Werken bij ah

Als je wil werken bij Albert Heijn is het handig om van tevoren dingen te weten. Alle info over werken bij AH vind je op ahuitbetaaldata.nlWerken bij AH

Je kan werken in een Albert Heijn winkel, bij het distributiecentrum, op het hoofdkantoor, bij een Pick Up Point of bij AH Online, de bezorgdienst van Albert Heijn.

Albert Heijn winkelWerken bij ah

Als je wil werken in een Albert Heijn winkel dan zijn er veel mogelijkheden. Albert Heijn heeft meer dan 900 winkels in Nederland, België en Duitsland. Je kan werken bij de afdeling verkoopklaar (vakkenvullen), afdeling verkoopafhandeling (de kassa) en bij de afdeling verkoop (brood, kaas en vleeswarenafdeling). Je kan ook in de winkel werken als teamleider of als manager.

Lees ook: Hoeveel salaris ontvang ik bij Albert Heijn?

AH-distributiecentrum

Als er bij jou een distributiecentrum in de buurt zit, kan je ook werken bij een AH-distributiecentrum. De distributiecentra van ah zitten in Zaandam, Tilburg, Pijnacker, Zwolle, Geldermalsen en Nieuwegein. Hier moet je producten verzamelen die vervolgens naar de Albert Heijn filialen gaan.

Pick Up Point

De Pick Up Points van Albert Heijn zijn relatief nieuw. Dit is een plaats (meestal vlakbij de snelweg of bij een bestaand Albert Heijn filiaal) waar mensen boodschappen kunnen ophalen die ze online besteld hebben. Je hoeft de boodschappen alleen aan de klant te overhandigen en de klant pint bij jou het bedrag van de boodschappen.

AH Online, de bezorgservice van Albert Heijn

Je kan ook werken bij AH Online, dat is de bezorgservice van Albert Heijn. Klanten bestellen via internet hun boodschappen en jij bezorgt de boodschappen bij de klant thuis. Jij rijdt dan rond in een bestelbus en bezorgt de boodschappen bij de mensen aan huis.

Waar kan ik solliciteren bij ah?

Je kan solliciteren op de vacaturewebsite van Albert Heijn. Als je bent aangenomen kijk je natuurlijk op ahuitbetaaldata.nl om te zien wanneer je uitbetaald wordt!

32 reacties op “Werken bij ah
 1. Mike griekspoor schreef:

  Als je 13 Kan je dan al Werken bij de Albert hein

 2. jorieke schreef:

  Hoi, hoeveel verdien je als je 17 bent?

 3. Benthe schreef:

  Hallo, ik denk erover om te gaan solliciteren bij de Albert Heijn. Ik vraag me af hoe het zit met vakantiedagen.

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Benthe. Leuk dat je bij Albert Heijn wilt werken! Wat wil je precies weten over vakantiedagen? Of je vakantiedagen krijgt bij Albert Heijn hangt af van je contract. Als je een contract hebt van 12 uur per week of minder krijg je je vakantiedagen meteen uitbetaald (in geld) en kan je ze niet opnemen. Als je een contract hebt van 13 uur of meer kan je vakantiedagen opnemen. Heb je nog meer vragen?

   • Benthe schreef:

    Dankjewel! Ik zou ook nog graag willen weten hoe het dan werkt als je een contract van minder dan 12 uur hebt en je bijvoorbeeld een/twee weken op vakantie wil gaan.

 4. Niels schreef:

  Hoeveel verdien ik per week als ik 16 ben en Maandagavond,woensdagavond,
  Donderdagochtend,vrijdagavond en zondagavond werk?

 5. Ilias schreef:

  Kan je als 14 jarige werken bij de Albert Heijn

 6. Lara schreef:

  Hei , ik heb al gesollisiteersd bij de ah maar ik weet niet wanneer ik moet werken.. wat moet ik doen ? Staat dat in Go ?

 7. Sem Coppus schreef:

  sorry maar hoeveel verdien je dan als 13 jarige? is het dan 32,97 procent eraf of? heb het wel gelezen trouwens

 8. Joyce schreef:

  Hoe werkt het overstappen naar een andere AH-filiaal? Duurt dat lang of moet je wat je ingepland staat voor de komende 3 weken werken en word je dan overplaatst of niet?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Joyce, je kan overplaatsing aanvragen en meestal moet je dan 3 of 4 weken wachten omdat je nog bij je oude filiaal staat ingepland in Go.

 9. Peter schreef:

  Vraagje?

  Ik ben 20 en heb een contract voor 32 uur per week mijn pauze gaan er van af dus krijg ongeveer 28 uur betaald klopt dit wel ? En hoor ik niet gewoon 32 uur uitbetaald te krijgen

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Peter, Als je een contract van 32 uur per week hebt dan krijg je altijd 32 uur per week uitbetaald. Dat zul je ook zien op je loonstrookje. Wordt je minder dan 32 uur ingepland? Dan worden automatisch je ADV- en TVTuren opgemaakt. In principe mag dat, want ADV uren zijn gewoon uren die elke periode uitbetaald dienen te worden. Succes!

   • Peter schreef:

    Maar 32 uur op contract dan moeten ze je toch sowieso 32 uur inplannen?. Dus zoals ik het nu begrijp moet ik wel voor 32 uur uitbetaald worden? Omdat ik ook 32 uur op papier heb? Ook bij mij en mijn collega’s worden de vakantie uren weggestreept? dit mag niet toch?.

    • AH Uitbetaaldata schreef:

     Als je heel veel vakantie-uren en ADV-uren hebt mogen ze die opmaken, en dan zul je inderdaad even minder ingepland worden.

 10. Jimmy schreef:

  ik werk vaak tijden als 17:00 tot 21:00 en dan lopen we weleens uit tot 21:30 of 22:00…

  Voor zover ik het weet, zijn dit de minimale eisen voor een maaltijd:
  – minimaal 4,5 uur werken
  – als je doorwerkt tot na 19:00

  Nu vraag ik me dus af, ik voldoe aan beide eisen door uitloop, maar hoor ik dan ook geen maaltijd te krijgen i.p.v. een 15-min pauze?

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Ja dat klopt, maar het lastige is dat je van 17:00 tot 21:00 bent ingepland. In principe kan je dan om 21:00 uur zeggen: Ik ga naar huis. Als ze jou vragen om langer te blijven dan kan je zeggen dat je dan een onbetaalde pauze van een half uur wil met een maaltijd. Let wel, een kwartier pauze krijg je doorbetaald en een half uur niet. Succes!

 11. GERARD schreef:

  Goede dag
  Ik ga werken bij Ah na zoveel jaar kassa ervaring te hebben ben 37 jaar en ga van maandag tot vrijdag werken 24 uur per week wat ga ik dan verdienen ongeveer.

 12. Mees schreef:

  Als je een (begin) contract van een half jaar hebt, wordt die dan automatisch verlengd? Ik wil graag nog een paar jaartjes doorwerken.
  Ook vroeg ik me af waar het aan ligt als je contract niet verlengt wordt

  • AH Uitbetaaldata schreef:

   Hoi Mees, dit wordt niet automatisch verlengd. Je moet je best blijven doen en als je goed je best doet wordt je contract verlengd. Dus elke dag dat je werkt moet je laten zien dat je het waard bent om je contract te verlengen. Een contract kan zonder reden niet verlengd worden, want er staat nou eenmaal al een einddatum op. Dus als het verlengd wordt mag je blij zijn en moet je je best blijven doen voor je volgende verlenging. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.