Vakantie aanvragen Albert Heijn

Vakantie aanvragen Albert Heijn is super leuk! Hoe moet je vakantie aanvragen bij Albert Heijn? Als Albert Heijn medewerker wil je natuurlijk ook eens een keer vrij hebben. Via AH Sam kan je vrij vragen bij je leidinggevende.

Vakantie aanvragen Albert Heijn


Vakantie aanvragen bij Albert Heijn gaat via de applicatie Go!. Je gaat hiervoor naar AH Sam. Als je bij AH Sam bent klik je op ‘alle applicaties’.ah rooster

loonstrookje ah

 

 

Als je daar bent, klik je op ‘Go!mw’ (zie rechts).

Vervolgens ga je naar ‘Start’. Als je op ‘Vrij vragen’ drukt, kan je je vakantie aanvragen bij AH.

Waar moet je op letten bij je vakantieaanvraagVakantie aanvragen Albert Heijn

Er zijn een aantal dingen waar je rekening mee moet houden als je vakantie aanvraagt bij Albert Heijn. Ten eerste moet je dat minimaal drie weken van tevoren doen. Ten tweede moet je bij vakantie altijd kiezen voor ‘VAK’ in het vakje soort vrije tijd. Vervolgens kan je een begindatum en einddatum invullen in Go. De vakjes van en tot hoef je nooit in te vullen. Bij opmerkingen kan je zeggen om wat voor vakantie het gaat. Fijne vakantie alvast!

 

Vakantie annuleren bij AH

Wil je toch liever werken? Dan kan je je vakantie annuleren. Hiervoor ga je naar ‘bestaande aanvragen’. Als je de vakantie aanvinkt die je wil annuleren en op ‘opslaan’ drukt ben je klaar. Je leidinggevende keurt het annuleren van je vakantie goed, en je kan gaan werken.

Heb je nog meer vragen over vakantie aanvragen Albert Heijn? Laat het weten in een reactie of op Facebook!

Getagd met , , , , , , , ,
20 reacties op “Vakantie aanvragen Albert Heijn
 1. Brenda schreef:

  Wij moeten toch eerst een papieren versie invullen en dan pas na goedkeuring mogen wij het in sam invullen, is dit bij meerdere filialen zo?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Brenda, voor de zomervakantie is dat in (bijna) alle filialen zo. Voor de overige vakanties mag je het gewoon aanvragen via Go!. Succes!

 2. Claire schreef:

  Hoi,
  Is er een limiet voor dagen dat je vrij kan vragen? Ik ben namelijk in totaal dit jaar (zonder zomervakantie) 4 weken weg ivm vakantie of schoolreizen, kan dat dus, of is dat te veel?
  Groetjes, Claire

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Claire, de limiet is in de zomervakantie maximaal 4 weken achter elkaar. Langer keurt het systeem automatisch af. Als je vier losse weken weg bent is dat echt geen probleem, je mag zoveel vrij vragen als je wil (of het goedgekeurd wordt is een tweede, haha). Succes en fijne vakantie alvast!

 3. Ana schreef:

  Waarom moet je in de maand augustus vrij vragen als je op vakantie wil gaan in september hier gaat dat niet zeggen ze ik vind dat niet eerlijk je moet vakantie kunnen pakken waarneer dat gaat

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Ana, iedereen wil graag op vakantie dus hier moet een goeie verdeling in komen want het kan niet zo zijn dat iedereen tegelijk op vakantie gaat. En ook voor september moet je vrij vragen hoor.

 4. Leonie schreef:

  Ik heb nu pas zomervakantie geboekt. Is het te laat als ik het nu nog in GO plaats of moet ik dat eerst met mijn teamleider overleggen?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Leonie, officieel moet je het eerst met je Teamleider overleggen. Ik zou het zo snel mogelijk in GO! zetten en aan je Teamleider vragen of hij/zij het wil accepteren omdat je al geboekt hebt. Succes!

 5. Florian schreef:

  Ik heb mijn vakantie aangevraagd, maar na het verzenden van de aanvraag zie ik hem niet terug bij ‘bestaande aanvragen’. Hoe kan dit?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Florian, je teamleider moet het eerst goedkeuren, daarna komt het bij je ‘bestaande aanvragen’. Succes!

 6. Colijn schreef:

  Als ik vakantie heb aan gevraagt
  Waar komt het berichtje te staan
  Wat de teamleider stuurt

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Colijn (ik heb je naam aangepast), je berichtje gaat eerst naar de teamleider. Als hij/zij het geaccepteerd heeft zie jij het bij ‘bestaande aanvragen’. Ik hoop dat ik je hiermee voldoende geholpen heb. Groeten van AH Uitbetaaldata

 7. Dolores schreef:

  Ik heb vakantie aangevraagd en deze is afgekeurd, maar de vakantie is al geboekt en ik kan dan dus echt niet werken, wat moet ik nu doen?

 8. Anouk schreef:

  Hoi,
  Ik wil graag vrij vragen maar dat lukt mij niet. Ik werk er pas net en zodra ik via Go naar vrije vragen ga kan ik bijna alles doen. Ik kan alleen niet bij soort vrij: VAK invullen. Ik heb helemaal geen keuze opties, wat moet ik doen?

 9. Kelly schreef:

  Hi,
  Ik had een vraag heb geen idee of ik dat hier mag plaatsen. Maar ik had een vakantie verzoek gestuurd voor 2 dagen in december, hun hebben dit afgekeurd en gezegd dat ik geen vakantie mag nemen in december ?
  Is dit toegestaan ?

  Gr Kelly

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Kelly, het klopt wat ze zeggen. Toen je je contract getekend hebt ben je akkoord gegaan met de voorwaarden die in de CAO (Collectieve Arbeids Overeenkomst) staan. Hierin staat dat medewerkers geen vrij mogen in december, helaas. Alle andere maanden mag dit wel. Je zou misschien iemand anders voor je diensten kunnen regelen. Succes!

 10. Anja Vieveen schreef:

  Beste,

  wat is de termijn waarin beslist moet zijn of een vakantie goed of afgekeurd is?

  met vriendelijke groeten, Anja

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Beste Anja, dat weet ik eigenlijk ook niet precies. U wilt graag weten of u met vakantie mag? Ik raad u aan om de Teamleiders nog eens te vragen of ze er snel naar willen kijken. Groet, ahuitbetaaldata.nl (ps. deze site is niet gemaakt door Albert Heijn).

1 Pings/Trackbacks voor "Vakantie aanvragen Albert Heijn"
 1. […] Lees ook: Zo vraag je vakantie aan bij Albert Heijn. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*