Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018?

Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018? Dat is een vraag die veel gesteld wordt aan AHuitbetaaldata.nl. Ik wil het antwoord graag met je delen, daarom schrijf ik dit artikel op deze website. Je krijgt 4 keer per jaar personeelskorting. In dit artikel vind je wanneer je AH personeelskorting krijgt in 2018.

Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018?

Je krijgt in 2018 vier keer personeelskorting. Hier vind je de data voor de personeelskorting in 2018:

 • (Boodschappen van maandag 6 november 2017 t/m 28 januari 2018): Maandag 5 februari 2018
 • Maandag 30 april 2018 (boodschappen tussen maandag 29 januari en zondag 22 april)
 • (Boodschappen tussen maandag 23 april en zondag 15 juli): Maandag 23 juli 2018
 • Maandag 12 november 2018 (boodschappen tussen maandag 16 juli en 4 november)

De uitbetaling van de personeelskorting is altijd samen met je loon van de voorafgaande periode.

Waar vind ik mijn personeelskorting?Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018?

Je vind je personeelskorting op je loonstrookje, helemaal onderaan, boven je ‘Netto salaris’. Op je loonstrookje staat dan ‘AH Personeelskorting’.

Hoeveel personeelskorting krijg je maximaal?

Je krijgt maximaal €75,- personeelskorting per kwartaal (vier keer per jaar).

Hoe krijg je personeelskorting?

Door je AH Medewerker Voordeelkaart (bonuskaart) te laten scannen aan de kassa. Je krijgt ook personeelsvoordeel als je online boodschappen doet.

Ik heb geen personeelsbonuskaart of hij is kwijt/gestolen

Je ontvangt je AH Personeelsbonuskaart als je een maand bij AH werkt. Heb je hem niet gekregen, is hij kwijt of wil je een tweede aanvragen? Kijk dan op https://ahuitbetaaldata.nl/personeelsbonuskaart/

Ik wil meer informatie over het medewerker voordeelplan

Alle informatie over kortingen en over personeelsbonus vind je op https://ahuitbetaaldata.nl/albert-heijn-medewerker-voordeelplan/. Daar staat ook in dat je korting krijgt op uitjes en verzekeringen als AH medewerker.

AH Uitbetaaldata

AH Uitbetaaldata is de website voor AH medewerkers met informatie over AH Uitbetaaldata, over personeelszaken en ook kan je hier vragen stellen zoals Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018? Waar vind ik mijn loonstrookje? Hoe zie ik wanneer ik moet werken in GO? Hoeveel salaris krijg je bij Albert Heijn? Antwoord op deze en andere vragen vind je op deze website. Zelf een vraag stellen? Stel hem in de comments en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

20 Replies to “Wanneer krijg je AH personeelskorting in 2018?”

 1. Ik heb mijn personeelskorting niet uitbetaald gekregen. Hoe kan ik dat nu regelen zodat ik deze alsnog krijg?

 2. Ik ben anderhalve uit dienst getreden bij de ah maar heb nog boodschappen gedaan met de persoonlijke bonus sinds mijn laatste loon, wanneer kan ik mijn persoonlijke bonus verwachten, gewoon bij het volgende en voor mij laatste loon ?

 3. Ik werk pas bij de ah maar heb geen contactgegevens gekregen dus hoe kan ik het regelen als ik bijv niet kan werken?

  1. Hoi Djenna, dat verschilt per winkel. Bij ons gaat dat via Whatsapp maar sommige winkels kan je alleen bellen en vragen naar je leidinggevende (meestal een Teamleider). Het telefoonnummer staat gewoon op google ;). Succes!

 4. Hallo
  Ik werk vanaf begin nov 2017 op de AH. Ik heb tot nu toe geen personeelskorting meer gehad.
  Op de site zie ik dat dit begin feb 2018 had moeten gebeuren.
  Wordt dit alsnog uitgekeerd, of is mijn bonuskaart niet goed geactiveerd?
  Groetjes maarten

   1. Ja dat denk ik wel.
    Mijn moeder krijgt persoonlijke aanbiedingen via haar mail dus hij is geactiveerd.
    Zij gebruikt de bonuskaart die ik bij mijn contract heb gekregen.

 5. Is het inderdaad de bedoeling dat ik als buitenstaander al deze informatie kan lezen? Ik kwam op deze site (ahuitbetaaldat.nl) door te googlen naar “personeelskorting AH”

  1. Hallo Lee, waarom zocht u naar personeelskorting ah? Deze site is niet door AH gemaakt dus opzich mag iedereen het lezen. Het is alleen wel speciaal bedoelt voor medewerkers.

 6. Vraagje, als je bij de AH online werkt als bezorger en je word via het uitzendbureau uitbetaald heb je dan ook recht op de personeelskorting van AH?

  1. Hoi Niels, als je via een uitzendbureau werkt ben je niet in dienst bij Ahold, dus dan heb je er ook geen recht op helaas.

 7. Ik werk nu bijna 3,5 jaar bij de ah. En ik neem iets meer dan 4 maanden onbetaald verlof voor stage in buitenland. Krijg ik tijdens mijn onbetaalde verlof nog steeds personeelskorting als er nog steeds boodschappen met mijn bonuskaart worden gedaan?

  1. Hoi Isabel, Met onbetaald verlof ben je gewoon in dienst van AH. Dus volgens mij krijg je gewoon personeelskorting tijdens je onbetaald verlof ja. Succes met je stage!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.