gaat. Wel heb ik een paar keer ingevallen bij de kassa, terwijl ik brood sta. Maar dat je dan ineens zo’n bak met geld krijgt, lijkt me ook vreemd. Het is een erg hoog bedrag en ik ben bang dat ik dit in de toekomst misschien moet terugbetalen omdat het een foutje is. Hebben jullie een idee wat deze vervangingstoeslag inhoudt en of de Albert Heijn in de toekomst (ook als je niet meer in dienstverband zit) dit geld kan terugvragen? Alvast bedankt voor jullie antwoord!

   1. Beste Hilde, dit is wat er op Sam staat over vervangingstoeslag. Heb je je manager vervangen tijdens zijn of haar afwezigheid? Kijk even aan of dit op je volgende loonstrookje ook zo is. Als het dan weg is dan heb je gewoon heel veel geluk gehad want heeft iemand iets verkeerd aangevinkt bij jou. Maar je kan het ook eerlijk zeggen, kans is dan groot dat je het moet terugbetalen.

    “Vervangingstoeslag bij Albert Heijn
    Als je de (Assistent) Supermarktmanager bij zijn of haar afwezigheid vervangt, kun je recht hebben op een vervangingstoeslag.

    De vervangingstoeslag
    Je ontvangt over de hele vervangingsperiode een toeslag van 15% van het minimum in de schaal van de te vervangen functie. Het periodesalaris inclusief toeslag mag niet meer zijn dan het minimum van deze salarisschaal. De toeslag wordt periodiek met het salaris uitbetaald.

    Je ontvangt een vervangingstoeslag als jij wordt aangewezen als vervanger van de (Assistent) Supermarktmanager bij:

    – arbeidsongeschiktheid van de (Assistent) Supermarktmanager;
    – bij zwangerschaps-, adoptie- of ouderschapsverlof van de (Assistent) Supermarktmanager;
    – overbrugging tot de komst van een nieuwe (Assistent) Supermarktmanager voor de betreffende winkel.
    Je ontvangt over de hele vervangingsperiode een toeslag van 15% van het minimum in de schaal van de te vervangen functie. De vervanging mag in principe niet langer dan een half jaar duren. Het periodesalaris inclusief toeslag mag niet meer zijn dan het minimum van deze salarisschaal. De toeslag wordt periodiek met het salaris uitbetaald.

    Je krijgt geen vervangingstoeslag als:

    – de vervanging onderdeel is van jouw functie eisen;
    – je een collega vervangt die met vakantie is;
    – de vervanging korter dan 4 weken aaneengesloten duurt.”

 20. Hi,
  Inmiddels werk ik al bijna 2,5 jaar bij de Albert Heijn. Al die tijd heb ik me afgevraagd hoe het komt dat het verschil tussen brutoloon en nettoloon zo groot is. Nu zie ik in deze uitleg staan dat je heffingskorting niet aanstaat als er op je loonstrookje een N staat. Dit is bij mij het geval, maar hoe kan ik dit omzetten in een J?

  1. Hoi Marissa, Ik schrik er een beetje van dat je daar nu pas achter komt! Heb je wel bij je belastingaangifte de afgelopen jaren het bedrag teruggekregen? Ga even langs je (assistent)manager en vraag om een loonbelastingverklaring. Als je die invult en op de post doet dan zou het goed moeten komen. Het loon dat je gemist hebt kun je terugvragen bij de belastingdienst als je belastingaangifte doet. Succes!

   1. Bedankt voor uw reactie. Ieder jaar heb ik inderdaad het geld dat ik te veel heb betaald terug gekregen dus dat is opzich ook prima, maar heb natuurlijk liever dat het gewoon verspreid is over het jaar ipv dit bedrag in 1x terugkrijgen.

 21. Hoi, ik heb een 20-32 uur contract als 17 jarige. Echter werk ik meer dan 40 uur per week door werknemerstekort. Krijg ik hier problemen mee of kan dit allemaal gewoon? En krijg ik dan wel gewoon alle uren betaald?

