Wat betekent compensation payout in Go?

Wat betekent compensation payout in Go? Soms krijg je in Go te zien dat je een compensation krijgt. Veel mensen willen dan weten wat dit betekent. Logisch, want de compensation payout staat in je Go account. In dit artikel leggen we uit wat Compensation Payout in Go betekent.

Wat betekent Compensation Payout in Go?

Compensation payout zijn alle toeslaguren in die periode bij elkaar opgeteld. Ze staan altijd gegeven in GO op de laatste zondag van de periode. Als je bijvoorbeeld drie keer op zondag gewerkt hebt voor 3 uur, dan krijg je dat dus dubbel. Drie keer drie is negen, dus dan heb je in totaal 9 toeslaguren. In Go staat dan bij Compensation 9 uur.

Compensation payout in go

Je kan natuurlijk ook toeslagen opbouwen door te werken op feestdagen. De uren dat je dubbel betaald krijgt zul je ook terugzien als compensation op de laatste zondag van de periode in Go. Dit zijn alle toeslaguren van die periode bij elkaar opgetelt.

Hoe bereken ik mijn compensation payout in Go?

Je kan je compensation payout berekenen door alle uren dat je dubbel betaald krijgt (bijvoorbeeld door te werken op zondag of op feestdagen) bij elkaar op te tellen. Bij de laatste zondag van de periode zul je dit getal zien staan in Go.

Wat heb je aan de compensation in Go?

Eigenlijk heb je er niet zoveel aan. Je salaris wordt altijd berekend op basis van de uren die je gewerkt hebt. Controleer altijd in Go of alle uren dat je gewerkt hebt goed geregistreerd zijn. Mocht dat niet zo zijn? Trek dan op tijd aan de bel bij je teamleider of (assistent) manager. Hij/zij kan de uren nog voor je aanpassen.

Meer vragen over loon of salaris?

Heb je nog meer vragen over je loon, over je loonstrookje of over iets anders? Stel je vraag in een reactie of stel je vraag op onze Facebook pagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.