Ik werk niet meer bij AH maar ik wil mijn loonstrookje bekijken

Ik werk niet meer bij AH maar wil mijn loonstrookje bekijken. Wat moet ik dan doen? Als je uit dienst bent gegaan maar je wilt nog wel even je loonstrookjes bekijken, dan kan dat. In dit bericht lees je hoe je dat regelt.  

Ik werk niet meer bij AH maar wil mijn loonstrookje bekijken

werk niet meer bij ah maar wil mijn loonstrookje bekijken

Soms is het handig, of zelfs nodig, dat je, ook nadat je uit dienst bent bij Albert Heijn, toch je loonstrookjes kunt bekijken. Maar omdat je na je uitdiensttreding niet meer in actieve dienst bent kun je niet meer op AH Sam inloggen. Daarom is het mogelijk om een tijdelijke toegang te krijgen. Hiervoor moet je, voordat je daadwerkelijk uit dienst gaat, je privé e-mailadres opgeven. Dat moet je dus doen voordat je uit dienst gaat, als je uit dienst bent is het al te laat om dit te doen.

Hoe kan ik dat regelen?

Profiel

 • Ga via AH Sam naar de applicatie ‘Loon’, waarmee je jouw loonstrookjes kunt bekijken.
 • Klik rechtsboven in het eerste scherm op dit icoontje om jouw profiel te openen.
 • Vul hier jouw privé e-mailadres in en klik op [Bijwerken].

bijwerken

Je privé e-mailadres is nu opgeslagen. Op dit e-mailadres ontvang je na jouw datum van uitdiensttreding een inlogcode. Met deze inlogcode en een door jouw zelf gekozen wachtwoord kun je nog twee maanden lang je loonstrookjes van de afgelopen twee jaar inzien en downloaden.

Lees ook: zo open je je loonstrookje van Albert Heijn

Wat moet je doen als je geen e-mail adres hebt?

Als je geen privé e-mailadres hebt, dan moet je ervoor zorgen dat je al je loonstroken geprint hebt voordat je uit dienst gaat. Onderaan de loonstrook staan alle getallen die je nodig hebt voor een jaaropgave.

Ik heb mijn e-mail adres niet op tijd gewijzigd, kan ik mijn loonstrookje dan nog zien?

Informeer bij je leidinggevende naar de mogelijkheden.

41 Replies to “Ik werk niet meer bij AH maar ik wil mijn loonstrookje bekijken”

 1. Mijn zoon heeft na uitdiensttreding deze inlogcodes niet mogen ontvangen.
  Heb nu met spoed zijn jaaropgaven nodig voor aanvraag studiefinanciering.
  Hij weet zijn personeelsnummer niet méér

 2. Ik heb de link gekregen. Ook heb ik laatst een wachtwoord aangemaakt. Maar nu wil ik mijn laatste loonstrookje zien, maar waar moet ik dan op inloggen met mijn gebruikersnaam en wachtwoord? Ik heb de link die ik toegestuurd gekregen heb nog wel, maar als ik er dan op klik geeft de site aan dat ik mijn wachtwoord opnieuw moet instellen. Elke keer als ik mijn wachtwoord opnieuw probeer in te stellen, dan zegt hij dat het wachtwoord niet ingesteld kan worden.
  Het is nog maar 3 weken dat ik uit diens ben bij de Albert Heijn. Wat is de link waar je op kan inloggen en je loonstrookje kan zien en downloaden?

  1. Kort nadat je als medewerker uit dienst gaat, ontvangt je een brief met daarin de registratiecode om de loonstroken via mijn-loonstrook.nl te kunnen bekijken. Wanneer je deze brief niet meer in je bezit hebt kunt je zelf naar aholdservicedesk@genpact.com een e-mail sturen met als onderwerp “Pay-Clear: registratiecode opnieuw verzenden”. Vermeld in de e-mail je personeelsnummer, naam, adres, pc, woonplaats en geboortedatum.

   1. Ik heb hetzelfde probleem en de site die je noemt werkt niet. Waar log je in voor inzage in je loonstrook?

 3. Ik heb ook een probleem met het opvragen van de jaaropgave
  Mijn man is sinds november 2017 in de WIA maar we moeten voor belasting aangifte de jaaropgave 2017 hebben maar kunnen niet meer op Sam.
  Wat nu ?

  1. Kort nadat je als medewerker uit dienst gaat, ontvangt je een brief met daarin de registratiecode om de loonstroken via mijn-loonstrook.nl te kunnen bekijken. Wanneer je deze brief niet meer in je bezit hebt kunt je zelf naar aholdservicedesk@genpact.com een e-mail sturen met als onderwerp “Pay-Clear: registratiecode opnieuw verzenden”. Vermeld in de e-mail je personeelsnummer, naam, adres, pc, woonplaats en geboortedatum.