 22. Ik heb 40 contracturen, mocht ik deze uren niet maken heb ik dan wel het recht om deze 40 uren uitbetaald te krijgen?

  1. Als je 40 contracturen per week hebt, dan krijg je automatisch elke vier weken (40 x 4 = 160) 160 uur uitbetaald. Maar let op! Je moet niet in de min komen, want dat kan betekenen dat je op een gegeven moment loon moet terugbetalen.

 23. ik hebt een vraag je ik maar meer uren boven je contracturen hoe zit dit in elkaar word dit aangevuld op adv uren en tvt en vakantie uren kunnen jullie hier meer info over geven

  1. Hoi Andy, dat hangt er vanaf wat voor contract je hebt. Heb je een contract van minder dan 12 uur? Dan krijg je alles uitbetaald.
   Heb je een contract van 13 uur of meer? Dan wordt het aangevuld bij je adv, tvt- en vakantieuren.

 24. Hoi. Ik heb een 10 uur contract, dus 40 uur per maand. Ik kom hier echter niet altijd aan en er wordt dan ook niet 40 uur uitbetaald, maar alleen wat daadwerkelijk is gewerkt. Hoor ik geen recht te hebben op 40 uur? Bedankt!

 25. Hallo,

  Mijn dochter is bij jullie uit dienst gegaan, maar heeft haar ADV uren niet uitbetaald gekregen. Hoe zit dit?

  Met vriendelijke groet,
  Liesbeth Rommens

  1. Beste Liesbeth,

   Wanneer is uw dochter uit dienst gegaan? En had ze een contract van meer dan 13 uur per week, of minder dan 13 uur per week?

   Groet,
   Ahuitbetaaldata.nl

 26. Ik zou graag willen weten wat PVT inhoudt op mijn loonstrook. Op sam heb ik alleen kunnen vinden dat dit staat voor Persoonlijke Vrije Tijd, maar waar moet ik dan aan denken?

  1. Beste X, ik zou dat eigenlijk niet weten. Ik zou het even aan een leidinggevende vragen! Enige dat ik kan vinden is dat het net zoiets is als TVT en ADV. Succes!

 27. bij mijn heffingskorting staat er N, kan ik iets doen om dat achter na te gaan of te veranderen?

 28. Op zaterdag 11 april 2020 (dag vóór 1e Paasdag) zouden we 20% personeelskorting krijgen op de boodschappen bij Albert Heijn.
  In ieder geval mijn vader (meer mensen hebben mijn bonuskaart) heeft toen voor ongeveer 77 euro aan boodschappen gedaan, wat zou betekenen dat ik ongeveer 15 euro zou krijgen bij mijn loon. Wanneer wordt dat uitbetaald?

  Groet,
  Milan

   1. Ik heb ook mijn bonuskaart laten scannen op 11 april, maar ik ben sinds mei uit dienst. Krijg ik deze 20% nu ook nog? En zo ja, hoe kan ik dat zien? Ik heb geen toegang meer tot mijn loonstroken.
    Ik ben wel geregistreerd bij My Pay – uitdienst service en heb een wachtwoord ingesteld, maar ik weet niet waar ik daarna naar toe moet om mijn loonstroken te kunnen bekijken. Als ik weer op dezelfde link klik die ik in een mail van Onior Transfer Management heb gehad, kom ik weer bij instellen wachtwoord.
    Ik hoor het graag

     1. En toegang tot mijn loonstroken? Weet jij daar ook iets van? Naar welke website moet ik daarvoor met mijn prive e-mailadres en mijn ingestelde wachtwoord?

      1. Ik heb hier nog geen antwoord op gekregen.
       Ik zou nog graag mijn laatste loonstrookje willen bekijken nu ik uit dienst ben.

