Wanneer zie ik mijn loonstrookje van AH

Wanneer zie ik mijn loonstrookje van AH is een veel gestelde vraag. Veel mensen willen weten wanneer en hoe laat hun loonstrookje van AH online komt op AH Plaza of AH Sam. De loonstrook komt altijd online op vrijdag voor de AH uitbetaaldag. Dus als komende maandag het salaris komt, dan komt het loonstrookje op vrijdag online.wanneer zie ik mijn loonstrookjeWanneer zie ik mijn loonstrookje ah

Er is geen vaste tijd waarop het loonstrookje van AH online komt op AH Plaza of AH Sam. De ene keer komt het loonstrookje om 12:00 uur online, de andere keer om 15:00 of 16:00 uur. Waarom dit is kan niemand vertellen. Echter denk ik dat dat komt omdat ze bij Genpact (het bedrijf dat de administratie regelt voor Albert Heijn) de ene keer langzamer zijn dan de andere keer met het publiceren van de loonstrookjes.

Lees ook: Loonstrookje via AH Sam of AH Plaza.

Altijd op vrijdag maar soms op maandag

Een ding is duidelijk: Het salarisstrookje komt altijd op een vrijdag online. Heel soms kan het voorkomen dat het loonstrookje pas op vrijdagavond of misschien zelfs op maandag pas online komt. In dat geval kan je pas vanaf maandag, de dag waarop je salaris krijgt, zien hoeveel loon je krijgt.

AH Uitbetaaldata

Wil je weten wanneer je uitbetaald wordt? Kijk dan bij AH Uitbetaaldata 2016. We hebben ook een aftelklok aan de rechterkant die aftelt tot dat je salaris uitbetaald krijgt.

7 Replies to “Wanneer zie ik mijn loonstrookje van AH”

  1. De applicatie “Loon” in SAM doet het al een aantal weken niet, waardoor ik mijn loonstroken niet kan zien. Wordt dit nog opgelost? Het probleem is bij meerdere collega’s

    1. Hoi Danny, er was een storing met de applicatie LOON, maar hij doet het weer als het goed is!

  2. Hey,

    Wanneer ik in applicaties op LOON klik wilt hij maar niet verbinden hij bljft wel laden maar er komt niks uit alleen een witte pagina, hoort dit? (Ik werk nu ongeveer 4 weken bij Ah)

  3. Ik werk al een jaar niet meer bij Albert Heijn. Ik heb een nieuwe baan waar ze mijn laatste salarisspecificatie nodig heb. Alleen ik kan de pagina mijn-loonstrook.nl nergens vinden.
    Hoe en waar kan ik mijn loonstroken vinden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.