10 Replies to “Zelf je wachtwoord resetten”

 1. Ik heb extra gewerkt deze maand en langere uren gemaakt.
  Toen ik op mijn rooster keek zijn de uren dat ik heb gewerkt niet in me rooster gezet. Dus veel dingen kloppen niet.
  En toen ik bij me loon strookje ging kijken stond er €0,0.-. Dus dat ik niks had verdiend deze maand wat moet ik nu doen? Word ik gewoon niet uitbetaald op maandag 24 juni 2019? Ik heb dan voor niks zoveel gewerkt?

  1. Hoi Gilli, Dat is wel gek! Ga even langs bij je teamleider, hij/zij kan het voor je fixen. Hoop dat het inmiddels verholpen is!

 2. Als ik probeer in te loggen op Ahold/Sam dan krijg ik de melding dat mijn account is geblockt en dat ik mijn wachtwoord moet resetten maar zodra ik dat probeer staat er dat ik nog geen wachtwoord-reset-opties heb ingesteld. Om die reset opties in te stellen, moet ik inloggen op mijn account maar dat kan ik dus niet. Enig idee wat ik moet doen?

  1. Beste Geert, ik denk dat je even langs je leidinggevende moet gaan voor een tijdelijk wachtwoord en daarna moet je meteen even je self service password reset invullen!

  1. Hoi Doeke, als je je PNL-code kwijt bent zul je toch echt even moeten bellen naar de winkel. Zij kunnen je PNL-code voor je opzoeken en eventueel vertellen wanneer je moet werken.

 3. Ik heb al jaren een account bij AH, met de aanschaf van een nieuwe mobiel telefoon probeer ik mijn app weer in te stellen maar ben wachtwoord vergeten, krijg geen email om ww te wijzigen en nu krijg ik te zien dat mijn mailadres niet in systeem staat, snap er niks meer van, wil graag weer gebruik maken van de app maar weet niet hoe!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.