       Ik ben wel geregistreerd bij My Pay – uitdienst service en heb een wachtwoord ingesteld, maar ik weet niet waar ik daarna naar toe moet om mijn loonstroken te kunnen bekijken. Als ik weer op dezelfde link klik die ik in een mail van Onior Transfer Management heb gehad, kom ik weer bij instellen wachtwoord.

       1. Hoi Fleur,

        Ik zit nu met hetzelfde probleem. Had jij nog een oplossing gevonden ?

        Alvast bedankt !!!

        1. Als je uit dienst bent en je wil toch je loonstrookje moet je het volgende doen: Stuur een e-mail met de volgende gegevens naar servicedesk.hrs@genpact.com: Voor- en achternaam GlempID (indien bekend) Adresgegevens Geboortedatum Laatste vier cijfers van de bij ons bekende bankrekening Mobiel telefoonnummer (voor ontvangst van een SMS bericht) Email adres.

         Succes!

 29. Ik heb een vraagje. Waar komt de 32.97% van de 4.82 euro die ik per uur verdien erbij? U zegt er wel kort iets over bij Voorschot Vak. toeslag KPT maar ik snap het niet helemaal. Ik heb deze maand 64 uur gewerkt waarvan er nog 28 bijkomen vanwege toeslaguren. hoeveel zou ik dan. Volgensmij hoor ik dan nog iets van 140 euro te krijgen of begrijp ik het verkeerd?

  groet,
  D

 30. ik heb een vraagje, ik heb mijn bonuskaart al best vaak gebruikt sinds ik werk maar ik kreeg hem in juni, begin juni en er stond online dat je in juli je personeelkorting krijgt. nu kan ik niks ervan terugzien op mijn loonstrook. hoort dat zo of krijg ik gewoon geen geld terug?

 31. Hoi ik had een vraagje,
  Ik werk nu ongeveer 4,5 jaar bij de AH. Ik heb een contract voor onbepaalde tijd (vast contract). Ik heb een 6 uurs contract (24 norm-uren). Nu ben ik de afgelopen twee weken niet ingepland. Krijg ik alsnog die 24 uur betaald omdat ik een vast contract heb, of gelden hier weer andere regels voor en krijg ik betaald wat ik daadwerkelijk werk?

  1. Hoi Tes, met het contract dat jij hebt krijg je alleen de uren uitbetaald die je daadwerkelijk gewerkt hebt. Pas als je een contract van 12 uur of meer per week hebt, krijg je standaard dat aantal uren uitbetaald. Succes!

 32. Hallo, ik werk al sinds 5 oktober bij de AH
  En de 1ste uitbetaling kreeg ik volgens de persoon die over de uren gaat te veel uitbetaalt en de 2 maand kreeg ik weer 20 uurtjes te weinig en helaas krijg ik daar geen loonstrookje van of een bewijsje van hoe ze dat hebben berekent daarnaast elke keer als ik bereken hoeveel ik hoor te krijgen klopt het niet want moet ik het met €4,82 berekenen of inclusief de toeslag van 32,97% (€6,41) dit is allemaal heel onduidelijk en er word geen tijd gemaakt om mij dit netjes en goed uit te leggen kan iemand me helpen daarmee?

 33. Hallo ik heb een vraag, wat betekent: ‘herberek. vorige periode’ .
  Is dit mijn personeelskorting of is dit iets anders? Want als dit niet mijn personeelskorting is heb ik die niet ontvangen.

 34. Het is nog niet duidelijk wat nu precies het aantal gewerkte uren is voor onze zoon. In de uitleg staat gewerkt + TVT uren. Maar bij ADV uren staat er ‘Als Kort-parttimer krijg je je ADV-uren meteen uitbetaald.’ Horen die dan ook bij de gewerkte uren? Dus eigenlijk willen we weten hoe we kunnen berekenen hoeveel uur feitelijk in een periode gewerkt is. Dit ivm een maximum van 80 uur per maand dat gewerkt mag worden willen wij in België kinderbijslag behouden. Dank voor uw reactie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.