Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2022?

Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2022? En wanneer moet je boodschappen doen om het personeelsvoordeel te ontvangen? Antwoord op deze vragen vind je in dit artikel.

Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2022?

Personeelsvoordeel krijg je vier keer per jaar. in 2022 is dat:

AH Uitbetaaldata 2019
 • Maandag 3 februari 2022 (bij je loon van periode 1)
 • Op Maandag 27 april 2022 (bij je loon van periode 4)
 • Maandag 25 juli 2022 (bij je loon van periode 7)
 • En Maandag 14 november 2022 (bij je loon van periode 11)

Wanneer moet je boodschappen doen voor het AH personeelsvoordeel?

De periodes waarin je boodschappen moet doen voor het personeelsvoordeel, lopen gelijk met de periodes waarop je moet werken.

Personeelsvoordeel periode 1

Je krijgt AH personeelsvoordeel uitbetaald op maandag 7 februari 2022.

Boodschappen tellen mee van 1 oktober 2021 tot en met 31 december 2021.

personeelskorting periode 4

Je krijgt AH personeelsvoordeel uitbetaald op maandag 2 mei 2022.

Boodschappen tellen mee van 1 januari 2022 tot en met 31 maart 2022.

Personeelskorting periode 7

Je krijgt AH personeelskorting uitbetaald op maandag 25 juli 2022.

Je boodschappen tellen mee van 1 april 2022 tot en met 30 juni 2022.

Personeelsvoordeel periode 11

Je krijgt AH personeelskorting uitbetaald op maandag 14 november 2022.

Alle boodschappen tellen mee van woensdag 1 juli 2022 tot en met woensdag 30 september 2022.

Personeelsvoordeel periode 1 (2023)

Je krijgt AH personeelskorting uitbetaald op maandag 6 februari 2023.

Je boodschappen tellen mee van donderdag 1 oktober 2022 tot en met donderdag 31 december 2022.

Meest gestelde vragen over personeelsvoordeel

Help, ik ben mijn AH personeelsbonuskaart kwijt. Hoe kom ik aan een nieuwe?

Je kan een nieuwe AH personeelskaart aanvragen via Sam. Hier een uitleg met daarin een link naar de pagina: https://ahuitbetaaldata.nl/personeelsbonuskaart/

Kan ik een kopie krijgen van mijn AH personeelsbonuskaart?

Jazeker, dat kan! Dat kan met het zelfde formulier als waar je aangeeft dat je je AH personeelsbonuskaart verloren bent. Zie https://ahuitbetaaldata.nl/personeelsbonuskaart/.

Hoe weet ik of ik een normale AH bonuskaart heb of een personeelsbonuskaart?

Een AH personeelsbonuskaart begint altijd met de cijfers 262070.

Hoe werkt het AH personeelsvoordeel?

Daarover heb ik eerder een uitgebreide handleiding geschreven, zie https://ahuitbetaaldata.nl/albert-heijn-medewerker-voordeelplan/

Hoeveel AH personeelsvoordeel krijg je maximaal per jaar?

Per jaar krijg je maximaal €300,- aan AH personeelsvoordeel.

Ik heb afgerekend bij de kassa maar ik heb geen personeelskorting gekregen

Dat klopt, je krijgt de personeelskorting niet aan de kassa maar bij je salaris.

Nog meer vragen?

Heb je nog een vraag? Stel hem in een reactie of loop even langs bij je leidinggevende, zoals bijvoorbeeld een teamleider. Succes!

45 Replies to “Wanneer krijg je AH personeelsvoordeel in 2022?”

 1. Dankjewel voor het plaatsen! Alleen klopt de eerste volgens mij niet helemaal? We krijgen deze uitbetaald in periode 1 op 4 februari, de datum klopt niet en de looptijd waarin je boodschappen kunt doen niet volgensmij.

 2. Wanneer krijg je deze kaart. Werk vanaf 21 januarie maar nog niets vernomen over personeels korting

  1. Ik heb nooit een kaart gekregen van mijn baas. Ik werk er al een jaar! Hoe kan dat?

   1. Beste Robin, je krijgt de kaart niet van je baas maar je krijgt hem via de post. Je kan er ook zelf eentje aanvragen als je op het werk inlogt in Sam en dan naar MyHR gaat. Succes!

 3. Hallo,
  In dienst geweest tot 3 december 2018.
  Had gister personeelskorting verwacht van de laatste periode. Hoe zit dit?
  Neem aan dat er een paar weken achteraan komen, omdat je ook niet vanaf je eerste werkweek een bonuskaart hebt om te gebruiken .

