Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Waar vind ik mijn personeelsnummer? Je personeels nummer van Albert Heijn heb je nodig voor bepaalde zaken, zoals het aanvragen van een nieuwe AH personeelsbonuskaart. In dit artikel leg ik je uit waar je makkelijk je AH personeelsnummer kan vinden.

Je AH Personeelsnummer

Je AH personeelsnummer is een 10-cijferig nummer dat je nodig hebt om bepaalde zaken te regelen bij Albert Heijn. Als je bijvoorbeeld een nieuwe AH medewerkersbonuskaart wil aanvragen heb je dit nummer nodig. Ook als je uit dienst gaat en je wil een oud loonstrookje of een oude jaaropgave ontvangen, heb je je personeelsnummer van Albert Heijn nodig.

Personeels nummer of GlempID

Op een gegeven moment zijn de AH personeelsnummers vervangen door een GlempID. Je GlempID is daarmee automatisch ook je personeelsnummer van Albert Heijn. Als je je afvraagt waar vind ik mijn personeelsnummer? dan is dat dus hetzelfde als je GlempID. Je GlempID of Personeelsnummer hebben ze vaak ook nodig bij de helpdesk om je account te resetten, mocht deze geblokkeerd zijn.

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Je AH personeelnummer kan je vinden op twee plekken. Allereerst kan je je AH personeelsnummer vinden in MyHR connect. Daarvoor ga je in MyHR connect naar ‘Mijn Profiel’ en meteen bovenaan vind je je GlempID (dit is je personeelsnummer).

Waar vind ik mijn personeelsnummer?

Andere manier om je personeelnummer te vinden

Een andere manier om je AH personeelsnummer te vinden is op je loonstrookje. Hiervoor ga je in MyHR Connect naar je loonstrookje (Pay Statement).

Rechts bovenin vind je je personeelsnummer (in dit voorbeeld is het een nummer met zes cijfers).

Loonstrookje AH bekijken

AH Personeelnummer

Nu weet je waar je je AH personeelnummer kan vinden en hoe je het kan gebruiken. Heb je nog meer vragen? Stel ze op Facebook of zet een reactie onder dit artikel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.