Hoeveel is de winstuitkering 2016 Albert Heijn?

De hoogte van de winstuitkering (WUK) van Albert Heijn 2016 is bekend gemaakt! Het gaat eigenlijk om de WUK uit 2015, omdat het over het jaar 2015 gaat. Je ontvangt extra salaris in week 14. #Update: De winstuitkering van 2017 is bekend!

AH winstuitkering

WUK betekent dat je meer salaris krijgt omdat Albert Heijn meer winst gemaakt heeft in het voorgaande jaar. Daar kan je dus ook zelf aan bijdragen door veel boodschappen bij AH te doen.

Hoeveel is de winstuitkering?winstuitkering

3 maart zijn de jaarcijfers van AH over 2015 bekendgemaakt. Je krijgt een nabetaling van de WUK. De hoogte van de WUK is te vinden op AH Sam. Medewerkers hebben in december al een vooruitbetaling gekregen van de WUK. Samen met de vooruitbetaling komt de totale WUK uit op een heel hoog percentage!

Krijgen kort parttimers ook winstuitkering?

Kort-parttimers krijgen elke maand al 42,5% WUK bij het all-in periodesalaris. Dit is minder dan het percentage van dit jaar. Je krijgt dus in week 14 extra salaris! Wil je weten wanneer je salaris krijgt? Kijk dan bij Albert Heijn Uitbetaaldata. We hebben ook een aftelklok die aftelt tot de eerstvolgende salarisuitbetaling.Waarom heb ik geen WUK gekregen?

Je krijgt alleen WUK als je in 2015 bij Albert Heijn hebt gewerkt en als je op de laatste dag van periode 3 nog in dienst bent bij Albert Heijn. Meer informatie over de WUK vind je in de werkwijzers (handboeken) op AH Sam. Deze zijn ook vanuit huis toegankelijk.

Alle informatie over werken bij Albert Heijn vind je bij ahuitbetaaldata.nl.

2 Replies to “Hoeveel is de winstuitkering 2016 Albert Heijn?”

  1. hoe bereken je de aanvullende winstuitkering? hoe werken de percentages? ben trouwens een kort-parttimer.

    1. Hoi Rik, hier staat een uitleg over de winstuitkering: ahuitbetaaldata.nl/winstuitkering-2017-ah. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.