 4. Hoi, ik ben in dienst vanaf halverwege maart. Ik kreeg al heel snel mijn bonuskaart thuis en ben er ook boodschappen mee gaan doen de afgelopen 4 weken. Nu heb ik bij mijn salaris van 29 april geen afrekenenig van mijn personeelskorting gehad. Is er een nummer wat ik daar over kan bellen van bijvoorbeeld personeelsadministratie? Of kan dit gewoon kloppen?

  1. Beste Noa, als je halverwege maart in dienst bent gekomen dan krijg je pas bij het volgende uitbetaalmoment de personeelskorting. Personeelskorting loopt altijd een paar maanden achter.
   Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

   1. Hoi Car, ZEKER WEL!!! Geef de bonuskaart gewoon aan je ouders, want die doen waarschijnlijk meer boodschappen dan jij.

 5. Hallo, ik werk vanaf 30 april bij AH maar heb de kaart nog niet ontvangen. Moet ik nog geduld hebben of met iemand contact opnemen?

  1. De personeelsbonuskaart wordt vanzelf thuisgestuurd na zes volle weken werken bij AH.

 6. Hoi ik wil graag weten hoe kan ik een personeel bonus kaart krijgen ? Moet ik over het aan mijn teamleider vragen of hoe werkt het ? Om moet ik zelf dat doen ? Ik werk sinds maart 2019

 7. Ik heb al de link geopend maar ik zie dat het is niet meer geldig ,en wat is het verschil tussen aold delhaizr en franchise ?

  1. Hoi Ayla, de link werkt wel! Daarin zie je hoe je een personeelsbonusaart an aanvragen (met een formulier dat je moet invullen).

   Bij een AH filiaal van Ahold Delhaize ben je in dienst van Albert Heijn. Bij een AH filiaal van een ondernemer (franchisehouder) ben je in dienst van de ondernemer.

 8. Mijn zoon is sinds juni 2019 in dienst en ik gebruik de AH Personeelsbonuskaart sinds we die hebben ontvangen maar ik zie op geen van zijn salarisstroken iets van personeelskorting. Klopt dat wel?

  1. Hoi Janny, dat klopt zeker! Zoals u op deze website kan lezen, is er 4 keer per jaar een uitbetaling van de AH personeelskorting (dat is voor alle medewerkers hetzelfde). De vorige keer was in juli, maar toen was uw zoon nog maar net in dienst. De volgende keer is in November. Ik weet zeker dat uw zoon bij het loon van november zijn AH personeelskorting gaat ontvangen!

 9. Ik ben sinds 1 oktober niet meer werkzaam bij AH, krijg ik 11 november nog wel mijn personeelskorting uitbetaald?

 10. Ik werk parttime bij Albert Heijn (12 uur in de week) krijg ik dan ook een AH personeelsbonuskaart?

 11. Mijn dochter werkt bij AH maar krijgt te horen dat er alleen een voordeel zou zijn als ze lid zou zijn van de personeelsvereniging. Dit klopt toch niet? Ik lees het hier nergens terug.

  1. Hoi Miranda, werkt uw dochter bij een franchise AH? Want in dat geval zou dat best zo kunnen zijn. Als ze bij Ahold-Delhaize werkt (een Albert Heijn filiaal) dan is het onzin, iedere medewerker krijgt gewoon AH Personeelsvoordeel.

   1. Dankjewel voor je reactie. Ben er inmiddels ook achter dat het daaraan ligt idd. Slechte zaak vind ik!!
    Ik vind die ah al een flutwinkel met z’n eigen strenge regeltjes en vind dit ook weer zó stom!
    Ik ga haar toch eens pushen om ergens anders te gaan werken, waar haar tomeloze inzet wèl echt gewaardeerd wordt.

    1. Hoi Miranda, ik raad jouw dochter aan om te solliciteren bij een Albert Heijn winkel van Ahold. Aan de buitenkant kan je dat niet echt herkennen maar op ah.nl/werk staan volgensmij alleen de filialen van AH.