 4. Hallo,

  Ik kan niet meer op Sam AH om mijn laatste loonstrook te bekijken. Dit heb ik nodig om mijn WW-uitkiering aan te vragen. Ik had een tijdelijk account aangevraagd met mijn eigen mail, maar hiermee kan ik niet inloggen. Help ik heb het met spoed nodig!

  vriendelijke groet,

  Joyce

 5. Hoi,
  Ik heb afgelopen zomer kort bij AH gewerkt en heb nu mijn jaaropgave hiervan nodig. Ik kan echter niet meer in SAM om mijn loonstroken te zien. Hoe kan ik nu toch mijn jaaropgave inzien?

  1. Dat staat uitgelegd in bovenstaand artikel. In jou geval zou ik even langs een leidinggevende lopen.

 6. De website mypay.ahold.nl is niet toegankelijk ivm een beveilingsprobleem.
  Zijn jullie hier al mee bezig?
  Ik zou namelijk graag mijn jaarloonstrook willen downloaden.

 7. Ik heb helaas het zelfde probleem als iedereen hier boven.
  Alle sites die hierboven vermeld staan doen het gewoon niet.
  Contact gehad met Appie en Genpact, maar er blijkt niemand mij te kunnen helpen met het geven van het goede webadres.

  1. Hoi Mandy, dit had je tijdens het in dienst zijn moeten regelen (zoals hierboven staat). Als je niet meer in dienst bent is het heel lastig om hier aan te komen. Je zou het via je leidinggevende kunnen proberen! Er is geen site ofzo waar je dat kan downloaden, alleen als je van tevoren je goeie e-mail adres ingevuld had.

    1. Ik had hetzelfde probleem, maar heb de oplossing gevonden:
     Klik op de link in de mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord in te stellen. In het scherm van je ww instellen klik je vervolgens op het Ahold Delhaize logo. Dan kom je bij het juiste inlogscherm.

 8. Hallo ik ben zins november met pensioen kan niet meer naar mijn loonstroken en straks mijn jaaropgaven kijken. Ik weet ook mijn personeelsnummer niet meer. is het mogenlijk dat ik dat nog ergens in terug kan zien hoor het graag.

 9. Ik heb het goede emailadres doorgegeven, kreeg een mailtje en heb een wachtwoord ingesteld. Daarna kan ik naar de website en zie ik Mijn spaces. En die is verder helemaal leeg. Daarna kon ik niet meer inloggen en kreeg opnieuw een mailtje. Weer een nieuw wachtwoord aangemaakt en weer een lege My Spaces. De twee maanden zijn nu bijna voorbij, maar geen loonstrook. Wat nu?

   1. Klik op de link in de mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord in te stellen. In het scherm van je ww instellen klik je vervolgens op het Ahold Delhaize logo. Dan kom je bij het juiste inlogscherm.

  1. Klik op de link in de mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord in te stellen. In het scherm van je ww instellen klik je vervolgens op het Ahold Delhaize logo. Dan kom je bij het juiste inlogscherm.

 10. Heb precies hetzelfde probleem als Annelieke. Heb ook van alles geprobeerd, maar My Spaces blijft leeg

  1. Probeer dit eens:

   Klik op de link in de mail die je hebt ontvangen om je wachtwoord in te stellen. In het scherm van je ww instellen klik je vervolgens op het Ahold Delhaize logo. Dan kom je bij het juiste inlogscherm.

  2. Mijn leidinggevende heeft contact opgenomen met SERVICEDESK.HRS@genpact.com opgenomen. Ze kunnen de laatste 3 loonstroken opsturen als je een aantal gegevens stuurt. Ik heb dat aangevraagd, de aanvraag is in behandeling genomen maar daarna nooit meer een reactie ontvangen.

   1. Hallo Annelieke, ik vroeg me af of het nog gelukt is met je loonstroken. Ik heb namelijk hetzelfde probleem.

 11. Ik werk sinds kort niet meer bij AH. Ik heb wel een link gekregen van MyPay om een wachtwoord in te stellen. Ik heb dit via mijn telefoon gedaan en kon toen ook inloggen, maar heb de site toen afgesloten en nu probeer ik opnieuw in te loggen en werkt het wachtwoord niet meer. Alle mogelijke variaties al geprobeerd, via telefoon en laptop. Ik heb al geklikt op “wachtwoord vergeten”, maar je krijgt dan alleen een mail als je e-mail adres bij hun bekend is. Die mail krijg ik niet binnen dus ik denk dat ze mijn e-mail ook niet hebben. Terwijl ik wel gewoon persoonlijke mails van Albert Heijn krijg. Geen idee hoe ik iets van een klantenservice kan bereiken, er staan nergens gegevens. Wat moet ik nu doen?

  1. Vervolg: ik weet nog niet of dit werkt, maar ik heb na twee doorverwijzingen het nummer van Personeelszaken gekregen (088 6592003) en die zeiden dat je moet mailen naar servicedesk.hrs@genpact.com om je loonstrook aan te vragen. Stuur daarin je volledige naam, geboortedatum, 06-nummer en personeelsnummer (als je die niet meer weet dan even leidinggevende van je winkel bellen). Ze kunnen bij Personeelszaken geen nieuwe accountgegevens van MyPay geven helaas, dus bij problemen met je wachtwoord o.i.d. kan je daar zelf niet meer bij. Personeelszaken stuurt je loonstrook voor je op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.