 12. Hallo,

  Mijn zoon heeft zijn bonuskaart ontvangen en ik heb geprobeerd deze activeren en te koppelen aan mijn online-account. Dit werkte niet toen hebben we geprobeerd zijn account aan te passen
  en te kaart te deactiveren om deze vervolgens opnieuw in te voeren om de kaart opnieuw te activeren, Helaas niet gelukt. Nu staat er bij zijn account een ander bonuskaartnummer ? en we kunnen dit niet wijzigen naar zijn personeelsbonuskaartnummer omdat die al gekoppeld staat aan een “andere klant” ?
  Ik ga ervan dat zijn eigen personeelsbonuskaart nog steeds werkt omdat deze niet geactiveerd hoeft te zijn. Klopt dit?
  En hoe kunnen we deze alsnog activeren?

  1. Hoi, een bonuskaart hoef je niet perse te activeren, maar het mag wel, want dan kan je gebruik maken van persoonlijk voordeel.
   U kunt uw vraag met het probleem stellen aan de Albert Heijn klantenservice, dit kan via de chat, via mail of via de telefoon. Op https://www.ah.nl/klantenservice staat onderaan alle informatie (bij ‘Of neem contact met ons op’). Succes!

  1. Beste Julia, dat klopt inderdaad! Een tweede bonuskaart aanvragen kan sinds kort alleen maar op de computer van Albert Heijn. Ik zal binnenkort het bericht hier aanpassen!

 13. Als ik vanaf 6 januari in dienst ben, kan ik dan mijn personeelskorting gewoon verwachten in april? Alvast bedankt!

 14. Hallo,
  Mijn zoon is 16 en werkt sinds 11 maart in dienst van AH. Ik doe veel boodschappen met zijn bonuskaart maar nu heeft hij geen personeelskorting ontvangen ? Hoe kan dat. Opzijn loonstrook staat 0,46 achter personeelskorting ?

 15. Hallo. Ik heb een mvp. Ik heb destijds ook aangemeld maar ik ben totaal mijn inloggegevens kwijt. Alle denkbare email-adressen heb ik al geprobeerd maar niks. Ik ontvang gewoon mijn korting maar ik wil graag ook mijn persoonlijke aanbiedingen zien. En straks zegels sparen. Wat kan ik doen om dit in orde te krijgen?

  1. Beste Bianca, je kan het beste even bellen met 0800-0305. Zij kunnen op basis van je bonuskaartnummer zien welk e-mail adres gekoppeld is. Je kan ook contact opnemen met de klantenservice via Facebook (facebook.com/albertheijn). Succes!

 16. Ik werk al een tijdje bij de ah en heb mijn bonuskaart ook gewoon ontvangen, voor periode 7/ 30 juni. mijn moeder heeft veel boodschappen gedaan maar ik heb niks extra’s bij mijn salaris ontvangen. Op mijn loonstrookje staat ook niks over persooneelskorting.

 17. Hallo,
  Op deze site staat:
  “Personeelskorting periode 7:
  Je krijgt AH personeelskorting uitbetaald op maandag 20 juli 2020.
  Je boodschappen tellen mee van woensdag 1 april 2020 tot en met dinsdag 30 juni 2020”.

  Ik heb afgelopen juni mijn bonuskaart ontvangen en meteen gebruikt.
  Mijn boodschappen die ik heb gedaan t/m 30 juni, zouden dus moeten worden meegenomen met de uitbetaling van periode 7 (op 20 juli). Helaas staat er niets op mijn loonstrook, kan u mij uitleggen hoe dat komt?

  1. De eerste keer kan het nog wel eens anders zijn, bijvoorbeeld omdat je te weinig personeelskorting zou ontvangen (minder dan 75 euro) en dan wordt het allemaal bij elkaar op geteld voor de volgende keer. Als je de goeie bonuskaart gebruikt wordt het echt wel bij elkaar op geteld. Succes met werken bij AH!

   1. Als ik in het komende kwartaal voor 750,- boodschappen doe en het – zoals u zegt – “allemaal wel bij elkaar wordt op geteld voor de volgende keer”, dan kom ik dus boven de maximale 75,- uit. Of wordt er dan een uitzondering gemaakt? Anders loop ik dus evengoed de personeelskorting van de vorige periode mis?!

    1. Beste Romy, ik zou het eigenlijk niet weten. Niemand weet de geheime formule van de personeelskorting, maar als je eenmaal bij AH werkt zul je merken dat je elk kwartaal wat extra’s krijgt, en dat is alleen maar mooi meegenomen toch? Als je het precies wilt weten hoe het zit adviseer ik je bij een van je leidinggevenden na te vragen, wellicht kunnen zij je verder helpen met je vragen. Succes met werken bij AH!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.